Ziua Logo
  17:58, vineri, 23 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Picatura chinezeasca

2009-11-11

Comentarii: 38, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Victor Iosif
2009-11-10 21:23:30

Lacheii lui hultan’ oranj, vor lucra cu totii la vidanj

Portocaliu’ plesuv a ramanea pe dinafara, // Precum si orchestra, camarila si fanfara. // Vor muri de oftica menestrelii siaplaudacii, // Guristii toti, lautarii, pasaricile si raspandacii. // Spectrul foamei ii imoaie de-acum si ii ia frica, // Sa vezi greierasii cum se vor cere la furnica, // Cersi-vor in genunchi, dupa cantatul din viori, // Treziti din vis si chiar primblare printre nori. // Nerusinatilor treceti la munca cea cinstita, nu "din gura" // Hraniti niscai porumbi si oratanii-n batatura.

Davidescu vasile
2009-11-10 21:28:28

Dle Palsu,rau ai ajuns

Nu stiu dece dar candva articolele dlui Palsu pareau cu miez,si le scria singur.

Vrand sa-si imite(de intrecut nu este vorba) pe seful sau in scenarii si chipurile secrete pe care le descopera el,dl Palsu da cu bata in apa si iata ca apare acuma un antiziarist cu o antipresa.

Dl.Basescu cultiva,daca nu chiar plateste ziaristi pentru a-l insulta.

O asemenea enormitate nu poate fi gasita dect la clubul mincinosilor iar pana va deveni ziaristul un mare facator de scenarii ca seful sau va mai curge apa pe dunarea.

In rest,sesi a consumat putina hartie avem de a face cu un veleitar care se viseaza candva mare tonomat.

Dar chiar si ca tonomat nu poate oricine sa reuseasca.

miticar
2009-11-10 21:48:31

BASESCU ESTE SARLATANUL DIN POVESTEA DE MAI JOS!

Povestea de mai jos a fost prezentata de un desen animat in 1985: ----"Intr-un sat (care poate fi Romania!), un sarlatan a simtit ca poate profita de prostia acelor locuitori. In fiecare seara se urca pe dealul de langa sat si producea niste zgomote infioratoare, ce ingrozeau locuitorii, iar a doua zi le spunea acestora ca pe deal exista un monstru (care poate fi coalitia Grivco!), care ii va manca pana la unul, daca nu il recunosc pe el stapan absolut, caci doar el ii poate veni de hac monstrului! Dupa indelungi targuieli batranii satului se invoiesc sa-l recunoasca pe sarlatan drept stapan absolut, iar acesta se urca pe deal, incepe sa produca acele urlete infioratoare, mimeaza o lupta si in final, din varful unei stanci arata locuitorilor "pielea" monstrului pe care l-a si jupuit, dupa care o arunca in paraul ce curgea pe la baza stancii! Toata lumea era fericita ca a scapat de monstrul infricosetor, sarlatanul devenea stapan absolut peste toata suflarea satului, dar…niste tineri mai neincrezatori pornesc pe cursul paraului pentru a vedea cu ochii lor pielea "monstrului"! N-au mers prea mult, caci la o cotitura au gasit agatata in niste crengi "pielea" cautata! Surpriza a fost totala cand au vazut ca "pielea" aratata de sarlatan era de fapt o "manopera" a acestuia realizata din nenumarate petice! Cu "pielea" in bat tinerii se intorc in sat si il alunga cu pietre pe "salvatorul" sarlatan!"----Nu vi se pare dle Liviu ca sunteti unul dintre batranii fricosi din sat, care au hotarat sa fie slugile neconditionate ale sarlatanului "salvator"???-----------------------Povestea de mai sus am scris-o in caietul de serviciu in 1985, iar dupa arestarea si eliberarea mea din 1986,cand mi-am recuperat, de la fostul anchetator, caietul confiscat, fila cu povestea disparuse!


sorge
2009-11-10 21:56:16

Dle Palsu oscilezi de la o saptamina la alta !

