Ziua Logo
  Nr. 4710 de joi, 10 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-12-10

Comentarii: 11, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

sorge
2009-12-09 22:59:42

Am 2 titluri :

PNLul sta pe un musuroi de termite africane !
Pozitia berbecului ,nu avantajeaza PNLul !

Toata fierbera din PNL ,este de pomana ;pina nu l auzim pe Patriciu care sa dea un sens sagetii liberale ,nu se poate concluziona nimic .
Nu mi vine sa cred ca Tariceanu vrea sa l dea jos pe Antonescu ,fara acordul lui Patriciu .
Sau sa para ca Tariceanu o face de capul lui ,fara sa l implice pe Patriciu ,care i a ramas dator lui Antonescu pt comportamentul bun in campanie .
Decind cu prietenia PSDista si in PNL puterea se ia tot cu jmecheria si forta .

texanu
2009-12-09 23:46:30

UN MESAJ PROFETIC PENTRU ROMANIA

Pe forumu dela antena 3, este foarte interesant

Domnule Moderator
Domnule Gadea
Stimati Forumisti,

Azi noapte am avut un vis profetic, in legatura cu situatia de dezastru din Romania, domnilor indiferent de decizia Curti Constitutionale, Dumnezeu vrea sa decida cine va conduce Romania, este ultimul cuvint prin care cere ca toti reprezentanti cultelor din Romania sa voteze cine va fi Presedinte

Toti reprezentantii cultelor crestine din fiecare judetz sa fie chemate la Prefectura si sa i-si dea votul dintre Basescu si Geoana, daca nici puterea lui Dumnezeu nu va decide dece? sa lasam pe Satana? sa decida? au fost furaciuni, au fost nereguli lucrarii a lui SATANA acum lasati pe Dumnezeu sa decida

In cazul in care acest apel nu se va face Dumnezeu anunta poporul din Romania ca va trece printr-o mare incercare zguduitoare

Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului

PACEA DOMNULUI SA FIE CU VOI

JMJ
2009-12-10 06:40:07

Mai bine sa invatam cum functioneaza mintea pt a realiza ceva folositor

E pierdere de timp SA discutati atata politica. Puneti-va mai vine increderea in Dumnezeu si implicati-va in lucrarile Lui pornind de la studiul si discutarea Bibliei, rugaciunile rozariului si meditatie, astfel ca veti avea o imaginatie creativa si veti putea realiza tot Ce doriti.
Fiecare nume isi are semnificatia lui si de aici si misiunea in viata. Observam ca Edgar Cayce a facut projectiile astrale in spirit, spre a obtine informatiile cerute; un alt Edgar s-a ridicat in spatiu, trup si suflet, cu avionul si nava cosmica. Primul a facut legatura dintre stiinta si religie – pornind de la Biblie, Edgar Mitchell a pornit de la stiinta si a fondat Instit. of Noetic Sciences spre a face cercetari asupra constiintei si perceptiilor extrasenzoriale.
Edgar Dean Mitchell, D.Sc. (born September 17, 1930) is an American pilot, engineer, and astronaut. As the lunar module pilot of Apollo 14, he spent nine hours working on the lunar surface in the Fra Mauro Highlands region, making him the sixth person to walk on the Moon.
Mitchell's interests include consciousness and paranormal phenomena. During the Apollo 14 flight he conducted private ESP experiments with his friends on Earth.[2] In early 1973, he founded the nonprofit Institute of Noetic Sciences (IONS) to conduct and sponsor research into areas that mainstream science has found unproductive, including consciousness research and psychic events.
Mitchell says that a teenage remote healer who lives in Vancouver and uses the pseudonym Adam Dreamhealer helped him heal of kidney cancer at a distance.
Nikola Tesla a avut o activitate creativa ca nimeni altul, cum spunea Vicepresedintele Behrend de la Institute of Electrical Engineers, daca ar trebui sa eliminam rezultatele lui din lumea industriala, rotile industriei AR inceta SA se invarta, masinile si trenurile noastre electrice s-ar opri, orasele noastre AR fi in intuneric, si parafrazand cuvintele spuse de Papa despre Newton: "Natura si legile naturii stau ascunse noaptea. Dumnezeu a spus 'SA FIE TESLA' SI TOTUL A FOST LUMINA."
El s-a format ca ortodox citind toate cartile din biblioteca tatalui sau care era preot, DAR a intrat in contact in America si cu hinduism si meditatia, pastrandu-se ca un calugar desi roiau femeile in jurul lui, spunea ca tocmai de aici ii venea puterea de creatie.
He ripped up a Westinghouse contract that would have made him the world's first billionaire, in part because of the implications it would have on his future vision of free power, and in part because it would run Westinghouse out of business, and Tesla had no desire to deal with the creditors.
Unii spun ca-i stiinta ascunsa, DAR cum zicea si Cayce, orice stiinta e la indemna tuturor fiind suficient SA platesti pretul detasarii de interesele proprii pt a te acorda la sursa cunoasterii spre dezvoltarea acestor calitati extrasenzoriale.
In 1933, when Cayce had exercising his powers for thirty-one years, he explained that he still understood very little about what he was doing. "Apparently," he said, "I am one of the few who can lay aside their own personalities sufficiently to allow their souls to make this attunement to a universal source of knowledge – but I say this without any desire to brag about it. In fact I do not claim to possess anything that other individuals do not inherently posses. Really and truly, I do not believe there is a single individual that does not possess this same ability I have. I am certain that all human beings have much greater powers than they are ever conscious of – IF THEY WOULD ONLY BE WILLING TO PAY THE PRICE OF DETACHMENT FROM SELF- INTEREST THAT IT TAKES TO DEVELOP THOSE ABILITIES."

