Ziua Logo
  Nr. 4687 de marti, 10 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Picatura chinezeasca

2009-11-10

Comentarii: 23, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

GHIA
2009-11-09 23:11:57

NU-I DE GLUMA


Am tratat afirmatia zanaticului, cum ca scoala romaneasca scoate tampiti cam cu superficialitate, mai ales ca a fost repetata. Ea nu a fost o scapare ci o afirmatie care exprima un adevar, adevar care exista in mintea turmentatului, si care intr-o clipa de neatentie a razbit afara. Ea exista in subconstientul individului, si il conduce in actiunea sa politica de zi cu zi. Numai asa se poate explica desemnarea unui guvern cu numele Negoita, dar cu acelasi continut, aproape pana la virgula. Macar daca era un guvern care sa aiva macar cateva rezultate, asa, de ochii lumii, dar a perfomat prin actiuni demolatoare, nu numai in economiei, cum se spune de obicei, ci in toate aspectele vietii economico-sociale, culturale, educationale, de securitate, institutionale, pana in pragul dizolvarii structurilor statului. Nu exagerez deloc si cred ca organele care au ca atributii apararea Constitutiei si integrtatii statale sa se autosesizeze si sa-l opreasca pana nu este prea tarziu in opera de distrugere a statului roman atat de greu realizat si incercat. NU ESTE DE GLUMA.SITUATIA ESTE PREA GRAVA, CA SA NU SE ACTIONEZE. Parlamentul ar trebui sa se intruneasca de urgenta, sa-l suspende, acum, peste 4 saptamani poate fi prea tarziu, ne poate duce pana la un razboi civil de sf. Nicolae. Scena de la Craiova, cu sabia in mana ne arata ce mai are in subconstient. Vadim numai a rostit intr-un context cuvantul mitraliera, si ce riposta dura aprimit, iat mustangiul scoate sabia pe scena, la un miting electoral si nimeni nu zice nimic, Este trist, tragic, periculos.Nu glumesc, acesta este individul, nu se da inapoi de la nimic, pentru a se salva de judecata dreapta care ar trebui sa fie in 6 decembrie. Nu uitati ca si acum 5 ani a facut o asemenea amenintare, cu o razmerita portocalie, daca nu iese presedinte. Poate de aceea a si cedat asa usor Nastase, ca sa nu impinga tara in hau. Acum este mai rau, a prins si gustul puterii si nu vrea in nici un fel sa o abandoneze.

the
2009-11-09 23:34:02

De ce "sectorist" ?

de la sectorul cu primarie, sau de la sectorul de militie ?
Pfiii, ce glume bune ati adus de la instructajul de azi ...

florinandrei
2009-11-09 23:53:27

Tot acest circ este pentru a pastra in continuare guvernul Boc

Tot acest circ este pentru a pastra in continuare guvernul Boc , guvern care a bagat tara in cea mai mare criza economica si sociala de dupa 89 , dar care a urmarit doar interesele mafiei conduse de Basescu si acolitii sai.

paraschiv_lucian
2009-11-10 00:50:42

negoita marioneta lui base

cum poti sa accepti sa fii marioneta acestui om chiar asa preferi sa vi doar un pion pana cand crezi ca o sa rezisti la cotroceni base este cel care ne-a facut numai rau si n-a facut nimic pentru cetateni acestei tari si acum vrea sa mai ramana la cotroceni.la puscarie base

Omul cu Picioare foarte Paroase
2009-11-10 01:22:28

Hmm..."picatura chinezeasca.." adica "picatura COMUNISTA.." Made in China..LEPRE de CONJUNCTURA....

...are dreptate ala cu sabia si buzduganui... CU VOI nu merge decat cu DDT.. plosnitzelor... Nea Palsu - Gogu meu mi-a transmis un mesaj... Zice ca vrea sa-l gadili cu mustatile....!! Urgent !! Altfel e nefericit si trist....

bigshotnews
2009-11-10 05:04:58

Sectorul 3 are 395.000 de locuitori. Sibiul numai 155.000!

:)
..."sectorist"...ai dracu'...

Goosie
2009-11-10 09:08:54

Matrozul beat de putere trebuie debarcat cu toti slugoii lui !

