Ziua Logo
  05:25, duminica, 15 decembrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-11-21
miticar din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.34.248...)
2009-11-21 19:12
DAVIDESCULE ITI RECUNOSTI PRESEDINTELE DEMAGOG IN SARLATANUL DIN POVESTE!



VOTANTI BASESCIENI! REFLECTATI LA "LECTIA" DE MAI JOS, TRANSMISA DE UN DESEN ANIMAT IN 1985:----“Intr-un sat (care poate fi Romania!), un sarlatan a simtit ca poate profita de prostia acelor locuitori. In fiecare seara se urca pe dealul de langa sat si producea niste zgomote infioratoare, ce ingrozeau locuitorii, iar a doua zi le spunea acestora ca pe deal exista un monstru (care poate fi coalitia Grivco!), care ii va manca pana la unul, daca nu il recunosc pe el stapan absolut, caci doar el ii poate veni de hac monstrului! Dupa indelungi targuieli batranii satului se invoiesc sa-l recunoasca pe sarlatan drept stapan absolut, iar acesta se urca pe deal, incepe sa produca acele urlete infioratoare, mimeaza o lupta si in final, din varful unei stanci arata locuitorilor “pielea” monstrului pe care l-a si jupuit, dupa care o arunca in paraul ce curgea pe la baza stancii! Toata lumea era fericita ca a scapat de monstrul infricosetor, sarlatanul devenea stapan absolut peste toata suflarea satului, dar…niste tineri mai neincrezatori pornesc pe cursul paraului pentru a vedea cu ochii lor pielea “monstrului”! N-au mers prea mult, caci la o cotitura au gasit agatata in niste crengi “pielea” cautata! Surpriza a fost totala cand au vazut ca “pielea” aratata de sarlatan era de fapt o “manopera” a acestuia realizata din nenumarate petice! Cu “pielea” in bat tinerii se intorc in sat si il alunga cu pietre pe “salvatorul” sarlatan!”----Nu vi se pare dragi votanti basescieni ca sunteti unii dintre batranii fricosi din sat, care au hotarat sa fie slugile neconditionate ale sarlatanului “salvator”???-----------------------Povestea de mai sus am scris-o in caietul de serviciu in 1985 (fiindca o consideram potrivita pentru Ceausescu), iar dupa arestarea si eliberarea mea din 1986,cand mi-am recuperat, de la fostul anchetator, caietul confiscat, fila cu povestea disparuse! Acum imi dau seama ca sarlatanul din acea poveste se aseamana 99,99% cu hahaitul Basescu!!!

Davidescu vasile din Bucuresti (...@k.ro, IP: 81.196.18...)
2009-11-21 19:54
Re: Miticar,Dumnezeu sa te ierte!

La 2009-11-21 19:12:46, miticar a scris:
Miticar,
Te admir si te compatimesc pentru suferinta avuta in timpul regimului comunist.

Totusi,dupa o atare experienta,omul devine intelept sau mai intelept si vede lumea cu alti ochi.

A atribui lui Basescu care a condamnat in Parlamentul tarii comunismul,a desecretizat dosatele securitatii(2 milioane dosare),se lupta la baioneta cu iliescu care a continuat regimul comunist dupa 1989,cel care in mod deschis lupta pentru reforma statului,deci ai atribui lui Basescu metafore de tipul cel descris de dumneta mi se pare ca suferinta dv.nu si-a avut sens sau nici nu ati stiut ce faceti.

Daca dv.cu mana pe inima imi veti spune ca Basescu este mai rau,mai idezirabil ca Iliescu,Constantinescu,Geoana atunci va voi considera doar un biet ratacit si dat fiind suferinta dv.din perioada comunista nu va voi blama.

Do faceti pentru ca Basescu bareaza calea lui Crin,ca aduce critici PNL care nu vede ca locul sau este intr-o dreapta romaneasca piternica(ati vazut cum l-a protejat in discutiile televizate,pe vare Basescu le-a facut tocmai ca Crin sa poata deveni al 2-lea),atunci sunteti bolnav de socul libertatii,de faptul ca democratia nu este comestibila pentru dv.

Am discutat cu multi dizidenti,eu insami am fost un opozant,dar ca sa asemeni pe Ceausescu cu Basescu este ilariant.

Dumnezeu sa va ierte!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01414 sec.