Ziua Logo
  18:52, luni, 12 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-04-18
jean dima din USA (...@yahoo.com, IP: 72.70.208...)
2006-04-18 04:01
Multumesc, Dna Miruna Munteanu!

Acum aproape 40 de ani cind in familia mea a aparut priimul copil, sotia mea (la fel ca si mama mea cind venisem eu pe lume), nu a avut san. Dar n-a fost o problema, in anii cumpliti altfel, ai comunismului dictatorial, pentru nici o mama in situatia ei, sa obtina periodic laptele necesar hranei fatului. Si, uite-asa, cu lapte de bivolita si cu lapte la cutie, fata mea si baiatul meu au crescut sanatos si n-au stiut niciodata ce inseamna boala, medic sau spital....
Iar azi, la 16 ani dupa Lovitura (era sa zic Revolutie!), intr-o Romania liberalizata ideologic, politic si (partial) economic -- nu si moral insa; vai, ce ne facem, Illuminati? --, un medic cu mentalitate de activist comunist raional ajuns in partea de sus a ierarhiei birocratice a MS, pune in risc si sanatatea si viata puilor de romani, si a mamelor lor si a familiilor din care vin.
Dna Miruna, si prin acest articol, excelent organizat si scris, dovediti inca o data ca sunteti un condei puternic si briliant in presa de azi a Romaniei. Curaj au multi ziaristi, documentare pot multi sa adune, dar vocatie si talent, din pacate, nu au decit putini. Dv sunteti un asemenea ziarist.
Separat, v-as intreba: Nu cumva acest malefic functionar de la Sanatate, deliberat au ba, lucreaza in scopul ideii Illuminati-lor, de a subversiona pe orice cale societatea romaneasca, inca inainte ca ea sa fie "plenar" lucrata cind va fi membra in UE? Fiindca, pina una-alta, vad ca statuile unui mare erou al patriei nu pot fi puse in locuri publice (existind si o lege in acest sens), ortodoxismul are la fel de suferit ca si catolicismul, integritatea teritoriala e chestionata si amenintata, romancele sunt incurajate de diverse publicatii sa puna cariera si sexul inaintea familiei si copiilor, homosexualitatea e incurajata etc... Se petrec ciudate de similare lucruri cu cele ce se intimplau in anii '60 in US (unde traiesc din '91).
Revenind la articolul Dv, inca o data va multumesc: la noapte voi dormi mai linistit....


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00680 sec.