Ziua Logo
  Nr. 4666 de joi, 15 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-10-15

Comentarii: 142, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2009-10-14 21:36:13

Mocirla politicii sau cum pot scapa oligarhii de reformisti

Mocirla politicii sau cum pot scapa oligarhii de reformisti

Spectacolul din aceste zile din politica romaneasca ne arata,pentru cine se mai indoia,ca oligarhii si profitorii din politica nu vor ceda pierderea privilegiilor farqa lupta.
Toti,de la UDMR la PSD sau Falnicul PC al presedintelui fondator s-au unit pentru a scapa de cel mai mare pericol asupra averilor si manierii nepopulare de a face polica,deoarece nu mai pot suporta reformatori ca Boc sau Basescu.

Campaniile de presa,minciunile nu au dat rezultatele scontate asa ca lupta la baioneta a fost considerata ca singura care le mai poate amana disparitia.

Dece tot mai mult romanii sunt apolitici,neparticipativi,absenteisti la evenimentele politice mai ales electorale.
Romanii nu au experienta politicii,nu inteleg ca politica este arta de a conduce societatea.Din cauza sistemului oligarhic care a invadat viata politica si sociala a tarii romanii considera politica ca ceva dusmanos,ceva care trebuie evitat si pe care o plaseaza in studiile sociologice pe ultimul loc.
In ultimii ani,daca nu din 1989,romanii apar dominati de o stare de lehamite,de tendinta de a demisiona de la viata sociala,simtul civic in loc sa creasca,evoluiaza chiar invers pana la extremismul emigrarii,a demisiei in fata raspunderilor cetatenesti.
Discutia din aceste zile,mai ales pe tema justitiei,negarea unei justitii independente,a procurorilor independenti,suspiciunea permanenta ne argumenteaza parerea sociologilor ca traim intr-o societate bolnava,o societate care nu se poate desprinde de fenomenul anomic (anomie-lipsa de norme,de legi).
Fenomene ca decizii antipopulare ale unor partide si care au dus la o reactie negativa fata de evolutia sociala socheaza profund societatea civila,creind acea stare de lehamite pe care sociologii o numesc alienare sociale.Aceasta stare de lehamite,de sensatie ca nimic nu merge la noi bine si,daca ceva se face bine vine o institutie ,un politician si determina involutia societatii,uneori cu zeci de ani.
In politica romanul vede ca nimic nu serveste la nimic si alege mai degraba izolarea,emigrarea sau neparticiparea,adica ceea ce numim alienare sociala,alienarea de institutiile statului de drept cum ar fi justitia,parlamentul, partidele.
Alienarea cetatenilor fata de societatea in care traiesc este un fapt concret,palpabil zi de zi,si fenomenul devine dramatic intr-o societate in care tranzitia nu se mai sfarseste,in care nimic nu se mai poate face,nu mai poate progresa pentru ca organe ca parlamentul sau justitia sunt capabile prin omnipotenta lor sa determine o cale reactionara in folosul unei paturi oligarhice.daca pana prin anul 2000 politicienii sau protejatii lor dadeau tunuri(gen devalizare de banci,firme capuse,afaceri cu statul sau primariile),dupa aceasta data coruptia a devenit politica de stat,parlamentul face legi pentru a ajuta raptul,poiticienii,ministrii iau mita sau fura aproape pe fata,avand ca singur argument ca le sta in putere si nimeni nu-i poate pedepsi,chiar cand fapt este evidenta.
Candva,un mare sociolog(chiar Marx) spunea politicienilor din timjpul sau ca au introdus imoralitatea in popor deoarece adesea ei vad fapta si nu vad pedeapsa,alteori vad pedeapsa si nu vad fapta.
Acest lucru se petrece azi,chiar in societatea noastra iar imoralitatea este introdusa in societate.
Caci dece sa pedepsesti un hot pentru ca a furat o oaie si sa nu pedepsesti un ministru care fura milioane de euro.
Pe felii ,de fenomenul coruptiei se ocupa multi:ziaristii in primul rand care descriu absurditati greu de incadrat in normalitate,juristi coplesiti de avalansa delictelor,medici coplesiti de avalansa sinuciderilor,a toxicomaniilor si alcoolismului,profesori disperati,care cedeaza in fata elevilor si adesea pentru un succes lejer ajung la "juvenolatrie"(incep sa se comporte ei ca adolescentii).
Societatea noastra este bolnava,la fel ca si inainte de 2000,dar mai pregnant,politicienii nostri nu sunt competenti si sunt narcizici,ii preocupa doar puterea,acel asa zis sindrom al centaurului.
Iata ca vine cineva care are capacitatea de a organiza o justitie independenta pentru a lupta contra relelor sociale(violenta,drog,destramarea relatiilor din familie,excesul si pervertirea sexualitatii,cultul banului,misticismul,nu credinta in Dumnezeu),cultul superstitiilor de la zodiac la vraci sau ghicitori,sinuciderile etc,etc,demagogia politica,politica oligarhica,toate ca simptome ale tarii noastre in tranzitie de la comunism la capitalism.
Acesta este Presedintele tarii care se expune la toate pericolele,de la demitere la insulte zilnice numai pentru a da o sansa Romaniei.
Societatea ca si individul se pot imbolnavi si adesea boala lasa simptome,iar cele de mai sus sunt simptomele unei boli sociale,a unei grave boli sociale care nici nu stim la ce poate duce in final.
Reactia intelectualitatii noastre este desarmanta.
Daca excludem cativa intelectuali de marca(Liiceanu,Dinescu,Cartareascu, Plesu) intelectualitatea sau pretinsa intelectualitate romaneasca nu mai are nimic comun cu societatea romana.
Ziaristii se lasa platiti de oligarhii(numiti inspirat de Presedinte tonomate) care sunt de fapt dusmanii acestui popor care nu ar trebui sa se mai destepte,asa cum credeau si comunistii care si ei credeau ca sunt eterni .
Traim deci intr-o societate bolnava,o societate imbolnavita in care se petrec mereu fenomene anormale:furturi,tunuri in paguba statului,mica si mare coruptie.
Constienti sau nu,din rautate,nepricepere,avaritie, populatia acuza pe buna dreptate clasa politica.Aceasta clasa politica ne apare ca indolenta sau incapabila dar in acelasi timp avida de putere si in viziunea publica avida de imbogatire.
Foarte multi dirijeaza criticile legate de aceste fenomene catre partidele care guverneaza dar cred ca ceva se greseste.Opozitia,puterea locala sunt de asemenea implicate fie din actiune constient dirijata spre rau fie prin inactiune care duce la efecte similare.
In momentul de fata politica romaneasca s-a bipolarizat:Pro-Basescu si Anti-Basescu.
Ruperea cercului vicios nu se poate face decat prin promovarea unor partide noi (de tipul PL-D) si a politicienilor tineri sau care au dovedit ca sunt meritosi.O coalitie staga-dreapta are de asemenea un efect benefic.
Cine mai crede in romani si Romania asteapta ca poporul care s-a exprimat prin vot sa obtina acel viraj al polliticii catre interesele poporului.
Ei se vor exprima iar pe 6 decembrie,pentru ca soarta Romaniei este in pericol.

marean din PeNaLia
2009-10-14 21:46:21

adica basescu e prostovan ca geoana, care ieri ne para la inalta poarta, crinuletu

e si el prostovan ca a uitat partea de consitutie cu nevotarea premierului propus de presedinte ( deci nu e premierul majoritatii daca nu e votat). Asta inseamna ca singura scapare e intoarcerea sub poala lui nenea Nelu, revotat, la al 4-lea mandat...

jan dinu
2009-10-14 21:54:22

Acest - mason - sufla mereu la trombon !

