Ziua Logo
  23:45, joi, 17 octombrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-08-31
IISUSCHR (...@hotmail.com, IP: 121.44.173...)
2009-08-31 07:11
pai sigur ,

Bulgarii nu au o luminta anghel care sa o faca cu ou si cu otet pe vizitatoarea plaiurilor mioritice....pai unde a fost vestita ospitalitate romaneasca , vine femeia , se trambaleaza pana aici si ce sa vezi ? floarea muzicii mondiale o fac de bascalie! pai e frumos? bine a facut ca va frecat putin ridichea de rasisti!

un roman mediu (...@yahoo.co.uk, IP: 89.42.137...)
2009-08-31 08:38
Re: pai sigur ,

La 2009-08-31 07:11:02, IISUSCHR a scris:

> Bulgarii nu au o luminta anghel care sa o faca cu ou si cu otet pe
> vizitatoarea plaiurilor mioritice....pai unde a fost vestita
> ospitalitate romaneasca , vine femeia , se trambaleaza pana aici si
> ce sa vezi ? floarea muzicii mondiale o fac de bascalie! pai e
> frumos? bine a facut ca va frecat putin ridichea de rasisti!
>
Auzi ma blasfemiatorule, sa nu dea Iisus cel adevarat sa ai tu vreo fata "aranjata" nitel de prietenii tai tiganii! Cand ni s-or urca astia in cap de tot mai stam de vorba!

Conan___the___Barbarian din Ghermanistan (...@operamail.com, IP: 85.119.156...)
2009-08-31 12:35
Re: pai sigur ,/ Dragos aka eaickx aka SISIF aka 9inca 10 conturi la YCAAR

Bai EasyKourule, uita-te la tine bai subit "APARATOR VAJNIC AL TZIGANILOR", _sa te vada tanti Karenina ce bagi aici!_ antirasistule de opereta:
Citeste-te bai cand mancai mErde la Capsa Hoinarului si erai mare legionar , antisemit... si in general inca parea normal la cap.
Nu era decat o fatzada de cameloeon ipocrit, mah jigodie:

1) "Sisif
- Thursday, April 23, 2009 at 10:28:04 (CEST)

L-am gasit zilele trecute dar am uitat de el. Vi-l redau in totalitate,(si link-ul la pagina Evenimentului zilei) pentru ca mi se pare a fi cel mai sfasietor ca sa nu spun patetic, apel la constiinta neamului. Pacat ca demersul lui s-a oprit aici si n-a iesit in strada asa cum ameninta la un moment dat. SENATUL EVZ: "Sa iesim din lasitate!"

Si eu uitasem de acest mangaietor de t(r)oaca postcomunista, dar -- oare cu ce ti-am gresit ?! -- mi-ai reamintit (din nou !) de el... si mi s-au pus niste australopitici de gradina pe creier.

Daca pun mana pe acest cacartarescu intr-o buna zi, o sa vi-l redau nu in totalitate ci pe... bucatzele.

Bine ca toate acele "obsedante" copy-paste din Cioran, Eliade, N. Ionescu, Tutea, Radulescu-Motru, Codreanu, Mota, Antonescu si alti reprezentanti ai Generatiei de Aur, toti "legionari, asasini, criminali" si "mancatori de jidani pe paine" ce au meritat sa fie pusi in "acvariu" cu eticheta "antisemiti/dusmani ai poporului... ales" nu constituie "apeluri la constiinta neamului" si ca iesirile lor pe Strada Principala a Istoriei Romaniei nu fac nici macar cat un demers al acestui labar mancator de carice de jidani in aspic ce ne amenita ca iese in strada, dar sta cuminte pe Trotuarul Trei -- ca toti "intelectualii de tranzitie" -- unde isi rontaie c... oltucul de poet ratat, scriitor (la ziar) submediocru si, mai nou..., analist pulitic...

