Ziua Logo
  Nr. 4698 de marti, 24 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-11-24
Solitude din USA (...@yahoo.com, IP: 134.60.48...)
2009-11-24 10:03
Slava Domnului!...

ca e izolat... de turma asta de hrebenciuci, vangheli, orbanei si norici! Ca daca era.. cum se spune? pe-o felie cu ei, se ducea dracului si ultima farama de speranta!

Arogantu' din PeDeLacheii DISPERATI (...@k.ro, IP: 89.115.18...)
2009-11-24 10:09
Re: Slava Domnului!... - He, he, he - alianta maronie ii cam sta si-acum in git !

Precum dobitocului de Ioan Oltean celebrul broscoi ...

La 2009-11-24 10:03:51, Solitude a scris:

> ca e izolat... de turma asta de hrebenciuci, vangheli, orbanei si
> norici! Ca daca era.. cum se spune? pe-o felie cu ei, se ducea
> dracului si ultima farama de speranta!
>

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2009-11-24 10:49
Re: Slava Domnului!... Acuma Soli draga me ..

Necazul ie ca o sa ramii cu speranta de zici , da domnu Patapieviciu cela se dce dracului si sboara si slujba la imparatie , n'asa?
In fine , speranta ie un lucru bun , numa de foame nu tine totusi ...

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-11-24 11:15
Re: Slava Domnului!...solitude

> ca e izolat... de turma asta de hrebenciuci, vangheli, orbanei si
> norici! Ca daca era.. cum se spune? pe-o felie cu ei, se ducea
> dracului si ultima farama de speranta!

slava Domnului ca e izolat. Acum INCOMPETENTA in administrare de care avem parte de 10 luni deja va fi mult diminuata. Sau "speranta" dtale este pt promovarea incompetentei deja dovedite nu(videanu, pogea, blaga, berceanu, etc)?

Solitude din USA (...@yahoo.com, IP: 134.60.48...)
2009-11-24 11:26
Re: Slava Domnului!...

@ gili

Gilica, Gilica... nu toti avem slujbe la stat, bugetarule! Slava Domnului ca job-ul meu nu depinde de ABSOLUT NIMIC din Romania...

@Shadow
Oooh! Daaah! Cum sa nu! Incompetenta in administrare de 0 luni a PDL, evident, ca doar PSD era in pod, spargea seminte...
:))
Chestii din astea merg cu indivizi sobri si aroganti, nu cu mine!

P.S. Ca administrator, il prefer pe Blaga oricarui politruc din PSD!

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-11-24 11:46
Re: Slava Domnului!...Solitude

> @Shadow
> Oooh! Daaah! Cum sa nu! Incompetenta in administrare de 0 luni a PDL,
> evident, ca doar PSD era in pod, spargea seminte...
> :))
> Chestii din astea merg cu indivizi sobri si aroganti, nu cu mine!

M-am prins ca nu merg cu dta. Ca doar tine de "bun simt". psd nu era in pod doar ca psd-eii au luat ministerele cu probleme nu cu bani. Alea cu bani le-au luat pdleii si se vede ce au facut. Sa nu-mi spui si tu ca si tru ca "forfetarul" ca si cresterea de contributii era propunerea psd-ista ca devii ridicola. sau "loialitatea" ceruta de bocutza nu era tipic centralista. Poate "politizarea deconcentratelor" si nu numai pana la nivel de "sef de teava" o fi o proba de BUNA ADMINISTRARE. Mai ai seminte sau iti trimit eu de aici?

> P.S. Ca administrator, il prefer pe Blaga oricarui politruc din PSD!

De ce pt ca a "administrat" si el in famelie la "luxen"? Foarte bun "administrator" s-a si vazut ce a lasat in urma lui. Ce ma "amuza" este ca "politrucii" psdei ai lui nastase (guvernul nastase) sunt mult mai buni si mai competenti decat "politrucii pdlaci". Ai zice ca sunt "liberali" in comparatie cu pdlacii.

Solitude din USA (...@yahoo.com, IP: 134.60.48...)
2009-11-24 12:02
Re: Slava Domnului!...

@Shadow

LOL!
Infantila argumentare: Tanti Romanie, noi am vrut dar n-am putut ca nu ne-a dat Boc baaani!

Am vazut mai draga ce au vrut..
Am vazut cu prisosinta in cazul Andronescu care a stat in nesimtitre cu proiectul de lege al educatiei pe masa.. am vazut-o pe aceeasi Andronescu modificand ilegal, (dupa aprobarea in sedinta de guvern!) corpul legii ca sa asigure perpetuarea situatiei bizare senator-rector.