Din ce orchestra faci parte - mai - potentate ??
JD

CALUGARU
2009-10-14 22:01:43

Majoritatea trebuie ascultata.

Majoritatea constituita ad-hoc intre pc, udmr, psdr si pnl, nu mai poate fi contestata de Basescu. ce face, insa acum, Basescu, este sa-si adune capital politic. Azi-noapte, Basescu, in loc sa dezumfle bashica crizei politice, a afundat-o, incercind sa cistige de pe urma crizei, aruncindu-le romanilor apeluri de genul : ,,baaa, nu mai avem bani pt. salarii si pensii, iar jigodiili astea se batE pentru un neam din Germania ! Huooo ! Pe iei !" Chestilicile astea prin la cei din Bolintin si de la Polivalenta, dar, celor destepti, educati si in tema, sa nu prinda jmekeriile aprozaristului Basescu.

Trebuie sa se stie, insa, clar : majoritatea, chiar daca e formata dintr-un iepure, un sharpe, o scorpie si-o shopirla, ca reprezinta statul roman si indiferent ce-ar face, el trebuie sa i se supuna. Ca sa iei textul constitutiei si sa-l rastalmacesti, c'-o fi c'-o-mparti, nu se mai poate rabda de catre o populatie dusa pe drumul (din nou) al sacrificiului. Cit, paula mea, de sacrificiu mai trebuie sa facem, baaa, ? ardi-v-ar focu ?

miticar
2009-10-14 22:10:55

PRIN IRESPONSABILITATEA DOVEDITA ASTAZI BASESCU S-A DEMASCAT CA NU-L INTERESEAZA INTERESUL NATIONAL!

ASTAZI dl BASESCU SI-A SEMNAT CONDAMNAREA, din 6 decembrie, SI FATA DE CEI CARE INCA SE MAI AFLAU SUB HIPNOZA SA DEMAGOGICA!!!

marean din PeNaLia
2009-10-14 22:15:41

Re: PRIN IRESPONSABILITATEA DOVEDITA ASTAZI BASESCU S-A DEMASCAT CA NU-L INTERESEAZA INTERESUL NATIONAL!

Pai bine miticuta draga, da cu ce e iresponsabil. da caco ana constitutia ii zice ca poate sa propuna de doua ori un premier care sa nu fie votat de barbugiument cu ce te supara pe tine? A e majoritarei in parlament si atunci daca ei vor la prapastie trebe urmati. Opinabil...

La 2009-10-14 22:10:55, miticar a scris:

> ASTAZI dl BASESCU SI-A SEMNAT CONDAMNAREA, din 6 decembrie, SI FATA DE
> CEI CARE INCA SE MAI AFLAU SUB HIPNOZA SA DEMAGOGICA!!!
>

jan dinu
2009-10-14 22:17:26

Re: CA NU-L INTERESEAZA INTERESUL NATIONAL!- mintzi - spurcatule - esti - tzigan - !

La 2009-10-14 22:10:55, miticar a scris:
==========================================
Pentru cit ai furat - la moarte esti - condamnat !
JD

> ASTAZI dl BASESCU SI-A SEMNAT CONDAMNAREA, din 6 decembrie, SI FATA DE
> CEI CARE INCA SE MAI AFLAU SUB HIPNOZA SA DEMAGOGICA!!!
>

Socrate
2009-10-14 22:22:35

Just. Asa se procedeaza democratic * Re: Majoritatea trebuie ascultata.

La 2009-10-14 22:01:43, CALUGARU a scris:

> Majoritatea constituita ad-hoc intre pc, udmr, psdr si pnl, nu mai
> poate fi contestata de Basescu. ce face, insa acum, Basescu, este
> sa-si adune capital politic. Azi-noapte, Basescu, in loc sa dezumfle
> bashica crizei politice, a afundat-o, incercind sa cistige de pe urma
> crizei, aruncindu-le romanilor apeluri de genul : ,,baaa, nu mai avem
> bani pt. salarii si pensii, iar jigodiili astea se batE pentru un
> neam din Germania ! Huooo ! Pe iei !" Chestilicile astea prin la cei
> din Bolintin si de la Polivalenta, dar, celor destepti, educati si in
> tema, sa nu prinda jmekeriile aprozaristului Basescu.
>
> Trebuie sa se stie, insa, clar : majoritatea, chiar daca e formata
> dintr-un iepure, un sharpe, o scorpie si-o shopirla, ca reprezinta
> statul roman si indiferent ce-ar face, el trebuie sa i se supuna. Ca
> sa iei textul constitutiei si sa-l rastalmacesti, c'-o fi
> c'-o-mparti, nu se mai poate rabda de catre o populatie dusa pe
> drumul (din nou) al sacrificiului. Cit, paula mea, de sacrificiu mai
> trebuie sa facem, baaa, ? ardi-v-ar focu ?
>

GHIA
2009-10-14 22:25:11

GASESCU CUPRINS DE GROAZA

CALUGARU
2009-10-14 22:29:16

Pina acum, mie-miplace Joahnnis asta !

Venit la Realitatea la ,,Ora de foc", Joahnnis a vorbit cum nu se paote de bine, fata de niste zapaciti, aflati in studio, care vorbeau neintrebati sau se certau, sau vorbeau aiurea. La un moment dat, Johannis, vazind circul bolintinesc din studio, si-a bagat picioarele si le-a spus celor de-acolo ca el pleaca pt. niste treburi urgente. Asta e, taticu. Asa se procedeaza cind ai de-a face cu niste timpiti. Baiatu e pus pe fapte mari, ce mai ? Daca va fi sa se fisiie si asta, chiar ca ne-am dat dracului. Cineva din studio il injura pe Johannis ca .... a, da Berceanu pedelistul, cum ca ii da mina sa se laude cu Sibiul, dar de ce nu spune ca a primit 2 miliarde de dolari pt. ca sa-l trasnforme intr-un oras european ? La care Hurezeanu ii raspunde taios : stai, domnule, intr-adevar a primit 2 miliarde de dolari, dar nu i-a aruncat la canal sau in aconturile citorva baroni, ci a realizat multe proiecte pe care, pe care, pe care, pe care le-a si terminat pina la capat ! ce sa mai vorbim ? Vazindu-ne cum interactionam intre noi, in fata unor oameni decisi si seriosi, ne dam alama pe fata, si ne vedem asa cum suntem : in ismene !

lil
2009-10-15 00:27:30

Re: Calugare , santeti doi ? :)

Ca ieri il preamareai pe Boc si inghiteai vrajelile lui cu pensiile .
( Realitatea dixit , tocmai ma gandeam ca ne uitam la acelasi lucru dar nu intelegem la fel).

Atata le ametesti pe orice subiect si ajungi intr-un timp record sa sustii pozitii total opuse de ma intreb daca te recitesti vreodata.

La inceput credeam ca faci expres...acum nu mai sant sigura :)

jan dinu
2009-10-15 00:32:16

Re: Pina acum, mie-miplace Joahnnis asta !

