Ziua Logo
  21:02, luni, 19 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-11-13

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Sparge-L
2007-11-13 01:15:02

Ia ghici dom Severin: vrea Berlusconi si gansaca Mussolini sa-l dea jos pe PRODI si acum au motiv

... Si voi va faceti ca ploua si ajutati p'ici pi colo in punctili esentziale pe Berlusconi la care se apropie PROCESELE alea multe de aia se organizeaza taraboaiele astea ca la revolutziile portocalii: Bush isi ajuta amicii ;-)

Va lansatzi in titirambe anti-Prodi si da-i cu rusii si da-i cu KGBul. Bre voi nu vedeti ca linia asta pro-CIA nu v-ajuta ca Tariceanu este TORPILAT DE Base & CIA? De cand a lungit mandatul in IRAK este pretinu lui Bushy-boy, acusi merge sa se joace cu busola pe ranchul lui Bush ... ca si GREGORY PECK la Charlton Heston la herghelie ca in filmul ala de caubovini cu Orson Welles si Audrey Hepburn :-)
Cand vine tzatza Mussolineasca "in fatza" si-l readuce si pe coruptul de Berlusconi se va intampla de fapt drama: II DA AFARA PE TOTI ROMANII si domneste acolo mini-Benito urmatorii 40 de ani, pana crapa de batranetze ca FRANCO, ca-l iubeste boboru recunoscator.

Radu Dragan
2007-11-13 03:45:47

de cine au fost alungati romanii in italia si aiurea?

"Onorificul" pe care-l aparati si de crime, si de demolarea industriei romane
e pionul alungarii si trimiterii romanimii in bejanie.
Dar ca orice lucru care e rau, canceros ca zic pentru societatea romanesca, el e aparat cu respect de dumneavostra si de PeSeDeul din care faceti parte. Asa ca politicienii italienii or fii si ei coruptii, or fii si ei KaGeBisti dar nu impusca, nu terorizeaza si mai ales nu ucid poporul italian, cum a facut in repetate randuri inculpatul dumneavostra "onorat" de dumneavostra in mod special domnule Sevarina!

Ion Caramache
2007-11-13 05:27:12

Partidul...

" Cine este de vina pentru insecuritatea italienilor? " se intreaba ingenuu si nestiutor pesedistul Adrian SEVERIN, dar nu vrea sa puna degetul pe rana si sa recunoasca ca principalii vinovati sunt politicienii fosti comunisti italieni acum rebotezati cu diverse nume sonore si insipide care sa le acopere pielea rosie si steaua de pe frunte. Suna familiar? Priviti numai la toashii de partid ai domnului odrasla de ilegalisti Adrian Severin....

silviana
2007-11-13 19:28:21

care unitate politica europeana?!?

...italienii nu sint...poate isi descopera autorul valente lirice si isi schimba ocupatia in alt domeniu,fiindca in cel al realitatii se pare ca ne serveste praf in ochi,cintece de adormit copiii,s'o faca pe versuri,in particular si in nume propriu,uitindu'se in oglinda sa vada si ea ce praf si ceata emana,ea,el,amindoi.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00509 sec.