Ziua Logo
  09:34, miercuri, 8 iulie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-11-28

Comentarii: 120, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-11-27 21:02:47

PNL SI TENDINTA SA TOTALITARA

.Sobru.
2008-11-27 21:07:36

Re: PNL SI TENDINTA SA TOTALITARA

Ma secatura, ti-ai pregatit funia?

Ratacitul
2008-11-27 21:36:52

Mda, conspiratie planetara

Aflam din articol ca PSD nu mai poate de nerabdare sa dea sefia Senatului lui Voiculescu de la PC.
De ce?
Ca, in cazul unei viitoare, incerte, suspendarii a lui Basescu, PSD sa fie sigur ca Voiculescu de la PC numeste un prim ministru de la PSD.
Aha! Adanc!

Cine se mai implica in conspiratie?
Prin paragraful cinci apare monstruasa coalitie: "PSD-PC & PNL & UDMR vor vota guvernul". Ba chiar si CSM care "va fi de acord cu schimbarea lui Morar", ala cu mandatul expirat prelungit spre nesfarsit. Care Morar? Ala cu zero condamnati in lupta anticoruptie, si tot acest sublim rezultat in numai patru ani.
Ba chiar si Basescu si Patriciu fac parte din marea conspiratie. Unul impotriva, altul pentru Voiculescu. Aaaa, nu am pomenit inca de Voiculescu? Ce scapare. E ala pentru care UE ne da afara din Europa. Cum din ce cauza? Cica scumpeste bautura si tigarile.
Ehehei, dragii mosului, daca adaug ca sunt implicati si Ponta si Geoana si (iarasi) Patriciu si Orban 1 si Orban 2, chiar si Cristoiu si Acaru' Paun, va dati seama ce constipatie planetara a descoperit Ziua condusa de Palsu?

Hokusai san
2008-11-27 21:48:08

PD-L SI TENDINTA SA TOTALITARA, nu uitati PD-L+PSD=FSN=PCR!!!!!

sburator
2008-11-27 21:59:45

Ba da ...

...din 90 incoa...si amulea si in za fiuciar finca cum zicea un pretin de al meu momentan raposat ...Ca tot cee-i hrominesc nu pierheee...si nici nu va pierhiiiii...

Shadow
2008-11-27 22:32:07

Re: PNL SI TENDINTA SA TOTALITARA auzi la el tendinta totalitara

Cand pe olteanu l-a dat in gat chiar colegul lui de partid primarul de la 1 si nu zlotea "noul etern europarlamentar" pedalac local. Chestia asta in pdl se traducea imediat prin darea afara a "ciripitorului". vezi bideul marinescu, vezi Constanta, etc. Totalitarismul este o caracteristica a partidului basescian.

khris
2008-11-27 22:33:57

www.khris.ro

toate cartile sunt la Basescu, iar PSD nu poate face nimic. Punct

gili
2008-11-27 22:48:22

Dom'le Palsu sa stii ca ai dreptate . Intr-o mina ...

Si zici ca ... brpbm pirimbm tzircim dormim corlimtitrim baba bubu cimili cisostrocea , ca nu cumva daca totoram balam ratanam tircolbam sistocil , care musai in cazul asta sa se fi dodorim tzatam calmanabir botam turlaban , n'asa ?
Ai perfecta dreptate si fara indoiala ca oricui i-ar fi greu sa contrazica asa adevaruri ca cela de ziceam ca le-ai avidentiat mai sus , da ...
Da acuma , ce te face pe talica sa crezi ca astia de la pesedei ar fi asa de prosti incit sa-l puie pe Voiculescu asta presh la Senat , dar mai ales ce te face sa crezi ca noi am fi asa de prosti incit sa-i si credem atit de prosti ?!
Nu de alta da sa putem sa te credem si pe talica , n'asa ?

Io ti-am mai spus ... Cere paralele inapoi de la aia de ti.au spus ca te-au facut jurnalist . Sunt neste excroci , te-au pacalit si ti-au luat paralele de pomana .

papi
2008-11-28 04:19:28

Danny,Sa-ti spun de ce cred eu ca astia stau aici,si cred ca dintr-un punct de vedere Sobru are dreptate..Toata aceasta gloata de latrai face parte din PSD ,sau sunt prieteni cuPSD--istii si au misiunea de a manipula forumul Ziua.
Am sa-ti dau o dovada clara asupra apartenentei Sobru-lui.Daca indraznesti sa spui ceva de stapanul lui,Paturiciu,albie de porci te face.E clar ca este pus sa anihileze orice opinie contra.
Rachela,pana in 2004 era psd-ista convinsa,dar din 2005 cica a schimbat macazul si asta doar de ochii lumii ca ea de fapt este psd-ista platita ca sa creeze diversiuni.
PSD-ul a aplicat tactica securista de a-si lasa cartite infiltrate in toate domeniile si aici pe forum era cel mai potrivit loc de manipulare..
Sub masca PNL-ului cica ei sunt impotriva PD-L-ului,dar de fapt este PSD-ul cel care este disperat ca PNL-ul s-ar putea alia cu PDL-ul si ei ar ramane iar faca ciolan.Asa ca ei incearca prin atacuri asupra oricarei persoane care manifesta asemenea optiuni-vezi atacul asupra lui Toader Paleologu,sa creeze impreasia ca PNL-ul este impotriva refacerii aliantei.Oricum orice alianta impotriva PSD-ului este benefica ptr.tara.
PSD-ul a amplificat coruptia si a distrus ce mai ramasese bun in Romania,acumuland averi imense..Sub obladuirea lui Iliescu cel sarac si cinstit au indatorat Romania ptr.cateva generatii numai ptr.a-si crea averi imense,dar pe care sigur nu le vor lua cu ei in mormant,ca acolo tot cu un palton de scandura poate ceva mai bine finisata ,vor merge..
De altfel Sobru a spus clar ca sunt aici ca nu cumva sa se creada ca cei pro Basescu sunt multi si cei 3-4 latrai de serviciu care lucreaza numai in schimbul 3 sau dimineata devreme,ataca orice persoana care este pro-Basescu,sau pro-PDL.,creand impresia ca cei anti sunt f.multi ,dar de fapt sunt cei 3 -4:Sobru,Arogantu,Ratacitul..
Sunt agresivi si vulgari si incearca astfel sa indeparteze persoanele cu bun simt,dar e clar ca sunt DISPERATI...
Nu merita sa li se dea nici cea mai mica importanta...

paraipan
2008-11-28 05:01:57

Auzi Sobrule!

