Ziua Logo
  22:39, marti, 27 octombrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-10-15

Comentarii: 33, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

gili
2007-10-14 23:02:07

Deocamdata PNL ar trebui ...


Sa puie urgent de o remaniere .
Lucrusorul asta ar scadea presiunea asupra guvernului si implicit asupra partidului . Alegerea citorva nume noi pentru unele fotolii ministeriale este imperativul momentului .
S-ar anihila astfel si alte puneri la cale ale mascaricului .
Am io asa o banuiala ca sa nu zic altceva cum , ca inca de saptamina ce vine o sa avem noi faceri dinspre deal ...

Mos_Tautu
2007-10-14 23:07:13

Dl.Pavel are dreptate:toate partidele ies compromise din scandalul Remes.

Dl.Pavel are dreptate:toate partidele ies compromise din scandalul Remes.

Totusi,hotul neprins este negustor cinstit si PNL va fi in principal lovit de scandalul Remes,si aceasta pentru ca Remesii din alte partide nu au fost prinsi,la fel cum se intampla cu Remesii din PSD cu 4 ani inainte.

Este limpede si deja s-a afirmat ca toate partidele au corupti iar securistii s-au distribuit similar,dupa regulile numerelor mari sau ale statisticii.

Scaparea de Remesi inseamna reinoirea clasei politici pentru care lupta neinteles presedintele Basescu si o serie de tineri din alte partide.

Expunerea mediatica a lui Remes pune capat mitului superioritatii morale a "oamenilor noi" din vechile partide istorice, fata de cei din partidele cu ascendenta fesenista,pune pe buna dreptate dl.Pavel.

Este adevarat ca puterea a corupt toate partidele si din pacate cele istorice nu au facut exceptie,care au gresit primind in randurile lor pe toata lumea si mai ales rubedeniile acestor lideri de tipul lui Coposu.

Peroratia anticomunista si antisecurista era suficienta pentru a fi primit cu bratele deschise in orice partid,spune dl.Pavel.

Pe drept cuvant autorul articolului ne arata ca nu sunt mari deosebiri intre remesii din PNL sau PNTCD si cei din PSD, PD, PRM sau UDMR.

In PNL acest lucru si mai ales lupta pentru ciolan s-a vazut prin divizarile cele mai frecvente,dintre care dl.Tariceanu a fost un campion.

Succesul PNL actual,ajutat de dl.Basescu risca insa sa se transforme in catastrofa,mai ales,cum arata autorul ca dl.Tariceanu este prizionerul coruptilor si oligarhilor din partid,incat ne putem chiar intreba daca coruptii sunt opera lui Tariceanu sau Tariceanu a fost promovat de corupti.

Incercarile de a forma o dreapta puternica ar salva PNL numai ca aceiasi corupti nu permit dlui Tariceanu sa asculte glasul ratiunii si sa se apropie de fortele vii ale dreptei romanesti.

In schimb,lejeritatea de a forma un pol de dreapta cu formatiuni aflate sub 2% in sondaje inseamna un estec total

.


Sobru
2007-10-14 23:14:07

totusi...

Daca unitatea de masura a coruptiei ar fi remesul, atunci inseamna ca ar trebui sa lucram cu multe zerouri.

In rest, tot circul se va intoarce impotriva betivului, marea "dezvaluire" fiind un semiesec.

VLAD DUMITRU
2007-10-14 23:38:07

sansa pnl si celorlate partide de dreapta

D-L DAN PAVEL ARE DREPTATE .
SANSA (ULTIMA ) A PNL SI PNTCD DE A SE SALVA DE LA UN ESEC USTURATOR ESTE IN PRIMUL RAND DE A " DA DE PAMANT " CAT MAI URGENT ( CA PRIMA MASURA ) CU TOTI REMESII SI MURESANII DIN RANDURILE LOR !!!

johnson
2007-10-15 00:03:41

Feriti-va de Muresan sau mai exact de muresani

PNL ar trebui sa scoata si un Ordin Judecatoresc prin care sa i se interzica lui Ioan Avram Muresan sa se mai apropie la o distanta de sub 100 metri de un demnitar liberal.

vida clara
2007-10-15 00:16:39

Sansele si pnl...