La 2009-10-14 22:29:16, CALUGARU a scris:

> Venit la Realitatea la ,,Ora de foc", Joahnnis a vorbit cum nu se
> paote de bine, fata de niste zapaciti, aflati in studio, care vorbeau
> neintrebati sau se certau, sau vorbeau aiurea. La un moment dat,
> Johannis, vazind circul bolintinesc din studio, si-a bagat picioarele
> si le-a spus celor de-acolo ca el pleaca pt. niste treburi urgente.
> Asta e, taticu. Asa se procedeaza cind ai de-a face cu niste timpiti.
> Baiatu e pus pe fapte mari, ce mai ? Daca va fi sa se fisiie si asta,
> chiar ca ne-am dat dracului. Cineva din studio il injura pe Johannis
> ca .... a, da Berceanu pedelistul, cum ca ii da mina sa se laude cu
> Sibiul, dar de ce nu spune ca a primit 2 miliarde de dolari pt. ca
> sa-l trasnforme intr-un oras european ? La care Hurezeanu ii raspunde
> taios : stai, domnule, intr-adevar a primit 2 miliarde de dolari, dar
> nu i-a aruncat la canal sau in aconturile citorva baroni, ci a
> realizat multe proiecte pe care, pe care, pe care, pe care le-a si
> terminat pina la capat ! ce sa mai vorbim ? Vazindu-ne cum
> interactionam intre noi, in fata unor oameni decisi si seriosi, ne
> dam alama pe fata, si ne vedem asa cum suntem : in ismene !
>
================================================
Esti neinformat !!!!!!!!!!!!
Citeste-l azi pe - Victor Roncea - la - Curentul - !!
JD

jan dinu
2009-10-15 00:36:19

Cititi aici - trogloditilor ...cine-i KLAUSUL ...lui Grivenco!

In Cotidianul ..semnat azi de Victor Roncea !
JD

jan dinu
2009-10-15 00:40:39

Re: Cititi aici - trogloditilor ...cine-i KLAUSUL ...lui Grivenco!-- scuze in -Curentul - !

La 2009-10-15 00:36:19, jan dinu a scris:
===============================================
scuze -greseala
In - CURENTUL - !!
JD


> In Cotidianul ..semnat azi de Victor Roncea !
> JD
>

jan dinu
2009-10-15 00:46:04

-- KLAUSUL -- cu 7 case iL intrece pe -- NASTASE -- !!

Cititi mai multe in Curentul . ro
jd

jan dinu
2009-10-15 01:04:24

Re: Cititi aici - trogloditilor ...cine-i KLAUSUL ...lui Grivenco!

jan dinu
2009-10-15 01:08:31

De ce l-atzi macelarit pe - synd- domnilor ...?! oare a fost executat la intimplare de ...

Portocala mecanica ...a tehnologiei prea - prea avansata a cenzurii ??
JD

cosor ion
2009-10-15 03:04:17

greseti cu intentie?

Base s-a referit la almanache care stia tot ce se intampla la interne.mai stia ca almanache tragea pentru geoala.cind Boc a luat masuri psd cu geoala si-au luat jucariile si au plecat.acum intelegi de ce nu s-a facut caz?daca nici atata lucru nu ai inteles,te intre unde ai facut ziaristia,la fanica chirul?si de acolo au mai iesit oameni pregatiti

FB
2009-10-15 04:10:29

Re: -- KLAUSUL -- cu 7 case iL intrece pe -- NASTASE -- !!

La 2009-10-15 00:46:04, jan dinu a scris:

> Cititi mai multe in Curentul . ro
> jd
>
Vezi ma jigodie ca ramai singur aci pe Forum .Te-au *parasit * ( sunt si eu surprins !) miticar si calugarul.
De fapt nu ramai singur .Cu doamna Mona si barbarian ala care e impotriva tuturor .

FB
2009-10-15 04:12:12

Re: -- KLAUSUL -- cu 7 case iL intrece pe -- NASTASE -- !!

La 2009-10-15 04:10:29, FB a scris:

> La 2009-10-15 00:46:04, jan dinu a scris:
>
> > Cititi mai multe in Curentul . ro
> > jd
> >
> Vezi ma jigodie ca ramai singur aci pe Forum .Te-au *parasit * ( sunt
> si eu surprins !) miticar si calugarul.
> De fapt nu ramai singur .Cu doamna Mona si barbarian ala care e
> impotriva tuturor .
>
Ti-am uitat colegul ..securist cosor .Leprelor intelegeti odata : ATI PIERDUT !

Arogantu'
2009-10-15 04:21:08

"Autogol constitutional marca Basescu" ? Nici vorba ! Doar "putin" SPERJUR !

1. La investirea in functie a JURAT sa respecte "constitutia" si legile tarii.
2. Prin numirea lui Blaga fara acordul Parlamentului a incalcat GRAV tocmai "constitutia" pe care a jurat s-o respecte.
3. Situatia de criza care a urmat este cauzata de aceasta incalcare si reprezinta un pericol la adresa sigurantei nationale.
4. Parlamentul are de ales:
- fie il suspenda pentru incalcarea grava a "constitutiei";
- fie il suspenda pentru "inalta tradare".
Cum infractiunea de "inalta tradare" nu figureaza in Codul Penal in vigoare - ramine o singura varianta.

La suspendare, birjar, la suspendare !

Sa-l suspendati bine, ca vine dosarul Hemeius din urma ...

.Sobru.
2009-10-15 04:29:59

Re: greseti cu intentie?

Sictir boule, ca nu merge sa faci revocari pe vorbe. Daca se trezeste unu sa zica ceva despre altul, inseamna ca-i si adevarat? Trebuia sa se vina cu dovezi vierme, prin care sa se demonstreze ca Nica facea ilegalitati, asa da. Dar nu vezi bombalaule ca nu se face nici o ancheta impotriva lui Nica?

Ion Caramache
2009-10-15 04:35:28

Re: "Autogol constitutional marca Basescu" ? Nici vorba ! Doar "putin" SPERJUR !

La 2009-10-15 04:21:08, Arogantu' a scris:

> La suspendare, birjar, la suspendare !
>
> Sa-l suspendati bine, ca vine dosarul Hemeius din urma ...
>
Inteleg ca il vei vota pe macelarul primar Operescu, specialistul in suspendate.

Arogantu'
2009-10-15 04:50:54

Re: "Autogol constitutional marca Basescu" ? Nici vorba ! Doar "putin" SPERJUR !

Intelegi ce vrei.

EU inteleg ca esti aici doar pentru gargara portocalie.

La 2009-10-15 04:35:28, Ion Caramache a scris:

> La 2009-10-15 04:21:08, Arogantu' a scris:
>
> > La suspendare, birjar, la suspendare !
> >
> > Sa-l suspendati bine, ca vine dosarul Hemeius din urma ...
> >
> Inteleg ca il vei vota pe macelarul primar Operescu, specialistul in
> suspendate.
>

Ion Caramache
2009-10-15 04:52:17

Re: Cititi aici - trogloditilor ...cine-i KLAUSUL ...lui Grivenco!

La 2009-10-15 00:36:19, jan dinu a scris:


> Cititi aici - trogloditilor ...cine-i KLAUSUL ...lui Grivenco!
> In Cotidianul ..semnat azi de Victor Roncea !
> JD
>

OLE, OLE, OLE,
RONCEA NU MA E !