La 2008-11-28 04:26:00, .Sobru. a scris:

> Nu-i asa ca v-a apucat acuma deodata dragostea de PNL, naparcilor?
> Dupa ce l-ati injurat patru ani, acuma dati din coada.
> Spanzurati-va ma, ca doar n-om fi tampiti sa va mai salvam. Am vazut
> ce taraturi sinteti in frunte cu Betivul.
> Si ce sa zica si potaia aia de paleolog, la disperare...
>
I'adevarat ca Monchericu' comun, alde Paturiciu a pierdut roughly, cam ... 60% intr-o luna jumate? E acum sub 1 bil? De unde stiu? Simplu ma informez, din reviste economice. Khazastanul a "aruncat" acu doua saptamini un rescue package de ... 15 bil. Companiile Kazace au pierdut .. masivishe, si Mangafaua odata cu ei. Practic Kazacii s-au dus in jos 80%. Asa ca l'am pus pe Bibic la 60%, ca deh ... Roman fiind si io si el, .. il consider mai destept decit Kazacii. Asa ca cere-i repede banii ca sa n'ajungi ca fotbalistii de la Steaua.

papi
2008-11-28 05:14:06

Sobrule,Esti tare constiincios..Altul in locul tau ar fi adormit in post,dar tu nuuuu..iti faci datoria de a pandi orice replica.Pai dragostea de PNL,v-a apucat pe voi psd-istilor.Nu stiti ce sa faceti ca sa-i imbroboditi bine si sa se duca cat mai la fund ca sa iesiti voi la suprafata,gunoaielor comuniste si securiste.Ati distrus tara si nu va mai saturati,vreti din nou la putere...
Ar fi mai bine sa mai dormi ca se vede ca esti surescitat,de aia esti asa agresiv si vulgar.....
Hai,ca s-a facut si aici ora 10 p.m si trebuie sa merg sa fac nani,nani, sa nu ajung Doamne fereste, ca tine....
Somn usor,ca se termina si tura ta...

Semper Fidelis
2008-11-28 07:40:51

Constantin Timoc, candidat independent de la NASA la Camera Deputatilor va castiga alegerile

Constantin Timoc, candidat independent di SUA, este sustinut de majoritaea publicatiilor si a liderilor din America, Canada, Australia si N. Zeelanda.

Romanii emigranti sustin numai un candidat independent.


Vezi lista sustinatorilor, adresa sectiilor de votare si documentele necesare pentru a vota pe site:

www.VoteazaTimoc.ro

Ghita Bizonu'
2008-11-28 07:46:10

Ca sa-i faca concurenta 3 Coceanului Nu votam securisti, turnatori si escroci !!!

Ca aialti nu-s in vorba cu SOV (fost FNI).
Si daca inJustitia iese de sub controlul 3Cocean risca Palsu sa ramana fara rubrica - ca asa a primit-o, dupa ce altii cu o ideologie dusmanoasa au fost dati afara.
Si fara Morar ... nasol ptr Palsu.
Ca Kodrutza se descurca , nu facu numa boacane .

brancoveanu
2008-11-28 07:52:07

conspiratii.... sau ....

....mare este gradina lui Dumnezeu...!!!! cine poate sa spuna de ce "marii ganditori si profeti " ai Romaniei ultimilor zeci de ani se pricep doar sa "dea din gura" iar cand sunt pusi sa faca ceva practic spun ca ..."munca este sanatate si ca atare sa fie data celor bolnavi"...!!! printre cei de mai sus includ si pe baiatul asta care are mustata si semneaza articolele scrise cu asa de mult patos si ura ca ma intreb uneori ce motive il determina sa fie asa de ...... nici nu gasesc cel mai potrivit cuvant... CE-I DE FACUT....!!!!!

benef2006
2008-11-28 08:20:03

Re: conspiratii.... sau ....

baiatul asta aplica reteta Antena 3, dar in sens invers.

vb de ura ? uita-te la antene!


La 2008-11-28 07:52:07, brancoveanu a scris:

> ....mare este gradina lui Dumnezeu...!!!! cine poate sa spuna de ce
> "marii ganditori si profeti " ai Romaniei ultimilor zeci de ani se
> pricep doar sa "dea din gura" iar cand sunt pusi sa faca ceva practic
> spun ca ..."munca este sanatate si ca atare sa fie data celor
> bolnavi"...!!! printre cei de mai sus includ si pe baiatul asta care
> are mustata si semneaza articolele scrise cu asa de mult patos si ura
> ca ma intreb uneori ce motive il determina sa fie asa de ...... nici
> nu gasesc cel mai potrivit cuvant... CE-I DE FACUT....!!!!!
>

