Ziua Logo
  07:51, miercuri, 21 octombrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-07-16

Comentarii: 15, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Silviu Dumitrescu
2009-07-15 22:08:34

haos total

cand o sa se termine tot rahatul asta - mai ales din ministerele care par inutile ?


octaaa
2009-07-16 00:43:34

Nu ma asteptam la asa ceva

Chiar m-a surprins curajul lui Cezar Preda

Mache
2009-07-16 01:42:05

Re: Nu ma asteptam la asa ceva

La 2009-07-16 00:43:34, octaaa a scris:

> Chiar m-a surprins curajul lui Cezar Preda
>

Mda, e curajul celui ce sare in garla singur de teama sa nu fie aruncat pe nepusa masa...

VLAD DUMITRU
2009-07-16 08:39:55

Re: Nu ma asteptam la asa ceva

La 2009-07-16 00:43:34, octaaa a scris:

> Chiar m-a surprins curajul lui Cezar Preda
>
si la cateva ore ai vazut cum a dat-o intoarsa mai ceva ca la ploiesti ? niste NEMERNICI asti-as toti politicienii din toate partidele ! merita zeghea si vana de bou pe spinare ! mi-e sila din ce in ce mai tare si simt ca ma sufoc d.p.v. social in tara asta infecta !

VLAD DUMITRU
2009-07-16 08:40:37

Re: Nu ma asteptam la asa ceva

La 2009-07-16 00:43:34, octaaa a scris:

> Chiar m-a surprins curajul lui Cezar Preda
rectific : ASTIA-S
>

Terran
2009-07-16 08:49:22

Ce-ati facut si ce faceti dvs., d-lor ....

"Tot ce am facut noi bun s-a dus pe apa Sambetei" - fals. Nu stiu ce a facut PDL bun pana acuma (de regula, un guvern nou nu e cu mult mai bun decat cel dinainte) , dar daca a facut, urmeaza roadele. Si acestea nu se vor pierde, fiti convinsi de asta. Oricum, grila de test "pentru ce am facut noi bun" e simpla : o schimbare in bine pe care cetateanul contribuabil sa o simta odata pe pielea lui. Un adevar este ca PDL a suferit, gratie cazului Ridzi, un grav deficit de imagine. In mentalul colectiv s-a incetatenit ideea ca "si astia sunt ca si (tot) ailalti". Si cuma cest partid e vazut de romani ca fiind "partidul prezidential", chiar si lui Basescu i-a fost grav afectata imagine - un sondaj arata ieri ca preferinta electoratului pentru actualul presedinte a scazut cu cateva puncte. Dovada ca succesul real venit odata cu semnarea acordului pentru Nabucco, la care presedintele Basescu si-a adus o importanta contributie, nu cantareste prea mult in imaginarul popular, oricum, nu cat sa stearga ideea ca "si astia sunt tot ca ailalti".
Ceea ce este insa foarte grav este faptul ca, asa cum spunea dl. Cezar Preda, Boc a ratat de asta data remnaierea guvernamentala, care ar mai fi salvat cate ceva din imaginea sifonata a actualului guvern si ar fi impiedicat, poate, derapajul catre lipsa totala de credibilitate si autoritate nu doar a guvernului, ci si a tuturor institutiilor de stat. Si asta intr-un moment de "n" ori critic : marea criza, situatia din Moldova, situatia din Transilvania, etc.... . Intr-un astfel de moment , institutiile statului nostru se ingrijeau de prime de vacanta de miliarde Euro pentru favoritii partidelor angajati la aceste institutii (ce-i drept, abia recent am auzit ca s-ar fi amanat acordarea acestor prime, pana la fine anului - probabil de frica furiei populare, mai stii). Astfel s-a vazut bine care este preocuparea de baza a indivizilor care reprezinta institutiile statului roman.
Intr-un astfel de moment Romania e in pragul crizei de autoritate. Adica mai are un inch de facut pana la anarhie. De asta insa, nu pare sa le pese celor acreditati sa gestioneze situatia in tara asta. Asta inseamna ca s-au ocupat cu succes de ceea ce le-a pasat...lor personal. De altceva decat ce figureaza in organigrama ca fiind obiectele lor de activitate. Ca ei, sunt asigurati, aici sau pe alte meleaguri. Cat despre ceilalti, marea majoritate ..... "ce sa le mai promitem la prostii astia ?" - vorba lui Nastase.

Cezarica
2009-07-16 09:58:17

Nu se cunoaste managementul administrativ la nivel de MTS, e grav

Auditul la MTS este tardiv.Conform Legii auditului public intern, nr.672/2002 aceasta strictura interna de control nu stabileste vinovatii si nu da sanctiuni.
Deja in cazul Ridzi faptele erau cunoscute si public, asa ca ordonatorul de credite, respectiv ministrul trebuia sa numeasca o comisie de specialisti care sa efectueze un control financiar (nu audit) si sa stabileasca prejudiciul si persoanele vinovate.
La fel si Premierul trebuia sa numeasca o comisie de control a Guvernului, intrucat era vorba de cheltuirea unor bani publici.
Imaginea PD-L este sifonata rau, lumea a inceput sa vada lantul coruptiei politice, oricum a pierdut votanti si chiar simpatizanti la greu.

un roman mediu
2009-07-16 10:49:28

Nimeni n-o sa pateasca nimic...