<<<
ZIUA - Director fondator: Sorin Rosca Stanescu
ZIUA - Director General: Mihai Palsu <mihaip@ziua.ro>
REDACTIA
--------------------------------------------------------------------------------

Roland Catalin PENA fefe@ziua.ro - Redactor Sef

--------------------------------------------------------------------------------

Eduard IVASCU edi@ziua.ro - Redactor Sef Adjunct

--------------------------------------------------------------------------------

Rene PARSAN rene@ziua.ro - Redactor Sef Adjunct

--------------------------------------------------------------------------------

Romeo PLATICA romulan@ziua.ro - Secretar General de Redactie

--------------------------------------------------------------------------------

Razvan SAVALIUC savaliuc@ziua.ro - Senior editor

--------------------------------------------------------------------------------

George SCARLAT ziua@ziua.ro - Senior editor

--------------------------------------------------------------------------------

Catalin VARZARU cvarza@ziua.ro - Senior editor

--------------------------------------------------------------------------------

Anca HRIBAN ancah@ziua.ro - Politica interna

--------------------------------------------------------------------------------

George DAMIAN georgedamian@ziua.ro - Politica externa

--------------------------------------------------------------------------------

Tudor BORCEA tborcea@ziua.ro - Eveniment

--------------------------------------------------------------------------------

Petre NITEANU niteanu@ziua.ro - Anchete

--------------------------------------------------------------------------------

Doru DRAGOMIR dorud@ziua.ro - Servicii secrete

--------------------------------------------------------------------------------

Gabriela MOROIANU gmoroianu@ziua.ro - Social-economic

--------------------------------------------------------------------------------

Luana DUSCHKA luana@ziua.ro - Cultura

--------------------------------------------------------------------------------

Camelia CIOBANU cami@ziua.ro - Magazin

--------------------------------------------------------------------------------

Marius GHERGHE marius@ziua.ro - Sport

--------------------------------------------------------------------------------

George DAMIAN georgedamian@ziua.ro - Dosare ultrasecrete

--------------------------------------------------------------------------------

Margarita GEICA mgeica@ziua.ro - Redactor-sef ZIUA Online

--------------------------------------------------------------------------------

Dana CONERTH dana.conerth@ziua.ro - Redactor-sef adjunct ZIUA Online

--------------------------------------------------------------------------------

Marius BATCA mariusb@ziua.ro - Redactor-sef adjunct ZIUA Online

--------------------------------------------------------------------------------

Cornel BOGDAN redactia@focusvest.ro - Redactor Sef ZIUA de Vest

--------------------------------------------------------------------------------

Emilian ANDREI tomis@ziua.ro - Redactor Sef ZIUA de Constanta

--------------------------------------------------------------------------------

Calin POENARU calinpoenaru@ziuadecj.ro - Redactor Sef ZIUA de Cluj

--------------------------------------------------------------------------------


Corespondent special international: Cristian UNTEANU

Corespondent special pentru Orientul Mijlociu si Israel: Tesu SOLOMOVICI

Caricaturist-editorialist: Ion BARBU

Director artistic: Mihaela SCHIOPU

Secretari de redactie: Sorin AVRAM, Dumitru DAMIAN, Roxana MESNITA, Mircea STOIAN
Comentatori: Ovidiu Banches, Ileana Cornea, Nicolae Cristache, Constantin Dinu, Ioan Grosan, Bedros Horasangian, Valentin Hossu-Longin, Horia Mihalcescu, Serban Orescu, Dan Pavel, Zoe Petre, Razvan Savaliuc, Sorin Rosca Stanescu, Eugen Simion >>>

Arogantu'
2009-10-15 04:53:33

Re: Pina acum, mie-miplace Joahnnis asta !

Corcodele - "curentul" pute a cirnati de Plescoi !

La 2009-10-15 00:32:16, jan dinu a scris:

> La 2009-10-14 22:29:16, CALUGARU a scris:
>
> > Venit la Realitatea la ,,Ora de foc", Joahnnis a vorbit cum nu se
> > paote de bine, fata de niste zapaciti, aflati in studio, care vorbeau
> > neintrebati sau se certau, sau vorbeau aiurea. La un moment dat,
> > Johannis, vazind circul bolintinesc din studio, si-a bagat picioarele
> > si le-a spus celor de-acolo ca el pleaca pt. niste treburi urgente.
> > Asta e, taticu. Asa se procedeaza cind ai de-a face cu niste timpiti.
> > Baiatu e pus pe fapte mari, ce mai ? Daca va fi sa se fisiie si asta,
> > chiar ca ne-am dat dracului. Cineva din studio il injura pe Johannis
> > ca .... a, da Berceanu pedelistul, cum ca ii da mina sa se laude cu
> > Sibiul, dar de ce nu spune ca a primit 2 miliarde de dolari pt. ca
> > sa-l trasnforme intr-un oras european ? La care Hurezeanu ii raspunde
> > taios : stai, domnule, intr-adevar a primit 2 miliarde de dolari, dar
> > nu i-a aruncat la canal sau in aconturile citorva baroni, ci a
> > realizat multe proiecte pe care, pe care, pe care, pe care le-a si
> > terminat pina la capat ! ce sa mai vorbim ? Vazindu-ne cum
> > interactionam intre noi, in fata unor oameni decisi si seriosi, ne
> > dam alama pe fata, si ne vedem asa cum suntem : in ismene !
> >
> ================================================
> Esti neinformat !!!!!!!!!!!!
> Citeste-l azi pe - Victor Roncea - la - Curentul - !!
> JD
>

Arogantu'
2009-10-15 05:14:28

Re: Calugare , santeti doi ? :) - De ce sa reciteasca ? Nu scrie pentru el ... ndc


La 2009-10-15 00:27:30, lil a scris:

> Ca ieri il preamareai pe Boc si inghiteai vrajelile lui cu pensiile .
> ( Realitatea dixit , tocmai ma gandeam ca ne uitam la acelasi lucru
> dar nu intelegem la fel).
>
> Atata le ametesti pe orice subiect si ajungi intr-un timp record sa
> sustii pozitii total opuse de ma intreb daca te recitesti
> vreodata.
>
> La inceput credeam ca faci expres...acum nu mai sant sigura :)
>

niculina
2009-10-15 05:29:44

parlamentul cuibusor de nebunii

la parlament se incurca toate itele. parlamemntul voteaza doar legi care sa le mareasca privilegiile. acum vor simula o lege contra pensiilor nesimtite, apoi o alta lege pentru reducerea numarului de parlamentari. stim ce ne asteapta: o lunga si complicata dezbatere cu un deznodamant asemanator cu votul uninominal mosit de pnl si psd. aceasta este reputatia parlamentului atat timp cat nu se va face un vot nominal autentic, nu unul masluit de fostii nomenclaturist infiltrati in toate partidele.

.Sobru.
2009-10-15 05:37:01

Re: parlamentul cuibusor de nebunii

Du-te fa la sapa proasta satului, lasa politica.

.Sobru.
2009-10-15 06:16:16

Re: Basescu trage de timp

Individul e dement. Scarbos e ca gaseste tot felul de hurezeni si alte javre care sa-i sustina cretinismele.

Hokusai san
2009-10-15 06:45:37

Re: PD-L eul cuibusor de nebunii

La 2009-10-15 05:29:44, niculina a scris:

> la parlament se incurca toate itele. parlamemntul voteaza doar legi
> care sa le mareasca privilegiile. acum vor simula o lege contra
> pensiilor nesimtite, apoi o alta lege pentru reducerea numarului de
> parlamentari. stim ce ne asteapta: o lunga si complicata dezbatere cu
> un deznodamant asemanator cu votul uninominal mosit de pnl si psd.
> aceasta este reputatia parlamentului atat timp cat nu se va face un
> vot nominal autentic, nu unul masluit de fostii nomenclaturist
> infiltrati in toate partidele.
>

.Sobru.
2009-10-15 06:49:56

Re: PD-L eul cuibusor de nebuni, nu de nebunii ndc

La 2009-10-15 06:45:37, Hokusai san a scris:

> La 2009-10-15 05:29:44, niculina a scris:
>
> > la parlament se incurca toate itele. parlamemntul voteaza doar legi
> > care sa le mareasca privilegiile. acum vor simula o lege contra
> > pensiilor nesimtite, apoi o alta lege pentru reducerea numarului de
> > parlamentari. stim ce ne asteapta: o lunga si complicata dezbatere cu
> > un deznodamant asemanator cu votul uninominal mosit de pnl si psd.
> > aceasta este reputatia parlamentului atat timp cat nu se va face un
> > vot nominal autentic, nu unul masluit de fostii nomenclaturist
> > infiltrati in toate partidele.
> >
>
>

Hokusai san
2009-10-15 06:50:22

Stimate Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop, a comunism, pe Internet???????