Hantzy
2008-11-28 08:43:17

Mai exista si o alta varianta: planul TB

Acesta presupune insa castigarea alegerilor de catre PSD. La limita insa! Vreo 2 procente in fata PD-L. Realizabil! Buuuuoooon! Imediat TB ia taxiul scump al voiculescului, desarta doua pahare de chives scump al aceluiasi voiculesc, si-i propune disolutiei imorale sa fie premier, dar cu pedeleul si penejeul, basca peremeul. Danvoiculescu musca nada si primeste nada! Asta pentru ca parliamentarii mai au macar un vot! Iarasi buuuuoooon! Si acum intervine genialitatea controcenista: TB demisioneaza din functia in care a fost ales, dar n u inainte de a se autopropune premier. Cum parliamentarilor le e frica de-un nou scrutin, il accepta. Aasa ca TB ajunje pemeu si organizeaza noi alegeri pentru Presedintie. Iar cum traim intens febra noutattilor, il va propane presedinte pe un colorat, dar nu afro-roman sci comunisto-rosu, anume pre voiculescu, pre numele mic dan: <hai bre disoltuie imorala, sa vezi sit u cum e sa fii suspendat!> Pentru ca asta urmeaza dupa alegerile prezidentiale, castigate de voiculesc tocmai ca acesta sa paraseasca fotoliul sefiei senatoriale, unde l-au asezat absolut dezinteresat, cu 90 la suta voturi pro, parliamentarii, altfel foarte parsivi si lucrativi. Si mai buuuuoooon! Electoratu, care a intuit planul TB, si l-a votat pe voiculesc, acum il demite cu 101 procente, si astfel scapa tara de escroci, turnatori si securisti, toti intruchipati intr-unu singur si aceeasi persoana, conform unui editorialist cu pilozitate marcanta. Urmeaza ultimul pas: TB il insoara pe Andreiciuc cu voiculescamelia, si astfel evita nunta in secret pe care acesta o planuia cu altcineva, si care ar fi trebuit sa-l umple de succesuri. Cel mai buuuuooon!!!

Hantzy
2008-11-28 08:49:03

Din articol am retinut si urmatoarele:

<... Parlamentul dizolvat, apoi alegeri anticipate. Din nefericire pentru Basescu, actuala Constitutie nu ii da acest drept. Poate viitoarea.>

Boahhhh! E tare Palsu, dom'le! Nici lu iliescu. lu iorgovan si nastase nu le trecura asta prin creerele imbatate de putere! Ma intreb insa daca jurnalistu a cerut in 2003 schimbarea constitutiei in sensu asta?! Si daca n-a facut-o, de ce n-a facut-o?

alwis46
2008-11-28 08:52:14

Re: Dom'le Palsu sa stii ca ai dreptate . Intr-o mina ...

Raspunsul era mai aproape de tine decat ai avut tu posibilitatea sa intelegi ca este.
Simpla miscarea cu Voiculescu, pentru ca exista in momentul de fata Alianta PSD + PC.
Numirea ar fi posibila dar nu stiu daca probabila...
Inteleg ca te-a lovit orbirea dar ai devenit si surd si nu ai auzit de alianta asta ?
Nasol.

La 2008-11-27 22:48:22, gili a scris:

> Si zici ca ... brpbm pirimbm tzircim dormim corlimtitrim baba
> bubu cimili cisostrocea , ca nu cumva daca totoram balam ratanam
> tircolbam sistocil , care musai in cazul asta sa se fi dodorim tzatam
> calmanabir botam turlaban , n'asa ?
> Ai perfecta dreptate si fara indoiala ca oricui i-ar fi greu sa
> contrazica asa adevaruri ca cela de ziceam ca le-ai avidentiat mai
> sus , da ...
> Da acuma , ce te face pe talica sa crezi ca astia de la pesedei
> ar fi asa de prosti incit sa-l puie pe Voiculescu asta presh la Senat
> , dar mai ales ce te face sa crezi ca noi am fi asa de prosti incit
> sa-i si credem atit de prosti ?!
> Nu de alta da sa putem sa te credem si pe talica , n'asa ?
>
> Io ti-am mai spus ... Cere paralele inapoi de la aia de ti.au
> spus ca te-au facut jurnalist . Sunt neste excroci , te-au pacalit si
> ti-au luat paralele de pomana .
>

rosu ovidiu
2008-11-28 08:54:35

Intreg PSD-ul este un real pericol pentru Romania.

alwis46
2008-11-28 09:03:21

Re: Din articol am retinut si urmatoarele:

Pai art. 89.1 din Constitutie das voie presedintelui, fie numele lui oricare, sa dizolve Parlamentul, e adevarat intr-o anumita situatie.
Logic, odata cu dizolvarea Parlamentului, musai sa fie alegeri anticipate pentru ca nu mai ai for legislativ in urma dizolvarii acestuia.
Ca sa procedez ca Iorgovan si Sergiu Andon si sa interpretez si eu Constitutia, pot spune ca presedintele, fie numele lui oricare, poate cere dizolvarea forului legislativ ca urmare a declansarii unui referendum pe exact aceasta tema dat fiind ca problema in sine este de interes national (art. 90)).
Cum Parlamentul are si el armele lui contra unui presedinte ne putem astepta la orice.
Uite d-aia era bine sa avem un monarh in fruntea tarii, stiam din start ca regele nu este fost membru al vreunui partid si putea discuta de pe pozitii absolut echidistante cu orice sef de partid sau delegatie a unei asemenea formatiuni politice.
Na-va republica, asta ati vrut, asta aveti !
Pardon, am si eu desi n-am vrut republica.La 2008-11-28 08:49:03, Hantzy a scris:

> <... Parlamentul dizolvat, apoi alegeri anticipate. Din nefericire
> pentru Basescu, actuala Constitutie nu ii da acest drept. Poate
> viitoarea.>
>
> Boahhhh! E tare Palsu, dom'le! Nici lu iliescu. lu iorgovan si nastase
> nu le trecura asta prin creerele imbatate de putere! Ma intreb insa
> daca jurnalistu a cerut in 2003 schimbarea constitutiei in sensu
> asta?! Si daca n-a facut-o, de ce n-a facut-o?
>

alwis46
2008-11-28 09:09:55

Bre dom' Palsu !