Si asa ZIUA ,are un tiraj mic ,daca nu mai scrii de Basescu ,va dispare obiectul muncii .
Ca sa intelegi mai usor o sa ti l dau exemplu pe Ludovic Orban :daca cistiga Antonescu ,Orban nu mai are pe cine sa porcaiasca ,ii dispare obiectul muncii .
Poanta o stiu de la Mircea Dinescu ,care la o agapa a ACADEIEI CATAVENCU l a invitat si pe Ion Iliescu ;cind i s a reprosat ca nu trebuia sa l invinte ,Dinescu a raspuns ca i disparea subiectul de satira ,daca nu l invita .

gili
2009-11-10 22:02:49

Pai de mai nene Vasile !...Nu oricine poate sa dea de ...miez cind scrie p'aciulea ca matale asa ...

Ca matale asa cind dai de miezul excrementelor mascariciului si le ingurgitezi pe nemestecarte varsindu-le pe diferite si cit mai mult forumuri , n'asa?
Aciulea tre multa experienta , dublata de aceea de activist aflat in slujba pcr-ului , asa ca la matale ... Ceea ce nu-i de ici de colea .

Tudor190
2009-11-10 23:45:38

Hahalera

Ma intalnesc in parc cu amicul meu Ghita S. Dupa oarecare efuziuni (destul de temperate), ne asezam pe banca si la intrebarea mea "Cu cine votam, Ghita?" el imi face un tur de orizont politic, cam in urmatorii termeni:
- Din toate vremurile, sau poate de la o vreme, lumea a fost condusa de mafii, adica de structuri incorporate, de organizatii mai vizibile sau mai ascunse (acestea din urma cu influenta mai mare!), avand fie caracter umanitaro-spiritual (vorba vine!) ca Masoneria sau Bilderbergul, fie economic (mai ales!), gheseftar, solidar, revolutionar, puse sa cucereasca toate vamile pe unde se scurg marafetii, de bunavoie sau cu japca. Marele Jepcuitor si cu trupa sa de jepcuitori se rostuiau pe langa un Casapitor, acela facea proasca imprejur, chitaitorii amuteau, muhaielele se acomodau, iar hahalerele votau! Din cand in cand Casapitorul scutura lumea, izbea vartos in casapelniti si atunci mafiotii se regrupau repede, cu instinct sigur, si aparau iar, tot ei, pozitiile bune, lasandu-i pe altii mofluzi, ba inghiontindu-i in fel de fel de vinovatii, ca intr-o fabula de La Fontaine, unde bestiile mari erau totdeauna inocente iar magarul mereu invinuit.
- Ghita, zic, eu te-am intrebat cat se poate de clar...
- Si eu ti-am raspuns. Vrei mai clar? Romania e condusa de mafii, din care unele arabe, altele evreiesti, altele tiganesti, altele securiste, altele sa le zicem anglo-saxone, destule rusesti - oameni care au ocupat pozitii importante, s-au grupat in partide sau in dosul lor, in secte, in asociatii umanitariste, in trusturi, in monopoluri, in tot ce vrei sau nu vrei, au pus mana, au razbit, dirijeaza, influenteaza, traficheaza mult peste capul nostru. Mai e un contingent mare de muhaiele care se adapteaza, cu oarecare talent, la jecmanitori, asteptand semnalul Casapitorului. Si mai sunt unii ca tine, hahalerele, care voteaza!
- Hahalerele?
- Da! Hahalerele sunt indeobste oameni de buna credinta, respectuosi, tematori, facuti sa-i duci cu vorba, sa-i bagi cu nasul in teorii, in ideologii si programe, care isi dau si ei cu parerea, cu presupusul, fac caz de te miri ce bazdaganie sau virgula, se insufletesc, se iau la refec, simpatizeaza, in schimb sunt chiori, uita, nu vad structurile, nu intrezaresc mafiile, ii spun jecmanitorului "am onoarea, domnule!", ii fac statuie Casapitorului, se dau democrati, idealisti, eventual crestini si isi inchipuie ca au puterea de a schimba, cat de cat, prin nenorocitul lor de vot ceva din structurile mafiote. Sa zicem, eventual, ca prin cine stie ce minune, ele pot clinti o mafie oarecare, la un moment dat, dar asta ca sa vie alta mafie, mai crunta, cu jecmanitorii ei mai flamanzi, tot democrati, cu casapitorii ei mai odiosi, tot democrati, cu aparatele lor de supt si mai bine puse la punct. Hahalera se agita, se bataie, striga la victorie, dar jocurile se fac in alta parte, iar victoria perinda alti plescari la conducere. Hahalera, deceptionata, sesizeaza in cele din urma gafa, striga, scrie la gazeta, se scandalizeaza stilistic (si tu, amice, ai un stil destul de bun!) dar, helbet!, chestia ramane tot asa pocita cum avea randuiala, adica o mafie o suplanteaza pe alta, in timp ce alte doua mafii, de alte doua feluri, multa vreme burzuluite, se unesc pentru o sfanta si noua jecmaneala. Muhaielele se muta, dar hahalerele raman. Raman mofluze.
- Deci, pe cine sa votam?
- Vezi? Esti un animal pierdut, o biata jivina-hahalera care nu ajungi cu mintea decat pana la sectia de vot, asa, ca sa ai si tu o jucarie, fletule! "Nicusor are o toba, bum, bum, bum!". Dar bum!-ul e pe spinarea ta, pe care calaresc atatia, structurile, mafiile, jecmanitori-sefi. Ei isi cumpara acum consilieri care sa-i invete cum se duc de nas hahalerele si care costa infricosator de scump, din buzunarul tau, ca sa elaboreze metodele de a te pacali! Prietene, la ce ti-au folosit anii, daca ai ramas mai prost ca o cocuta?
M-am sculat de pe banca profund jignit.
- Pe mine te-ai gasit sa te superi?, s-a mirat Ghita. Pe mine, care iti deschid capul? Atunci chiar ca esti cea mai tembela hahalera! (Paul Everac)