La 2009-10-14 21:36:13, Davidescu vasile a scris:

> Mocirla politicii sau cum pot scapa oligarhii de reformisti
>
> Spectacolul din aceste zile din politica romaneasca ne arata,pentru
> cine se mai indoia,ca oligarhii si profitorii din politica nu vor
> ceda pierderea privilegiilor farqa lupta.
> Toti,de la UDMR la PSD sau Falnicul PC al presedintelui fondator s-au
> unit pentru a scapa de cel mai mare pericol asupra averilor si
> manierii nepopulare de a face polica,deoarece nu mai pot suporta
> reformatori ca Boc sau Basescu.
>
> Campaniile de presa,minciunile nu au dat rezultatele scontate asa ca
> lupta la baioneta a fost considerata ca singura care le mai poate
> amana disparitia.
>
> Dece tot mai mult romanii sunt apolitici,neparticipativi,absenteisti
> la evenimentele politice mai ales electorale.
> Romanii nu au experienta politicii,nu inteleg ca politica este arta de
> a conduce societatea.Din cauza sistemului oligarhic care a invadat
> viata politica si sociala a tarii romanii considera politica ca ceva
> dusmanos,ceva care trebuie evitat si pe care o plaseaza in studiile
> sociologice pe ultimul loc.
> In ultimii ani,daca nu din 1989,romanii apar dominati de o stare de
> lehamite,de tendinta de a demisiona de la viata sociala,simtul civic
> in loc sa creasca,evoluiaza chiar invers pana la extremismul
> emigrarii,a demisiei in fata raspunderilor cetatenesti.
> Discutia din aceste zile,mai ales pe tema justitiei,negarea unei
> justitii independente,a procurorilor independenti,suspiciunea
> permanenta ne argumenteaza parerea sociologilor ca traim intr-o
> societate bolnava,o societate care nu se poate desprinde de fenomenul
> anomic (anomie-lipsa de norme,de legi).
> Fenomene ca decizii antipopulare ale unor partide si care au dus la o
> reactie negativa fata de evolutia sociala socheaza profund societatea
> civila,creind acea stare de lehamite pe care sociologii o numesc
> alienare sociale.Aceasta stare de lehamite,de sensatie ca nimic nu
> merge la noi bine si,daca ceva se face bine vine o institutie ,un
> politician si determina involutia societatii,uneori cu zeci de ani.
> In politica romanul vede ca nimic nu serveste la nimic si alege mai
> degraba izolarea,emigrarea sau neparticiparea,adica ceea ce numim
> alienare sociala,alienarea de institutiile statului de drept cum ar
> fi justitia,parlamentul, partidele.
> Alienarea cetatenilor fata de societatea in care traiesc este un fapt
> concret,palpabil zi de zi,si fenomenul devine dramatic intr-o
> societate in care tranzitia nu se mai sfarseste,in care nimic nu se
> mai poate face,nu mai poate progresa pentru ca organe ca parlamentul
> sau justitia sunt capabile prin omnipotenta lor sa determine o cale
> reactionara in folosul unei paturi oligarhice.daca pana prin anul
> 2000 politicienii sau protejatii lor dadeau tunuri(gen devalizare de
> banci,firme capuse,afaceri cu statul sau primariile),dupa aceasta
> data coruptia a devenit politica de stat,parlamentul face legi pentru
> a ajuta raptul,poiticienii,ministrii iau mita sau fura aproape pe
> fata,avand ca singur argument ca le sta in putere si nimeni nu-i
> poate pedepsi,chiar cand fapt este evidenta.
> Candva,un mare sociolog(chiar Marx) spunea politicienilor din timjpul
> sau ca au introdus imoralitatea in popor deoarece adesea ei vad fapta
> si nu vad pedeapsa,alteori vad pedeapsa si nu vad fapta.
> Acest lucru se petrece azi,chiar in societatea noastra iar
> imoralitatea este introdusa in societate.
> Caci dece sa pedepsesti un hot pentru ca a furat o oaie si sa nu
> pedepsesti un ministru care fura milioane de euro.
> Pe felii ,de fenomenul coruptiei se ocupa multi:ziaristii in primul
> rand care descriu absurditati greu de incadrat in normalitate,juristi
> coplesiti de avalansa delictelor,medici coplesiti de avalansa
> sinuciderilor,a toxicomaniilor si alcoolismului,profesori
> disperati,care cedeaza in fata elevilor si adesea pentru un succes
> lejer ajung la "juvenolatrie"(incep sa se comporte ei ca
> adolescentii).
> Societatea noastra este bolnava,la fel ca si inainte de 2000,dar mai
> pregnant,politicienii nostri nu sunt competenti si sunt narcizici,ii
> preocupa doar puterea,acel asa zis sindrom al centaurului.
> Iata ca vine cineva care are capacitatea de a organiza o justitie
> independenta pentru a lupta contra relelor
> sociale(violenta,drog,destramarea relatiilor din familie,excesul si
> pervertirea sexualitatii,cultul banului,misticismul,nu credinta in
> Dumnezeu),cultul superstitiilor de la zodiac la vraci sau
> ghicitori,sinuciderile etc,etc,demagogia politica,politica
> oligarhica,toate ca simptome ale tarii noastre in tranzitie de la
> comunism la capitalism.
> Acesta este Presedintele tarii care se expune la toate pericolele,de
> la demitere la insulte zilnice numai pentru a da o sansa Romaniei.
> Societatea ca si individul se pot imbolnavi si adesea boala lasa
> simptome,iar cele de mai sus sunt simptomele unei boli sociale,a unei
> grave boli sociale care nici nu stim la ce poate duce in final.
> Reactia intelectualitatii noastre este desarmanta.
> Daca excludem cativa intelectuali de
> marca(Liiceanu,Dinescu,Cartareascu, Plesu) intelectualitatea sau
> pretinsa intelectualitate romaneasca nu mai are nimic comun cu
> societatea romana.
> Ziaristii se lasa platiti de oligarhii(numiti inspirat de Presedinte
> tonomate) care sunt de fapt dusmanii acestui popor care nu ar trebui
> sa se mai destepte,asa cum credeau si comunistii care si ei credeau
> ca sunt eterni .
> Traim deci intr-o societate bolnava,o societate imbolnavita in care se
> petrec mereu fenomene anormale:furturi,tunuri in paguba statului,mica
> si mare coruptie.
> Constienti sau nu,din rautate,nepricepere,avaritie, populatia acuza pe
> buna dreptate clasa politica.Aceasta clasa politica ne apare ca
> indolenta sau incapabila dar in acelasi timp avida de putere si in
> viziunea publica avida de imbogatire.
> Foarte multi dirijeaza criticile legate de aceste fenomene catre
> partidele care guverneaza dar cred ca ceva se
> greseste.Opozitia,puterea locala sunt de asemenea implicate fie din
> actiune constient dirijata spre rau fie prin inactiune care duce la
> efecte similare.
> In momentul de fata politica romaneasca s-a bipolarizat:Pro-Basescu si
> Anti-Basescu.
> Ruperea cercului vicios nu se poate face decat prin promovarea unor
> partide noi (de tipul PL-D) si a politicienilor tineri sau care au
> dovedit ca sunt meritosi.O coalitie staga-dreapta are de asemenea un
> efect benefic.
> Cine mai crede in romani si Romania asteapta ca poporul care s-a
> exprimat prin vot sa obtina acel viraj al polliticii catre interesele
> poporului.
> Ei se vor exprima iar pe 6 decembrie,pentru ca soarta Romaniei este in
> pericol.
>
>

