Ziua Logo
  19:11, miercuri, 23 septembrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-09-18

Comentarii: 1, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

VLAD DUMITRU
2007-09-18 09:44:11

NOUL AN SCOLAR

CURAT CARAGIALE ....
1. ESTE BINE CA SE CONTUREAZA DIN CE IN CE MAI MULT O REACTIE DE RESPINGERE A ACESTOR HIBE PERPETUE DE LA INCEPUT DE AN SCOLAR .... REFUZUL ELEVILOR SI PARINTILOR DE AI INTRA IN SCOLI INSALUBRE SAU IN ALTE SCOLI ,UNDE SE CALCA PE PICIOARE CU LOCATARII DE DREPT AI ACELOR SCOLI !!!

2. PREMIERUL SA NU INSINUEZE CA NOI MAI AVEM SI ALTE VENITURI ! EU AM SALARIUL SI ATAT.. FARA MEDITATII IMPOTRIVA CARORA SUNT 1000% IMPOTRIVA !!!

3 . GEOANA SA TACA ACUM !!! PROBLEMELE DIN SISTEM NU SUNT DE IERI DE AZI , CI STIM BINE CA S-AU ACUMULAT IN 17 ANI DIN CARE PDSR/PSD A CONDUS 10!!! SI STIM FOARTE BINE CA INTRE 2000-2004 FOARTE PUTINE SCOLI AU INTRAT IN RENOVARE... IAR PROGRAMUL "400 SALI DE SPORT " A FOST / ESTE O MARE SI ORDINARA CACEALMA !!!

4. " DRAGA STOLO " OFERA SI DUMNEALUI DIN AMINTIRILE COPILARIEI UN... " MINUNAT SI FRUMOS" EXEMPLU DE CONDUITA ... " INCAIERATI-VA COPII DIN PRIMA ZI DE SCOALA ! "

5. UDMR , ORGANIZATIA ETNICA NU FACE DECAT CEEA CE STIE SA FACA DE 17 ANI INCOACE ... OBSESIA ANACRONICA SEPARATISMULUI ...

6. IAR SINDICATELE " LIBERE SI INDEPENDENTE " ....BAT TOBELE...SPARTE ... DEZBINAREA SI LIPSA UNEI LEGATURI REALE CU MEMBRII DE SINDICAT LE-AU SLABIT COEZIUNEA SI FORTA MORALA DE A APARA , JUDICIOS, INTERESELE TUTUROR ACTORILOR IMPLICATI IN SISTEM !!!

GAUDEAMUS IGITUR , A INCEPUT UN NOU AN SCOLAR IN CARE SE FAC DECLARATII SI URARI FORMALE , PRAFUITE SI PARCA TRASE LA INDIGO DINTR-UN CAPAT IN ALTUL DE TARA !!!

semnat : un profesor de tara suplinitor ( desi cu nota de..." titular " )plictisit de neimplinirile sistemului dar cu speranta maladiva ca odata ne va fi bine , chiar daca nu in ...ROMANIA !!!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00574 sec.