vida clara
2009-11-11 01:53:21

Si zii asa nea palshule,basescu face cereri sa mai fie si el injurat ?

Pai daca pana acuma,cel putzin in ultimii aproape 5 ani nu l-atzi injurat,e nevoie ca in urmatorul mandat si jumatate (ca sa faca egal cu iliescu) sa va aducetzi si copii,ca Danila Prepeleac,parca.
Ce mama dracului fel de injuraturi v-au invatzat astia la fane babanu de nu speriatzi nici o musca cu ele?
Pai eu,numa una de scap,nu mai pup postarea in ziua.
Zi asa! Injuratzi pe bietu om clipa de clipa iar cand va roaga ii intoarcetzi spatele.

vida clara
2009-11-11 02:33:52

Re: Hahalera


>
Mai toadere,treci cand ai timp pe la domnul everac sa-tzi dea banii inapoi.Everacul e socialist prin constructie.La frig,nu-tzi tzine de cald,la foame nu-tzi tzine de foame iar la sete nu-ti tzine de sete.
Cu o imitatzie de foc,oricat de reusita ar fi,cu parelnicul deci,daca esti la ecuator,itzi poate crea o senzatie de caldura,dar daca esti la pol,ingheti dardaind cu privirile la tablou.
Spune-i tu,ca unui copil care nu plange,nu-i da ma-sa tzatza.
Daca plange,oricat de rea ar fi,tot ii da pana la urma ceva.
Daca nu te exprimi,mai baiete,cine poate sti dorintele din tine?

Imagineaza-tzi ca in tot bucurestiul nu mai e decat un singur taxi,si ajungi la el deodata cu inca trei.
Sa zicem ca tu vrei sa mergi la sinaia,iar ceialti ,unul la buzau,unul la targoviste si unul la giurgiu.
Tu,adept al in-exprimarii,te urci in taxi si nu spui nimic.Ceilalti isi exprima fiecare dorintza.Taxistul , nu are benzina decat pt a acoperi una din directii.Cel mult ii mai poate apropia pe fiecare de ceea ce si-au dorit.
Dar tu,daca nu te exprimi,te plimbi asa,ca prostul cu ailaltzi care isi rezolva treburile?
Exprimare mai calificata si mai certificata decat votul,nu gasesti mai baiete.

