|
|
2006-11-15 21:17 |
High tech la brinza..
| |
Un ex. brinza cu gauri, pa romaneste e cascaval.. Problema tehnica, cum sa tai bucati de cascaval de greutate egala atunci cind gaurile in cascaval sunt distribuite aleator?
Solutie, termografie, se incalzeste cascavalul la o temp. de numai citeva grade, si mai apoi se inregistreaza procesul de racire cu camere infrarosii de mare viteza. Cu un program de evaluare a imaginilor care compara fiecare "felie" de racire se poate calcula marimea golurilor de aer din cascaval. Pe aceasta baza calculatorul calculeaza volumul care trebuie taiat pt. a ajunge la greutatea care trebuie impachetata. | |
| |
2006-11-15 21:41 |
N.T.
| |
Vezi ca ti-am postat ceva la articolul cu Ferentari..Nu stiu daca mai apuci sa citesti..Ti-am mai postat si mai demult niste muzichii si tot asa, pe inchiderea emisiei..Nici nu stiu daca le-ai primit..pe nenascutii caini, pe nenascutii oameni cum ii latra.. | |
| |
2006-11-15 21:57 |
Re: High tech la brinza..
| |
| |
| |
« Rezultatele cautarii
« Comentariu anterior
« Toate comentariile
Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.
|
|
|
| |
|
|
|