Ziua Logo
  15:52, vineri, 4 decembrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-09-29
bebi tanase din bv (...@yahoo.com, IP: 86.125.101...)
2007-09-29 10:44
Catre D-na Iordache !


Stimata Doamna !
Articolul este f.bun ,ca si toate celelalte pe care le scriti, insa nu mi se pare fair-play P.S.-ul. Consider ca o problema atat de importanta ca aceea a pensiilor nu trebuia sa constituie un subiect de negociere in cadrul confruntarilor politicianiste, si nici de blamare a indiferent carui politician care sustine cu incapatanare rezolvarea urgenta a problemei , chiar daca este vorba de D-nul Geana si PSD, care nici mie nu-mi este prea simpatic !
Sunt de acord cu aprecierile in privinta profesionalismului D-lui Radulescu, desi i-as reprosa faptul ca nu l-a "tamponat" putin pe d-nul Presedinte atunci cand s-a aratat plin de ambiguitate in privinta cauzelor inflatiei deja percepute la diferite servicii , energie si produse alimentare ,sustinand ca cresterea pensiilor prevazuta in ianuarie 2008 are deja efecte in aceasta inflatie, botezand-o cu atata precizie ca fiind inflatie cu evolutie in spirala ! De fapt Presedintele face un fel de echilibristica pe sarma ,spunand numai cu jumatate de gura ca pensionarii au dreptate si pensiile trebuiesc majorate, dar in niciun caz din initiativa PSD si cu mana PNL , ci de PD ! De ce n-au facut-o cand erau la guvernare ? Erau prea sus si nu i-a interesat aceasta problema minora!
Oricum, observ ca putini sunt specialistii in analize si prognoze economice corecte, neinfluentate politic, care sa lumineze mintile oamenilor ca nu cresterea pensiilor amarastenilor conduce la acea inflatie spiralata, ci degringolada generala din economie, mai ales agricultura, justitie, furturile mari prin toate mijloacele, coruptia, birocratia, smecheria mioritica romaneasca, etc., care ne-au adus la "coada vacii"!
As dori sa subliniez faptul ca prin dezbaterea exagerata a temei legate de pensii si atitudinea permanent ambigua a Presedintelui ,cat si a unor politicieni, pe aceasta tema, si incurajati de aceasta atmosfera, s-a ajuns ca pietarii( si numai) sa jigneasca cu nerusinare pe pensionari, considerandu-i niste milogi nerusinati care ar trebui sa treaca cat mai repede pe lumea cealalta. Iata pana unde s-a ajuns cu (i)moralitatea in secolul XI intr-o tara a UE !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00685 sec.