Credeam ca matale bati in securisti, turnatori si escroci si o sa ne pui in fata ochilor o lunga lista cu asemenea personaje care vor sa intre acusiculea in Parlament dar vaz ca lista are un singur nume : Dan Voiculescu.
Zau, matale dai impresia ca esti priponit intr-un carut cu rotile cu franele trase, cu rotile blocate de un lant cu lacat si cu cheia de la lacat aruncata in pivnita si astfel pus in imposibilitatea de a te misca si de a te informa.
Parerea mea !

gili
2008-11-28 09:11:34

Socoteala de la Cotroceni poa sa nu se potriveasca cu socoteala de criza .

Primul lucrusor clar ie ca pesedicii or sa ia fata pedelicilor in urma alejerilor astea .
Al doilea lucrusor clar ie ca pesedicii vor la putere in orice conditii .
Al treilea lucrusor clar ie ca si pedelicii vor la putere in orice conditii .
Al patrulea lucrusor clar ie ca penelicii vor la putere in orice conditii .
Al cincilea lucrusor clar ie ca aia de ii zice CRIZA incepe deja sa-si fca efectele si o sa si le faca si mai abitir in continuare .
Al saselea lucrusor clar ie ca anul viitor o sa avem alegeri prezidentiale .
Al saptelea lucrusor clar ie ca Baselu vrea musai sa obtzie un nou mandat .

In ultimul timp s-a ... cristalizat climatul , vorba unui clasic in viata pentru unele lucrusoare care incep sa devina din ce in ce mai clare cum ar fi :
1. Baselu a lasat-o mai moale cu datul la capul liberalilor .
2. Baselu a lasat-o mai moale si p'aia cu daca nu acceptati premierul emenat din vointa me , merem la alejeri precipitate .

In concluzie , incepe sa se intrevada luminita de la capatul tunelului , vorba altui clasic in viata .
Adica Governul de Mare Iuniune Nationala , adica pupat toti Piata Endependentei si pune-te nene pe furat ca tot ie criza si putem da vina pe dinsa , n'asa ?
Prin noi s-o faurim !...

PS

Iar m-am 'nervat si nu ma duc la votare .

gili
2008-11-28 09:14:36

Nu unu , ne-a pus o lista cu ... doi . Doi Alvita ca a zis si de ...

Si de domnul Ba'secu ... Care domn Ba'secu se stie ca si dinsul ..., n'asa ?

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-28 09:25:05

PNL

Crin Antonescu a declarat ca e imposibila o alianta cu PD-L ul si ca vede mai degraba o alianta cu PSD.
In situatia actuala, indiferent de ce alianta ar stabili guvernul,este nevoie de cel putin o jertfa: Voiculescu pare solutia ideala a oricarei combinatii !
Pe de alta parte,din cei 6,5 candidati/ 1 loc de parlamentar,e foarte probabil ca 10 castigatori de colegii sa nu prinda loc in Parlament{!},iar la redistribuire,Partidele sa desemneze persoane care au pierdut in colegii !!!
Asadar, Voiculescu intra'n parlament, alaturi de alti parlamentozauri pe care alegatorii nu i-au votat,pe cand 10 din cei votati o sa ramana pe din afara ! Cat de legitim va fi Parlamentul respectiv, se va discuta "la greu " dupa aceea,mai ales ca-normal- o sa avem un numar record de contestatii la rezultatele finale !
E destul de clar ca ,orice alianta va fi majoritara,{tinand cont de ostilitatile create de nominalizarea parlamentarilor}nu poate sa incarce si mai mult o admosfera deja in pericol de explozie,ci mai degraba sa jertfeasca pe cineva, pentru "imbunarea zeilor":nu trebuie sa caute mult ,Voiculescu e ideal,si, daca nu e suficient,Patriciu,Bombonel si....Iliescu{!} ar linisti spiritele!
Actualele alegeri{repet: indiferent de prezenta la vot,indiferent de cine va castiga aceste alegeri} va crea atatea probleme,incat nu poate fi vorba de vre-o incercare de demitere a Presedintelui ,mai ales ca la problemele numite mai sus, o sa se adauge noi certuri intre grupurile din jurul noii majoritati pentru desemnarea premierului,inainte de a ajunge in fata Presedintelui cu propuneri concrete. Nu cred ca solutiile afisate inainte de alegeri , sa mai fie valabile dupa validarea parlamentarilor{daca si numai daca o sa ajungem sa validam pe vre-unul}.La sumele enorme cheltuite de fiecare candidat, se vor adauga alte sume enorme pentru conflictul de dupa alegeri, pan' la validare !
PNL ? O sa fie cam prins la mijloc.....

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-28 09:36:23

restanta de ieri/Shadow

Cred ca cele afirmatede mine mai sus ,pot tine loc de raspuns, restant .Shadow,e greu de crezut ca o sa fie stabilit curand vre-un guvern,inainte de o paruiala zdravana intre parlamentari ! Arunca o singura bucata de carne intr-o haita de caini : cainii se vor sfasia intre ei,bucata de carne e foarte posibil sa o gasesti intacta, printre cadavrele cainilor !

alwis46
2008-11-28 09:38:56

Re: Nu unu , ne-a pus o lista cu ... doi . Doi Alvita ca a zis si de ...

