Ziua Logo
  19:35, duminica, 11 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-10-26
CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 70.230.144...)
2006-10-26 03:42
Intarita-i drace, ca shi mie-mi place !

Intelectualii lu' peshte prajit. O mina de derbedei cu ifose shi diplome inramate.

Ce-i aia o diploma ? Hm ! Un simplu petEc de hirtie tiparit pe-o hirtie cu figuri care imita banii. Cam sunt surori. Nu gemene, dar siameze tot sunt.

Vazind aceasta polemica de Ferentari a superintelectualitatzii tzarii noastre, stai shi te intrebi daca to'arshii de la IMGB n-aveau dreptate cind ziceau urlind : noi muncim nu gindim ! - ? Intr-un fel nu aveau dreptate, pentru ca, iata, se demonstreaza ca intelectualii nici macar nu gindesc. Mai mult se morfolesc, ei transformind dictonul luptei de clasa in ,,shtii tu, ba, acesta, cu cine ai de-a face ?"

Domnilor, domnilor, shi domnitzelor, chestia cu titlurile e cea mai romaneasca mizerie posibila. Inca nici acum lumea noastra pashnica shi romaneasca nu s-a dumirit ca a avea o diploma, adEca o calificare nu inseamna altceva decit a avea dreptul la un loc mai in fatza ca sclav. Credeti-ma ca cunosc piegdishti care n-au dupE ce bea apa ! Stau sh-o fraca la rece in umbra vrunui chinez oarecare. Shi de ce toate astea ? Hm ? Pentru ca eGzista un echilibru universal-divin sau divin-universal, cum vretzi s-o luatzi. Omul trebuie sa-shi faca o diploma in functie de talantul pe care i l-a dat Dumnezeu. Altfel ? Moare degeaba shi nu shtie de ce. Citi dintre 'telectualii de azi mergeau in fatza listelor la ,,facultitate" sa vaZa citzi sunt pe loc, ca sa ,,ma duc acolo unde-s mai putzini" ? Talant ? Aiurea ! Ce-i aia ? Injiner sa ma fac, sa dau io ordine altora shi nu altzii mie ! Sa stau pe scaun toata ziua shi sa-mi pun pe usha de la apartament inscriptzia : ing. Lascarica Dudashcu !, sau phd. Braian Minalunga ! Asha s-a ajuns ca absolventzii de ceva, shi-au luat cimpii sh-au ajuns sa profeseze altceva. DupE miros shi interes, coane Fanica !

Cei mai norocoshi dintre intelectuali , totushi, ramin intelectualele, pentru ca ele ishi pot schimba ,,soarta" folosindu-se nu numai de diplome ci shi de ... grrm !, pardon ! - ma intzelegetzi ce vreau sa spun !

Sunt curios ce-o mai zice nea Braian ala ! Macar daca s-ar purta frumos cu Mucu ! Te pomeneshti ca l-o fi zgiriat simtzind ca nu-s eu ? Sarcu de tine, Mucule ! La ce mizerii eshti obligat sa asishti ! Miaaauuuuuu ! - shhhht, nu mai fa galagie ca stapina ii da sa suga lu' ala micu shi zburdalnicu ! Hi, hi, hi !

Seherezada (...@yahoo.com, IP: 87.64.17...)
2006-10-26 14:49
Re: Intarita-i drace, ca shi mie-mi place !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00734 sec.