Titlul "sfasietorului articol" trebuia sa se numeasca "Nu pot sa ies din leshinatate..."
_________________
2) "Sisif
- Tuesday, April 14, 2009 at 04:14:40 (GMT)

Ca sa nu mai existe niciun dubiu asupra nickului Tablagiul care este antilegionar (adica dusman al celor care au luptat impotriva Ciumei Rosii si al asasinilor de romani si implicit al apararii Basarabiei si Bucovinei de invazia jidaneasco-bolsevica) si filosemit (adica iubitor al celor care au adus Ciuma Rosie, au deportat sute de mii de familii romanesti in Siberia de unde nu s-au mai intors vreodata, au asasinat populatie civila de origine romana sau militari ai Armatei Romane, l-au asasinat pe Codreanu si o mare parte din elita si conducatorii Legiunii prin uneltirile jidancii care-i sugea monstruozitatea lui Carol II, l-au asasinat pe Antonescu iar dupa fuga tradatorului balbait si handicapat mintal ce se intituleaza Mihai de Romania au luat puterea si au trecut la un nou val de suprimare a romanilor si de distrugere a identitatatii Romaniei aruncand alte sute de mii de luptatori anticomunisti, pe care i-au numit "dusmani ai poporului", in puscarii de unde numai cativa au mai scapat cu viata, teroarea culminand cu Experimentul Pitesti, unic in Lume si condus de Jidanul Nicolschi, nascut Grnberg; in general acesti jidani imputiti pe care ii iubeste individul numit Tablagiul au distrus Romania si juma de Europa, proces in care si-au pierdut viata 120 de milioane de oameni, fiindca iudeo-bolsevismul si sionismul este raspunzator cel putin pentru al doilea razboi mondial ca si pentru situatia actuala de pe aceasta planeta si implicit pentru situatia din fosta RSS Moldova. Mai ales..., fiindca aici a fost cea mai mare concentrare de jidani din Europa, romanii fiind prosti de milostivi si dandu-le adapost fara sa stie ca strangeau un sarpe la piept care avea sa muste cand se va incalzi si va dispune de cantitatea necesara de venin ca sa isi paralizeze prada... ) redau un fragment din Paul Goma: Martiriul Basarabiei si al Bucovinei ntre 28 Iunie 1940 si 22 Iunie 1941.......................
"
http://www.ycaar.com/index.php?name=Capsa_Arhive&file=arh_20090420#top"
Deci, gura bah pomanagiule.

La 2009-08-31 07:11:02, IISUSCHR a scris: aiureli ipocrite.
> Bulgarii nu au o luminta anghel care sa o faca cu ou si cu otet pe
> vizitatoarea plaiurilor mioritice....pai unde a fost vestita
> ospitalitate romaneasca , vine femeia , se trambaleaza pana aici si
> ce sa vezi ? floarea muzicii mondiale o fac de bascalie! pai e
> frumos? bine a facut ca va frecat putin ridichea de rasisti!

Conan___the___Barbarian din Ghermanistan (...@operamail.com, IP: 85.119.156...)
2009-08-31 12:40
Re: pai sigur ,/ Dragos aka eaickx aka SISIF aka 9inca 10 conturi la YCAAR -CONTINUARE

"Filosemitul" ala de TABLAGIU este acest THE de aici. Easykourule, esti o k²reaza ipocrita bai, tu si cavaleristu' Ieremia bagat intre turci si Ion-Voda cel Cumplit.
Bai Sisifutzule ESTI JALNIC BAI!

> 2) "Sisif
> - Tuesday, April 14, 2009 at 04:14:40 (GMT)
> Ca sa nu mai existe niciun dubiu asupra nickului Tablagiul care
> este antilegionar (adica dusman al celor care au luptat impotriva
> Ciumei Rosii si al asasinilor de romani si implicit al apararii
> Basarabiei si Bucovinei de invazia jidaneasco-bolsevica) si filosemit
> (adica iubitor al celor care au adus Ciuma Rosie..........


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.07236 sec.