Pai daca da cu toti remesii si muresanii de pamant,s-au dus istoricele partiduletze.De fapt,ce sa se mai duca,ca au ramas doar vreo doi,si astia fo(ru)mishti.

VLAD DUMITRU
2007-10-15 00:53:35

Re: Sansele si pnl...

La 2007-10-15 00:16:39, vida clara a scris:

> Pai daca da cu toti remesii si muresanii de pamant,s-au dus istoricele
> partiduletze.De fapt,ce sa se mai duca,ca au ramas doar vreo doi,si
> astia fo(ru)mishti.
>
N-ATI GHICIT ! SI NU V-ATI ALES BINE PERSOANA CU CARE SA POLEMIZATI PE FORUM . DE-ALTFEL TREC PESTE ACESTE IRONII NESARATE , SI VA PUN IN VEDERE CA NU SUNT MEMBRU AL NICI UNUI PARTID POLITIC SI NICI NU SUNT PLATIT DE ZIUA !
CONSTATARILE MELE , IMI PLACE SA CRED , CA SUNT ALE UNUI OM CU BUN SIMT SI REALIST CEEA CE VA DORESCSI DVS !
INTR-ADEVAR PNTCD A FOST ADUS LA STADIUL DE PARTIDULET SI DATORITA PROSTULUI MANAGMENT DE CADRE ( URAT CUVANT ...CADRE !) SAU MEMBRI ... DAR SA FITI CONVINSI CA TEORIA SABOTARII / DEMOLARII ACESTOR PARTIDE DE CATRE CADRE ( AICI SE POTRIVESTE ) DIN FOSTA SECURITATE RAMANE IN PICIOARE SI E PE DEPLIN VALIDA SI AZI !!!

Sobru
2007-10-15 01:01:27

Re: Sansele si pnl...

Cu poame ca vida ti-ai gasit sa te intinzi la explicatii? Lasa-l in durerea lui. Da-i doar un sut din cand in cand, sa nu-si ia nasu' la purtare.

George-Felix
2007-10-15 01:04:07

damage controlDamage control face dl. Pavel, ca adica domnilor cititori nu confundati pnl cu Remes.

SI mai face aceiasi chestie cu liderii pnl, ca adica domnilor sefi pnl, distantati-va rapid de cartofii fierbinti gen Remes et co.

Sfatul e sigur bun.., daca si conditia primara e corecta. Daca pnl nu este tot una cu Remes. Dar daca este?

NU vad o discontinuitate intre celebrul biletel
"vezi daca poti vorbi ceva la Parchet"

tagaduirea de dupa
"daca am scris un bilet il mananc"

si scandalul Remes.

Bine pentru Romania ar fi ca dl. Pavel sa aiba dreptate. Sa nu fie pnl tot una cu Remes.., dar daca este?


Felix
vida clara
2007-10-15 01:07:44

Nu te supara,frate!

Eu nu polemizez cu persoane,pe forum,ci,cu tot soiul de mintzi.Intr-adevar,randurile tale mi-au dat motivul unui joc de cuvinte,in care,e si adevarat,si fals.Prin fo(ru)misti,am dat la gioale unor vechi prieteni de pe forum,care itzi spun eu ca nu-s fomisti,deloc.N-ai sa gasesti,fizic,fomisti,la istorici,nici cand au partid din 3-4 membri.
Eu zic sa lasam ISTORIA,sa spuna care-s partide istorice.Mai vedem,peste vreo 80 de ani.