L-am mai vazut pe Dan Nica respingand varianta votului electronic, lasand arhiva DGIPI pe mana lui Vanghelie, l-am mai vazut acuzand "prefraudarea" (lol) alegerilor and guess what: cele mai multe amenzi contraventionale si sesizari din oficiu a procurorilor s-au intamplat in fieful lui Liviu Dragnea.

I-am mai vazut pe aceeasi PSDisti sustinand guvernul lui Tariceanu... da! acel Tariceanu sub a carui guvernare s-a desfasurat s-a trait mut mai bine (dar s-a parafat si afacerea Sterling!), dar cand vine vorba sa caracterizam mandatul Basescu ne aducem brusc aminte sa urlam ca au saracit romanii...

Da, my dear Shadow, am vazut si vad toata aceasta propaganda desantata care vad ca prinde la urmasii celor care acum 20 de ani marsaluiau mandri pe strazi scandand "Moarte intelectualilor!" si "Noi muncim, nu gandim!".

Eu iti sun insa un singur lucru: se va repeta situatia din 2007! Mai vorbim in 6 Decembrie seara!

Solitude din USA (...@yahoo.com, IP: 134.60.48...)
2009-11-24 12:04
Re: Slava Domnului!...

@Shadow

Ca sa lamurim si chestiunea cu competentele: Da pentru un Videanu, Blaga, Tanasescu, nu pentru un Berceanu, Udrea, Nica, Dragnea.
Clar!?

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-11-24 13:11
Re: Slava Domnului!...

> Infantila argumentare: Tanti Romanie, noi am vrut dar n-am putut ca nu
> ne-a dat Boc baaani!

Tanti solitude. Indica-mi infantilitatile pt ca fara aceste "indicatii pretioase" cu tot "loool"-ul de rigoare nu ramai decat in ridicol.

> Am vazut mai draga ce au vrut..
> Am vazut cu prisosinta in cazul Andronescu care a stat in nesimtitre
> cu proiectul de lege al educatiei pe masa.. am vazut-o pe aceeasi
> Andronescu modificand ilegal, (dupa aprobarea in sedinta de guvern!)
> corpul legii ca sa asigure perpetuarea situatiei bizare
> senator-rector.

si anuleaza asta incompetenta ministrilor pdl? Nu. Ba as spune ca pozitia "stupefianta" a andoneascai fata de "fabrica de diplome" comparativ cu cea "prezidentiala" spune la fel de multe despre competentele in administrare.

> L-am mai vazut pe Dan Nica respingand varianta votului electronic,
> lasand arhiva DGIPI pe mana lui Vanghelie, l-am mai vazut acuzand
> "prefraudarea" (lol) alegerilor and guess what: cele mai multe amenzi
> contraventionale si sesizari din oficiu a procurorilor s-au intamplat
> in fieful lui Liviu Dragnea.

Eu l-am vazut pe boc refuzand votul electronic iar "arhiva dgipi" ultima arhiva necentralizata la cooperativa de informatii a lui medar ot basec inteleg ca pune mari pb. Ca sa vezi era la misto treaba cu "autobuzele" obicei atat psdist dar si pdlist manifestat si la europarlamentare cat si la cele prezidentiale sau chiar la cele nationale si locale de anul trecut. Asta cu "sesizarile din oficiu" ale procurorilor este daca nu neaparat "inepta" cel putin ridicola. Poate vrei sa-ti aduc aminte de cazul grav al lui constanda si parcul bordei care nu reusea sa sesizeze pe moraras de la dna nici macar cand un parlamentar (pe atunci pdlist) o cerea.

> I-am mai vazut pe aceeasi PSDisti sustinand guvernul lui Tariceanu...
> da! acel Tariceanu sub a carui guvernare s-a desfasurat s-a trait mut
> mai bine (dar s-a parafat si afacerea Sterling!), dar cand vine vorba
> sa caracterizam mandatul Basescu ne aducem brusc aminte sa urlam ca
> au saracit romanii...

Au existat psd-isti in guvernarea tariceanu? Unde ca eu nu am vazut. Iar afacerea sterling ia povesteste matale cu cuvintele tale ce a reprezentat ca vad ca "nema" ancheta. E drept o ancheta pe problema aia l-ar baga in corzi pe "magnifica" stolojena care a reusit sa semneze o "treaba" numai buna si pt pdlisti. Romania baga banii 60% in descoperirea de zacaminte si in extragerea lor dar ia doar 40% din profit in timp ce "parafa" lui tariceanu de care se plangeau pana si psd-istii de factura pdlaca faceau ca Romania sa ia intre 3.5 13% din productia BRUTA fara cheltuieli de nici un fel functie de marimea zacamantului.

> Da, my dear Shadow, am vazut si vad toata aceasta propaganda desantata
> care vad ca prinde la urmasii celor care acum 20 de ani marsaluiau
> mandri pe strazi scandand "Moarte intelectualilor!" si "Noi muncim,
> nu gandim!".

