Ziua Logo
  04:59, luni, 10 august 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Picatura chinezeasca

2009-12-29
NO (...@yahoo.com, IP: 92.81.119...)
2009-12-29 08:17
RE camycatze

Pai, sa le numaram, coane Fanica:

- Vrei nu vrei, privatii tin bugetul (ba, mai nou si pensionarii), ei fiind singurii care produc ceva si platesc impozite; nu stiu sa mai fi ramas vreo ramura economica neprivatizata, evident pe shpagi grase luate de inalti functionari publici. Privatii lenesi si/sau cei care nu dau shpaga bugetarilor, dau faliment si dispar.

- Suntem tara cu cel mai mare numar de bugetari care, in imensa lor majoritate, taie frunza la caini (chiul, solitaire si free cell, Google si e-mail), isi adauga la salarii tot felul de sporuri mirobolante si iau shpaga la greu. Nu doresc nici dusmanilor sa ajunga la mana vreunui contopist nesimtit de la primarie, prefectura, minister sau alta institutie publica!
Am suferit recent o interventie chirurgicala extrem de complicata si riscanta, asa ca sunt la curent cu "problemele financiare" ale personalului medical. Mai aveam putin si deschideam o casierie in spital... Asta nu inseamna ca-mi pare rau dupa bani, cunosc salariile de mizerie din sanatate...

- Cat despre diasporenii care, asa cum imi spun inalti guvernanti (fosti bisnitari cu videouri, blugi si rapiri din serai), m-au tinut in spate prin banisorii trimisi in tzarishoara, o (mare?) parte din bani provin din jafuri, furturi, prostitutie, cersetorie, droguri, spargeri de bancomate etc; niciun eurocent din acestia nu intra la buget ci sunt investiti in casoaie de neam prost sau in conturile bancilor straine cu sediul in Romania.

M_D_L (...@email.ro, IP: 79.117.135...)
2009-12-29 09:49
Re: RE camycatze

La 2009-12-29 08:17:26, NO a scris:


> - Vrei nu vrei, privatii tin bugetul (ba, mai nou si pensionarii), ei
> fiind singurii care produc ceva .............

Pai tocmai de aici vine beleaua, ca nu produc mai nimic. Majoritatea firmelor particulare se tin de bisnitareli (diverse variante de comert si specula). Afacerile lor se bazeaza pe valuta adusa in tara de capsunari si de ceilalti romani care muncesc in strainatate. Sunt ca viermii care se hranesc din cadavrul unui bivol gras. Nu se produc bunuri materiale care sa mearga la export sau pe piata interna. De asta balanta de plati a Romaniei este deficitara.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00657 sec.