Ziua Logo
  11:43, miercuri, 19 februarie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Picatura chinezeasca

2009-11-19
miticar din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.34.248...)
2009-11-19 01:48
SOBRU ESTE MAI MULT PROST DECAT SOBRU!

-------Sobrule am revenit si astazi pentru ca ieri nu ai mai raspuns!-------- PENTRU nea caisa-SOBRU !
Votul comunitar este practicat de oamenii ce apartin unor comunitati sociale. Ia seama cum de 20 de ani etnicii maghiari practica acest vot! Votul de care vorbesti tu, nea caisa-Sobru, se poate practica la conferinte si simpozioane universitare, unde se poate vota “o id´┐Że, o viziune asupra societatii, o directie”, etc., si unde, pentru fiecare universitar, criteriul votului lui va fi doctrina politica pe care o impartaseste! PENIBILULE CAISA-SOBRU, AI UMBLAT PRIN TARA SA INTREBI OAMENII, CARE VOR VOTA PESTE CATEVA ZILE, CARE LE ESTE DOCTRINA FIECARUIA??? SUPER-PENIBILULE CAISA-SOBRU, OAMENII TREBUIE SA ALEAGA PE ACELA CARE REZONEAZA CEL MAI BINE CU PROBLEMELE LOR! PENTRU CE AR TREBUI SA-L VOTEZE PE BASESCU SARACII AMENINTATI SA FIE ARUNCATI IN STRADA, DIN CASELE CUMPARATE CU BUNA CREDINTA, CAND BASESCU ESTE DE PARTEA MAFIILOR IMOBILIARE??? SUPER-PENIBILULE CAISA-SOBRU, STERGEGI ZOAIA BASESCU DE OCHI CA SA POTI VEDEA REALITATEA DIN ROMANIA!!!
P,S.---- PENTRU CA INTR-UN ALT COMENTARIU (01:46:35) TE-AM VAZUT PORNIT IMPOTRIVA STANGII, DEDUC CA ITI “PUTE” RAU DREPTATEA SI ECHITATEA, SOCIALE. LOCUL UNOR ASEMENEA SPECIMENE NU ESTE IN SOCIETATE, CI PE NISCAI INSULE PUSTII, DEPARTE DE SOCIETATE!!!Sobru....... (...@yahoo.com, IP: 78.97.39...)
2009-11-19 02:49
Re: SOBRU ESTE MAI MULT PROST DECAT SOBRU!

Am vazut si ieri...hai sa iti raspund...
Ma tampitule nu trebuie sa stie prostu ce doctrina are, asa cum nu trebuie sa stie ce nume are boala de care sufera. Dar de avut o are!
Tot prostul va vota in functie de ce i se spune de catre cel care candideaza, si astfel se pozitioneaza doctrinar, chiar daca habar n-are ce-i aia doctrina sau cum se numeste.
Matale nu stii ce-i ala un Parlament si cu ce se ocupa. Pentru ce zici matale, exista alegerile locale! Pe baza unoar astfel de confuzii, dorite si de canalia cotrocenista, a aparut si ineptia asta de vot uninominal pentru Legislativ.

Cat priveste insula, as pleca cu placere, si altii ca mine, cu siguranta ca am trai foarte bine fara cretinii ca voi, care ar ajunge in scurt timp sa se manance intre ei dupa ce vor fi terminat scoarta de copac. Pun pariu insa ca lepre stangiste ca tine, vazand prosperitatea de pe insula, ar purcede la eliberarea ei de sub capitalismul aflat in putrefactie, ca de, parazitul nu poate trai de unul singur.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00700 sec.