Fa-tzi cu atentzie socotelile,cumpanindu-ti cu atentzie decizia ,pt ca la acea ocazie itzi pui viitorul in mainile cuiva.La acel moment se joaca la ruleta vietzii, viitorul.
Mergi pe mana cui crezi.Sunt banii tai,e viatza ta.
Oceanul,tot ocean este,si daca esti picatura "jucator"(care se angreneaza alaturi de alte asemenea si formeaza val) si daca esti o picatura nemiscata decat de curentzi,sau de coada vreunui peste,prin adancuri.
Sti vorba aia :"votezi-nu votezi,vremea votului itzi trece".

PS. Singurul lucru dificil,la vreme de vot,e ca se cere sa gandesti,macar n pic.Iar asta,de regula,doare.

Huhu Ciu
2009-11-11 02:49:39

Fiecare, ce cauta aia gaseste!

Ce cauta aia gaseste, Basescu!

cosor ion
2009-11-11 05:54:51

Re: Si zii asa nea palshule,basescu face cereri sa mai fie si el injurat ?

La 2009-11-11 01:53:21, vida clara a scris:

> Pai daca pana acuma,cel putzin in ultimii aproape 5 ani nu l-atzi
> injurat,e nevoie ca in urmatorul mandat si jumatate (ca sa faca egal
> cu iliescu) sa va aducetzi si copii,ca Danila Prepeleac,parca.
> Ce mama dracului fel de injuraturi v-au invatzat astia la fane babanu
> de nu speriatzi nici o musca cu ele?
> Pai eu,numa una de scap,nu mai pup postarea in ziua.
> Zi asa! Injuratzi pe bietu om clipa de clipa iar cand va roaga ii
> intoarcetzi spatele.
>
bine ai gandit palsule,nu mai scrie nimic,nu-l mai baga in seama,poate asa scapa si el de injuraturi,de calomniatori si de servantii mogulior,ca doar se apropie ignatul

Cezarica
2009-11-11 08:13:07

De plange Basescu in fata tricolorului Romaniei

Implicat adanc in disparitia flotei maritime a Romaniei, Basescu a aprobat radierea navelor din registrul naval roman si navigarea acestora sub alte pavilioane pana au disparut. E vorba de circa 300 de nave cu o valoare totala de 3 miliarde USD la acea data apartinanad Petromin, Navron si Romline.
Azi , aflat in fata multimii si pentru a impresiona, Basescu plange langa tricolorul Romaniei pe care el l-a dat jos de pe catargul navelor romanesti care navigau pe oceanele lumii ducand faima tarii noaste care detinea era a 5-a flota comerciala a lumii.
Mai mult, acele nave purtau numele unor localitati din Romanaia Prahova, Ploiesti, Baicoi, Blejoi, Mures, Banat, Suceava, Tulcea s.a. fiind in cea mai mare parte construite in santierele navale romanesti.
Sa fie plansul lui Basescu o dovada a remuscarilor sale ca nu mai avem nave comerciale pe care sa fluture drapelul Romaniei sau un joc ieftin de scena?

invizibil
2009-11-11 08:17:14

pai voi jurnalisti si politicienii chiar sunteti niste banditi

asta e tristul adevar. mi s-a parut din start dubios cum politicienii si presa sau aliat intr-un mod ordinar impotriva celui pe care romanii l-au votat sa ii conduca vreme de 5 ani. parca suntem in balada Miorita. sta in firea poporului roman sa se alieze si sa completeze in spatele celui pe care il sustineau in 2004 ca si candidat la presidentie.
niciodata un presedinte roman nu a avut o emisiune zilnica dedicata lui (Sinteza Zilei - Antena 3) . acolo i se cauta nod in papura pentru orice . daca se intampla ceva rau la Cucuietii din deal Basescu era de vina. la fel si la Ziua primele titluri sunt ale lui SRS si Unteanu la care din 95% din articole "Marinaru' e de vina".
pai cu asemenea comportament al presei asa zis libere din Romania la ce puteati sa va asteptati ? sa nu va consideram tonomate ? voi chiar ne luati de prosti cand spuneti ca Basescu e de vina pt toate relele din tara asta ?

