Ziua Logo
  00:02, luni, 18 ianuarie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-06-12
john smith (...@hotmail.com, IP: 92.83.151...)
2008-06-12 00:36
Felicitari Maiestate! De ce nu ii innobilati pe toti infractorii postdecembristi ?

Se spune ca regele a ''pus Romania pe harta'' etc. etc.
Dar in afara de MS Regina Spaniei, toti ceilali sunt niste fomisti, niste regi fara tara. Si cine mai e in camarila regala? Toti vagabonzii politici hoti, toti infractorii care au jefuit Romania in ultimii 20 de ani.
Va dati seama ce ar fi daca regele si-ar face camarila regala din toti vagabonzii astia? Din criminalii si ucigasii poporului roman. Din cei care ar trebui sa stea in puscarie, nu la nunti regale.
Felicitari, Maiestate! De ce nu ii innobilati pe toti hotii astia? Asta le mai lipseste. Masoneria ii pupa in fund pentru bani si le da ''gradele'' ei de bufonerie. Ce ar fi sa ii faceti printi, conti, baroni pe bune, Sire? Nu ar fi pasul natural?
Bravo! Noi cei ce suntem victime ale jafului nerusinat din ultimii 20 de ani, tineri al caror viitor a fost distrus de lacomia si nesimtirea acestor hoti vagabonzi, nu avem nimic impotriva.
Dimpotriva, suntem fericiti sa plecam sa slujim la straini ca sclavi, suntem fericiti sa invatam pana la 50 de ani si sa facem nspe facultati ca sa castigam 100 de euro pe luna, suntem fericiti sa locuim cu chirie in case si sa ne vindem la banci. Toate acestea am fost invatati ca sunt cursul firesc al democratiei. Noi, vitele, cei ce locuim in plus in aceasta tara, trebuie sa fim sacrificati neincetat pentru ca vagabonzii politici, comunistii imputiti care si-au pus masca de glasnost si perestroika si s-au transformat in mari democrati, sa traiasca precum printii.
Sire, Maiestatea Voastra ati trait epoca in care poporul roman le-a platit hotilor din perioada interbelica. Ce ar fi sa le spuneti vagabonzilor din zilele noastre ce se poate intampla atunci cand vine ZIUA JUDECATII. DIES IRAE!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00740 sec.