Arogantu'
2009-10-15 06:50:49

Re: "Autogol constitutional marca Basescu" ? Nici vorba ! Doar "putin" SPERJUR !

http://www.badin.ro/2009/10/exclusiv-traian-bsescu-banii-de-la-gru-si-trdarea-.html

La 2009-10-15 04:21:08, Arogantu' a scris:

> 1. La investirea in functie a JURAT sa respecte "constitutia" si
> legile tarii.
> 2. Prin numirea lui Blaga fara acordul Parlamentului a incalcat GRAV
> tocmai "constitutia" pe care a jurat s-o respecte.
> 3. Situatia de criza care a urmat este cauzata de aceasta incalcare si
> reprezinta un pericol la adresa sigurantei nationale.
> 4. Parlamentul are de ales:
> - fie il suspenda pentru incalcarea grava a "constitutiei";
> - fie il suspenda pentru "inalta tradare".
> Cum infractiunea de "inalta tradare" nu figureaza in Codul Penal in
> vigoare - ramine o singura varianta.
>
> La suspendare, birjar, la suspendare !
>
> Sa-l suspendati bine, ca vine dosarul Hemeius din urma ...
>

Hokusai san
2009-10-15 06:51:14

Re: PD-L eul cuibusor de nebuni si hoti, nu de nebunii !

La 2009-10-15 06:49:56, .Sobru. a scris:

> La 2009-10-15 06:45:37, Hokusai san a scris:
>
> > La 2009-10-15 05:29:44, niculina a scris:
> >
> > > la parlament se incurca toate itele. parlamemntul voteaza doar legi
> > > care sa le mareasca privilegiile. acum vor simula o lege contra
> > > pensiilor nesimtite, apoi o alta lege pentru reducerea numarului de
> > > parlamentari. stim ce ne asteapta: o lunga si complicata dezbatere cu
> > > un deznodamant asemanator cu votul uninominal mosit de pnl si psd.
> > > aceasta este reputatia parlamentului atat timp cat nu se va face un
> > > vot nominal autentic, nu unul masluit de fostii nomenclaturist
> > > infiltrati in toate partidele.
> > >
> >
> >
>
>

Arogantu'
2009-10-15 06:51:24

Re: "Autogol constitutional marca Basescu" ? Nici vorba ! Doar "putin" SPERJUR !

http://www.badin.ro/2009/10/lovitur-de-stat-joi-ora---dup-ce-a-dat-foc-la--de-.html

La 2009-10-15 06:50:49, Arogantu' a scris:

> http://www.badin.ro/2009/10/exclusiv-traian-bsescu-banii-de-la-gru-si-trdarea-.html
>
> La 2009-10-15 04:21:08, Arogantu' a scris:
>
> > 1. La investirea in functie a JURAT sa respecte "constitutia" si
> > legile tarii.
> > 2. Prin numirea lui Blaga fara acordul Parlamentului a incalcat GRAV
> > tocmai "constitutia" pe care a jurat s-o respecte.
> > 3. Situatia de criza care a urmat este cauzata de aceasta incalcare si
> > reprezinta un pericol la adresa sigurantei nationale.
> > 4. Parlamentul are de ales:
> > - fie il suspenda pentru incalcarea grava a "constitutiei";
> > - fie il suspenda pentru "inalta tradare".
> > Cum infractiunea de "inalta tradare" nu figureaza in Codul Penal in
> > vigoare - ramine o singura varianta.
> >
> > La suspendare, birjar, la suspendare !
> >
> > Sa-l suspendati bine, ca vine dosarul Hemeius din urma ...
> >
>
>

Arogantu'
2009-10-15 06:56:29

Re: "Autogol constitutional marca Basescu" ? Nici vorba ! Doar "putin" SPERJUR ! PS

Titlul postului meu nu este menit sa-l contrazica pe domnul Unteanu, este doar o "gaselnita".

Pe domnul Unteanu il felicit pentru excelenta analiza a inca unei imbecilitati marca Ba'secu !

La 2009-10-15 04:21:08, Arogantu' a scris:

> 1. La investirea in functie a JURAT sa respecte "constitutia" si
> legile tarii.
> 2. Prin numirea lui Blaga fara acordul Parlamentului a incalcat GRAV
> tocmai "constitutia" pe care a jurat s-o respecte.
> 3. Situatia de criza care a urmat este cauzata de aceasta incalcare si
> reprezinta un pericol la adresa sigurantei nationale.
> 4. Parlamentul are de ales:
> - fie il suspenda pentru incalcarea grava a "constitutiei";
> - fie il suspenda pentru "inalta tradare".
> Cum infractiunea de "inalta tradare" nu figureaza in Codul Penal in
> vigoare - ramine o singura varianta.
>
> La suspendare, birjar, la suspendare !
>
> Sa-l suspendati bine, ca vine dosarul Hemeius din urma ...
>

coscaru
2009-10-15 07:59:06

sfarsitul boschetarilor

mai avem 40 de zile si scapam definitiv de impotenta si cretinism . infractorul dovedit ,Basescu ,acest individ fara educatie si bun simtz ,condus de securitate si KGB ,de origine Gagauza (bulgari turciti ) din familie de tortionari ,criminali ,nascut la Poarta Alba la canal ,pt ca familia sa se "ocupa " la canal de detinitii politici . aceasta gasca de tortionari : Patapievici (tatal securist criminal) ,Hurezeanu (evreu ,omul securitatii in Germania), Tismaneanu (alt evreu ,din familie de securisti si criminali) ,Berceanu securist evreu , etc trebuie sa plece si sa plateasca pt tot raul facut timp de 60 de ani .

Hokusai san
2009-10-15 08:09:10

Sa-l ia dracu pe chioru' chel betiv escroc, blestemat sa fie in vecii vecilor !

Amin!

Marius Adrian Porojnicu
2009-10-15 08:11:35

Re: Majoritatea trebuie ascultata.

Majoritatea pulii? Poporul n'a votat asa ceva si nici nu va vota'n veci o astfel de adunatura ! Crin si Gioana, n-au facut decat sa dea apa la moara nationalistilor !Majoritatea respectiva nu-i inregistrata la judecatorie, deci nula de drept : este dar...lipseste cu desavarsire, n'asa ?

La 2009-10-14 22:01:43, CALUGARU a scris:

> Majoritatea constituita ad-hoc intre pc, udmr, psdr si pnl, nu mai
> poate fi contestata de Basescu. ce face, insa acum, Basescu, este
> sa-si adune capital politic. Azi-noapte, Basescu, in loc sa dezumfle
> bashica crizei politice, a afundat-o, incercind sa cistige de pe urma
> crizei, aruncindu-le romanilor apeluri de genul : ,,baaa, nu mai avem
> bani pt. salarii si pensii, iar jigodiili astea se batE pentru un
> neam din Germania ! Huooo ! Pe iei !" Chestilicile astea prin la cei
> din Bolintin si de la Polivalenta, dar, celor destepti, educati si in
> tema, sa nu prinda jmekeriile aprozaristului Basescu.
>
> Trebuie sa se stie, insa, clar : majoritatea, chiar daca e formata
> dintr-un iepure, un sharpe, o scorpie si-o shopirla, ca reprezinta
> statul roman si indiferent ce-ar face, el trebuie sa i se supuna. Ca
> sa iei textul constitutiei si sa-l rastalmacesti, c'-o fi
> c'-o-mparti, nu se mai poate rabda de catre o populatie dusa pe
> drumul (din nou) al sacrificiului. Cit, paula mea, de sacrificiu mai
> trebuie sa facem, baaa, ? ardi-v-ar focu ?
>

Hokusai san
2009-10-15 08:15:22

Re: Sa-l ia dracu pe chioru'-chel-betiv-escroc, blestemat sa fie in vecii vecilor !