Ma numar printre cei care au fost prostiti in 2004 de lacrmile de crocodil regizate ale matrozului securist.
In cei 5 ani care au trecut, din toate promisiunile marinarului nu ne-am ales decat cu nesfarsite scandaluri provocate de setea lui de putere, de a conduce tot ce misca in tara asta, de a fi numai el la putere.
Din acest motiv, dintre cei care i-au fost alaturi acum 5 ani, nimeni nu l-a mai suportat, cu exceptia acelor slugoi din PD si "intelectuali" sau ziaristi-lingai momiti cu functii banoase.
Marinarul securist a luat-o complet razna, e dezechilibrat psihic si beat de putere.
Ordinarul asta nu mai poate de Constitutie, de parlament, de cea mai elementara regula a democratiei, aceea ca o majoritate formata in parlament da primul ministru, el pune tot de la lingaii lui din PD, ca sa fie la putere.
In constitutie nu scrie absolut nimic de partidul care are cei mai multi parlamentari, scrie doar de cel care are majoritate. Asta e o pura inventie a matrozului insetat de putere (ca si de alcool).
Acum lanseaza tot felul de diversiuni, cum ar fi aceea ca vrea guvern PDL-PNL, pentru a incerca cu disperare sa destrame majoritatea existenta in parlament contra lui, dar uita de majoritatea romanilor care s-au saturat de circul si setea lui de putere.
In momentul in care slugoiul Boc a refuzat categoric oferta STS de informatizare a sectiilor de votare, prin care se evita votul multiplu si voturile introduse in urne pe numele altora, a devenit evident ca Boc si Blaga au misiune clara de la Basinescu sa fraudeze masiv alegerile si sa-l scoata presedinte cu orice pret, indiferent de vointa electoratului.
Dar matrozul disperat dupa putere uita ca romanii pot vota mai mult impotriva lui decat pot fura slugoii lui.
De asemeni, paranoicul uita un lucru elementar: poti prosti pe toata lumea un timp, ii poti prosti pe unii tot timpul, dar nu poti prosti pe toata lumea la nesfarsit.
Romanii au inceput sa vada ca matrozul securist e disperat dupa un singur lucru, puterea, si il vor debarca in primul port electoral.

Socrate
2009-11-10 09:48:35

Cine trage sabia, de sabie va pieri * Re: NU-I DE GLUMA

Si cine seamana vant, culege furtuna.

La 2009-11-09 23:11:57, GHIA a scris:

>
> Am tratat afirmatia zanaticului, cum ca scoala romaneasca scoate
> tampiti cam cu superficialitate, mai ales ca a fost repetata. Ea nu a
> fost o scapare ci o afirmatie care exprima un adevar, adevar care
> exista in mintea turmentatului, si care intr-o clipa de neatentie a
> razbit afara. Ea exista in subconstientul individului, si il conduce
> in actiunea sa politica de zi cu zi. Numai asa se poate explica
> desemnarea unui guvern cu numele Negoita, dar cu acelasi continut,
> aproape pana la virgula. Macar daca era un guvern care sa aiva macar
> cateva rezultate, asa, de ochii lumii, dar a perfomat prin actiuni
> demolatoare, nu numai in economiei, cum se spune de obicei, ci in
> toate aspectele vietii economico-sociale, culturale, educationale, de
> securitate, institutionale, pana in pragul dizolvarii structurilor
> statului. Nu exagerez deloc si cred ca organele care au ca atributii
> apararea Constitutiei si integrtatii statale sa se autosesizeze si
> sa-l opreasca pana nu este prea tarziu in opera de distrugere a
> statului roman atat de greu realizat si incercat. NU ESTE DE
> GLUMA.SITUATIA ESTE PREA GRAVA, CA SA NU SE ACTIONEZE. Parlamentul ar
> trebui sa se intruneasca de urgenta, sa-l suspende, acum, peste 4
> saptamani poate fi prea tarziu, ne poate duce pana la un razboi civil
> de sf. Nicolae. Scena de la Craiova, cu sabia in mana ne arata ce mai
> are in subconstient. Vadim numai a rostit intr-un context cuvantul
> mitraliera, si ce riposta dura aprimit, iat mustangiul scoate sabia
> pe scena, la un miting electoral si nimeni nu zice nimic, Este trist,
> tragic, periculos.Nu glumesc, acesta este individul, nu se da inapoi
> de la nimic, pentru a se salva de judecata dreapta care ar trebui sa
> fie in 6 decembrie. Nu uitati ca si acum 5 ani a facut o asemenea
> amenintare, cu o razmerita portocalie, daca nu iese presedinte. Poate
> de aceea a si cedat asa usor Nastase, ca sa nu impinga tara in hau.
> Acum este mai rau, a prins si gustul puterii si nu vrea in nici un
> fel sa o abandoneze.
>
>

Gabi A.
2009-11-10 09:50:01

Negoita vs. Croitoru

Negoita are impresia ca poate ramane cu acest guvern venit de la initiativa lui Basescu insa se inseala amarnic. Majoritatea parlamentara nu il doreste si Negoita va pica ca si Croitoru. Doi "preferati" de-ai lui Basescu. insa, cea mai viabila solutie este propunerea lui Antonescu: nominalizarea lui Johannis pentru functia de premier. Gabi A.

ica_26
2009-11-10 10:05:59

nici o sansa

nici o sansa ca basescu sa mai castige alegerile, vom avea un premier capabil si nu marionetele sefului de stat. Succesuri

Socrate
2009-11-10 10:49:37

"Guvernul Negoita", aceeasi Marie, cu alta palarie, tot portocalie.