naem
2009-12-10 07:15:50

antonescu

Si ceausescu spunea celor din jur :vreti sa plec din functie? iar talibanii de langa el raspundeau : nu tov. secretar general.

usla
2009-12-10 07:51:16

Crapati de furie !

Nu va reusi Patriciu sa-l reanimeze pe Tariceanu pina la sfirsitul Secolului 20. Chiar daca SRS sare sa ajute. Antonescu surprinde si devine tot mai greu de distrus. Liberalii nu vor sa fie otrepe si crapa ala de necaz, bea toata provizia de ...ma rog... CRAPTI de necaz, dar crapati mai repede ! Sa nu va mai vad dupa Craciun !

catani
2009-12-10 11:18:22

Re: Am 2 titluri : - Nu te mai strofoca atata... am inteles de ceva timp

ca voua,derbedeilor lihniti va place pozitia capra. E si avantajoasa si ... tot ce va trebuie.


La 2009-12-09 22:59:42, sorge a scris:

> Pozitia berbecului ,nu avantajeaza PNLul !
>

unchiuletul
2009-12-10 11:28:44

Caline, ai dreptate

Daca vrea cineva sa mearga treaba in tara , trebuie sa recunoasca victoria lui Traian Basescu la functia de presedinte si, pe cale de consecinta, sa se plieze la realitate. PDL a ajuns vioara I-a. De acum trebuie sa li se smulga din ghiare tot ce se poate. Daca exagerezi riscul de a fi dat deoparte creste. Si cel mai bland catel maraie si musca cand cineva ii ia osul , darmite ciolanul. Asa ca o politica maleabila, conciliatoare, de negocieri si compromisuri, poate avea rezultate mai bune decat intransigenta. Acum PNL este pe cu totul alta pozitie decat PSD. Ia exemplu si de la UDMR. ce sa-i faci: ASTA ESTE. Antonescu simte ca-i scapa printre degete speranta de marire si daca nu-si da seama ii ramane ase crampona de o idee fixa, pe care o sustin sincer doar cativa ratati ( Orban, Fenechiu, ). Poate fi cantecul de lebada, dupa ce a luat locul la coafor al d-nei Udrea , sau cel putin pe viitorii 10 ani.

olteanu7
2009-12-10 11:48:48

Ptr Orban

Mai Orban nu inteleg de unde ai acumulat atata ura fata de Basescu si PDL..???!!!! Oare te-a deranjat faptul ca a deconspirat discutai cu privire la accident..........!!???. Oricum esti o persoana aroganta si nu urmaresti interesul paridului ci pro[rioa imagine....
Ti-o spune un liberal din teritoriu

eunescu09
2009-12-10 15:38:24

Liberalilor, vi se pregateste ceva

Dincolo de baletul personal al d-lui Crin, lucrurile pot deveni foarte grave pentru PNL ca partid, si asta tot datorita unanimitatilor. Fara a detaila, ganditi-va la urmatorul scenariu, destul de posibil dealtfel;
Binomul Rosu PSD-PNL va continua sa se expuna pe scena politica romaneasca iar daca reactia PDL-ului va fi una de acaparare a dreptei fara PNL, pentru liberari va fi catastrofal. Daca democrat-liberalii le vor oferi taranistilor 1-2 posturi neinsemnate in guvern dar cu o oarecare expunere mediatica, iar daca grupul independentilor din parlament nu se vor inscrie in PDL ci in PNTCD, si daca cele doua partide vor candida impreuna in alegerile parlamentare viitoare, atunci pozitia PNL v-a fi serios de tare zdruncinata, cu atat mai mult cu cat, venind din Binomul Rosu actual, le va fi aproape imposibil sa defineasca PNTCD altfel decat forta cea mai indreptatit de dreapta de pe esechierul politicii romanesti.
A luat in calcul sarmanul Crin si o astfel de desfasurare a lucrurilor? S-a gandit ca poate va fi omul care ingroapa definitiv PNL-ul, cedand absolut total culoarul dreptei omului pe care il injura de sub faldurile rosii ale PSD, adica lui Traian Basescu?
Poate ca nu i-ar strica putina meditatie.

Mache
2009-12-10 17:07:42

Addenda et corrigenda

Calin nu numai ca-si strange oastea (de acum deja flamanda) dar isi si ascute rabdator coltii...