Dom'le dilimache, daca vreau sa fac pe prostul cum o faci tu acum, pai o fac din propria mea vointa si nu la sugestia cuiva.
Smecherezu' e urmatorul, cum Basescu la ora actuala nu candideaza la nimic, nici macar la postul de tucalar, te las pe tine sa te desfasori in toata splendoarea a ceea ce zisei o leaca mai sus.
Camp ai, bate-el cu sarguinta, vaz ca ai aplecare spre asa ceva.

P.S.
Cum bine a facut cineva o remarca acum ceva timp, indiferent despre ce este vorba, tu ai o singura motivatie, aducerea in discutie a marinelului.
Exact asta facusi si acum.
Sa-mi arati si mie in ce colegiu candideaza matelotu' pentru ca din umilele mele informatii, peste doua zile sunt alegeri pentru deputati si senatori.


La 2008-11-28 09:14:36, gili a scris:

> Si de domnul Ba'secu ... Care domn Ba'secu se stie ca si dinsul
> ..., n'asa ?
>

Nicu Pruna
2008-11-28 09:50:58

Re: Intreg PSD-ul este un real pericol pentru Romania.

Dle Rosu,
Ai descoperit apa calda !
Bolsevicii practica acest sport incepind cu 1905 !


La 2008-11-28 08:54:35, rosu ovidiu a scris:

> Campania electorala a PSD-lui s-a desfasurat in cel mai direct mod
> penal.PSD-tii au ademenit electoratul prin incalcarea art. 303 alin.1
> CP:PSD-tii pentru a castiga voturi au dat MITA, i-au corupt pe
> alegatori:
>

stan patitu
2008-11-28 10:39:25

CINE TE PLATESTE?

STIE TOATA LUMEA CA VOICULESCU E SECURIST! MARE NOUTATE! DE CE O TOT INTINZI MATALE CU VOICULESCU? O FACI CA SA-I MIJESTI PRIN ASOCIERE PE ALTII, ASA CUM AI FOST PLATIT. MAI NOU VOICULESCU ESTE, BINEINTELES, PRIETEN SI CU DINU PATRICIU... NUMAI DE STOLOJAN NU SPUI NIMIC, NICI DE BASESCU NU SPUI NIMIC... ASTIA NU AU AVUT NICI O LEGATURA CU SECURITATEA.... MA MIR CA NU TI-E RUSINE!

gili
2008-11-28 10:47:09

Iar faci pe prostul ... Dreptu-i din proprie vointa , precum zici ...

Arogantu'
2008-11-28 11:04:00

Re: Iar faci pe prostul ... Dreptu-i din proprie vointa , precum zici ...

acvila
2008-11-28 12:12:44

AFARA CU HULIGAISMUL SI BADARANIA

din Parlament,pe care uni-l confrunta cu o feuda personala, cu o afacere importanta si sigura de facut avere.O fi auzit candidatul respectiv la cea mai suprema institutie din Stat, care jigneste o femeie in vazul Tarii, de cavalerism, de moralitate si respect fata de sexul frumos, sensibil, care trebuie protejat si respectata, asa cum este o femeie, viitoare colega de Parlament. Oare ce educatie a primit si din ce segment a societatii poate proveni un asemenea individ, cu asemenea comportari. Avem nevoie noi cetatenii Tarii sa ne reprezinte si sa ne conduca Tara, un asemenea barbat. Poate fi un exemplu de comportare in societatea noastra moderna si civilizata, cum ne consideram cu totii. E bine ca viitor parlamentar sa nu sa poata abtine, sa nu-si poata controla nervii si comportarea in asemenea imprejurare, cand trebuie sa arate Tarii si electoratului calitatile morale, pregatirea si educatia pe care o are ? Sa arunce in vazul nostru apa in fata unei contracandidate, sa o jigneasca si s-o umileasca. Speram ca cetatenii onesti si educati vor sti sa sanctioneze la vot asemenea candidati, cu asemenea comportari, care nu trebuie sa-i reperezinte in viitorul Parlament, al unei Tari civilizate cum ne consideram.

Ghita Bizonu'
2008-11-28 12:16:33

Re: AFARA CU HULIGAISMUL SI BADARANIA ! Da cu maglitui telefoanelor mobile ?

sau pasarica urac pe masa siti arat hahahaha


La 2008-11-28 12:12:44, acvila a scris:

> din Parlament,pe care uni-l confrunta cu o feuda personala, cu o
> afacere importanta si sigura de facut avere.O fi auzit candidatul
> respectiv la cea mai suprema institutie din Stat, care jigneste o
> femeie in vazul Tarii, de cavalerism, de moralitate si respect fata
> de sexul frumos, sensibil, care trebuie protejat si respectata, asa
> cum este o femeie, viitoare colega de Parlament. Oare ce educatie a
> primit si din ce segment a societatii poate proveni un asemenea
> individ, cu asemenea comportari. Avem nevoie noi cetatenii Tarii sa
> ne reprezinte si sa ne conduca Tara, un asemenea barbat. Poate fi un
> exemplu de comportare in societatea noastra moderna si civilizata,
> cum ne consideram cu totii. E bine ca viitor parlamentar sa nu sa
> poata abtine, sa nu-si poata controla nervii si comportarea in
> asemenea imprejurare, cand trebuie sa arate Tarii si electoratului
> calitatile morale, pregatirea si educatia pe care o are ? Sa arunce
> in vazul nostru apa in fata unei contracandidate, sa o jigneasca si
> s-o umileasca. Speram ca cetatenii onesti si educati vor sti sa
> sanctioneze la vot asemenea candidati, cu asemenea comportari, care
> nu trebuie sa-i reperezinte in viitorul Parlament, al unei Tari
> civilizate cum ne consideram.
>

lastexit
2008-11-28 12:18:16

Re: CINE TE PLATESTE?

cineva de culoare portocalie!

