Ziua Logo
  12:39, marti, 15 octombrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-13
silviana (...@yahoo.com, IP: 81.196.234...)
2007-11-13 18:03
si nu l'a intrebat nimeni...dar cind?!?

cit de tirziu?!? daca nu prea curind?!?deci greseala pe care si'o insuseste se refera la faptul ca s'a grabit sa ne informeze cu date la care nu a venit timpul sa avem acces?!?!,iar referitor la ce drepturi are?,are,la are pe toate,sa fie cit de needucat este,dar la el acasa si nu in funtia pe care a maculat'o,in numele unui intreg popor,exprimindu'se,daca este constient!?!,dar se pare ca nu!trebuie sa i se ceara premierului pozitia in aceasta problema si in cealalta referitor la intensa activitate care nu ii lasa timp externabilului,sa demisioneze,stind pa ginduri in pauze,sa sau sa nu demisioneze,la propria'i latitudine?!?...ca responsabilitate,pauza!?!este premierul responsabil?este!

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2007-11-13 19:04
Re: si nu l'a intrebat nimeni...dar cind?!?

La 2007-11-13 18:03:17, silviana a scris:

cit de tirziu?!? daca nu prea curind?!?deci greseala pe care si'o insuseste se refera la faptul ca s'a grabit sa ne informeze cu date la care nu a venit timpul sa avem acces?!?!,iar referitor la ce drepturi are?,are,la are pe toate,sa fie cit de needucat este,dar la el acasa si nu in funtia pe care a maculat'o,in numele unui intreg popor,exprimindu'se,daca este constient!?!,dar se pare ca nu!trebuie sa i se ceara premierului pozitia in aceasta problema si in cealalta referitor la intensa activitate care nu ii lasa timp externabilului,sa demisioneze,stind pa ginduri in pauze,sa sau sa nu demisioneze,la propria'i


________


Dac trebuie demisionat Cioroianu, nu trebuie demisionat pentru ce-a zis. Doamne ferete ! Ci pentru gafele pe care le face n ceea ce privete activitatea lui. Deciziile pe care le ia. C, pentru ceea ce a zis el referitor la cei care ne fac de rs nu se paote scorni un motiv de a fi demis. Bush a njurat n cel mai ordinar mod cu putin, mpreun cu T. Blayr la reuniunea celor apte fiind nregistrai exact n momentul cnd ziceau ce ziceau i nu le-a mai luat nimeni caii de la biciclet. Ba, din contr. Dac am ti cum vorbesc politicienii ntre ei ne-am cruci. Cnd i-ar auzi, pn i birjarii s-ar nroi de ciud.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00646 sec.