JMJ
2009-12-10 20:08:20

Romanii au nevoie de conducatori cu adevarata credinta

Petre Roman are menirea SA LUMINEZE massele
continuand cercetarile lui Nikola Tesla prin construirea Turnului ce transmite electricitatea fara fir – gratuit, direct la consumatori. Deci Traian Basescu i-a facut un serviciu trimitandu-l inapoi la catedra. Exact cum i-a spus Iisus lui Sf. Petru: "Si predica unde mergi, spunand, ' Imparatia Cerurilor e aproape. Vindeca bolnavii, invie mortii, curata leprosii, scoate demonii. ATI primit fara plata, dati fara plata.' (Matei 10:18-20)
Nikola intelesese ca gratuitea era conditia ca Dumnezeu – Lumina sa se reveleze pe Sine. Daca ar fi fost de acord si investitorul s-ar fi oprit razboaiele – caci n-ar mai fi existat criza energetica. Intr-o lectie din Search for God, lectura lui Cayce zice ca Tatal ne-ar da oricand cheile de la imparatie, DAR se poate avea incredere intr-un copil SA umble cu "live wire" (firul viu)? Trebuie sa dovedim ca-L iubim pe El si copiii Lui. Or, dupa cum se zice, Sf. Petru are cheile de la imparatie. Se vede ca Tzarul Nicolae avea si el obligatia sa aduca lumina in casele rusilor, dar pt ca i-a placut mai mult puterea banilor, a venit Lenin sa faca electrificarea. Se vede ca tot pt implinirea acestei misiuni v-a facut un bine Nea Nicolae de v-a trimis in Orasul Luminilor SA invatati Electricitatea.
Prin credinta si meditatie se poate ajunge la descoperiri importante – nu degeaba lectura lui Cayce compara meditatia cu intrarea inginerului in centrala electrica , unde e nevoie de echipament special si cunostinte de protectie. Tesla sustinea ca se poate recolta electricitatea de oriunde, chiar din atmosfera.
Cred ca organizand mari raliuri de Rozariu, s-ar putea strange multa electricitate, fiind intrunite ambele poluri: + si -; yin si yang. In acelasi timp se aduce pacea in randurile populatiei si asta va face posibil sa primiti inspiratia. Tesla si Edison au putut aduce elecricitatea in SUA pt ca era populatia cea mai luminata dupa invataturile divine si cea mai pasnica. Cand Tesla a inceput sa faca cercetari pt armata a inceput si depresia mentala si obsesiile.
Fiecare nume isi are semnificatia lui si de aici si misiunea in viata. Observam ca Edgar Cayce a facut projectiile astrale in spirit, spre a obtine informatiile cerute; un alt Edgar s-a ridicat in spatiu, trup si suflet, cu avionul si nava cosmica. Primul a facut legatura dintre stiinta si religie – pornind de la Biblie, Edgar Mitchell a pornit de la stiinta si a fondat Instit. of Noetic Sciences spre a face cercetari asupra constiintei si perceptiilor extrasenzoriale.
Pt a-i reusi cercetarile, P. Roman trebuie sa-si formeze un grup de rugaciune si meditatie A Search for God, SA invete si din programul Quantum Jumping, si raspandind si profetiile Sf. Fecioare de la Fatima, Garabandal, Medjugorje, s.a. - cu referiri speciale la activitatile solare ce au produs Aurora boreala ca semn de inceperea RMII, miracolele de la Garabandal privesc levitatia si marirea capacitatilor mentale - Sf. Fecioara ii VA dezvalui planurile de construirea turnului pt a transmite electricitatea gratuita la toata lumea. Nu intamplator mama lui era din Santader – orasul unde se afla episopia de care apartine Biserica din Garabandal. Energia electrica ce a atras aparitia si produs levitatia celor patru fete a fost creata prin recitarea rozariului, zilnic de sute de ani, de catre toti locuitorii satului "Fara bani ti s-a dat, fara bani vei da." - cum i- a spus Iisus acum 2000 de ani. Asa se VA dovedi ca el a fost Sf. Petru si VA conduce crestinatatea – de fapt, omenirea, in noua Era – punand capat razboaielor. Rolul lui este sa uneasca stiinta cu religia.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Verdictul (5312 afisari)
 Calin isi strange oastea (4064 afisari)
 Pedelistii demonteaza acuzatiile de hotie (2529 afisari)
 Antonescu si Orban in opozitie cu viitorul liberalilor (2223 afisari)
 Libanul a solicitat o donatie de armament (1967 afisari)
 UPDATE ORA 19:35 Sever Voinescu: Caseta detinuta de Basescu cu Geoana e reala, dar nu sunt imagini cu Geoana primind sex oral (7699 afisari)
 Atentie cand scoateti bani de la bancomat. Hotii fura cu ...revista!  (3278 afisari)
 Alin Cocos: Elena Udrea nu are cum sa-mi impuna cu cine sa-mi traiesc viata (3051 afisari)
 Domnule Mircea Badea, stiti de ce nu face domnul Berceanu autostrazile promise? Ca sa nu ne imbolnavim de cancer! (2408 afisari)
 Viata vesnica, la un pas sa devina realitate! VEZI CUM (2275 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01651 sec.