Ziua Logo
  12:34, marti, 22 octombrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-03-17
Golanul (...@sympatico.ca, IP: 192.75.80...)
2007-03-16 23:24
Aparent nepartinitor...

Articolul este evident impotriva presedintelui. Singura imprecatie (daca se poate numi asa) adresata premierului este posibilitatea de alegere intre a fi Tom sau Jerry.

Ceea ce ma deranjeaza insa la pretinsul anti-comunist este elogierea continua a politicii rusesti(au mai fost articole anterioare), care nu este altceva decit ce a fost intotdeauna: fortza bruta si incordarea muschilor. Ceea ce face si acum: santajeaza Europa cu resursele si latra la ursul de peste balta, insa nu prea tare, doar ca sa creada lumea ca are ceva de spus.

Prin comparatie cu Putin si dupa criteriile dlui Roncea, cel care a facut cu adevarat politica cu tenacitate si profesionalism a fost tatucul Stalin. S-a bagat cu tenacitea milioanelor de rusi sacrificati si profesionalismul distrugatorului de civilizatie pina in inima Europei.

Obeserv insa ca dl. Roncea lasa articolul neterminat. Tzinind cont de observatia pe care el insusi o face ca <<UE a bagat Romania in UE. Atunci cand s-a vrut, acolo unde se decid interesele Europei si ale lumii.>>, recunoscind implicit ca oricum nu conteaza ce face Romania, cum vede dinsul modul de a contracara tenacitatea profesionala ruseasca? Ce ar trebui sa faca presedintele si premierul ca sa le dea rusilor peste bot cu si mai multa tenacitate: pupat totzi piata Endependentzi?

Dupa care ar fi indicata o lectura a ziarelor internationale serioase, in care situatia din Romania este fie ignorata, fie raportata ca normala, ca asa e in democratie.

Polina din Romania (...@yahoo.com, IP: 89.37.24...)
2007-03-17 08:38
Re:

Golane, aa e ! Pn cnd s fie ruii tia mari i tari? Doar nu trim i acum n umbra lor. Ct l privete pe premier...particip i el la btaia cu fric. Asta spus cu toat obiectivitatea. Nu e nicunul nger

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.60...)
2007-03-17 15:17
Re: Aparent nepartinitor...

Orice om rational e impotriva presedintelui.
Tu tot cu boala licuriciului, tot? S-a trezit pana si Roncea, nu mai stii ce articole scria?

Rusii nu santajeaza, asta-i economia de piata. Sau nu stii ce-i aia? Ai naibii capitalistii astia, jupoaie pielea de pe noi.

ionutanton din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 85.186.227...)
2007-03-18 10:14
Re: Aparent nepartinitor...

In vreme ce Rusia face mii de calcule ca sa cucereasca zone de influenta cu un stil machiavellic, evident folosindu-si si forta, Romania este vesnic obedienta fata de marile puteri, fara a avea o strategie proprie pusa in practica cu eficacitate. Capul plecat sabia nu-l taie. Dar in schimb aduce nori negri asupra bietului popor, care se vede mereu supus sub stapani straini.
Autorul articolului stie foarte bine ce zice cand subliniaza strategia diabolic-complexa a Rusiei in comparatie cu pasivismul nostru tip fluierat a paguba. Rusia este in ofensiva iar indiferenta politica romaneasca nu va aduce nimic bun pentru noi.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.14200 sec.