Ziua Logo
  Nr. 4693 de miercuri, 18 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-11-18
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 71.174.86...)
2009-11-18 02:22
Cu privire la STIMULENTE...

Unii candidati promit stimulente in bani pt a incuraja emigrantii romani sa se intoarca acasa, ca si alte stimulente pt ca toate terenurile agricole sa fie cultivate.
Ce-ar trebui sa realizeze este ca numai cultivarea invataturilor biblice in scoli si discutarea acestor invataturi prin toate mijloacele mass media ar face ca si terenurile sa fie cultivate si sa aduca recolte pt ca populatia sa nu mai fie nevoita sa emigreze. Platiti oameni care sa scrie si sa vorbeasca despre asta dand cat mai multe citate biblice si veti vedea rezultate. VA costa mult mai putin.
Povestea ieri unul pe un canal american religios ( si au vreo 8 sau mai multe), ca intr-o discutie cu regele Norvegiei, il intreba cum se face ca in tara lui exista asa un nivel al veniturilor ridicat. Acesta, razand, i-a spus ca nu prea isi explica. Insa omul cunoscator al problemelor religioase, spunea ca educatia biblica a unei mari parti din populatie face ca acestia sa fie creativi si sa le mearga bine. Asta a pornit de la un norvegian analfabet, caruia cineva i-a aratat o biblie si i-a spus ca acolo gaseste raspunsuri pt toate aspectele vietii. Omul a invatat sa citeasca si a studiat-o invatandu-i si pe altii sa faca la fel. Unii nu l-au inteles, dar uite ca peste ani a dat rezultate.
Oare spaniolii i-au stimulta cu ceva pe romani sa mearga sa le culeaga capsunile? nu. Dar ei au facut sa apara culturile prin semanarea cuvintelor lui Dumnezeu, si cum se castiga acolo mai vine, i-a atras si pe romani. Pe langa cati merg la slujbele de la biserici, multi se aduna la rugaciunile Rozariului – care cuprinde rugaciuni scrise in Biblie. Asa zice ca se aduna de secole si se roaga si locuitorii din San Sebastian de Garabandal, unde a aparut Sf. Fecioara de peste 2000 de ori, in 1961-65. Orasul Santader fiind f aproapiat, se vede ca si acolo se roaga multi de au facut ca Banca Santader sa nu aiba pierderi in actuala recesiune. Sf. Fecioara i-a inspirat in ce afaceri sa se avante si in care nu.
Cum scrie un avocat spaniol in cartea de pe situl Garabandal, Sf. Fecioara a zis francezilor in aparitia din 1846, la La Salette, ca Dacca PACATOSII SE INTORC LA CREDINTA, STANCILE SI PIETRELE SE PREFAC IN GRANE, IAR CARTOFII SE SEAMANA SINGURI. Adauga el ca doctrina nu este noua avand in vedere cele scrise in Exodus (15:26): “Daca veti asculta de vocea Domnului Dumnezeul vostru, si ascultati comandamentele, si observati tot ce va porunceste, atunci Eu niciodata nu voi mai aduce asupra voastra suferintele ce vi le-am adus in Egipt.”
Cum Eu n-au ascultat, cartofii s-au facut atunci putini si viermanosi, astel ca pana la Craciun s-au terminat, asa cum profetise, astfel ca a fost foamete in Franta si Irlanda. De-aia Au ajuns multi credinciosi si, mai ales irlandezii Au venit si in America de s-au facut preoti si Au raspandit rugaciuniel Rozariului. Cum a fost Patrick Peyton, care in timpul seminarului, in 1940, fiind grav bolnav de tuberculoza, si-a inchinat viata Sf. Fecioare, organizand apoi raliuri Rosary cu milioane de oameni in multe tari din lume, a mai trait pana la 91 de ani. A promovat aceste rugaciuni si prin emisiuni radio si tv, ajutat de recunoscute celebritati de la Hollywood, contribuind astfel la binele familiilor si pacea lumii.
Ieri auzeam un preot catolic la tv ca sir nu stiu care actor, in timpul filmarilor cu Grace Kelly (in care ea juca rolul unei printese), observand ca in paze nu statea cu ceilalti la vorba, a urmarit-o data sa vada ce facea. A surprins-o in cabina, stand in genunchi si recitatand Rosariul. Aproape l-a convins si pe el sa treaca la catolicism, sau poate chiar a trecut – n-am retinut bine. Scrie pe sit la Fr Peyton ca ultimele trei filme in care ea a jucat au fost in cele despre Family Rosary, si impreuna, dupa ce a ajuns printesa a organizat un raly si in Belgia. Eu cred ca tocmai datorita acestor filme si emisiuni, Au ajuns actori sau cantareti celebri pe plan international fiind ridicati de Maica Domnului, si totodata a facut ca Grace Kelly sa se casatoreasca cu Prince Ranieri pt ca Dumnezeu sa ajunga si la conducerea politica.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sah! Dar oare si mat? (7212 afisari)
 Reuters ii da o noua sansa lui Basescu (3555 afisari)
 Derbedeul Nastasiu in paginile ZIUA (3449 afisari)
 Greva Prostanacului (3256 afisari)
 Ionut Costea face bani pentru familia Geoana (3043 afisari)
 Carmen Electra, partida de sex cu o bruneta apetisanta! (VIDEO) (13252 afisari)
 Sex oral in plina strada, la Oktoberfest! (ATENTIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!) (7844 afisari)
 Miss Porno! Cele mai frumoase femei din Japonia si Trinidad-Tobago filmate facand sex in grup - FOTO (4851 afisari)
 "Sex oral pentru o restanta", protestul inedit al unui grup de studente din Ucraina - VIDEO  (4155 afisari)
 Tribunalul Bucuresti a decis: Greva Metrorex este ilegala. Metroul va circula joi (3620 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00714 sec.