La 2008-11-28 10:39:25, stan patitu a scris:

> STIE TOATA LUMEA CA VOICULESCU E SECURIST! MARE NOUTATE! DE CE O TOT
> INTINZI MATALE CU VOICULESCU? O FACI CA SA-I MIJESTI PRIN ASOCIERE PE
> ALTII, ASA CUM AI FOST PLATIT. MAI NOU VOICULESCU ESTE, BINEINTELES,
> PRIETEN SI CU DINU PATRICIU... NUMAI DE STOLOJAN NU SPUI NIMIC, NICI
> DE BASESCU NU SPUI NIMIC... ASTIA NU AU AVUT NICI O LEGATURA CU
> SECURITATEA.... MA MIR CA NU TI-E RUSINE!
>
>

Mona G.
2008-11-28 12:21:37

Articol

Sper sa fie tradat turnatorul securist Felix si sa cada-n "bot"!Asta si altii ca el ar trebui sa fie in inchisoare si nu in Parlament!Daca B.Olteanu nu tergiversa legea lustratiei nu-i mai aveam acum drept candidati uninominali!

gili
2008-11-28 12:32:36

Iarasi faci pe prostul ... Voluntar ce-i drept ...

Acuma dreptu-i ca traim int-o Lume libera si fiecare ... cum , cind , si ce pofteste .
Numa ai grija ca de prea multe ori tot repetezi procedeul asta ... Sa nu ramii asa ..., n'asa ?

PS

Bineinteles ca nu se face sa-ti fac si deseneul cum ie cu peceii si pesedicii ceia ca stii cum stau lucrurile si nici aia cu orice este posibil , dar extrem de putin probabil nu ar avea in fata ta nicio valoare in cazul asta , n'asa ?

Shadow
2008-11-28 12:32:56

Re: restanta de ieri/Shadow normal

> Cred ca cele afirmatede mine mai sus ,pot tine loc de raspuns, restant
> .Shadow,e greu de crezut ca o sa fie stabilit curand vre-un
> guvern,inainte de o paruiala zdravana intre parlamentari ! Arunca o
> singura bucata de carne intr-o haita de caini : cainii se vor sfasia
> intre ei,bucata de carne e foarte posibil sa o gasesti intacta,
> printre cadavrele cainilor !

Pt ca acei caini la care faci tu referire sunt "ghiftuiti". Bucata dtale de carne nu reprezenta decat "motivatia". Motivatia de "circ".

lastexit
2008-11-28 12:36:38

dar noi

citim analfabeti - cum e Palsu asta! Bai scula de cand esti tu sef aici in fiecare zi ne spui ca Voiculescu e securist. Stim si noi - si m-am cam saturat - bai boule cati bani iei pentru campania asta ca nimeni nu e atat de idiot sa fie atat de obsedat pe gratis. Si ai mai facut si ziarul portocaliu.

gili
2008-11-28 12:37:51

Acuma precis ca la noapte nu o sa dormiti ...

De teama astuia .
Aveti grija doamna si puneti un cutit mai mare , un facalet , o plesnitoare de muste ceva sub perina sa nu dea Felixu asta peste dumneavoastra la noapte .
Poa sa vie imbracat ca ala rosu ..., cum ii zice ..., ala de-i zicea domnul Ba'secu Mos Gerila doamna .
Sa nu ar strica sa dea cit ii el de securist , ca una ie utilul la partid si alta plezirul la casa omului , n'asa ?

lil
2008-11-28 12:41:47

Re: Mda, conspiratie planetara

La 2008-11-27 21:36:52, Ratacitul a scris:

> Aflam din articol ca PSD nu mai poate de nerabdare sa dea sefia
> Senatului lui Voiculescu de la PC.
> De ce?
> Ca, in cazul unei viitoare, incerte, suspendarii a lui Basescu, PSD sa
> fie sigur ca Voiculescu de la PC numeste un prim ministru de la PSD.
> Aha! Adanc!
>
> Cine se mai implica in conspiratie?
> Prin paragraful cinci apare monstruasa coalitie: "PSD-PC & PNL & UDMR
> vor vota guvernul". Ba chiar si CSM care "va fi de acord cu
> schimbarea lui Morar", ala cu mandatul expirat prelungit spre
> nesfarsit. Care Morar? Ala cu zero condamnati in lupta anticoruptie,
> si tot acest sublim rezultat in numai patru ani.
> Ba chiar si Basescu si Patriciu fac parte din marea conspiratie. Unul
> impotriva, altul pentru Voiculescu. Aaaa, nu am pomenit inca de
> Voiculescu? Ce scapare. E ala pentru care UE ne da afara din Europa.
> Cum din ce cauza? Cica scumpeste bautura si tigarile.
> Ehehei, dragii mosului, daca adaug ca sunt implicati si Ponta si
> Geoana si (iarasi) Patriciu si Orban 1 si Orban 2, chiar si Cristoiu
> si Acaru' Paun, va dati seama ce constipatie planetara a descoperit
> Ziua condusa de Palsu?
>
>
>

Draga Ratacitule , in fine cineva ( D-na Mona G , mai jos ) a inteles mesajul pe care autorul se straduie sa-l trimita de luni de zile : aceasta dramatica inlantuire de evenimente cu consecinte planetare poate fi impiedicata numai si numai prin nepunerea stampilei pe numele Voiculescu .