Mie imi spui ce ai vazut dta? Pe vremea aia eu luam "lanturi" pe spinare de la minerii adusi de tovarasul dobre amicul lui basec care l-a si adus pe acesta la transporturi in minister si care a fost carat apoi de acesta pe la primaria capitalei pe aceleasi competente dovedite si in functiile sale de ministru al transporturilor(adica zero barat). Ia spune care din "intelectualii aia" carora "oamenii de bine" le cereau atunci moartea erau in Piata si nu la Paris? Grupul de avion basescian? N-as crede.

> Eu iti sun insa un singur lucru: se va repeta situatia din 2007! Mai
> vorbim in 6 Decembrie seara!

Mai vorbim cum sa nu mai vb dar pana atunci esti inca in pana de argumente. Iar competentele lui videanu, blaga sunt demonstrate perfect de propriile lor posturi. E drept Tanasescu e la ani lumina fata de acestia.

Solitude din USA (...@yahoo.com, IP: 134.60.48...)
2009-11-24 14:22
Re: Slava Domnului!...

Eu sunt in stare sa vad partile bune si intr-o parte si in alta!
Tu tii insa ca gaia matu ca tot ce poarta apostila PDL este tenebros si nociv. deh, diferente de deshidere fata de adevara... desi taaare m-ar tenta sa spun de perceptie a contingentului.

Cand vorbesc de Blaga ma bazez pe raportul CE vis-a-vis d eprobleme din administratie si interne.. pe care el le-a rezolvat! Despre faptul ca in o luna de cand e la interne a reinstaurat ordinea facuta arsice de Nica si Vanghelie... Raportul ebservatorilor alegerilor 2009 este un alt exemplu; o sa vezi si statisticile finale: au fost cele mai putine incidente electorale ddin istoria alegerilro post-decembriste. Dar ce a-ti spuna tie statistica, tu stii ca trebuie puse tunurile pe Basescu si prin extensie pe PDL.

Ma intrebi (inocent...9 daca au existat psdisti in guvernarea PNL? Nu, ei numai votau in parlament si aveau permise de intrare permanenta la guvern pe masini!
Altfel, nici usturoi n-au mancat nici..

Refuzul votului electronic: va apare in curand stenograma sedintei de guvern si mai vorbim. Dar banuiesc ac atunci vei iarasi lovit de amnezie.

Imi arunci in ochi Piata Universitatii... Nu-mi vorbi tu mie de comunisti si suferinte, ca nu tu ai avut parinti considerati elemente nesanatoase pe motiv de parinti "chiaburi" cu simpatii liberale si rude in strainatate, clar!!?? Si am invata ce inseaman ura oarba, spalarea mintilor si isteria Iliescu cand au vrut sa ma arunce din tren pentru ca am sustinut ca Iliescu nu e decat un comunist manipulat de KGB!

Cazul Constanda: a ajuns in instanta, da!? Cazul Nastase (ca si multe altele) NU a ajuns in instanta! Pana atunci, tu nu ai nici un argument valid: doar vorbe aruncate-n vant.
Punct.

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2009-11-24 15:54
Re: Slava Domnului!...solitude

> Eu sunt in stare sa vad partile bune si intr-o parte si in alta!
> Tu tii insa ca gaia matu ca tot ce poarta apostila PDL este tenebros
> si nociv. deh, diferente de deshidere fata de adevara... desi taaare
> m-ar tenta sa spun de perceptie a contingentului.

Nu s-ar zice ca esti in stare. Exista oameni de valoare din pcate putini la pdl. Sa-ti dau un exemplu scurt asa. Ionut Popescu. Ei da "alta treaba". Si as adauga si Ciolos cu toate ca nu stiu inca sigur daca a trecut sau nu la pdl. Aceia sunt valori.

> Cand vorbesc de Blaga ma bazez pe raportul CE vis-a-vis d eprobleme
> din administratie si interne.. pe care el le-a rezolvat! Despre
> faptul ca in o luna de cand e la interne a reinstaurat ordinea facuta
> arsice de Nica si Vanghelie...

A instaurat "cenzura" nu "odinea". Ori asta cred ca stie sa o faca doar tine de formarea de cadru de partid.

> Raportul ebservatorilor alegerilor 2009
> este un alt exemplu; o sa vezi si statisticile finale: au fost cele
> mai putine incidente electorale ddin istoria alegerilro
> post-decembriste. Dar ce a-ti spuna tie statistica, tu stii ca
> trebuie puse tunurile pe Basescu si prin extensie pe PDL.

