Ziua Logo
  15:55, joi, 1 octombrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-11-21
lucid din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 194.102.59...)
2006-11-21 15:36
cine e de fapt acest cioroianu

Aflandu-ma in mai anul acesta pentru o saptamana la Universite Laval in sediul din fostul Seminar quebecoaz al monseniorului ce purta acest nume, am incercat sa dau de vreo urma a acestui cioroianu pe-acolo. Am gasit doar informatzia ca prin 94-96 cred si-a facut acolo un master in comunizarea Romaniei sau cam asa ceva. Cu doctoratul e nebulos de tot, unii zic ca i l-a acordat universitatea din Quebec City, altul ca l-a obtzinut in tzara pe baza unor studii in Canada, iar cioroianu insusi evita abil sa spuna ceva definitiv. Individul nu a scris in viatza lui vreo carte de ISTORIE, numai culegeri de "publicistica", articolashe subtzirele publicate pe bani grei prin diverse retzele mafiot-'telectuale, adica hartii cu care nu merita sa-tzi pierzi vremea. Eu am avut ocazia sa-l ascult o singura data acum vreo 6 ani la apusul erii Milica, la o sesiune la Cotroceni la care madam consilier Zoe era "tutelatoare", unde, sub aripa ocrotitoare evidenta a dnei Petre, a baiguit ceva despre revista ARLUS "Analele romano-sovietice", absolut neinteresant. Grav este ca cioroianu este tipul de impostor care se legitimeaza ca politician printr-o asa-zisa meserie, pe care in realitate nu a dovedit cu nimic ca o stapaneste, si invers, obtzine notorietate ca "istoric" prin politiciansimul practicat. Revoltator este ca a luat bani publici, deci si ai mei, pentru jalnicul circ de la Mari Romani. Daca ar avea o minima decentza i-ar da unui azil de batrani.
Cat priveste Marasti - Oituz - Marasesti foarte buna interventzia lui Ghitza Bizonu'. Daca vasilica- bazileus doreste sa afle si alta parere, ii recomand memoriile lui Mackensen. Si daca si un husar cap de mort ca batranul mareshal nu stie sa-si pretzuiasac cum trebuie adversarii, atunci sa ramana dansul la Roller si Cioroianu pe care atat il apreciaza.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-11-21 15:55
Re: cine e de fapt acest cioroianu

Tot ce este posibil ca acest domn Cioroianu sa fie al doilea Sorin Antohi in privinta doctoratului. Daca nu va aduce lamuriri in acest sens, inseamna ca nu-i decat un trepadus parvenit si ca va plati cu varf si indesat pentru impostura. Cariera lui politica este mai mult decat mediocra, lasa impresia ca este un lenes cronic, un gen de Oblomov, dar fara farmecul acestuia, intrucat este plin de sine si arogant. Se poarta cu toata lumea ca si cand ar fi un senior omnipotent, iar restul lumii ar trebui sa-i pupe talpile cu umilinta. Dezgustator !

Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2006-11-21 16:11
Re: Totusi a scris

Giculica zbanghiul-turbat din Lumea de Apoi, acolo unde merg sufletele dupa moartea trupului. (...@yahoo.com, IP: 213.157.178...)
2006-11-21 16:51
Re: cine e de fapt acest cioroianu / Ba lucidule iaca ca in privinta Cioroianului ai multa direptate


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00779 sec.