... voi merge la vot si voi pune stampila pe Basescu nu pentru ca a fost un presedinte bun ci pentru ca voi ati existat si vreme de 4 ani tot ce ati facut ati fost sa ii puneti bete "vointei populatiei". pentru ca nerespectandu-l pe Basescu nu ati respectat decizia majoritatii romanilor si principiile democratiei prin care 50% +1 din populatie desemneaza conducatorul, iar acesta trebuie lasat si sustinut vreme de 5 ani sa isi exercite mandatul asa cum crede de cuvinta. daca va gresii in deciziile lui in acele 5 ani doar NOI POPULATIA AVEM DREPTUL SA IL SANCTIONAM IESIND IN STRADA SAU NEVOTANDU-L , nu sa isi puna Voiculescu, Vantul si Rosca Stanescu aghiotantii sa faca ei pe justitiarii zilnic si sa ne aduca ei in "lumina adevarului absolut".

Gabi A.
2009-11-11 10:17:55

Basescu se autodenigreaza

Basescu isi taie singur craca de sub picioare cu toata aceasta atitudine si mascarada murdara. se denigreaza singur si isi pateaza imaginea (daca vreodata a avut una buna) prin toate prezentele in baile de multime. discursurile lui ieftine, banale si populiste nu mai prind la un public care s-a lamurit cu vedere la acest parvenit si corupt. ar face bine sa ne lase speranta ultima pentru o schimbare majora si benefica care o poate aduce Antonescu

Cresida
2009-11-11 10:37:24

Mintea cea de pe urma..

,, Poate a venit vremea sa nu mai scriem despre el. Deloc! ''
Mihai PALSU

Goosie
2009-11-11 10:40:48

Marele carmaci beat de putere va fi debarcat cu toti slugoii lui.

Ma numar printre cei care au fost prostiti in 2004 de lacrmile de crocodil regizate ale matrozului securist.
In cei 5 ani care au trecut, din toate promisiunile marinarului nu ne-am ales decat cu nesfarsite scandaluri provocate de setea lui de putere, de a conduce tot ce misca in tara asta, de a fi numai el la putere.
Din acest motiv, dintre cei care i-au fost alaturi acum 5 ani, nimeni nu l-a mai suportat, cu exceptia acelor slugoi din PD si "intelectuali" sau ziaristi-lingai momiti cu functii banoase.
Marinarul securist a luat-o complet razna, e dezechilibrat psihic si beat de putere.
Ordinarul asta nu mai poate de Constitutie, de parlament, de cea mai elementara regula a democratiei, aceea ca o majoritate formata in parlament da primul ministru, el pune tot de la lingaii lui din PD, ca sa fie la putere.
Am o presimtire ca paranoicul asta insetat de putere (ca si de alcool) nu se va lasa dus din Palatul Cotroceni decat ca Ceausescu, cu picioarele inainte.
Sunt sigur ca, daca ordinarul asta mai prosteste lumea sa-l voteze o data, va dizolva parlamentul si va modifica si constitutia, ca sa aiba puterea absoluta si sa-si aroge dreptul la inca 2 mandate.
In momentul in care slugoiul Boc a refuzat categoric oferta STS de informatizare a sectiilor de votare, prin care se evita votul multiplu si voturile introduse in urne pe numele altora, a devenit evident ca Boc si Blaga au misiune clara de la Basinescu sa fraudeze masiv alegerile si sa-l scoata presedinte cu orice pret, indiferent de vointa electoratului.
Dar matrozul disperat dupa putere uita ca romanii pot vota mai mult impotriva lui decat pot fura slugoii lui.
De asemeni, paranoicul uita un lucru elementar: poti oameni pe toata lumea un timp, ii poti oameni pe unii tot timpul, dar nu poti oameni pe toata lumea la nesfarsit.
Romanii au inceput sa vada ca matrozul securist e disperat dupa un singur lucru, puterea, si il vor debarca in primul port electoral.