La 2009-10-15 08:09:10, Hokusai san a scris:

> Amin!
>

acv99
2009-10-15 08:38:35

Re: Mocirla politicii sau cum pot scapa oligarhii de reformisti

La 2009-10-14 21:36:13, Davidescu vasile a scris:

> Mocirla politicii sau cum pot scapa oligarhii de reformisti
>
> Spectacolul din aceste zile din politica romaneasca ne arata,pentru
> cine se mai indoia,ca oligarhii si profitorii din politica nu vor
> ceda pierderea privilegiilor farqa lupta.
> Toti,de la UDMR la PSD sau Falnicul PC al presedintelui fondator s-au
> unit pentru a scapa de cel mai mare pericol asupra averilor si
> manierii nepopulare de a face polica,deoarece nu mai pot suporta
> reformatori ca Boc sau Basescu.
>
> Campaniile de presa,minciunile nu au dat rezultatele scontate asa ca
> lupta la baioneta a fost considerata ca singura care le mai poate
> amana disparitia.
>
> Dece tot mai mult romanii sunt apolitici,neparticipativi,absenteisti
> la evenimentele politice mai ales electorale.
> Romanii nu au experienta politicii,nu inteleg ca politica este arta de
> a conduce societatea.Din cauza sistemului oligarhic care a invadat
> viata politica si sociala a tarii romanii considera politica ca ceva
> dusmanos,ceva care trebuie evitat si pe care o plaseaza in studiile
> sociologice pe ultimul loc.
> In ultimii ani,daca nu din 1989,romanii apar dominati de o stare de
> lehamite,de tendinta de a demisiona de la viata sociala,simtul civic
> in loc sa creasca,evoluiaza chiar invers pana la extremismul
> emigrarii,a demisiei in fata raspunderilor cetatenesti.
> Discutia din aceste zile,mai ales pe tema justitiei,negarea unei
> justitii independente,a procurorilor independenti,suspiciunea
> permanenta ne argumenteaza parerea sociologilor ca traim intr-o
> societate bolnava,o societate care nu se poate desprinde de fenomenul
> anomic (anomie-lipsa de norme,de legi).
> Fenomene ca decizii antipopulare ale unor partide si care au dus la o
> reactie negativa fata de evolutia sociala socheaza profund societatea
> civila,creind acea stare de lehamite pe care sociologii o numesc
> alienare sociale.Aceasta stare de lehamite,de sensatie ca nimic nu
> merge la noi bine si,daca ceva se face bine vine o institutie ,un
> politician si determina involutia societatii,uneori cu zeci de ani.
> In politica romanul vede ca nimic nu serveste la nimic si alege mai
> degraba izolarea,emigrarea sau neparticiparea,adica ceea ce numim
> alienare sociala,alienarea de institutiile statului de drept cum ar
> fi justitia,parlamentul, partidele.
> Alienarea cetatenilor fata de societatea in care traiesc este un fapt
> concret,palpabil zi de zi,si fenomenul devine dramatic intr-o
> societate in care tranzitia nu se mai sfarseste,in care nimic nu se
> mai poate face,nu mai poate progresa pentru ca organe ca parlamentul
> sau justitia sunt capabile prin omnipotenta lor sa determine o cale
> reactionara in folosul unei paturi oligarhice.daca pana prin anul
> 2000 politicienii sau protejatii lor dadeau tunuri(gen devalizare de
> banci,firme capuse,afaceri cu statul sau primariile),dupa aceasta
> data coruptia a devenit politica de stat,parlamentul face legi pentru
> a ajuta raptul,poiticienii,ministrii iau mita sau fura aproape pe
> fata,avand ca singur argument ca le sta in putere si nimeni nu-i
> poate pedepsi,chiar cand fapt este evidenta.
> Candva,un mare sociolog(chiar Marx) spunea politicienilor din timjpul
> sau ca au introdus imoralitatea in popor deoarece adesea ei vad fapta
> si nu vad pedeapsa,alteori vad pedeapsa si nu vad fapta.
> Acest lucru se petrece azi,chiar in societatea noastra iar
> imoralitatea este introdusa in societate.
> Caci dece sa pedepsesti un hot pentru ca a furat o oaie si sa nu
> pedepsesti un ministru care fura milioane de euro.
> Pe felii ,de fenomenul coruptiei se ocupa multi:ziaristii in primul
> rand care descriu absurditati greu de incadrat in normalitate,juristi
> coplesiti de avalansa delictelor,medici coplesiti de avalansa
> sinuciderilor,a toxicomaniilor si alcoolismului,profesori
> disperati,care cedeaza in fata elevilor si adesea pentru un succes
> lejer ajung la "juvenolatrie"(incep sa se comporte ei ca
> adolescentii).
> Societatea noastra este bolnava,la fel ca si inainte de 2000,dar mai
> pregnant,politicienii nostri nu sunt competenti si sunt narcizici,ii
> preocupa doar puterea,acel asa zis sindrom al centaurului.
> Iata ca vine cineva care are capacitatea de a organiza o justitie
> independenta pentru a lupta contra relelor
> sociale(violenta,drog,destramarea relatiilor din familie,excesul si
> pervertirea sexualitatii,cultul banului,misticismul,nu credinta in
> Dumnezeu),cultul superstitiilor de la zodiac la vraci sau
> ghicitori,sinuciderile etc,etc,demagogia politica,politica
> oligarhica,toate ca simptome ale tarii noastre in tranzitie de la
> comunism la capitalism.
> Acesta este Presedintele tarii care se expune la toate pericolele,de
> la demitere la insulte zilnice numai pentru a da o sansa Romaniei.
> Societatea ca si individul se pot imbolnavi si adesea boala lasa
> simptome,iar cele de mai sus sunt simptomele unei boli sociale,a unei
> grave boli sociale care nici nu stim la ce poate duce in final.
> Reactia intelectualitatii noastre este desarmanta.
> Daca excludem cativa intelectuali de
> marca(Liiceanu,Dinescu,Cartareascu, Plesu) intelectualitatea sau
> pretinsa intelectualitate romaneasca nu mai are nimic comun cu
> societatea romana.
> Ziaristii se lasa platiti de oligarhii(numiti inspirat de Presedinte
> tonomate) care sunt de fapt dusmanii acestui popor care nu ar trebui
> sa se mai destepte,asa cum credeau si comunistii care si ei credeau
> ca sunt eterni .
> Traim deci intr-o societate bolnava,o societate imbolnavita in care se
> petrec mereu fenomene anormale:furturi,tunuri in paguba statului,mica
> si mare coruptie.
> Constienti sau nu,din rautate,nepricepere,avaritie, populatia acuza pe
> buna dreptate clasa politica.Aceasta clasa politica ne apare ca
> indolenta sau incapabila dar in acelasi timp avida de putere si in
> viziunea publica avida de imbogatire.
> Foarte multi dirijeaza criticile legate de aceste fenomene catre
> partidele care guverneaza dar cred ca ceva se
> greseste.Opozitia,puterea locala sunt de asemenea implicate fie din
> actiune constient dirijata spre rau fie prin inactiune care duce la
> efecte similare.
> In momentul de fata politica romaneasca s-a bipolarizat:Pro-Basescu si
> Anti-Basescu.
> Ruperea cercului vicios nu se poate face decat prin promovarea unor
> partide noi (de tipul PL-D) si a politicienilor tineri sau care au
> dovedit ca sunt meritosi.O coalitie staga-dreapta are de asemenea un
> efect benefic.
> Cine mai crede in romani si Romania asteapta ca poporul care s-a
> exprimat prin vot sa obtina acel viraj al polliticii catre interesele
> poporului.
> Ei se vor exprima iar pe 6 decembrie,pentru ca soarta Romaniei este in
> pericol.
>
> Mai analist de doi bani ,cine sunt reformatorri pe care ii tot lauzi nu vezi sau nu ai voie sa vezi ca comportamentul presedintelui se apropie de cel al lui ceasca nu vezi ca democratia se transforma ,sub acest carmaci ,in orice alceva decit democratie,nu stiu cine iti dicteaza timpenile pe care le insirui aici de parca chiar crezi ca poti forma o opinie favorabila celui in sujba caruia esti.adica lipsa de respect fata de lege si popor este o reforma a clasei politice.ESTI MARE TAMPIT!!!!!!!!!

