Ziua Logo
  Nr. 4687 de marti, 10 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-11-10

Comentarii: 9, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

contraevreu-rus
2009-11-09 22:18:02

Majoritatea germanilor care traiesc in West au regretat

si regreta si azi ca a cazut zidul,mai ales dupa ce au fost invadati de cei care au trait in Estul European ,vezi Rusi ,Bulgari,Romani etc.

muresanu
2009-11-10 02:20:25

Zau?

Primii care i-au invadat, au fost portughezii, spaniolii si italienii.
Din CEE, nou infiintata. Aia, dupa ce si-au facut banii, au plecat acasa, sa faca
o casa la copii. Dar cand au dat drumul la TURCI, aia au ramas TOTI in Germania.
NU VOR sa se integreze nici la a 3-a generatie. Si e vorba , basca de 6 milioane de turci! Musulmani! Ce e mizilicul de romani,bulgari si alti estici,nu trec de 500 de mii.
Si aproape toti se intorc acasa. Dupa ce si-au facut banii.
Auzi, rusi in Germania !. Aia merg sa fure si sa omoare, nu sa se stabileasca acolo.
Problema,e pur omeneasca. Vesticii se considera Oraseni, si pe Estici ii considera
Tzarani prosti. Dar,Orasenii,uita complect ca Tzaranii aia prosti, au platit insutit la Rusi, ca Bunastarea de Bonn-Bon sa existe! Prea mult au patimit Esticii.
Sa faca bine si sa taca din gura!
Si sa plateasca! Daca suporta haramul de 6 de milioane de Turci ce nu prea muncesc!

FB
2009-11-10 03:31:07

Re: Majoritatea germanilor care traiesc in West au regretat

La 2009-11-09 22:18:02, contraevreu-rus a scris:

> si regreta si azi ca a cazut zidul,mai ales dupa ce au fost invadati
> de cei care au trait in Estul European ,vezi Rusi ,Bulgari,Romani
> etc.
>
Ma gozerule faci ce faci si jignesti .Ca asta ti-e caracterul .E o mare sarbatoare a lumii libere .A democratiei .Tu nu-i intelegi deloc pe cei flamazi .Si vrei ca altii sa inteleaga pe evreii ce au suferit in timpul razboiului .Din cauza ..nemtilor.

FB
2009-11-10 03:38:53

Multumesc nemtilor !

americanilor ,lui Bush ,Gorbaciov ,lui Kohl .Ca au reusit pana la urma restaurarea adevarului .Adevarul ca majoritatea ( si aici nu-l includ pe un bolshevic gen Basescu ce se face ca nu cunoaste ce inseamna ..majoritatea ) doreste sa traiasca in libertate .In democratie .Cei ce nu au nimic de ascuns vor sa traiasca liberi.Nici libertatea asta nu e ceva extradoridnar caci ea libertatea depinde de noi .De felul cum inteleg noi cei multi sa ne construim libertatea .
De felul cum alegem ,cum gandim ,cum muncim cum iubim .Adevaratele valori .
poate asa a vut D8zeu ca acum in prag de alegeri romanesti sa ne gasim mai mult sau mai putin in aceleasi conditii ca acum 20 de ani .Si acum ca si atunci un presedinte cu minte ingusta s-a crezut mai presus de D * zeu .S-a crezut nemuritor .Revansa a fost foarte dura .
Personal nu-i doresc domnului Basescu sa aiba soarta lui ceausescu .Ii * doresc * ceva mai ..simplu .Sa piarda alegerile .Nu merita sa mai ramana Presedintele Romaniei europene .

NormanFinkel5
2009-11-10 12:16:36

Cta ipocrizie, pe de-oparte sarbatoritzi demolarea zidului in Berlin......

Cta ipocrizie, pe de-oparte sarbatoritzi demolarea zidului in Berlin......... si pe partea cealalta nu deschidetzi gura ca ISRAELUL trage un zid si mai si in Palestina:

http://criminalstate.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/459233_93310772.jpg

Asa niste scarnavii vandute suntetzi mai zilieri cu Vnturi puturoase. ... De fapt cine l-a lins in ms-DOS pe Nicolae Ceausescu se adapteaza repede la DOSurile cele noi, dgiuDeo-neocons...

Desfiintzarea zidului din Berlin nu v-a eliberat bai natarailor, ca tot mentalitatea de bizoni redusi si de SLUGI o avetzi, acujm ii lingetzi pe kosher-mangalitza din gasca lui Teddy Hoffman zis ROY.