Guvernul Basescu ( Boc nu conteaza ) a fost dat afara odata pe usa, si a incercat sa intre pe fereastra. Acum suntem la a doua incercare de a baga pe fereastra. Presedintele mizeaza ca Parlamentul nu-l va pica a treia oara, de frica alegerilor anticipate. Mizeaza totul pe o carte si blufeaza. Daca guvernul lui Negoita va pica din nou, Presedintele, chiar reales, nu va avea curajul sa dizolve Parlamentul ( organizarea alegerilor anticipate ar insemna doua-trei luni cu acelasi guvern,in care jumatate din ministri sunt interimari, ceea ce din punct de vedere constitutional este o aberatie ), intrucat am intra in colaps economic si exista pericolul sa iasa lumea in strada si intreg sistemul presedintelui sa cada prin violenta. Sa vedem intai cum va rezolva Presedintele problem cu interimarii ( maxim 45 de zile,care expira pe 15 noiembrie ).

ioana zvarlefus
2009-11-10 11:51:23

Negoita acest Ken ceva mai urat

Negoita e o papusa ceva mai evoluata, e un fel de Ken usor de manipulat de papusarul Basescu. E doar o manevra a lui presedintelui dar din pacate nu o sa ii mai tina foarte mult, pentru ca in scurt timp va pleca de la Cotroceni.

katrina
2009-11-10 14:09:13

Nea-goita spera..

Negoita sectoristul spera dar fara motiv real. Parlamentul nu va accepta ca Guvernul sa fie condus de un furacios cu afaceri ilegale si cu o reputatie facuta de varza de o prostituata.
Avem nevoie de un prim-minstru ca Johannis , demn , capabil si constient de probleme cotidiene ale romanilor.

is28b2
2009-11-10 15:09:04

de tot rasul

stam de atata vreme fara guvern, suntem tara nimanui...nici nu putem spune ca avem presedinte...e bataie de joc la adresa intregii tari! domnul basescu face din noi flota personala si ne conduce drept in furtuna! daca ar avea putin bun simt, ar pleca odata...sa ii lase pe cei capabili la putere... hai geoana!

naiv-prudent
2009-11-10 15:41:14

Re: NU-I DE GLUMA

La 2009-11-09 23:11:57, GHIA a scris:

>
> Am tratat afirmatia zanaticului, cum ca scoala romaneasca scoate
> tampiti cam cu superficialitate, mai ales ca a fost repetata. Ea nu a
> fost o scapare ci o afirmatie care exprima un adevar, adevar care
> exista in mintea turmentatului, si care intr-o clipa de neatentie a
> razbit afara. Ea exista in subconstientul individului, si il conduce
> in actiunea sa politica de zi cu zi. Numai asa se poate explica
> desemnarea unui guvern cu numele Negoita, dar cu acelasi continut,
> aproape pana la virgula. Macar daca era un guvern care sa aiva macar
> cateva rezultate, asa, de ochii lumii, dar a perfomat prin actiuni
> demolatoare, nu numai in economiei, cum se spune de obicei, ci in
> toate aspectele vietii economico-sociale, culturale, educationale, de
> securitate, institutionale, pana in pragul dizolvarii structurilor
> statului. Nu exagerez deloc si cred ca organele care au ca atributii
> apararea Constitutiei si integrtatii statale sa se autosesizeze si
> sa-l opreasca pana nu este prea tarziu in opera de distrugere a
> statului roman atat de greu realizat si incercat. NU ESTE DE
> GLUMA.SITUATIA ESTE PREA GRAVA, CA SA NU SE ACTIONEZE. Parlamentul ar
> trebui sa se intruneasca de urgenta, sa-l suspende, acum, peste 4
> saptamani poate fi prea tarziu, ne poate duce pana la un razboi civil
> de sf. Nicolae. Scena de la Craiova, cu sabia in mana ne arata ce mai
> are in subconstient. Vadim numai a rostit intr-un context cuvantul
> mitraliera, si ce riposta dura aprimit, iat mustangiul scoate sabia
> pe scena, la un miting electoral si nimeni nu zice nimic, Este trist,
> tragic, periculos.Nu glumesc, acesta este individul, nu se da inapoi
> de la nimic, pentru a se salva de judecata dreapta care ar trebui sa
> fie in 6 decembrie. Nu uitati ca si acum 5 ani a facut o asemenea
> amenintare, cu o razmerita portocalie, daca nu iese presedinte. Poate
> de aceea a si cedat asa usor Nastase, ca sa nu impinga tara in hau.
> Acum este mai rau, a prins si gustul puterii si nu vrea in nici un
> fel sa o abandoneze.
>
Ca sa fie razboi civil, inseamna ca o parte importanta a populatiei se afla de cealalta parte! deci recunosti! logica si insultele nu fac casa buna GHIA!!!