Cresida
2009-11-11 10:50:03

Re: pai voi jurnalisti si politicienii chiar sunteti niste banditi

La 2009-11-11 08:17:14, invizibil a scris:
,,voi merge la vot si voi pune stampila pe Basescu nu pentru ca a
fost un presedinte bun ci pentru ca voi ati existat''
Ba prostule! Daca presa nu exista tu nu mai aveai unde sa-ti exprimi ragaiturile tale!

vida clara
2009-11-11 12:02:26

Re: Mintea cea de pe urma..

La 2009-11-11 10:37:24, Cresida a scris:

> ,, Poate a venit vremea sa nu mai scriem despre el. Deloc! ''
> Mihai PALSU
>
>

Mai corect era daca spunea :
"Poate a venit timpul sa nu mai scriem deloc!
(Mihai Palsu).
Pt ca in douazeci de ani,presa a fost un vant advers democratiei,a fost o frana de mana uitata trasa din epoca de aur.
Cine a fost zidar inainte de revolutzie,la fel a dat cu mistria si dupa,mai achiesando (vorba janei gheorghiu) de voie de nevoie la cate o mai noua apritzie pe piatza (o gresie,o faiantza,un flex sau un mixer,schimband lopata pe malaxor si carca pe roaba.
Tot la fel a facut si brutarul,si tamplarul dar si fabricantul de opinie.
Cat rau au facut alde ctp-ul,cristoiu,tinu,srs-ul.si altii de care imi e sila sa imi aduc aminte,nedand cu plaivasurile de pamant chiar din ziua revolutiei,si apucandu-se de altceva,nu poate masura nimeni,iar ei au stiut asta dar banii nu au miros.
Pe lumea asta nu e greu sa invetzi deprinderi noi ci e al naibii de greu sa le uitzi pe cele vechi.
Mintea de pe urma,nu ma astept sa le vina lor,celor ce ne vand gogosi,ci noua,celor care le cumparam.
Cu cat de mult creste proportia de romani care invatza sa aleaga graul de neghina,cu atat mai mult le seaca balta la baietii astia.
Ei stiu.Pt ei este criza cand nu e criza pt restul populatziei.Pt ei este bine,este cel mai bine cand celorlaltzi le este greu.
Cand ai normalitate,evenimentzii trebuie sa scrie ,meserie,nu sa mazgaleasca hartia.

Adeutsa
2009-11-11 12:07:45

Marinaru..

Basescu culege ce a semanat!!! Daca a mintit lumea,a furat-o,continua sa faca asta... Acum o sa fie hulit,jignit si cu siguranta va pierde aceste alegeri...

the
2009-11-11 12:24:54

Test

scrie, sau nu scrie ?
Nu scrieti despre Base, o sa scrieti aceleasi lucruri despre cotoarba urmatoare de pe lista ...
Traiasca presa agresiva care-i place domnului ambasador !

the
2009-11-11 12:27:53

Cenzorica, te salut !

vida clara
2009-11-11 13:19:12

Re: pai voi jurnalisti si politicienii chiar sunteti niste banditi

La 2009-11-11 12:18:03, the a scris:

> pe primul puteti sa-l pastrati ...
> asta e al treilea :))
>
Le mai iau si ei si si le pun in rama.Adepti ai lui "un sut in cur e ...un pas inainte.
Eu ma gandesc,ca pe criza asta daca nu mai sterg nimic ciclopii astia,pot ramane fara slujba.
Pe unele cred ca le sterg din reflex.Pt ca la de-ai lor nu umbla,indiferent ce le iese pe gura.

Stefan Bogdan
2009-11-11 13:42:06

Timpul i-a fost de ajuns sa ne demonstreze de ce este capabil..

nu mai are nevoie de inca un mandat ca sa ne arate cat de mult fura si ce mult ii pasa de noi.A avut la dispozitie 5 ani si ne-a dezamagit complet.Timpul le-a dovedit pe toate..

adrian.radu
2009-11-11 13:52:21

asta merita

asta merita marinarul asta talhar..altceva nu merita !!! huoooo jos tiranu !!!