FB
2007-10-15 01:25:08

Unitatea de masura

nu este aceeasi pentru toate partidele si toti politicienii. S-a reprosat Presedintelui Constantinescu faptul ca ne-a inselat asteptarile.Ca nu s-a batut pentru ...nu stiu ce. Taranistilor ca au fost contra ,ei cu adevarat au fost contra comunstilor ,ca n-au facut o selectie a cadrelor ,etc.
In directivele NKVD scria negru pe alb :se vor incuraja si promova in a absolvi studii universitare copii din familii modeste . Al caror obiectiv este de a pune mana pe o diploma. Nu de a ajunge la un anumit nivel de profesionalism as adauga .
Consecintele se vad. Majoritatea forumistilor de ex. caci aici ne este pana una alta confruntarea au studii superioare. Deci persoane educate.Cu pretentii.Nu odata am citit :"eu am calatorit nu numai in Elvetia in LA ,la NY imi fac viata in America nu ca voi etc".
Nu cred ca "familiile modeste " din directivele NKVD se refera neaparat la originea sociala. Poti sa ai o origine modesta sociala ,dar superioara altora cu pretentii prin educatia primita de la parinti ,bunici ,exemplele personale ,caracter,etc.
Cele ce se intampla in aceste zile cu scandalul politic si reflectarile din presa ,inclusiv Forum denota ca pentru multi s-au scurs inutil 17 ani.De la Revolutie. Inclusiv romani ce-si fac viata prin strainataturi te surprind prin ideile inguste. Dupa mine cea mai grava consecinta a comunismului este mentalitatea. Schimbarea acesteia se face cu dificultate. La unii ,niciodata.
Am crezut ca strainatatea schimba mentalitatile.Le schimba daca are la cine.La niste oameni indoctrinati de acasa din primii 7 ani lipsa sau denaturati nu se va schimba niciodata.Numai in acest fel imi pot explica de ce unuia ca Emil Constantinescu i se cere luna de pe cer ,in timp ce altora cum ar fi Basescu ,Iliescu (nu stiu de ce dar dupa mine sunt in aceeasi categorie ,culmea cu un avans in ultima perioada pentru al doilea) le sunt permise abuzuri grave contra statului de drept ,functionarilor institutiilor acestuia.
Mie unul nu-mi trebuie un Presedinte "jucator".Mi-ar trebui asa in naivitatea mea unul care sa respecte institutiile statului,nu unul ce se ascunde in spatele unei imunitati ??? dubioase unul care sa faca o buna echipa cu guvernul in functiune indiferent de apartenenta politica ,in fine un Presedinte al tuturor romanilor.Atata si nimica mai mult.


FB
2007-10-15 01:27:38

Re: sansa pnl si celorlate partide de dreapta

La 2007-10-14 23:38:07, VLAD DUMITRU a scris:

> D-L DAN PAVEL ARE DREPTATE .
> SANSA (ULTIMA ) A PNL SI PNTCD DE A SE SALVA DE LA UN ESEC USTURATOR
> ESTE IN PRIMUL RAND DE A " DA DE PAMANT " CAT MAI URGENT ( CA PRIMA
> MASURA ) CU TOTI REMESII SI MURESANII DIN RANDURILE LOR !!!
hai sa fim corecti si impartiali.Sa le dam tutror politicienilor indiferent cat de istorici sunt aceleasi sanse .De acord ?
Sau unii sunt mai "egali"decat ceilalti.Si au mai multe sanse decat una.

vida clara
2007-10-15 02:24:37

Brrr,ce sobru!

Am primit sutul in fund.Multzumesc,la fel.

Phil
2007-10-15 03:34:16

Re: Sansele si pnl...

La 2007-10-15 01:01:27, Sobru a scris:

doua tie ca tot tolomac esti!

> Cu poame ca vida ti-ai gasit sa te intinzi la explicatii? Lasa-l in
> durerea lui. Da-i doar un sut din cand in cand, sa nu-si ia nasu' la
> purtare.
>

Phil
2007-10-15 03:36:19

Re: Brrr,ce sobru!

