Ziua Logo
  19:09, marti, 16 august 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-12-29
ionescu (...@yahoo.com, IP: 74.132.131...)
2007-12-31 08:08
Opinia unui roman din USA

Dumitru, SUA (2007-12-31 03:47) a scris:
Am citit "actul" (de abdicare a Regelui Mihai I din 1947)
Un act istoric tipic bolsevic care fie tradus ori ba corect din rusa la acea vreme, emana inca acelasi iz si avant "revoltionar" de dupa 1917.
Da, am citit acest "document" ce l-as numi mai degraba "un act sexual istoric" de care numa' si numa' rusii au fost si inca mai sunt in stare sa intretina; un linsaj politic facut cu pistolul intr-o mana bagata in buzunarul pardesiului si cu lozinca in cealalta flendurind-o deasupra capetelor prostimii, asa cum de altfel cu brio sleahta comunista mostenitoare o mai intretine si azi cu acelasi succes (ca deh.... mai tineeeee!!!)
Cat despre MS Mihai I, cred ca a facut ceea ce as fi facut si eu, as spune. A fost si este mai util viu decat mort. Sinuciderea intr-o astfel de situatie nu cred ca ar fi fost nici macar patriotica si nici utila Romaniei nici de atunci si nici pana azi. Soarta Romaniei a fost hotarata de altii. Tradatorii au fost si mai sunt altii decat MS Mihai I. Romania si Romanii au fost tradati de lingaii de atunci si de azi inca la putere, care sa fim cinstiti, n-ar lasa ciolanul la asa un chilipir patriotic. Cert este ca daca regele si monarhia ar fi revenit imediat dupa "Marea Revoltie de la 21-22 Decembrie 1989", Romania si Romanii n-ar fi suferit atat cat au suferit si inca mai sufera si azi. Poate ca este prea tarziu (ori prea devreme ?!?) pentru o monarhie (fie ea moderna sau post-moderna), insa indemnul si mesajele MS Mihai I, par a fi mai sanatoase decat tot amalgamul de doctrine si strategii incropite de neo-revolutionarii lu' peste, inclusiv cei 322 haiduci din Parlamentul Romaniei si a Rusinii.
De la caderea lui Ceausescu si pana azi, in afara de jaful legalizat al Romaniei, umilirea si dezinformarea electoratului, nu s-a facut mare lucru. S-a aruncat si inca se arunca pisica in ograzile securitatii, CAP-urilor, popilor-securizati si a mai cator altor vinovati de esecul unui puci moscovitzch
Am citit si inca citesc postarile de pe forumuri unde scriu romani. Constat aceeasi brutalitate si vocabular de maidan in comentarii cu care te poti intalni in mai orice magazin sau societate politruca in Romania; o emancipare hibrida intre nobletea ce ti-o poate oferi luxul obtinut cu japca si cea a unei disperari pe veci inoculata amaratilor de tot aceiasi beneficiari ai luxului autohton.

Arogantu' (...@k.ro, IP: 89.32.47...)
2007-12-31 23:06
Re: Opinia unui roman din USA


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00867 sec.