Ziua Logo
  21:34, luni, 19 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare Ultrasecrete

2006-12-30

Comentarii: 6, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Changeman
2006-12-29 23:38:02

Cata nerusinare....


" Gonirea celor trei intelectuali cu perspective doctrinare de Dreapta ( ??!!- e vorba de Eugen Barbu, Corneliu Vadim Tudor si Mihai Ungheanu -n.n.) si cu forta jurnalistica redutabila a fost una din marile erori ( ??!!) facute de Opozitie in acele saptamani decisive pentru lupta politica."

O asemenea aberatie poate scrie fara sa clipeasca si sa roseasca numai un istoric ... din Securitate !

Mai plimba ursu to`ar`su... Degeaba ati facut odata facultatile acelea de prostit oameni. Acum v-ati prostit singuri si ati pierdut complet busola. N-ati disparut inca ?!

gili
2006-12-30 00:16:08

Re: Cata nerusinare....

La 2006-12-29 23:38:02, Changeman a scris:

>
> " Gonirea celor trei intelectuali cu perspective doctrinare de Dreapta
> ( ??!!- e vorba de Eugen Barbu, Corneliu Vadim Tudor si Mihai
> Ungheanu -n.n.) si cu forta jurnalistica redutabila a fost una din
> marile erori ( ??!!) facute de Opozitie in acele saptamani decisive
> pentru lupta politica."
>
> O asemenea aberatie poate scrie fara sa clipeasca si sa roseasca numai
> un istoric ... din Securitate !
>
> Mai plimba ursu to`ar`su... Degeaba ati facut odata facultatile acelea
> de prostit oameni. Acum v-ati prostit singuri si ati pierdut complet
> busola. N-ati disparut inca ?!

Lasa-l ma ca nu merita atentie . E si el un pirlit de securel Stoenescu asta . Basca prim vice la Jiji Behehecali . Vai de capul lui.

Young-and-Happy
2006-12-30 00:38:00

Fals d-le general Stoenescu

Adeziunea lui Vadim la PNT-CD si/sau cooptarea sa in redactia Dreptatii erau, in 1990, o imposibilitate. PNT-CD-ul era intr-adevar infiltrat. Infiltratii "de vaza" erau: Pavel Suian (fost membru in CC al PCR !), Iftene Pop (director in Ministerul Muncii) si Liviu Petrina (fost translator personal de japoneza al lui Ceausescu pe proprie declaratie). In 1990 am facut parte dintr-un grup de "tineri furiosi" din PNT-CD care am provocat o discutie cu Liviu Petrina la care l-am invitat si pe Seniorul. La aceasta discutie i-am cerut lui Liviu Petrina sa stea mai in spate, sa se mai eclipseze pentru ca functia sa de translator personal al lui Ceausescu este cunoscuta si a inceput sa fie reprosata PNT-ului. Unul din cei care au reprosat-o in public a fost chiar Mircea Dinescu: "ce cauta maiorul de securitate Petrina la voi ?" Din pacate urmarea acestei discutii a fost ca Seniorul ne-a dezavuat pe noi, cei care-i ceream lui Petrina sa fie mai discret in aparitiile publice ca sa nu faca rau partidului, si a continuat sa-l sprijine pe Petrina cu consecintele care se cunosc. A fost dupa parerea mea una din putinele dar marile greseli ale lui Corneliu Coposu. De ce a procedat asa si cu ceilalati doi infiltrati n-am inteles si nu mai sper sa inteleg vreodata. Ori, daca un anonim ca Liviu Petrina a putut sa paradeasca firma partidului, va inchipuiti ce-ar fi fost sa fi aderat si sa fi fost primit unul ca Vadim ! Si à propos d-le general se vede limpede ca-l cam admirati pe Vadim. Unul ca el nu putea sa ajute la "definirea componentei nationaliste a PNT", ci cel mult s-o compromita de tot. Cu ocazia prezentarii Raportului Tismaneanu si condamnarii comunismului de catre presedintele Basescu, Vadim a reactionat facand ceea ce se pricepe el mai bine sa faca pe lumea asta: spume. Asemeni regelui antic Midas care transforma tot ce atingea in aur, VC Tudor transforma tot ce atinge in rahat. Nu exista o metoda mai buna pentru cineva de a se compromite decat prin exprimarea celei mai vagi urme de admiratie pentru acest individ, indiferent de motiv.

Alcor
2006-12-30 02:32:02

Deci in septembrie 1980...

..Vadim scria despre Maniu in timp ce alti dizidenti dormeau pe ei.Ce ma amuza este faptul ca autorii ce au postat inaintea mea l-au considerat pe Vadim mai periculos decat un maior de securitate sau un membru al CC.Mai fratilor ,poate va limpezeste Dumnezeu mintile in 2007.Este singura dorinta pe care trebuie sa v-o puneti la rascrucea dintre ani !!!

meioza
2006-12-30 04:25:05

Re: Fals d-le general Stoenescu

meioza
2006-12-30 04:31:41

Re: Deci in septembrie 1980...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00577 sec.