Ziua Logo
  23:06, joi, 27 ianuarie 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-22
ARP din Vaslui (...@rdslink.ro, IP: 86.127.120...)
2006-12-22 13:50
Remarca

Majoritatea celor care il ataca pe Basescu sunt impotriva ortodoxilor, combat comunismul dar nu au nimic cu P Roman sau cu Tismaneanu sau Pippidi sau S Enache. Ba chiar e compatimit bietul p roman, criticat modul cum a fost el dat afara din partidul proprietate personala.
Dar totusi Basescu este foaaaaaaaarte deferent cu privire la Tismaneanu si Pippidi
Hm, ciudata treaba.

Oare cine cu cine se bate aici?
Sau sunt numai niste manevre de pura factura tactica? Ori i-a promis Tariceanu ceva lui Berceanu (ca doar migratiile nu or fi numai catre pd) ori niscai ratati de prin franta s-ar abona si ei la contracte cu statul..... roman.

EU ca si contribuabil doresc ca drumurile in Romania sa fie construite de firme romanesti. Ca de lamurit m-am lamurit cum e cu firmele straine. A trebuit sa bag scurt aproape 10 000 RON in UPS-uri dupa ce o venit E.ON in Moldova. Astia's CATASTROFALI cel putin. De ex la Iasi cand se da drumul la nocturna de pe stadion raman cartiere intregi fara curent electric. Asa ca lasati-ma cu "firmele straine" - ca-s mai paduchiosi ca ai nostri. Cum naiba nu pica electricitatea in Iasi cand dadeau aia drumul la cuptoarele electrice da' pica acuma ca dau astia drumul la nocturna.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-12-22 17:01
ti-e greu sa recunosti ca si preaiubitul are "grupuri de interese", nu-i asa ?!

De aceea tot pe forumisti dai vina si mai ales pe autorii acestui articol care critica talhariile pe care le fac idolul tau si acolitii lui.
Dar mai dai dovada si de multa neghiobie cand afirmi "Asa ca lasati-ma cu "firmele straine" - ca-s mai paduchiosi ca ai nostri". Jenant, mai bine te prefaceai ca si alti fani-base ca nu ai vazut acest articol si taceai precum porcul in papusoi.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00768 sec.