Ziua Logo
  21:27, luni, 14 octombrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-10-23
cumanus (...@gmail.com, IP: 86.35.241...)
2009-10-23 09:47
Joc de glezne

D-le Longin, in stilul specific al dvs, nici de aceasta data nu va deziceti de trecutul dvs. national-comunist.
Incepeti un subiect, despre care nu prea de spus, atita timp cit decizia predarii unei sau altei istorii in R. Moldova, ii priveste direct pe cei in cauza. Nu cred ca noi trebe sa ne isterizam, sa le impunem ce fel de istorie istorie trebuie sa predea in scolile lor. Dar un lucru este clar: nici noua putere nu doreste sa aiba prea multe in comun cu Romania. Prietenii stiu de ce...
Revenind: incepeti un subiect, dar nici de aceasta data nu omiteti sa nu faultati: faceti un salt ilogic de toata frumusetea, mai dati un sut in maghiarii din Romania.
D-l Kelemen are cea ce va lipseste dvs. cu desavirsire, gindire logica. D-le, atita timp cit in Romania exista milioane de persoane care se declara altceva decit romani, atita timp cit dispozitia anacronica si de mult depasite de catre celalte state europene de "stat national" din Constitutie se bate cap in cap cu realitatile din teren, atita timp cit exista reprezentare parlamentara ale celorlalte etnii, recunoscute si prin dispozitiile ale aceleiasi Constitutii, sustinerea aberatiei (profund discriminatorie, dealtfel) de stat national, este o dovada a tembelismului politic. Ca sa nu vorbesc si de altceva.
Eu cred ca daca in scolile noastre s-ar preda materia numita Istoria Romaniei (asa cum ar fi normal), si dvs. ati murii de foame din lipsa de subiecte "incitante". Dixit.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00649 sec.