Mi-aducetzi aminte de filmul din anii '70 pe muzica de "Carpenters" . i spunea "Binecuvantatzi animalele si copiii":

O trupa de teenagers si pozzoci se duc sa elibereze o turma de bizoni nord-americani stransi ptr taiere in abator (d'astia ca voi si turma PDL-PNL care se da aici cap in cap).
Si purandeii americani (aia mai erau AMERICANI, nu ca slugoii astia ce manca rahat p'aici) demoleaza gardul, rup poarta si elibereaza bozonii, au scandal cu un borfash, trag cu o flinta-n in masina aluia samd..
Sis ebucura cand vad ca turma da navala afar din tzarc! Ca DDRisrii aia la zid.

SI CE FAC BIZONII? (TOT D'AIA CA SI VOI): se opresc din fuga la 20-30m de poarta ce-i tzinea inchisi ... si se-apuca SA PASCA . EXACT CA SI VOI. Morala : stricat eliberare pe B..izoni precum orzul pe gaste.

La ce dreaku s-au dus bucurestenii pe strada in 1989, daca VOI ASTIA, cica a 4-a PUTERE-N STAT, voi de la la Casa-Scnteii, atzi facut roccada de la qoorul lui Ceausescu la ala al lui Vntu & Patriciu?

Zidul in Berlin a fost o porcarie, acela zionist in Palestina este de 2-3 ori mai inalt si tot asa echipat ca cel comunist din DDR.

Dar voi slugoilor nu va incumetatzi sa deschidetzi gura. Ptiu , jafurilor! :-(

...Dar tot n-a iesit la BERLIN pasientza asa cum le-ar fi placut djodoweilor, cu fcoraone d eflori si toata Politrica slugarnica la bolovanii aia stropitzi cu chimicare d ela DEGUSSA (sic! Aia au facut Zyklon-B)

... TIMINGUL DDRistilor deranjeaza pe tovarasa Knobloch sefutza zionistilor germani: bucuria deschiderii zidului s-a suprapus EXACT peste un motiv de-al lor de miorlaiala si cerut bani, bagandu-l total in umbra: Kristalnacht-ul Reichului :-))

Eh, scuzatzi-i pe DDRisti draji zionisti -"vesnici-victime-de-compatimit": nobody's perfect ;-)... Data viitoare va omoram pe 7 noiembrie sa-i facem in ciuda lui Putin ;-) ...

NormanFinkel5
2009-11-10 12:34:24

Re: Majoritatea germanilor care traiesc in West au regretat / Bulls*it

Esti prost. DDRistii regreta acum, ca i-au napadit plosnitzele judeo-baptiste ca si tine, i-au bagat in faliment si-n saracie totala.
Asta si urmareste Congresul mondial evreiesc, sa desfiintzeze POPORUUL GERMAN, sa-l amestece cu gunnoi turko-albanez. La ENGLEZI vad ca au inceput MASIV sda-i cioroiasca sa-i UNIFORMIZEZE.
Sa iese UN GUNOI ca cel american, de mercenari nu de cetatzeni.

cand Europa va avea EXCLUSIV ARMATE PROFESIONISTE atuinci va fi ca-n USA si cum era in Prusia lui Fritz-1:
Zicea un ofitzer al lui Frederich cel Mare ca Prusia estede fapt o cazarma mare a ASRMATEI,nu armata este al prusiie si s eminereste tocmai s afie incartiruita-n zona aia pana nu intra peste vecini.
Asta vretzoi voi dgidowwimea, O A 2-A USA care sa va spele izmenele putiuroase si sa va cucereasca Lumea. Pentru voi, O MANA DE JEGURI SEMITE, niste ARABI methodisti, organizatzi precum Scientology. Ca asta suntetzi, un trib de arabi teroristi.

nainte ERA STATUL DDRist in faliment dar oamenii aveau ceva de lucru de bine de rau, un acoperis si gradinitze ptr copii.
Acum arata DDRul frumos si asfaltat sa nu strice ochii la domni ... Si EI OAMENII AXOLO IN FALIMENT PARTICULAR, 30 % shomaj in unele locuri.

Si in loc sa se ridice DDRul la nivelul atat de laudat al RFG-ului [cel subventzionat de USA in scop de PROPAGANDA -WEST =cumparau TOT RAHATUL ce-l producea RFG-ul ca sa pompeze bunastarea acolo ij vitrina Westului], ..... s-a kakarisit RFGul, se demoleaza schelaria sociala cu care faceau reclama spre EST: pai nu mai trebuie sa fie galantzi cu populatzia lor, acum pot sa dea-n ei cu picioarele si sa-i reduca la SCLAVI ai Dgidovimii tale imputzite, sa umple transheele razboaielor COLONIALE ale porkilor giudeo-bapstisti in Afganistan.

