Ziua Logo
  22:40, marti, 27 octombrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-10-15
Mos_Tautu din Paris,Franta (...@yahoo.com, IP: 86.107.253...)
2007-10-14 23:07
Dl.Pavel are dreptate:toate partidele ies compromise din scandalul Remes.

Dl.Pavel are dreptate:toate partidele ies compromise din scandalul Remes.

Totusi,hotul neprins este negustor cinstit si PNL va fi in principal lovit de scandalul Remes,si aceasta pentru ca Remesii din alte partide nu au fost prinsi,la fel cum se intampla cu Remesii din PSD cu 4 ani inainte.

Este limpede si deja s-a afirmat ca toate partidele au corupti iar securistii s-au distribuit similar,dupa regulile numerelor mari sau ale statisticii.

Scaparea de Remesi inseamna reinoirea clasei politici pentru care lupta neinteles presedintele Basescu si o serie de tineri din alte partide.

Expunerea mediatica a lui Remes pune capat mitului superioritatii morale a "oamenilor noi" din vechile partide istorice, fata de cei din partidele cu ascendenta fesenista,pune pe buna dreptate dl.Pavel.

Este adevarat ca puterea a corupt toate partidele si din pacate cele istorice nu au facut exceptie,care au gresit primind in randurile lor pe toata lumea si mai ales rubedeniile acestor lideri de tipul lui Coposu.

Peroratia anticomunista si antisecurista era suficienta pentru a fi primit cu bratele deschise in orice partid,spune dl.Pavel.

Pe drept cuvant autorul articolului ne arata ca nu sunt mari deosebiri intre remesii din PNL sau PNTCD si cei din PSD, PD, PRM sau UDMR.

In PNL acest lucru si mai ales lupta pentru ciolan s-a vazut prin divizarile cele mai frecvente,dintre care dl.Tariceanu a fost un campion.

Succesul PNL actual,ajutat de dl.Basescu risca insa sa se transforme in catastrofa,mai ales,cum arata autorul ca dl.Tariceanu este prizionerul coruptilor si oligarhilor din partid,incat ne putem chiar intreba daca coruptii sunt opera lui Tariceanu sau Tariceanu a fost promovat de corupti.

Incercarile de a forma o dreapta puternica ar salva PNL numai ca aceiasi corupti nu permit dlui Tariceanu sa asculte glasul ratiunii si sa se apropie de fortele vii ale dreptei romanesti.

In schimb,lejeritatea de a forma un pol de dreapta cu formatiuni aflate sub 2% in sondaje inseamna un estec total

.« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00626 sec.