NormanFinkel5
2009-11-11 13:58:15

Re: Cenzorica, te salut ! / $ine sa iube$te sa tachine$te, zicea Teutonu Niculaies$ :-)

NormanFinkel5
2009-11-11 14:03:10

Re: Test/ Ia sa vedem ce lipsea..... AAAA! ,prima postare lipsea :-)

georgescugigi
2009-11-11 15:12:54

asa merita

basescu cred ca ar trebui sa-si mai cumpre frigidere pt ca toti romani ii 'dau de mancare' acest tiran a supt tot ce a putut de la romania iar aqm romanii ii dau sa suga in continuare asa ca nu te speria esti facut pentru asa ceva :)).

FB
2009-11-11 15:38:54

Carui *scop* ii sunt *dedicate * bultinele suplimenatre ?

Romania este singura tara cu pretentii de democratie ,unde se tiparesc intentionat buletine de vot suplimentare .Nu exista asa ceva nicaieri .Poti vota anticipat ,daca stii ca nu vei fi disponibil in ziua alegerilor .Dar sa votezi in alt loc decat cel unde esti arondat nu exista .Nu stai acasa de alegeri ,nu votezi anticipat ( pe aceeasi lista) ,salut ! Si n-am cuvinte .
Basescu un hot si un badit cu toti cei ce-l inconjoara .Inclusiv cei ce-l voteaza si gandesc la fel ca el .Nu conteaza cum ,important e sa castige .
Dar de la inceput domneste ideea de frauda .

goicea
2009-11-11 15:40:12

singur impotriva tuturor

geoana este cel care se va lupta cu basescu pana la sfarsit si nu-l va lasa sa faca mai faca ce a facut pana acum, adica sa-si bata joc de romania

claudiaG
2009-11-11 15:40:15

IDEM

Precum spune si autorul articolului si bine spune dupa parerea mea "Traian risca, asadar, sa nu mai fie crezut de nimeni la alegeri, si sa nu mai fie votat. Poate a venit vremea sa nu mai scriem despre el. Deloc!"

trifu
2009-11-11 15:57:25

Ambasadorul SUAla Bucuresti s-a aratat incantat de agresivitatea presei din Romania

Ambasadorul SUA la Bucuresti s-a aratat incantat de agresivitatea presei in Romania .Numai Basescu spune ca este aservita trusturilor si mogulilor.Care trusturi care moguli .
Antonescu trage de mult atentia asupra despotismului lui Traian Basescu.

naiv-prudent
2009-11-11 17:33:52

si cat obtine?

cerand mai obtine 5%? Adica cu atat au gresit mogulii in aprecierilor lor? E grav! Dar, oricum avand pe Bogdan Chirieac si SRS, are parte de tot ce e nevoie. Pe cand dezvaluiri despre martienii adusi de Basescu ca sa atace materialul nuclear al lui Tshombe (Ciombe) din bancile elvetiene? si un interviu zguduitor cu dna Saftoiu?

naiv-prudent
2009-11-11 17:38:14

Re: Carui *scop* ii sunt *dedicate * bultinele suplimenatre ?

La 2009-11-11 15:38:54, FB a scris:

> Romania este singura tara cu pretentii de democratie ,unde se tiparesc
> intentionat buletine de vot suplimentare .Nu exista asa ceva nicaieri
> .Poti vota anticipat ,daca stii ca nu vei fi disponibil in ziua
> alegerilor .Dar sa votezi in alt loc decat cel unde esti arondat nu
> exista .Nu stai acasa de alegeri ,nu votezi anticipat ( pe aceeasi
> lista) ,salut ! Si n-am cuvinte .
> Basescu un hot si un badit cu toti cei ce-l inconjoara .Inclusiv cei
> ce-l voteaza si gandesc la fel ca el .Nu conteaza cum ,important e sa
> castige .
> Dar de la inceput domneste ideea de frauda .
>
Unii zic ca din cauza lui TB au emigrat 4 milioane de romani. O fi! Acestia au voie sa voteze? Pentru ei nu trebuie buletine? Cei 300 000 de muncitori in constructii au voie sa voteze? Studentii au voie sa voteze? Cam 120 000 militari au voie sa voteze? Cei care mai lucreaza departe de domiciliu au voie sa voteze? Din lipsa de buletine, ai voie sa impiedici omul sa voteze si sa zbieri pe urma ca s-au fraudat alegerile?