Ramane cum am stabilit, maggot., baga-tzi-as drot in nas:
"On putting the probing knife to the abscess one finds the little (or big ) Jew like a maggot blinded by the sudden light."
The lad from Linz

La 2009-11-09 22:18:02, contraevreu-rus a scris:
> si regreta si azi ca a cazut zidul,mai ales dupa ce au fost invadati
> de cei care au trait in Estul European ,vezi Rusi ,Bulgari,Romani etc.

Gargantua
2009-11-10 15:25:14

Re: Multumesc nemtilor !

Asa, multumeste, multumeste, nu te opri! dar ce, te crezi la decernarea premiilor Oscar?!

La 2009-11-10 03:38:53, FB a scris:

> americanilor ,lui Bush ,Gorbaciov ,lui Kohl .Ca au reusit pana la urma
> restaurarea adevarului .Adevarul ca majoritatea ( si aici nu-l includ
> pe un bolshevic gen Basescu ce se face ca nu cunoaste ce inseamna
> ..majoritatea ) doreste sa traiasca in libertate .In democratie .Cei
> ce nu au nimic de ascuns vor sa traiasca liberi.Nici libertatea asta
> nu e ceva extradoridnar caci ea libertatea depinde de noi .De felul
> cum inteleg noi cei multi sa ne construim libertatea .
> De felul cum alegem ,cum gandim ,cum muncim cum iubim .Adevaratele
> valori .
> poate asa a vut D8zeu ca acum in prag de alegeri romanesti sa ne gasim
> mai mult sau mai putin in aceleasi conditii ca acum 20 de ani .Si acum
> ca si atunci un presedinte cu minte ingusta s-a crezut mai presus de D
> * zeu .S-a crezut nemuritor .Revansa a fost foarte dura .
> Personal nu-i doresc domnului Basescu sa aiba soarta lui ceausescu .Ii
> * doresc * ceva mai ..simplu .Sa piarda alegerile .Nu merita sa mai
> ramana Presedintele Romaniei europene .
>

Gargantua
2009-11-10 15:31:43

Tot marile puteri vorbesc?!

Tocmai reprezentantii marilor puteri care au impartit Europa, Germania si Berlinul au venit acum sa-si omagieze victimele! Statele Unite, Marea Britanie si URSS/Rusia sunt autoarele celei mai monstruoase impartiri a Europei in sfere de influenta, dupa tratatul Sfintei Aliante de la 1815! Tot ei vin sa sarbatoreasca, ce? ca la un moment dat s-au plictisit de imparteala initiala, si-au dat seama ca nu merge asa si au amestecat iar cartile?
Nu am vazut vorbind vreun reprezentant al popoarelor impartite precum vitele la targ: polonezii, cehii, ungurii, romanii, bulgarii. Au vorbit, falosi si prefacuti, tot cei puternici, de parca a lor a fost victoria din '89 si nu a chinuitelor popoare est-europene! Pathetic...

FB
2009-11-10 16:56:01

Basescu alaturi de Angela Merkle

Face ce face omul asta si daca altii nu-l baga in seama se baga el .Peste tot .Unde *da * bine .L-am vazut pe Iliescu alaturi de A .Merle .
Pai ma nene nu te-a intrebat femeia ce ai cu nemtii ? De ce esti impotriva neamtului de la Sibiu ? ca aveia si buget si de toate .da ,dar cine mai fura la alegeri ? Pentru ce ai tiparit 1,5 milioane buletine in plus ? Ce sunt alea buletine volate ? Ca sa furati ma jigodiilor de asta va pregatiti .Cine nu vrea sa voteze sa plece in excursie .Cine vrea sa stea acasa si sa o faca .Cinstit .


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Diversionistul Iliescu (5413 afisari)
 Batalia serviciilor secrete (2810 afisari)
 Anticipatele lui Ciomu (2508 afisari)
 Basescu umbla la "revolutie" (1442 afisari)
 PDL sfideaza cu Oprea (1320 afisari)
 ULTIMA ORA: Actorul Gheorghe Dinica a murit! (5654 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: ''Traian Basescu pregateste arestarea a 12 generali de armata'' (4343 afisari)
 Batut fara mila chiar in fata iubitei sale - ATENTIE, VIDEO SOCANT SI INTERZIS MINORILOR! (2337 afisari)
 Prima fotografie cu mormantul lui Michael Jackson (2298 afisari)
 INSOMAR: Basescu ar pierde in turul doi si in fata lui Geoana, si in fata lui Antonescu (1922 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00686 sec.