Ziua Logo
  10:59, luni, 10 august 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2006-12-12
roy (...@hotmail.com, IP: 89.139.241...)
2006-12-12 22:24
Ce se mai aude cu ahmedinajad

Azi am auzit la radio un reportaj al sefului deskului iranian (un tip foarte bine informat), despre ce s-a intamplat ieri la adunarea studentzilor unde a vorbit Ahmedinajad:

Ahmedinajad in loc sa vorbeasca de probleme care ii interesau pe studentzi, a inceput sa le toarne placa cu Holocaustul. In momentul respectiv au izbucnit tulburarile, multzi au inceput sa-i strige ca este un mincinos si ca face numai rau Iranului. Catziva studentzi au dat foc portretelor lui cu care era impodobita sala. Au izbucnit batai intre "studentzii" adusi de Ahmedinajad si studentzii din Universitate.

La sfarsitul discursului Ahmedinajad a parasit sala in mod rapid fara a putea impiedica pe studentzi sa-i asedieze masina care cu greutate a putut iesi din campus.

Astazi au inceput arestele, intru-cat adunarea a fost filmata si securistii lui ahmedinajad au identificat pe studentzi.

Presa iraniana nu prea se intereseaza de acest colocviu. Mai mult, un ziarist cunoscut ca nu mare "sionist" a scris ca acest festival face numai rau Iranului.

Presa araba raporteaza si ea foarte putzin.



« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00652 sec.