Ziua Logo
  00:28, duminica, 12 iulie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-10-10
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-10-10 16:38
Obama este ultima experienta a albilor care si-o pot permite

Obama reprezinta ultima incercare a albilor de a vedea pina unde poate sa duca disperarea negrilor in a se crede defavorizati, sau pina unde poate sa duca obraznicia lor de a se crede incontinuu persecutati si defavorizati.

Albii de-aici spera ca prin Obama, negrii vor fi fortati sa inteleaga ca alta cale pentru nu ei nu exista decit acceptarea modului de civilizatie american al albilor, adica, acela de a accepta un cod de legi, sau un set de legi prin care fiecare cetatean sa-l respecte si sa i se supuna pentru ca sa obtina libertatea personala dar si o conlocuire in limitele respectului si dreptului la respect a tuturora pentru toti.

Obama va fi fortat sa le spuna "fratilor" : this must end ! Sa se termine o data pentru totdeauna cu vinatoarea de "mizerii rasiale" : ca ala a zis boy, dark, girl, nigro, etc., sau ca m-ai dat afara din casa ca sunt negru (nu ca nu ma duc la munca ca sa am bani de chirie), ca mie nu-mi dai food stamps-uri cit am nevoie ca sunt negru, etc., etc., etc.

Albii sunt decisi sa treaca si prin experienta viitorilor patru ani, iar acest lucru este evident prin avansarea acestui timpit de McC�ine si a debilei Palin. Republicanii nu au fost niciodata mai "glumeti" ca in acest an, nominalizindu-i pe acesti doi idioti. Cartile sunt facute. Trebuie trecut si prin aceasta experienta pentru ca sa li se mai taie mushtiucul acestor obraznici de negri, care trebuie sa inteleaga ca alta iesire nu au decit aceea de a se integra in felul nostru de viata, repspectind, totusi, ceea ce au pastrat mai bun in ei din traditia africana. O-m trai si om vedea, desi eu nu cred in miracole umane. Cred ca pina la urma se va ajunge la creerea unor enclave ale ngrilor cu statut de tara independenta unde vor fi lasati sa traiasca dupa cum vor ei, desi, intre ei se omoara mai mult decit i-ar omori cineva dinafara lor. Cei mai duri rasisti si cei mai acerbi criminali ai negrilor sunt tot negrii. Ei de ei treuie sa se apere si sa se protejeze si nicidecum de albi, care albi sunt absolut turmentati si nu mai stiu ce sa mai faca ca sa-i domoleasca.

ARP din Vaslui (...@rdslink.ro, IP: 92.81.170...)
2008-10-10 17:19
Re: Obama este ultima experienta a albilor care si-o pot permite

Aici gresesti. E ultima lor experienta si nu si-o pot permite. Un negru vindicativ, rasist, plin de ura pentru tot ce inseamna albi si civilizatie europeana, drogat, prieten cu teroristii plasat in apropierea butonului nuclear? E o experienta pe care nu America, ci intreaga lume nu si-o poate permite.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00901 sec.