R.R
2009-11-10 17:21:03

...

Acest guvern este unul la fel de incompetent ca cel condus de Boc. Sau ca cel al lui Croitoru. Sunt aceiasi oameni! Oameni iresponsabili si incompetenti. Iata ca Basescu a tinut sa arata ca mizeaza in continuare pe ideea unui guvern pe care sa-l controleze! Este un principiu tipic dictaturii pe care o promoveaza Traian Basescu. Astazi am ajuns la concluzia ca nu ne mai mira nimic! Nu are ce sa se mai intample in Romania si noua sa ni se pare de-a dreptul stupefiant! Basescu a transformat politica intr-o penibilitatea fara margini. Acest lucru trebuie sa inceteze. Noi avem nevoie de conducatori seriosi. Avem nevoie de Antonescu la presedintie si de Johannis in fruntea guvernului! Aceasta echipa este una competenta si pusa pe treaba. Este o sansa care nu trebuie irosita.

Velescu Mihai
2009-11-10 18:04:22

joc murdar

Basescu simte ca pierde alegerile si incearca prin orice metoda sa schimbe mentalitatea oamenilor, sa dea vinade situatia confuza creata in parlament pe refuzul majoritatii.
PSD nu va legitima o diversiune ?i un abuz de putere din partea lui Traian B?sescu. Propunerile cu care a venit Liviu Negoi?? sunt total neserioase, iar scopul este de a atrage din start votul negativ al majorit??ii. Mini?trii lui Liviu Negoi?? au fost refuza?i de dou? sau de trei ori de c?tre Parlament

catalin-pentru-psd
2009-11-10 18:25:11

geoana

georgescugigi
2009-11-10 18:39:12

GEOANA PRESEDINTE

Mai crede cineva ca basescu va iesi presedinte dupa ce a facut in acesti 5 ani cat a 'STAT' in parlament ca presedinte. Singurul care poate duce tara pe un drum mai bun este Mircea Geoana

alex_n89
2009-11-10 19:53:13

eroare

te inseli mister negoita...daca Lucian Croitoru nu a trecut de parlament cu echipa aia,ce te face sa crezi ca tu vei primi votul?...eu mi-as baga mintile in cap,ca te imbeti cu apa rece,si nu e bine sa stii :)

Atamild
2009-11-10 19:54:38

Am gasit ceva misto, ceva pentru cei carora nu le ajunge niciodata nimic :-)

Este un filmulrt fain pentru toti. Si pentru politicieni e. ;-) E cu talc.
www.cinemagia.ro/stiri/doua-filmulete-romanesti-obtin-mentiuni-speciale-la filminute-2009-13614
Filmuletul se numeste The Black Hole si il gasiti cred si prin cuvintele de cautare ''filme romanesti'' la www.video.google.com
Vizionare placuta!
Matilda

MEKI
2009-11-10 20:59:46

geoana pro!

geoana cel mai potrivit pt presedentzie!

the
2009-11-10 21:02:11

Re: Sectorul 3 are 395.000 de locuitori. Sibiul numai 155.000!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Diversionistul Iliescu (5413 afisari)
 Batalia serviciilor secrete (2810 afisari)
 Anticipatele lui Ciomu (2508 afisari)
 Basescu umbla la "revolutie" (1442 afisari)
 PDL sfideaza cu Oprea (1320 afisari)
 ULTIMA ORA: Actorul Gheorghe Dinica a murit! (5654 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: ''Traian Basescu pregateste arestarea a 12 generali de armata'' (4343 afisari)
 Batut fara mila chiar in fata iubitei sale - ATENTIE, VIDEO SOCANT SI INTERZIS MINORILOR! (2337 afisari)
 Prima fotografie cu mormantul lui Michael Jackson (2298 afisari)
 INSOMAR: Basescu ar pierde in turul doi si in fata lui Geoana, si in fata lui Antonescu (1922 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00704 sec.