La 2007-10-15 02:24:37, vida clara a scris:

care sobru, asta-i bolovan tot timpul!

> Am primit sutul in fund.Multzumesc,la fel.
>

Radu Dragan
2007-10-15 05:06:06

Ce castiga PNL?

Pai castiga tot ce jumuleste de la poporul roman si de la uniunea ieuropiana.
Nastase fura si el el la fel fara ca sa fie filmat, era inca perioada in care ziaristii erau batuti si vilele securistilor nici nu puteau fii fotografiate. Ce vremuri,
chiar daca Iliescu mai facea pe cate un jurnalist "animal" nu era brambureala de azi cand cei 322 de oligarhi au pe staul de plata reporteri comnetatori unitizi si foarte revoltati de "metodele" in care sunt prinsi banditii politicieni de toate culorile.
Parca poporul e interesat de de metode de prindere, nu de faptul ca e furat pe fatza de orice politician marunt sau faimos.
Hotzia e hotzie indiferent cum e descoperita.
Pata PNL-ului e mare, lata, faimoasa, si evidentziaza ceea ce se stia de fapt.
Romania are azi cei mai corupti politicieni din sistemul solar.
Cine-i mai spala pe ici pe colo sunt doar cei de pe statele de plata ale hotzilor!
Cand poporul roman pierde nimeni nici macar hotzii de politicieni nu castiga.
O saptamana buna tuturor romanilor.

Radu Dragan
2007-10-15 05:09:48

Re: Deocamdata PNL ar trebui ... sa plece

Guvernul ar trebui sa plece. Trebuie alegeri anticipate.
Schimbarea numelor in fotoliile ministeriale nu rezolva neincrederea in guvernul Tariceanu.
Minoritar, corupt, si dovedit corupt guvernul nu mai guverneaza.
Guverneaza 322 de oligarhii la fel ca cei prinsi in actiune.
Orice comentariu e de prisos.
Punkt.

Sobru
2007-10-15 05:45:04

Re: damage control

Si dupa capu tau chiar se confunda PNL cu Remes?
Chestia comica e ca si in cazul in care ar fi asa, PNL ar ramane cel mai curat partid parlamentar. Sa iei spagi de 15000 de euro(chiar daca inca nedovedite) e nimic pe langa ce-au facut restul.
Avem si un betiv pe post de presedinte care si-a dat o casa, si nu face 15 000 de euro, ilegalitate la drumul mare, dar omu e imun deh. Asa ca pupa-l undeva pe betiv, ca vad ca esti destept foc.

Un Agricultor
2007-10-15 06:04:22

De cand nu mai e la Jiji

Danutzul se facu patricoliberal. Voinicu' taichi, daca PNL ii da afara pe toti Remesii sai, nu mai ramane decat un partid fara membri.

Huhu extraterestrul
2007-10-15 06:37:12

Toti remesii comunisti, securisti, oportunisti trebuie dati afara din PNL!!!

Toti trebuie dati afara!

PS VOTATI PNL! Nu votati PD, PD=PCR=FSN!

Huhu extraterestrul
2007-10-15 06:49:34

Re: Deocamdata PNL ar trebui ... sa plece, pentru ca asa vrea seful tau marinarul diversionist? SA

RAMINA!

VOTATI PNL, NU PD, PD=PCR=FSN!

La 2007-10-15 05:09:48, Radu Dragan a scris:

> Guvernul ar trebui sa plece. Trebuie alegeri anticipate.
> Schimbarea numelor in fotoliile ministeriale nu rezolva neincrederea
> in guvernul Tariceanu.
> Minoritar, corupt, si dovedit corupt guvernul nu mai guverneaza.
> Guverneaza 322 de oligarhii la fel ca cei prinsi in actiune.
> Orice comentariu e de prisos.
> Punkt.
>

Huhu extraterestrul
2007-10-15 06:51:21

Re: Feriti-va de Muresan sau mai exact de muresani / Subscriu!

