Ziua Logo
  21:47, luni, 19 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-11-10
tzara din babadag (...@hotmail.com, IP: 78.96.114...)
2007-11-10 07:11
"nu shtiu altzii cum sunt..."

Ionac e, cel putzin , un tip inteligent , iar spitalul din Tm. este unul din cele cu performantze medicale bune; probabil ca exista si adevar in toate acestea; probabil ca exista si grupuri ostile , care vor sa rastoarne pe Ionac, ca sa faca ei shi mai rau.
Oricum, ne scaldam intr-o baltoaca! Situatzia critica din spitale este datorata in proportzie de 1000 % "managerilor", care sunt pushi politic, sunt in covirshitaorea lor majoritate complet senini , fiind total incompetentzi ( ei confunda economica cu doctoria) ; aceshtia sunt sutzinutzi politic, dar mai ales de catre obscure si complicate grupuri de interese "economice"- adevarate retzele mafiote- care au oameni peste tot.
scopul este simplu- se dreneaza banii de la casa prin contracte de achizitzii si servicii, dar shi prin contracte ale casei cu diverse institutzii private; cu cit spitalul public merge mai prost, cu atit vor merge mai multzi bani la privat.
Nu putem shti daca Ionac e dintre cei oneshti sau nu.
Chestia cu "controalele" nu tzine! Shtiu shi curcile ca aceste controale sunt aranjate!
daca mergem la "cadrul legislativ" - vom vedea ca legea teribil de proasta care functiona inainte de 2004 , a fost inlocuita de o lege shi mai proasta , facuta de aceiashi oameni de bine, adoratzi de bobor;( "managerul" poa sa faca ce vrea mushchii lui- ceea ce poa sa fie f.f. bine sau f.f. rau-dar asta nu conteaza, pentru ca nu e vorba de bolnavi ci de bani!).
Pentru toata lumea care inca nu s'a prins: managementul (se pronuntza cum se scrie!)e despre bani ! Nimeni nu tzine seama de scopul principal al activitatii - respectiv de indicatorii de performantza medicali .
Degeaba va mai agitatzi , zarurile au fost aruncate, shi nu mai pot fi recuperate!
Vorba aceea:
'foaie verde de orice,
o sa fie shi mai rau!"


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00634 sec.