Ce spui. Raportorii nici nu puteau sa vada totul cat mai ales ceea ce eau "lasati" sa vada. Autobuzele au fost binisor "ascunse" de "aparatul politienesc" al lui blaga. Treceau doar cele ale pdl. Statistica? Mai stiu si eu si nu chiar pe alocuri. Sun insa peste 650.000 de voturi anulate. Extrem de putine nu?

> Ma intrebi (inocent...9 daca au existat psdisti in guvernarea PNL? Nu,
> ei numai votau in parlament si aveau permise de intrare permanenta la
> guvern pe masini!
> Altfel, nici usturoi n-au mancat nici..

Serios. Da-mi si mie niste exemple de astfel de intrari la guvern. Sau poate ai uitat (nu nu este varsta cat mai ales "contigentul" pe care il acuzi altora) de "politica facuta la carciuma" si numirile asisderea de acum cativa anisori. Usturoi? Nu n-ai mancat dar pute. Si tare.

> Refuzul votului electronic: va apare in curand stenograma sedintei de
> guvern si mai vorbim. Dar banuiesc ac atunci vei iarasi lovit de
> amnezie.

Astept sa vad stenograma pana atunci "jocul de glezne" prezidential din februarie cu "rapiditatea" implementarii votului electronic ramane un alt exemplu de minciuna cu picioare scurte.

> Imi arunci in ochi Piata Universitatii... Nu-mi vorbi tu mie de
> comunisti si suferinte, ca nu tu ai avut parinti considerati elemente
> nesanatoase pe motiv de parinti "chiaburi" cu simpatii liberale si
> rude in strainatate, clar!!?? Si am invata ce inseaman ura oarba,
> spalarea mintilor si isteria Iliescu cand au vrut sa ma arunce din
> tren pentru ca am sustinut ca Iliescu nu e decat un comunist
> manipulat de KGB!

Vorbesti prostii mai mari ca tine. Parintii mei erau considerati copii de chiaburi. Am zis-o de cateva ori pe forum(de cativa ani). Am fost considerat element nesanatos in scoala si si in liceu si mai tarziu in facultate. Nu am avut "dosar" sa pot sa particip la examenele de la drept de exemplu.
Eu nu ti-am contestat vre-o suferinta dar vad ca dta "apriori" ma acuzi de "lipsa de suferinta".
Si da lanturile pe spinare le-am luat de minerii respectivi adusi la bucuresti de exact persoana indicata de mine. Si nu ai invatat ce inseamna "ura oarba", spalarea mintilor si isteria cand ai propovaduit si dta "obarsia sanatoasa" in "noua democratie" romaneasca. Obarsie "sanatoasa" de care fac mare "caz" pseudointelectualii prezidentiali care chiar au avut o obarsie extrem de sanatoasa pe vremea lui ceausescu.
Deci A SE SLABI cu referintele la comunisti ca am simtit pe propria piele personal. De aia nici nu am votat vreodata cu iliescu nici macar cand a candidat cu vadim. Comparativ cu "sustinutii" dtale care au votat de cateva ori.

> Cazul Constanda: a ajuns in instanta, da!? Cazul Nastase (ca si multe
> altele) NU a ajuns in instanta! Pana atunci, tu nu ai nici un
> argument valid: doar vorbe aruncate-n vant.

Care instanta Solitude? Care? A ajuns in instanta ceva despre cele doua hotarari ilegale luate de primarul de atunci? Nope. A ajuns in instanta doar plangerea lui constanda fata de consilierii primariei ca nu putea sa construiasca in parc.

> Punct.

Punct sa-ti permiti sa pui cand o sa aduci si argumente pana atunci punctele tale reprezinta doar "tacere", rea vointa si interpretare tendentioasa. Ziceai ca te ocupi de "cercetare" cu toate ca in cazul argumentatiei esti foarte firava. Cum faci? Numai "reduceri la absurd" care nu dovedesc nicidecum contrariul si "non interpretari"? De curiozitate.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu izolat (5196 afisari)
 Aritmetica si politica (4354 afisari)
 Asediu chinezesc la Dragonul Rosu (2282 afisari)
 Vanitatea l-a ucis politic pe Oprescu (1849 afisari)
 Strategia pedelista: "Om cu om" (1510 afisari)
 Petre Mihai Bacanu: Basescu era sa fie linsat de comandantii de nave in anii '90 (4073 afisari)
 Mai multe documente secrete dezvaluie farsa incalzirii globale (3086 afisari)
 Basescu, dialog cu Liviu Negoita: "Ce faci Livache? Eu zic ca e bine ca au facut astia alianta cu UDMR" (VIDEO) (2489 afisari)
 Presa britanica: Sprijinul lui Antonescu pentru Geoana, o lovitura pentru Basescu in perspectiva turului al doilea al alegerilor  (1880 afisari)
 Lady GaGa, cu sanii mai mult pe afara, dar cu umeri de urias (FOTO) (1723 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00989 sec.