La 2007-10-15 00:03:41, johnson a scris:

> PNL ar trebui sa scoata si un Ordin Judecatoresc prin care sa i se
> interzica lui Ioan Avram Muresan sa se mai apropie la o distanta de
> sub 100 metri de un demnitar liberal.
>

Huhu extraterestrul
2007-10-15 06:54:34

Re: De cand nu mai e la Jiji / Agricultorule comunist pedist, ce scrisesi colea se potriveste PD si

PSD nicidecum PNL ului!

La 2007-10-15 06:04:22, Un Agricultor a scris:

> Danutzul se facu patricoliberal. Voinicu' taichi, daca PNL ii da afara
> pe toti Remesii sai, nu mai ramane decat un partid fara membri.
>

ionion
2007-10-15 07:35:58

"Ce castiga PNL din "scandalul Remes" ? ca Gigi va fi Presedinte si

Vadim Prim MInistru !
Gi-gi, Gi-gi. Gi-gi
Uraaaaaa !
Hai ca maine ovationam si pentru Vadim !

georgems
2007-10-15 07:41:34

Re: Unitatea de masura, mentalitatea

La 2007-10-15 01:25:08, FB a scris:

> nu este aceeasi pentru toate partidele si toti politicienii. S-a
> reprosat Presedintelui Constantinescu faptul ca ne-a inselat
> asteptarile.Ca nu s-a batut pentru ...nu stiu ce. Taranistilor ca au
> fost contra ,ei cu adevarat au fost contra comunstilor ,ca n-au facut
> o selectie a cadrelor ,etc.
> In directivele NKVD scria negru pe alb :se vor incuraja si promova in
> a absolvi studii universitare copii din familii modeste . Al caror
> obiectiv este de a pune mana pe o diploma. Nu de a ajunge la un anumit
> nivel de profesionalism as adauga .
> Consecintele se vad. Majoritatea forumistilor de ex. caci aici ne este
> pana una alta confruntarea au studii superioare. Deci persoane
> educate.Cu pretentii.Nu odata am citit :"eu am calatorit nu numai in
> Elvetia in LA ,la NY imi fac viata in America nu ca voi etc".
> Nu cred ca "familiile modeste " din directivele NKVD se refera
> neaparat la originea sociala. Poti sa ai o origine modesta sociala
> ,dar superioara altora cu pretentii prin educatia primita de la
> parinti ,bunici ,exemplele personale ,caracter,etc.
> Cele ce se intampla in aceste zile cu scandalul politic si
> reflectarile din presa ,inclusiv Forum denota ca pentru multi s-au
> scurs inutil 17 ani.De la Revolutie. Inclusiv romani ce-si fac viata
> prin strainataturi te surprind prin ideile inguste. Dupa mine cea mai
> grava consecinta a comunismului este mentalitatea. Schimbarea acesteia
> se face cu dificultate. La unii ,niciodata.
> Am crezut ca strainatatea schimba mentalitatile.Le schimba daca are la
> cine.La niste oameni indoctrinati de acasa din primii 7 ani lipsa sau
> denaturati nu se va schimba niciodata.Numai in acest fel imi pot
> explica de ce unuia ca Emil Constantinescu i se cere luna de pe cer
> ,in timp ce altora cum ar fi Basescu ,Iliescu (nu stiu de ce dar dupa
> mine sunt in aceeasi categorie ,culmea cu un avans in ultima perioada
> pentru al doilea) le sunt permise abuzuri grave contra statului de
> drept ,functionarilor institutiilor acestuia.
> Mie unul nu-mi trebuie un Presedinte "jucator".Mi-ar trebui asa in
> naivitatea mea unul care sa respecte institutiile statului,nu unul ce
> se ascunde in spatele unei imunitati ??? dubioase unul care sa faca o
> buna echipa cu guvernul in functiune indiferent de apartenenta
> politica ,in fine un Presedinte al tuturor romanilor.Atata si nimica
> mai mult.
>
>
>
>
Bine zis, numai ca oamenii se formeaza ca si structura de gandire pana in jurul a 30 de ani. Dupa aia umplem golurile facem corectii, implinim unele vise iar de schimbat structura e mult mai greu, se poate dar trebuie sa vrem si sa avem un nivel de intelepciune care sa ne permita chestia asta.Daca vrei viata e ca un copac, crestem, formam tulpina , ramurile de baza, in perioada copilariei, tineretii, dupa care pe aceasta structura se fac frunze, fructe, ramuri mai mici, dar structura formatata ramane.

