Ziua Logo
  14:50, vineri, 30 octombrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-10-16
VLAD DUMITRU din MACIN,TULCEA,ROMANIA (...@yahoo.com, IP: 89.122.197...)
2007-10-16 00:21
UN DUSMAN NUMIT : SAREA IODATA

>DOMNUL CHIRILA ESTE UN PRESTIGIOS MEDIC SI OM DE STIINTA CU MERITUL DE A FI INTRODUS SI TERAPIA SUFLETEASCA IN SPIRIT CRESTIN ALATURI DE CEA TRADITIONALA SI NATUISTA ! CEEA CE A INSEMNAT UN REAL PROGRES SI A DUS MULTE BENIFICII PACIENTILOR PE CARE I-A TRATAT ! DECI NU POATE FI BANUIT DE CINE STIE CE PARTI-PRIURI SUB NICI O FORMA .
>DE ALTFEL , IATA CA CEEA CE ERA IN 2002 , VIITORUL , AZI- PREZENTUL CONFIRMA , PE DEPLIN TEMERILE CARE S-AU EXPRIMAT LA ACEA DATA ! BOOM-UL CANCERELOR TIROIDIENE AVAND DREPT CAUZA PRINCIPALA CONSECINTELE DECIZIEI ABERANTE A GUVERNULUI CONDUS LA ACEA DATA DE PREMIERUL DE TRISTA AMINTIRE SUPRANUMIT SI " IMPARATUL DE MATASE ". PUR SI SIMPLU ACEEA A FOST O DECIZIE CRIMINALA !

>IAR " SUPLIMENTUL " HOTARAT IN 2006 TOT PRIN SEDINTELE DE GUVERN SI TOT DE NISTE CAPETE PATRATE ( PROBABIL ACEIASI DIRECTORASI DIN STAFUL MINISTERULUI BOLILOR , PARDON , SANATATII ...)ESTE DE-A DREPTUL DECONCERTANT SI IRESPONSABIL !!!

> DE FAPT NU PREMIERII ( NASTASE SI TARICEANU ) AU LUAT DECIZIA . EI DOAR AU SEMNAT HOTARARILE DE GUVERN . RESPONSABILITATEA SI VINA LOR E ALTA : NU MANIFESTA FEED-BACK-UL LA OPINIA SPECIALISTILOR AVIZATI SI A PUBLICULUI . IN TARILE CIVILIZATE , VALVA CREATA AR FI DUS LA RETRAGEREA URGENTA A ACESTOR ABERATII !!!

> HUHU EXTRATERESTRUL INTREABA CE PUTEM FACE . O SOLUTIE , MAI ALES CA AFECTEAZA INTREAGA POPULATIE .... REFERENDUM !!! DACA GUVERNANTII NU RASPUND PROMPT ! SAU , ACTIUNEA IN JUSTITIE !!!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00663 sec.