Pentru ca persoana de la celalalt capat al firului - si beneficiarul direct al paralelor - este progenitura prezidentiala, jumatatea de neuron, cretina ajunsa parlamentar european! Da Base vreo doua telefoane si se rezolva! Mi-e sila de tara asta!

bolovan gheorghe
2009-07-16 12:52:47

da ce-ati facut voi bun pina acuma....

nenorociti de criminali securisto-comunisti adunati in pdl si condusi de Basila-imperator?Sa va fie de petrecanie la toti fesenistii(pdl+psd) si sa se auda de voi doar la pomeni.

Danny
2009-07-16 13:07:06

Re: da ce-ati facut voi bun pina acuma....

La 2009-07-16 12:52:47, bolovan gheorghe a scris:

> nenorociti de criminali securisto-comunisti adunati in pdl si condusi
> de Basila-imperator?Sa va fie de petrecanie la toti
> fesenistii(pdl+psd) si sa se auda de voi doar la pomeni.

Mai bolovane, daca pe tine nu te duce capul sa pricepi, asta nu inseamna ca nu exista. Mai invata si poate o sa intelgi

Danny
2009-07-16 13:15:34

Re: Nimeni n-o sa pateasca nimic...

La 2009-07-16 10:49:28, un roman mediu a scris:

> Pentru ca persoana de la celalalt capat al firului - si beneficiarul
> direct al paralelor - este progenitura prezidentiala, jumatatea de
> neuron, cretina ajunsa parlamentar european! Da Base vreo doua
> telefoane si se rezolva! Mi-e sila de tara asta!

Daca Eba, care a ajuns parlementar ruropean, deci a avut 200,000 de votanti, e o cretina, tu care ai ajuns un nimic, poti sa-ti inchipui singur ce esti.
Ti-o fi tie sila de tara asta, dar inchipuie-ti ce sila ii e tarii de tine.
Si daca nu-ti place, Congo primeste refugiati
>

un roman mediu
2009-07-16 13:35:22

Latraul de serviciu... ia ghiciti-l...

Face spume la gura ori de cate ori se ia cineva de matelot si de analfabeta lui, se uita la microscop ca sa se vada in fiecare zi cat de important e si ne face morala la toti de la caldurica, din Americutza... Sa nu uit, raspunde la numele Danny boi, ca un bou nu e suficient pentru a-l defini... Frumoasa tara America aia, pacat ca-i locuita de dobitoci de import ca tine!

LENIO
2009-07-16 14:04:23

Dlor pdisti !Ca de pdlisti,nu poate fi vorba !

Atzi ratat sa devenitzi un adevarat partid social-democratic, de care Romania chiar are mare nevoie!Nu un partid care da pomeni cersind voturi si implicit,acces la putere.Atzi inceput sa jucatzi pe loc,inca d cand Stolo-Stoica-Flutur va dat peste cap cu "instructzie de dreapta imprejur" .Stiam ca si la PD sunt oameni de valoare si am semnalat ca nu avetzi ce cauta la dreapta,cat timp asa zisa STANGA SE FACUSE DE BACANIE !V-atzi pierdut identitatea,lasandu-va in "grija"unui carmaci fara ideologie,ci numai cu POFTE ! Platitzi asadar,Cezar Preda,Blaga si inca multzi pdisti care atzi fi putut transa STANGA IN FAVOAREA VOASTRA ;din mana lui Hrebe,Geo,Mitrea,Nastase,...Dar nu cu "dizidentzi"liberali si nu cu un Videanu lacom precum marmora de cruci !
Si inca nu e tarziu! Si daca atzi face-o ,atzi face-o pentru sanatatea Romaniei!
Si atunci s-ar curatza si dreapta autentica,de liberali de ocazie! Care se inghesuie in partid,cand e rost de venit la putere!Nu e pacat de tzara asta si de oamenii ei corectzi !Sau credetzi ce spun "prietenii"de afara catotzi romani sunt hotzi,pomanagi si puturosi ??

Shadow
2009-07-16 14:24:54

Re: da ce-ati facut voi bun pina acuma....danel vorbeste de "invatat"

> nenorociti de criminali securisto-comunisti adunati in pdl si condusi
> de Basila-imperator?Sa va fie de petrecanie la toti
> fesenistii(pdl+psd) si sa se auda de voi doar la pomeni.

e hilar atat. Iar referintele la "tartacuta" altora sunt si mai hilare. ce au facut pdlastii? In 6 luni au qvadruplat datoria de stat garantata a Romaniei de la 11 miliarde de euro anul trecut la peste 40 de miliarde(20 fmi + ce + 10 piata interna).
In doar 6 luni. Un exemplu perfect de incompetenta si lipsa totala de "creier". asa-i ca nu "intelegi" danel? Ia pune mana pe "aritmetica" si invata.

Shadow
2009-07-16 14:27:27

Re: Nimeni n-o sa pateasca nimic...inchipuirile danesti

> Daca Eba, care a ajuns parlementar ruropean, deci a avut 200,000 de
> votanti, e o cretina, tu care ai ajuns un nimic, poti sa-ti inchipui
> singur ce esti.
> Ti-o fi tie sila de tara asta, dar inchipuie-ti ce sila ii e tarii de
> tine.
> Si daca nu-ti place, Congo primeste refugiati

daca eba se alegea fara "ilegalitatea" organizarii votului de catre partidul "taticutului" mai intelegeam acest argument cu toate ca nu este un argument. Nu toata lumea vrea sa fie "aleasa". Congo si Somalia sunt locuri perfecte pt alegeri de tipul celor pdliste. E bine ca macar atat ati aflat la "scolile de vara" pedelebare.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00574 sec.