laur
2007-10-15 07:47:23

marea dezvaluire

Remes = palinca + caltabosi si astai inaca nedoveditzi

daca o sa fie achita de justitzie ce o sa zicetzi
sau si mai dur
daca o sa fie achitat la CEDO sau Haga ce o sa mai zicetzi ?

A sau nu conteza noi "stim de la TV" ca e corupt deci gata e si vinovat .
Totusi chiar justitzia nu conteaza ?
Chiar modul cum in loc de justizie se fac linsari mediatice chiar nu conteaza ?
Si va minunatzi de ce DNA are ZERO CONDAMNARI .

Pai daca scopul ei e santajul si nu dovedirea ..... care e minunea ?
Chiar sa nu cointze ca procuratura a devenit un alt mafiot din gasca presedintelui ? Hai zicetzi-o tare ca sa vedtezi cum suna.
" NU COMTEAZA CUM OBZTII PROBELEL SI LA CE POT FI ELE FOLOSITE ATAT VREME CAT DAU BINE PE STICLA " AAAAA COOOL

Hantzy
2007-10-15 10:36:28

Re: damage control

La 2007-10-15 01:04:07, George-Felix a scris:

>
>
> Damage control face dl. Pavel, ca adica domnilor cititori nu
> confundati pnl cu Remes.
>
> SI mai face aceiasi chestie cu liderii pnl, ca adica domnilor sefi
> pnl, distantati-va rapid de cartofii fierbinti gen Remes et co.
*************
Marturisesc ca nu ma asteptam tocmai de la tine sa judeci in bloc, gen X et Co.
Era mai corect <Remes si altii care eventual sunt ca el>.
****************
>
> Sfatul e sigur bun.., daca si conditia primara e corecta. Daca pnl nu
> este tot una cu Remes. Dar daca este?
*************
Un partid nu poate fi totuna cu un membru al sau, mai ales cand acesta nu ocupa un loc in conducerea sa. Iar daca da cu el de pamant nu mai exista dubii in privinta sata.
Iti spun eu alt partid care e aproape sigur identificat cu un fost lider al sau.
*************
>
> NU vad o discontinuitate intre celebrul biletel
> "vezi daca poti vorbi ceva la Parchet"
>
> tagaduirea de dupa
> "daca am scris un bilet il mananc"
>
> si scandalul Remes.
>
*************
In privinta biletelului mai evidenta este o inconsecventa prezidentiala. Biletelul insotea un memoriu, pe care TB ar fi putut macar sa-l rasfoiasca inainte de a lipi eticheta mafiot, si eventual sa puna aceeasi rezolutie a rezolvarii legale, precum in cazul Bucsaru. Zi ca n-am dreptate!

Hantzy

alwis46
2007-10-15 14:23:23

Un mare visator, domnul Dan Pavel .