acv99
2009-10-15 08:39:59

Re: Acest - mason - sufla mereu la trombon !

La 2009-10-14 21:54:22, jan dinu a scris:

> Din ce orchestra faci parte - mai - potentate ??
> JD
>
ai venit pe forum cu niste fraze si opini demne de cei pe care ii tot admiri si lauzi de altfel si vocabularul este specific lor.TROGLODITULE

CAP-istul
2009-10-15 08:49:45

Autogol profesional marca UNTEANU

Nea Untene iar ai pus un titlu interesant la un articol de doi lei.

Adica n-a fost vinovat Nica pentru ca i-a permis lui Almanahe sa conduca Ministerul de Interne ci Basescu care a aflat si l-a trimis la plimbare pe Nica.

Bravo !

Liliac
2009-10-15 08:53:31

Re: Acest - mason - sufla mereu la trombon !

Oi fi vreunul dintre distinsii abonati la Romania Mare, ca de-acolo vine duhoarea... aaa... stilul de scris.

De ce nu te duci tu pe forumurile de scandal? Sunt exact la nivelul tau si te-ai simti bine printre primate ca tine.


La 2009-10-14 21:54:22, jan dinu a scris:

> Din ce orchestra faci parte - mai - potentate ??
> JD
>

Hokusai san
2009-10-15 08:59:50

Sa-l ia dracu pe chioru'-chel-betiv-escroc, blestemat sa fie in vecii vecilor !

La 2009-10-15 08:49:45, CAP-istul a scris:

> Nea Untene iar ai pus un titlu interesant la un articol de doi lei.
>
> Adica n-a fost vinovat Nica pentru ca i-a permis lui Almanahe sa
> conduca Ministerul de Interne ci Basescu care a aflat si l-a trimis
> la plimbare pe Nica.
>
> Bravo !
>

SOL
2009-10-15 09:01:27

Re: Cititi aici - trogloditilor ...cine-i KLAUSUL ...lui Grivenco!

La 2009-10-15 00:36:19, jan dinu a scris:

> In Cotidianul ..semnat azi de Victor Roncea !
> JD
>

Da...stim esti la fel de prost ca Davidescu Imbecilescu...dar vestea buna este ca poti sa-l depasesti...
Acum scuteste-ne...

jan dinu
2009-10-15 09:07:30

Re: sfarsitul boschetarilor...umbli cu coscareli ....nimic despre ILICI ??!ndc

La 2009-10-15 07:59:06, coscaru a scris:
--ooiioo
> mai avem 40 de zile si scapam definitiv de impotenta si cretinism
> . infractorul dovedit ,Basescu ,acest individ fara educatie si
> bun simtz ,condus de securitate si KGB ,de origine Gagauza
> (bulgari turciti ) din familie de tortionari ,criminali ,nascut
> la Poarta Alba la canal ,pt ca familia sa se "ocupa " la
> canal de detinitii politici . aceasta gasca de tortionari :
> Patapievici (tatal securist criminal) ,Hurezeanu (evreu ,omul
> securitatii in Germania), Tismaneanu (alt evreu ,din familie de
> securisti si criminali) ,Berceanu securist evreu , etc trebuie sa
> plece si sa plateasca pt tot raul facut timp de 60 de ani .
>

Giurgiu Crisan
2009-10-15 09:08:07

E confirmat, deci.

Ahaaaaaaa, avem si confirmarea !! Deci a spus si seful statului ca anumite institutii sint penetrate total de forte din afara si sint conduse de acestea evident in dauna cetatenilor acestei tari. Pai, cind au spus asta mai demult unii forumisti au fost tratati cu indiferenta, de unii chiar cu dispret.
Dar ca el e penetrat de un mare licurici care ne jupoaie de bani de ce nu spune Basescu ???? De ce nu spuneti voi ziaristii?
Apropo de tradare de tara; d-le Unteanu, de ce nu cereti dv in presa trimiterea lui Base in judecata pentru protocoale secrete incheiate cu puteri straine (Israel), pentru plati facute acestora degeaba si pentru promisiuni de platzi pt un holocaust neprobat,nerecunoscut oficial de Romania(parlament) ? Despre asta de ce nu scrieti ?
Si spuneti pe aia dreapta: cine a condus Ministerul de Interne , ce forta; a cui ? A Rusiei, a Frantei...... a cui? Asta e important. nu cumva e vorba de forta marelui licurici ? ca daca e asa stim de unde ni se trag ponoasele.

NO
2009-10-15 09:22:39

Curat murdar!

Bravo, tov. Davidescu! Mereu i-am admirat pe activistii care perorau pe la sedinte cate o ora, fara sa spuna nimic... Da', vezi ca l-ai uitat pe intelectualul neamului - Patapievici! Cat despre
"cineva care are capacitatea de a organiza o justitie
> independenta pentru a lupta contra relelor
> sociale(violenta,drog,destramarea relatiilor din familie,excesul si
> pervertirea sexualitatii,cultul banului,misticismul)",
as zice ca, de fapt, omul promoveaza cu multa aplicatie multe rele pe care tovarasia voastra sustine (cu inocenta si candoarea unui creier spalat sau cu nemernicia unui mercenar) ca le combate. Ca sa nu intru in amanunte, vezi numai crucile pravoslavnice urmate de discursuri politice din amvon (!!!), avantul economic al familiei d-sale, blondele si brunetele ajunse brusc in functii importante etc.

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ce vrea Coalitia Grivco (4644 afisari)
 Autogol constitutional marca Basescu (3564 afisari)
 Johannis e cercetat penal pentru neglijenta in serviciu (2908 afisari)
 Basescu joaca sah, Geoana, Antonescu si Bela - pacalici (2699 afisari)
 Alta Flota musamalizata (2299 afisari)
 Sex total pentru o sticla de lapte si o bucata de paine (4628 afisari)
 Senzatii tari, live: A intrat goala-goluta intr-un studio de televiziune, chiar in timpul emisiei! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR) (4118 afisari)
 Sexy si goale, vedetele de 40 de ani pozeaza fara inhibitii (FOTO) (3227 afisari)
 Sex in lift si alte chestii... rusinoase! - VIDEO (2890 afisari)
 Cea mai mare bigama din lume, data in vileag de sotul cu numarul 801 (2171 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01161 sec.