Am zis consecinte planetare ?
Nu-i nimic , banuiesc ca am anticipat articolul de maiine...Marius Adrian Porojnicu
2008-11-28 12:42:45

Re: restanta de ieri/Shadow


>
> Pt ca acei caini la care faci tu referire sunt "ghiftuiti". Bucata
> dtale de carne nu reprezenta decat "motivatia". Motivatia de "circ".
>
..........................................................................
Nu shadow: bucata de carne e locu' din parlament! Imunitatea,etc....pe asta se bat! 6,5 candidati /1loc,.....

gili
2008-11-28 13:01:37

Re: dar noi S'avem pardon !

La 2008-11-28 12:36:38, lastexit a scris:

> citim analfabeti - cum e Palsu asta! Bai scula de cand esti tu sef
> aici in fiecare zi ne spui ca Voiculescu e securist. Stim si noi - si
> m-am cam saturat - bai boule cati bani iei pentru campania asta ca
> nimeni nu e atat de idiot sa fie atat de obsedat pe gratis. Si ai mai
> facut si ziarul portocaliu.
>
Jurnalul l-a facut portocaliu domnul S.O.Vintu .
Asta doar face ce spune domnul sus pomenit , n'asa ?

Socrate
2008-11-28 13:20:45

ZIUA a devenit organul central al PDL ?

Prin cartierul unde candideaza Viuculescu se imparte GRATUIT o editie speciala ZIUA , anti-Voiculescu, in care poza contracandidatului PDL este dubla fata de a celorlati contracandidati.
http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-5171042-editie-speciala-ziua-dedicata-integral-atacarii-lui-dan-voiculescu.htm
Pana acum am crezut ca sunteti numai obsedati, dar acum e vorba de o investitie anti-Voiculescu. Cine plateste ?

petrescu cornelius
2008-11-28 13:21:38

rezultatele alegerilor au fost hotarite in septembrie

rezultatele alegerilor au fost hotarite, nimic nu poate fi mai clar, astia aici folosesc surse verificate: geocities.com/vidsplanet

lil
2008-11-28 13:34:59

Re: ZIUA a devenit organul central al PDL ?

La 2008-11-28 13:20:45, Socrate a scris:

> Prin cartierul unde candideaza Viuculescu se imparte GRATUIT o editie
> speciala ZIUA , anti-Voiculescu, in care poza contracandidatului PDL
> este dubla fata de a celorlati contracandidati.
> http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-5171042-editie-speciala-ziua-dedicata-integral-atacarii-lui-dan-voiculescu.htm
> Pana acum am crezut ca sunteti numai obsedati, dar acum e vorba de o
> investitie anti-Voiculescu. Cine plateste ?
>

He he , si eu care o luam in gluma. Asa se vedea " din strainatate "
Astia chiar baga bani in Voiculescu :):):)

Adrian v.D.
2008-11-28 13:36:24

Re: ZIUA a devenit organul central al PDL ?

La 2008-11-28 13:20:45, Socrate a scris:

> Prin cartierul unde candideaza Viuculescu se imparte GRATUIT o editie
> speciala ZIUA , anti-Voiculescu, in care poza contracandidatului PDL
> este dubla fata de a celorlati contracandidati.
> http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-5171042-editie-speciala-ziua-dedicata-integral-atacarii-lui-dan-voiculescu.htm
> Pana acum am crezut ca sunteti numai obsedati, dar acum e vorba de o
> investitie anti-Voiculescu. Cine plateste ?
-----------
Si eu ma intreb:ce au toti democratii tarii impotriva unui Voiculescu,Vadim si Adrian Nastase?Aha,am uitat de titlu.Pana una-alta,psd,pc si prm sunt partidele care adapostesc cei mai multi <fosti>,de fapt intreaga nomenklatura pcr.Cum pcr a fost declarat si in cartile de istorie(e adevarat,deocamdata doar in <manualele alternative>!)drept un partid criminal si ilegal,ma intreb daca intr-o democratie nu au dreptul si acesti criminali sa strige<alegeti-ne!>Si criminalul Manson,care a omorat noua oameni s-a bucurat de sprijunul catorva sute de drogati.......Asta e democratia,dar ramane net superioara tuturor utopiilor criminale si mai putin criminale.Si mai stii?!Poate un alt parlament va vota legi si impotriva criminalilor si slugilor din nomenklatura,ca in sfarsit Statul de Drept,atat de dorit in UE sa-si faca aparitia si in Romania.
Apropo de titlul tau:il uiti pe SRS care face din presedinte vinovatul nr. 1 si pentru <epoca de aur>atat de laudata de nomenklatura.Oh,ce lume....
>

Adrian v.D.
2008-11-28 13:40:44

Re: dar noi

La 2008-11-28 12:36:38, lastexit a scris:

> citim analfabeti - cum e Palsu asta! Bai scula de cand esti tu sef
> aici in fiecare zi ne spui ca Voiculescu e securist. Stim si noi - si
> m-am cam saturat - bai boule cati bani iei pentru campania asta ca
> nimeni nu e atat de idiot sa fie atat de obsedat pe gratis. Si ai mai
> facut si ziarul portocaliu.
------------
Cat ai repeta si tot vor fi milioane de "idioti"(expresia iti apartine!)care vor alege partidele nomenklaturii(pc,psd,prm)Pentru asta nu trebuie sa injuri pe cel care o spune,ci pe cel care nu intelege!
>

Hantzy
2008-11-28 13:43:37

Re: AFARA CU HULIGAISMUL SI BADARANIA

De ce doar din Parlament?! Badarani sunt si in alte institutii ale statului <mai putin supreme>! Misto gradu asta de comparatie, nu?!
Si nici nu mi-e prea clar pe cine ai in vedere cand pomenesti de <cavalerism, de moralitate si respect fata de sexul frumos, sensibil, care trebuie protejat si respectata>
****************
La 2008-11-28 12:12:44, acvila a scris:

> din Parlament,pe care uni-l confrunta cu o feuda personala, cu o
> afacere importanta si sigura de facut avere.O fi auzit candidatul
> respectiv la cea mai suprema institutie din Stat, care jigneste o
> femeie in vazul Tarii, de cavalerism, de moralitate si respect fata
> de sexul frumos, sensibil, care trebuie protejat si respectata, asa
> cum este o femeie, viitoare colega de Parlament. Oare ce educatie a
> primit si din ce segment a societatii poate proveni un asemenea
> individ, cu asemenea comportari. Avem nevoie noi cetatenii Tarii sa
> ne reprezinte si sa ne conduca Tara, un asemenea barbat. Poate fi un
> exemplu de comportare in societatea noastra moderna si civilizata,
> cum ne consideram cu totii. E bine ca viitor parlamentar sa nu sa
> poata abtine, sa nu-si poata controla nervii si comportarea in
> asemenea imprejurare, cand trebuie sa arate Tarii si electoratului
> calitatile morale, pregatirea si educatia pe care o are ? Sa arunce
> in vazul nostru apa in fata unei contracandidate, sa o jigneasca si
> s-o umileasca. Speram ca cetatenii onesti si educati vor sti sa
> sanctioneze la vot asemenea candidati, cu asemenea comportari, care
> nu trebuie sa-i reperezinte in viitorul Parlament, al unei Tari
> civilizate cum ne consideram.
>

Arogantu'
2008-11-28 13:48:02

Vai, vai, vai - saraca Frusina si drobul de sare !

"un turnator si un escroc politic va ajunge in fruntea tarii" ?

Auleu - n-ajungea primul ?

Acuma - dreptu-i ca asta de-acu' mai are si o alta "calitate": bisnitar notoriu in vremea comunistilor !

PS Sa nu-mi spuneti ca a strins 60.000 de dolari din diurne ...

Hantzy
2008-11-28 13:50:43

Re: ZIUA a devenit organul central al PDL ?

La 2008-11-28 13:36:24, Adrian v.D. a scris:

> Si eu ma intreb:ce au toti democratii tarii impotriva unui
> Voiculescu,Vadim si Adrian Nastase?Aha,am uitat de titlu.Pana
> una-alta,psd,pc si prm sunt partidele care adapostesc cei mai multi
> <fosti>,de fapt intreaga nomenklatura pcr...
**********************
Or fi la aia <fosti>! La pedelei sunt actualii securei, cei mai rai adica. Sunt cei carora revolutia le curma cariera politica inca inainte de a fi inceputa cu adevarat, si le bulversa, din pacate doar pentru o perioada, cariera securista.
Iar acum fac singurele lucruri pe care l-au invatat: oportunismul, demagogia si hotia. Zi ca nu-i asa!

Socrate
2008-11-28 13:53:08

Adrian * Re: ZIUA a devenit organul central al PDL ?

Aveti o memorie scurta. Va re-amintesc ca PDL = 1/2 din FSN, si ca dupa multi, n-ar fi jumatatea cea mai buna. Ca reamintesc idem ca Voiculescu a fost aliatul PDL si al aliantei DA, si a fost chiar la guvernare. ( asa cum acum PRM si PNG sunt aliatii PDL ). Va reamintesc idem ca sl. presedinte este cel care a tratata cu Voiculescu solutia imorala. Va reamintesc idem ca PC-ul domnului Voiculescu este insignifiant in alianta PSD-PC, astfel incat inversunarea anti-Voiculescu este stupida ( Geoana ar fi fost o tinta mai buna ). Va reamintesc idem ca cea mai mare denistate de miliardari se gaseste in PDL, nu in PSD, ceea ce spune multe. Va reamintesc idem ca ati votat cu picioarele ( nu se stie de ce ) si ati pierdut contactul cu pamantul.


La 2008-11-28 13:36:24, Adrian v.D. a scris:

> La 2008-11-28 13:20:45, Socrate a scris:
>
> > Prin cartierul unde candideaza Viuculescu se imparte GRATUIT o editie
> > speciala ZIUA , anti-Voiculescu, in care poza contracandidatului PDL
> > este dubla fata de a celorlati contracandidati.
> > http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-5171042-editie-speciala-ziua-dedicata-integral-atacarii-lui-dan-voiculescu.htm
> > Pana acum am crezut ca sunteti numai obsedati, dar acum e vorba de o
> > investitie anti-Voiculescu. Cine plateste ?
> -----------
> Si eu ma intreb:ce au toti democratii tarii impotriva unui
> Voiculescu,Vadim si Adrian Nastase?Aha,am uitat de titlu.Pana
> una-alta,psd,pc si prm sunt partidele care adapostesc cei mai multi
> <fosti>,de fapt intreaga nomenklatura pcr.Cum pcr a fost declarat si
> in cartile de istorie(e adevarat,deocamdata doar in <manualele
> alternative>!)drept un partid criminal si ilegal,ma intreb daca
> intr-o democratie nu au dreptul si acesti criminali sa
> strige<alegeti-ne!>Si criminalul Manson,care a omorat noua oameni s-a
> bucurat de sprijunul catorva sute de drogati.......Asta e
> democratia,dar ramane net superioara tuturor utopiilor criminale si
> mai putin criminale.Si mai stii?!Poate un alt parlament va vota legi
> si impotriva criminalilor si slugilor din nomenklatura,ca in sfarsit
> Statul de Drept,atat de dorit in UE sa-si faca aparitia si in
> Romania.
> Apropo de titlul tau:il uiti pe SRS care face din presedinte vinovatul
> nr. 1 si pentru <epoca de aur>atat de laudata de nomenklatura.Oh,ce
> lume....
> >
>
>

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01406 sec.