Ziua Logo
  13:34, vineri, 29 mai 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-11-17
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 188.25.187...)
2009-11-17 18:57
Ce nu stia Nastasiu .. e ca Base este moste4niotoru erei comuniste ....Sa va iecsplic

ToaNta lumea crede ca daca vrei sa te pui bine cu Al Mare sau unii bastani trebe sa le facio micle treburi nu prea curate si apoi , dfiindc complice cu ei vei particpa si tu la beneficii . ma rog asa scrie prin cartile care demasca coruptia , se vede in filme cu mafioti samd. Numa ca poa e valabil la MAFIA, organizatie civilizata cu bun simt .
NU SI IN COMUNISM SAU LA CEI PROVENITI DIN !!
In regimuiri ca ala de unde am iesirt amu 20 de ani .. te parleau !!! Te transferau iute iute cum nu credeai ( io zic in lateral si mai in gios ) de iti plangeai de mila .
Uice 2 cazuri . Maior de melitie puse botu' si descurca un bastan cu un accident de circulatie .. Spera la recunostinta . Si aprimit de s-ar fi lispsit A fots pomovat sef de militie in nu mai stiu ce orasel de sub munte unde mi se pare ca nici tren nu vaea ( sau daca avea erau 2 curse se navetisti ). Din Bucale in ?! va inchpuiti ce a zis nefasta si copchii !!
Altu General tehnic, fost director de instotut de cercetari , promovat consilier la tova Nuti Codoi face o ancheta a unei explozii industriale care a zgaltamat pe bune nu stiu cate localitati si zice ca mortii e de vina ( mai erau si niste hibe care ar fi zgaltanat orgoliul Analfabetei si infailibilitatea Tovarasului ). Asta a ajuns bine , director la o intreprindere de langa Bucuresti (buna ma ). Ma rog cred ca spera gneralu la o centrala industriala , asda ca oblic si in lateral ( in cazu lui si nitel in spate !!)
Si asta iate bine. Ca tov Stalin pre multi utili din astia ii impusca ca sa-i pedepseasca ptr "excese" . De eX tov Ejov.
Asa si Natrastin nastasiu - puise botu si spera ... acu mai spera decat sa-si sareze pipota ...ca metoda Base este dezavuarea si licenta ...


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00801 sec.