Ziua Logo
  08:34, duminica, 7 iunie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-01-04
soferulamator din timisoara (...@yahoo.com, IP: 89.123.2...)
2008-01-04 10:59
antonescu l-a scuipat in fata

in emisiunea TVR 1 de aseara intr-un interviu cu un ziarist american Mihai a spus ( mai bine tacea.....)ca in momentul aducerii lui antonescu la si arestarii sale , antonescu s-a intors spre el si l-a scuipat in fata. stim ca antonescu a fost un gentleman , gestul sau spune multe. fata de gestul lui mihai de a aresta guvernul si al preda comunistilor si rusilor. ....

Polina din Romania (...@yahoo.com, IP: 89.37.24...)
2008-01-04 11:56
Re: antonescu l-a scuipat in fata

Istoria relatiilor dintre ANTONESC SI REGELE MIHAI ESTE INCA NESCRISA. NU PUTEM SA NE ORIENTAM DUPA PAREREA NICIUNUIA DINTRE EI. NU CUNOASTEM MULTE. CERT ESTE CA REGELE MIHAI A READUS ARDEALUL LA PATRIA MUMA, ANTONESCU IN AFARA VIETILOR PRAPADITE PE TERITORIUL RUS UNDE NU AVEAM CE CAUTA NOI, NU A ADUS NIMIC. ENGLEZII STIAU CE NE-AU FACUT SI CU TOATA RUDENIA CU CASA REGALA, CAND A FOST VORBA DE INTERESE LOR, L-AU LASAT PE REGELE NOSTRU IN GHEARELE LUI STALIN. NU AVEA NICIO IESIRE. REVOLTA GENERATA IN SUFLETELE NOASTRE DE RAPTUL DIN 1940 NU TREBUIE SA NE FACA PARTINITORI, SA NE LIPSEASCA DE OBIECTIVITATE. CA SA NE PACALEASCA SI SA NE ATRAGA IN PLANUL LUI FANTASMAGORIC DE CUCERIRE A RUSIEI, HITLER, CEL CARE IMPARTISE ROMANIA IN BUCATELE, SE PREFACEA CA NE DA BASARABIA. O ILUZIE IN CARE ANTONESCU A CRETUT! DUPA RAZBOI ALTI MAI-MARI AI LUMII NE-AU LASAT IN SPATIUL DOMINAT DE STALIN. ASTA E REALITATEA, IAR ISTORIA NOASTRA ESTE INCA NESCRISA . ISTORIA CEA ADEVARATA.

attius.navius din Regina-Saskatchewan (...@yahoo.com, IP: 86.121.237...)
2008-01-04 12:41
Re: antonescu l-a scuipat in fata

Polina din Romania (...@yahoo.com, IP: 89.37.24...)
2008-01-04 20:13
Re: antonescu l-a scuipat in fata

Rectificare :...o iluzie in care Antonescu a crezut....

Nu pune nimeni la indoiala pariotismul lui Antonescu, dar politica cere si flexibilitate, capacitate de a face compromisuri favoravile tarii tale, viziune asupra viitorului [Dupa Stalingrad era clar care era soarta razboiului din Est], intuirea intentiilor adversarului tau etc. Fascismul era o nenorocire similara comunismului. Ce era sa alegi aici? Nu puteai alege intre ele, trebuia doar sa incerci sa te strecori prin furcile caudine ale evenimentlor si ale intelegerilor secrete nedezvaluite ceea ce regele a incercat. Cat a grasit sau daca a grasit nu pot spune cata vreme nu avem acces la toate documentele celui de al doilea razboi, multe si azi sunt la Moscova. Ce stiu e ca Antonescu era un spirit rigid si mai cred ca a fost pacalit de Hitler care a mizat pe partiotosmul lui, pe durerea perderii unor teritorii romanesti provocata tot de Hitler romanilor si l-a manipulat pe maresal ca sa-si atinga scopul: RAZBOIUL PENTRU RESURSELE RUSESTI MASCAT IN LUPTA CONTRA COMUNISMULUI CARE NU-L INTERESA DELOC. IL INTERESAU BOGATIILE RUSIEI.

Polina din Romania (...@yahoo.com, IP: 89.37.24...)
2008-01-04 20:17
Re: rectificare

... favorabile tarii tale, nu favoravile cum gresit s-a dacilografiat.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02898 sec.