Ziua Logo
  14:47, luni, 1 martie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-11-07
Adrian v.D. din Germania (...@dmdg.de, IP: 217.228.222...)
2007-11-07 17:30
Domnul Cioroianu,Ministrul de Externe al Romaniei....

1-este o diferenta uriasa intre ce spune un ziaristi/analist politic local si un Ministru de Externe.
2-Cioroianu a mai gafat de cateva ori,odata cras(atitudinea lui inexistenta fata de o noua limba indo-europeana,limba moldoveneasca!!)
3-si alti politicieni din Estul Europei,prin manifestarile lor,prin limbajul lor,produc dureri de cap la Bruxelles(ex. fratii Kaczynski din Polonia)
4-sa ramanem fair:nici presedintele ,nici Tariceanu,nici Cioroianu nu fac parte din familia de politicieni care sa reprezinte elita.....Numai ca,ei reprezinta poporul roman,chiar si pe romanii de pretutindeni.

Din fericire nu am acces la cele 50 de programe TV romanesti,deci nici nu pot comenta mizeria umana perpetuata prin aceste programe,via satelit(dupa cum o redau altii)E de ajuns ca citesc 50 de articole din ziarele de pe NET........Numai titlurile,daca le scriu, si tot ar fi prea mult...Dar nu sunt nici poet sa ma intreb retoric <unde am ajuns>...Comunismul a distrus esenta unui popor.Nu numai la noi....,peste tot in estul Europei.Deci nu <unde am ajuns>,ci unde am fost in 1989,1992,(exemplara nota a lui Patapievici!-nu acceptam nici macar critica,cum sa evoluam??)2000...
Inca odata:o societate devine civilizata doar in masura in care exista o clasa de mijloc puternica,care devine in stare sa schimbe intreaga Romanie.Intreaga Romanie!Iar nasterea unei elite purtatoare a aspiratiilor unui popor,are nevoie de doua-trei generatii....Pana atunci,cei pe care ii avem deja,ori vor ramane neintelesi in tara lor,ori bataia de joc a <spiritului de turma>.Asa ,la gramada...

Adrian

Arogantu' (...@k.ro, IP: 195.212.29...)
2007-11-07 17:54
Re: Domnul Cioroianu,Ministrul de Externe al Romaniei....

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2007-11-07 18:53
Re: Domnul Cioroianu,Ministrul de Externe al Romaniei....Aro

> 3-si alti politicieni din Estul Europei,prin manifestarile lor,prin
> limbajul lor,produc dureri de cap la Bruxelles(ex. fratii Kaczynski
> din Polonia)

Sti care e vina "amaratilor" de gemeni? Ca nu vor sa inghita pe nemestecate impunerile nemtesti si ruse energetice si nu numai deh. Si de la asta Bruxelles are brusc mari "dureri de cap". La chestia asta vezi Doamne istoria proprie nu ar trebui sa-i mai invete nimica pe polonezi pt ca nu ar respecta "achisul european".

Cioroianu a gafat cu "dubiul" frazelor sale (astea privind penalii si cascadorii rasului). Aia cu limba moldoveneasca se regaseste cum bine ai zis in "light roumanian-ul" publicat si publicitat de produsul universitatii de la iasi(a mai tare din tara). Epologetul elitei de mucava deh.

Restul e "ipocrizie" pt ca formarea "elitei purtatoare de aspiratii populare" au achizitionat-o "muhaielile elitiste" de azi. Dupa chiupul si asemanarea lor o sa iasa si "elita viitoare" si clasa de mijloc. Exemplul cel mai bun cei 18 ani de tranzitie deja traita. Clasa de mijloc din ce in ce mai puternica are un chip si o asemanare extrem de fidela "manelistilor politici" si elitisti.

Arogantu' (...@k.ro, IP: 89.32.47...)
2007-11-07 21:06
Re: Domnul Cioroianu,Ministrul de Externe al Romaniei....Shadow


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00694 sec.