FB
2009-11-11 17:45:46

Re: Carui *scop* ii sunt *dedicate * bultinele suplimenatre ?

La 2009-11-11 17:38:14, naiv-prudent a scris:

> La 2009-11-11 15:38:54, FB a scris:
>
> > Romania este singura tara cu pretentii de democratie ,unde se tiparesc
> > intentionat buletine de vot suplimentare .Nu exista asa ceva nicaieri
> > .Poti vota anticipat ,daca stii ca nu vei fi disponibil in ziua
> > alegerilor .Dar sa votezi in alt loc decat cel unde esti arondat nu
> > exista .Nu stai acasa de alegeri ,nu votezi anticipat ( pe aceeasi
> > lista) ,salut ! Si n-am cuvinte .
> > Basescu un hot si un badit cu toti cei ce-l inconjoara .Inclusiv cei
> > ce-l voteaza si gandesc la fel ca el .Nu conteaza cum ,important e sa
> > castige .
> > Dar de la inceput domneste ideea de frauda .
> >
> Unii zic ca din cauza lui TB au emigrat 4 milioane de romani. O fi!
> Acestia au voie sa voteze? Pentru ei nu trebuie buletine? Cei 300 000
> de muncitori in constructii au voie sa voteze? Studentii au voie sa
> voteze? Cam 120 000 militari au voie sa voteze? Cei care mai lucreaza
> departe de domiciliu au voie sa voteze? Din lipsa de buletine, ai voie
> sa impiedici omul sa voteze si sa zbieri pe urma ca s-au fraudat
> alegerile?
Listele suplimentare sunt in plus fata de cei amintiti de tine .Sunt facute pentru *turism electoral*.Militarii au si ei fiecare cate un domiciliu.Acolo voteaza.Muncitorii din constructii 9 atatia cat or mai fi ramas duminica nu lucreaza .Pot vota .Asa ca nu cauta scuze ca nu exista .Parca scrii ca esti in Canada .Ai voatt vreodata ? Pe liste ..*suplimentare ?

the
2009-11-11 19:13:46

Re: Cenzorica, te salut ! / $ine sa iube$te sa tachine$te, zicea Teutonu Niculaies$ :-)

La 2009-11-11 13:58:15, NormanFinkel5 a scris:
...
> Bizi al nostru este mai destept decat ciciuricii astia totzi din
> redactzie la un loc.


Si e si mai alb :))))

NormanFinkel5
2009-11-11 19:28:37

Re: Cenzorica, te salut ! / $ine sa iube$te sa tachine$te, zicea Teutonu Niculaies$ :-)

alex_n89
2009-11-11 20:47:19

rusine pdl

baselu este masochist,chiar nu v-ati dat seama?...nu ati ascultat declaratia aia,ca cica,desi nu ii place,mai vrea o data...clar,masochist...

dupa ce a fost un presedinte jucator,acu e un presedinte masochist...dar sa fim seriosi,daca lui nu i-a placut,noi,romanii,ce sa mai zicem?!

Marius Adrian Porojnicu
2009-11-11 20:59:31

media romaneasca

Basescu e un politician abil si foarte inteligent ! Pun pariu ca a observat ca media romaneasca, la fel ca parlamentul, nu se bucura deloc de increderea populatiei ! Da, Basescu profita{pe buna dreptate} de carentele de imagine ale celor ce-l injura !

stan patitu
2009-11-11 21:17:25

NU PRINDE TURUL 2

In finala se va califica Antonescu si Geoana. Prezidentul nu trece de turul 1. Cititi "Plai cu Boi" si o sa gasiti explicatia altercatiei cu Dinescu. E distractiv! Despre finala vom mai discuta...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00790 sec.