Ziua Logo
  02:31, luni, 10 august 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-12-15
vida clara (...@yahoo.es, IP: 81.203.152...)
2007-12-15 07:32
Interpretzi de ieri,de azi,si de maine.

Pt LUME:
Nimeni,nu poate fi facut sa vada lucruri,pe care privirea lui nu le poate vedea.(Hristos zicea:"eu va spun voua,dar voi suntetzi orbi")
Ceea ce se poate face,este sa directzionezi,prin indicare,privirile,spre zona unde se afla acel lucru despre care faci,tu,vorbire.Si sa-i dai ochelarii tai.Si sa-i "maresti"dioptriile.Dar daca-i "orb","orb"va ramane,si doar o minune,o "scanteie",poate provoca,in cutiutza lui,"explozia".
Pt Rene:
Supozitziile tale,impletesc adevarat cu fals,,precum impleteam cu sfoara si cu "manea",bici pt plugushor.Si se termina "biciul"tau,intr-un "sfarc",care "bubuie" de cateva ori,si...sa dus.
Oamenii,bajbaie politica,pt ca bajbaie si viatza.Pt ca nu intzeleg ca viatza,nu exista fara politica,si ca una,nu poate fi despartzita de cealalta.
Picuri,cu pipeta,in ureche,ca "Europa este o inginerie pt oameni subtziri,masoni adevaratzi,nu echere patrate de la periferia de est".Daca-tzi cere cineva pasaportul,itzi place sa-i aratzi buletinul,itzi plac salariile in euro dar itzi sunt nesuferite impozitele,e buna apartenentza dar e rau ca se cere participare.
Pt shadow:Ai o minte extrem de puternica.Randurile tale ma incurcasera rau.Cateodata,desi am raspunsul,nu-l pot "cristaliza",pt a-l scoate,in cuvinte.
Ai vrut sa ma dai mat,te-am dat eu,iar pt asta,te-ai suparat.
Nu te oblig,sa-mi citesti randurile,nu ma potzi obliga sa nu combat ganduri ce vin in contradictzie cu ale mele.Eu nu privesc lupta de aici ca o lupta intre indivizi,ci ca o lupta intre mintzi.
VIATZA,insasi,a ajuns aici,pe "principiul performantzei"(sau,cu cuvintele lui Darwin,prin selectzie),si tot isi ridica stacheta,dupa fiecare saritura.
OMUL(nu in mod automat,individul uman),este cristalizare a tot ce a reushit sa "scoata"mai bun din ea,si are nevoie de el,pt ca spera,ca,ceva,sa-i usureze vreodata zbaterea,chinul.Din pacate pt ea,ca sa ajunga sa obtzina "OM"a trebuit sa inventeze rasa umana.Iar aceasta rasa,pe masura ce s-a rupt de celelalte animale,a devenit cel mai feroce animal.
Nu numai ca nu a reusit sa reduca chinurile mamei lui(VIATZA)ci i le-a accentuat de la o zi,la alta.Problema principala ramane neantzelegerea rostului cu care ceea ce se naste,se naste.Iar la om,timpul vietzii lui(prea scurt in raport cu VIATZA),duce la mutarea "hard disk"-ului,mereu in alt calculator,pierzandu-se o multzime de date,irecuperabile in aceeasi forma.
A venit vremea,cand se poate face mult mai mult decat au facut inaintasii nostri,nu pentru a-i intrece ci pt ca avem datoria(fatza de ei,fatza de noi,fatza de VIATZA),sa-i depasim. S-a ajuns la calculator(computer),care este asa de asemanator mintzii incat poate fi folosit chiar pt explicarea ei.
Inaintasii nostri,OAMENI,ne-au lasat date,pe care sa le folosim.Toata treaba,e sa le legi intre ele,sa le impletesti cum chiar ei au gandit.
Iar eu,pot. Din fragmente ce incap pe aici,nu se intzelege mare lucru,pt ca orice scotzi dintr-un context,i-si schimba "fatza".Iar un "TOT",cere timp,este un tzarm spre care te indreptzi prin furtuni,visand o corabie buna,dar "peticind" pe cea in care esti,pt ca pana sa ajungi sa o construiesti buna,e necesar sa nu te scufunzi.
Si,multzi dintre “prieteni”,stiu asta.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01077 sec.