Ziua Logo
  22:10, luni, 19 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-14
Virgil Ciuca din Jacksonville (...@yahoo.com, IP: 71.125.199...)
2006-08-14 01:54
Desconspirarea

Desconspirarea o doresc toti cei care au avut de suferit de pe urma comunismului si a abuzurilor si crimele securitatii care au fost ajutati in actiunile lor de colaboratori , informatori si rezidenti dintre care majoritatea , surprinzator erau membrii PCR.
Din dosarul meu urmarie de catre securitate de 800 de pagini deduc ca dintre cei peste 25 de turnatori majoritatea erau membrii de partid ! Securitatea nu avea voie sa urmareasca membrii de partid decat cu aprobarea partidului dar utiliza membrii de partid pentru actiuni de informare si colaborare.
Secuirtatea in realitate a fost organul represiv al partidului ! Iar Iliescu prin pozitiile sucesive avute in partid se face vinovat de crimele securitatii!
Iliescu se mai face vinovat si de tradare de tara! A invitat rusii sa intre in tara pentru a suprima revolutia.
Desconspirare o doresc nu numai cei care direct sau indirect au avut de suferit de pe urma abuzurilor ci si cei care au perceput securitatea, comunismul, cu colaboratorii si sustinatorii lui ca un sistem opresiv si nu vor ca in diferite etape de istorie sa fie si ei victime ale totalitarismului.
Iliescu trevbuie judecat ,condamnat, si executat nu numai pentru mineriada , nu numai pentru modul in care a fost judecat Ceausescu ci si pentru faptul ca el direct a cmandat actiunile securitatii deci nu se putea ca el sa aiba dosar la secuitate ! Poate doar cand a existat suspiciunea lui Ceausescu ca el Iliescu este agent KGB !

Virgil Ciuca


--------------------------------------------------------------------------------
Want to be your


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00672 sec.