Domnul Dan Pavel ne aduce in fata o problema nu numai cunoscuta ci si arhi-discutata, problema cadrelor de partid.
Este stiut si de asemenea clar pentru toata lumea ca in randurile partidelor traditionale dar si a celor aparute ca ciupercile dupa ploaie, randurile membrilor acestora au fost ingrosate de fosti activiti si securisti de diverse ranguri si grade.
Tot domnul Dan Pavel ne spune, ceea ce stiam si noi, ca sansa ca viata politica de la noi si partidele sa se insanatoseasca este una singura. Curatarea si auto-curatirea de elementele dubioase, activisti peceristi, securisti, afaceristi verosi.
O atare actiune nu ar face altceva decat sa goleasca brusc tot spectrul politic de actori, s-ar face pur si simplu vid.
Bombonei, remesi, berceni, vacaroi, marinari si alte asemenea specimene care au devenit sinonime cu coruptia ne stau in ceafa si se comporta ca niste vampiri cu tot ce le cade sub ochi, de la carnati si palinca pana la tablouri, vapoare si bancorexuri.
NU conteaza nici forma sau materialul spagii si nici marimea sau moneda, totul este doar sa le pice ceva, sa suga ceva, deh, o viata are omul si o gaura in fund, pentru ei conteaza ce si cat baga pe gura si in conturi.
Domnul Dan Pavel, ca de altfel multi romani chiar si acum, viseaza frumos.
Ei bine, pot afirma cu tarie ca nu vom scapa nici peste 20 de ani de aceste lepre care ne intuneca viata.
Imbarligatura de interese este trans si supra-partinica culoarea de partid palind in fata foloaselor necuvenite, a dorintei exacerbate de acumulare de bunuri mobile si imobile.
Fara nici o exceptie, partidele romanesti sunt captusite cu specimene d-astea josnice si fara nici o rusine, ba uneori exemplul este dat de insusi tartorul partidului si de mai marii lui .
Noi poporenii am fi cei mai castigati din lucrarea de asanare drastica a clasei politice romanesti, de partide nici in coafa de la bereta nu ma doare, mai ales de partidele de genul care activeaza la noi.

alwis46
2007-10-15 15:53:33

Este ca la sah, chibitii vad mai bine.....

...ba mai mult decat atat, nu le put nici picioarele.

Lecturati aici ca sa vedeti ce parere au si altii :

http://www.romanialibera.ro/a108628/unicul-lor-pacatos.html

basarab
2007-10-15 18:30:30

Elena UDREA, CONSILIERA presedintelui!!! a furat enorm impreuna cu sotul sau COCOS!!!!!

CE CORECT E PD, fost FSN!!!

Shadow
2007-10-15 18:52:34

Re: Este ca la sah, chibitii vad mai bine.....mersic alvis

> http://www.romanialibera.ro/a108628/unicul-lor-pacatos.html

Am citit si ultima "perla" a chibitului galagher. Am zambit binisor. Asa chibit pacalici mai rar dar "gusturile nu se discuta" nici macar nu se "explica".

Melus Negrescu
2007-10-15 18:58:31

Ceea ce ceret Dan Pavel nu e posibil

Imi pare foarte rau d-le Pavel dar daca poate fi eliminata cu usurinta prostia incredibila a unor Remes&Muresan - apoi spaga nu poate fi defel (eliminata zic) MAI ALES din PNL, adica partidul caruia Basescu "ii da" la temelie" de trei ani de zile: cata vreme Basescu ii cumpara pe cei 25 de membri parlamentari decembristi ca sa dezerteze (cu milioane de dolari primiti direct de Stolo de la americani), basca pe penalii Flutur, Mona Dana Musca, Stolo-Alro, etc etc etc - PNL nu se pot apara decat tot pe...bani grei! Pe care n'o sa'i obtina din...sponsorizari.

Christiaan
2007-10-15 21:20:51

Re: Feriti-va de Muresan sau mai exact de muresani

La 2007-10-15 00:03:41, johnson a scris:

> PNL ar trebui sa scoata si un Ordin Judecatoresc prin care sa i se
> interzica lui Ioan Avram Muresan sa se mai apropie la o distanta de
> sub 100 metri de un demnitar liberal.
>
Ce ba va e frica c'a mai ramas palinca si caltabosi si pentru alti "demnitari""petroliberali"?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00803 sec.