Ziua Logo
  08:30, luni, 21 septembrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-10-13
vida clara (...@yahoo.es, IP: 81.203.154...)
2007-10-13 22:33
Boier "arogantule"

Lasa-l bre si pe bietul Ion Roaita sa zica si el,agramat asa,vreo doua vorbe,ca destul a dus pietroiul pana cand i-au dat astia in mana un "ordenador"cum i-l poreclesc astia p-acilea.
Iar cand le-am dat banii,nu m-au intrebat,nici daca am gramatica la mine,si nici daca am sa intru in vreun club select..
Tu,daca ai multe oua,cum au arogantzii de obicei,potzi vorbi cu ziua,sa puna niste bariere,sa scrie la gazeta,numai de-alde ca tine.Vorba e,ca va trebuie si mojici ca mine,care sa mai cumpere,ca altfel pt ce a-tzi casca voi gura sa spunetzi nestemate de noutatzi.
Ca forumul asta seamana asa de mult cu barfa babelor pe marginea santzului,ca m-i se pare ca nici nu m-am miscat de la tzaranoaia,de unde m-a adus barza.
Tu,sa ai grija,sa strangi gramatici ca tine,sa-mi faci o echipa de corectori,ca am cetit eu,ca nici Eminescu nu era chiar bine pus la punct cu gramatica,si,a avut multzi corectori.
Nu potzi sa le ai pe toate.Unii au ceva de zis,si nu stiu scrie citetz.Altzii,umbla cu gramatica subsuara,dar n-au a zice nimic.Ia sa te mai reciteshti tu,si sa vezi cum ai sa gasesti ca matematica procentajelor pe care o fac cei ca tine,referendumului,e un fel de a va face ca shutul ce vi l-a dat in fund electoratul,vi l-a dat ca sa pasitzi,inainte.Daca a-tzi avea rusine,v-ar fi tare rusine.Dar,voi,n-avetzi.Ai grija,unde pun virgula,fa o pauza scurta.Unde pun punct,sa tragi o mare gura de aer,in piept.

Arogantu' (...@k.ro, IP: 89.32.47...)
2007-10-13 23:59
Re: Boier "arogantule"


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00706 sec.