Ziua Logo
  Nr. 4640 de marti, 15 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2009-09-15

Comentarii: 16, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Greywolf
2009-09-14 21:59:00

Sobolanii parasesc corabia Basesciana pentru ca au simtit ca se va scufunda!

Au mai fost si alti mafioti la conducerea Romaniei dar nici unul n-a fost atat de nesimtit si tupeist ca Basescu. Nici unul n-a provocat si n-a trait numai scandaluri ca Basescu. Unii au furat in liniste, au mai facut si ceva pentru tara. Problema cea mare a lui Basecu este ca nu stie sa construiasca ci numai sa darame (aici ma sim nevoit sa-i dau dreptate lui Ion Iliescu). De cand este presedinte a porcait tote categoriile sociale, a blamat si discreditat toate institutiile statului si n-a obtinut nimic constructiv. E normal ca o organizatie ca Masoneria care se vrea de elita si oculta (da nu-i nici una si nici alta) sa fie deranjata de excitarea spiritului celui mai gregar din oameni, la manelizarea si tembelizarea Romaniei. Nici macar nu mai au ce darama masonii pentru ca a daramat Basescu tot, nu mai au nici ce distruge pentru ca Basescu a fost pentru romani distrugatorul perfect. Timp de cinci ani nu s-a bazat decat decat pe cele mai josnice caractere, pe cele mai abjecte politici si cred ca l-a speriat pana si pe ......Scaraotzchi al Masonilor ( sau cum s-o mai numi ,,marele arhitect universal"). Nici Azazel n-ar fi fost in stare sa faca atatea distrugeri in sufletele oamenilor. Daca pana si masonilor le vine greu intara asta condusa de Basescu atunci ce sa mai zicem de oamenii obisnuiti?

gili
2009-09-14 22:58:53

Re: Sobolanii parasesc corabia Basesciana pentru ca au simtit ca se va scufunda!

Nu la spariat pe Scaraotzchi al masonilor pentru ca inclusiv dinsul este mason .
Venerabilul Traian Basescu a fost initiat in loja lui Florea Bragadiru inca de pe vremea cind sfintea la primaria capitalei .
Aciulea ie vorba de contre intre loji concurente si nimic mai mult .
Orice s-ar spune , totusi astia ai lui Danacu au pus degetul pe rana . Hotia si jaful au depasit oprice limite suportabile .

vamid
2009-09-15 00:10:23

cui ii pasa

Cui ii pasa care dintre MLNR si MLN(a)R e mai legitma, mai masoana si mai patrioata Niste mascarici si hahalere cu totii...Trebuie sa fii dezechilibrat mintal ca la nu stiu ce grad sa mergi in patru labe cu un juvat de gat si legat la ochi, la alt grad sa te intinzi intr-un cosciug si la altul sa bagi un cutit intr-un schelet si totul pentru inalte idealuri umanitare ptiu....piei satana

dorinteodor
2009-09-15 00:18:01

nu va inteleg....

eu nu am nici in clin nici in mineca cu masoneria dar, din ce am citit, masoneria nu se baga in politica (se pot baga membrii in nume propriu....). asa ca, trecind peste detalii, comunicatul este legat de intoarcerea la normalitate si anume, masoneria afara din politica..... oare ce fac celelalte organizatii?

Romanul Antimason
2009-09-15 08:40:28

masonii regulari sau neregulari sunt aceeasi, lor le trebuie o ancheta pentru tradarea de tara

si pentru coruptie

e un mesaj pe care doar masonii il inteleg; in rest e circ si teatru masonic

masonii ar trebui sa treaca la sapa , nu la invarteli politice

flery99
2009-09-15 09:04:59

interesant este

faptul ca d-l Cristian Unteanu este responsabilul de politica externa al Marii Loji Regulare Romane. In rest, numai de bine...

Sofocle
2009-09-15 09:31:22

Un semn de intrebare

Oare delimitarile ,care sunt tot mai dese , fata de autoritatile statului , nu reprezinta o orientare a populatiei catre anarhie ?. Auzeam din gura unui maestru al manipularilor nescrise , Ioan Talpes , precum ca Ion Iliescu a inceput sa grupeze in jurul lui toate fortele reactionare in ideia constituirii unui nou FSN , cu obiectiv eliminarea din carti pentru presedentia statului a lui Traian Basescu. Banuiesc si parca se adevereste , ca respectiva coalitia iliesciana va practica aceleasi ingrate manipulari ca in 1989. Numai ca anarhistii iliescieni nu inteleg un lucru elementar , populatia , in marea ei majoritate, este ignoranta la actul politic deci , dupa logica tip Tra-Buce S.R.S . a devenit ignoranta si la arta manipularii. A avut grija pentru asa ceva presa noastra de kkt. Daca iliestenii pun de o anarhie atunci , cred eu , este normal ca fortele care se opun anarhiei sa intre in normalitate si sa reactioneze. Vom vedea ce va mai urma.

Valeriu
2009-09-15 09:34:34

Intrebari...

Catzi bani a luat Danacu pentru aceasta noua nemernicie?
De la cine ?
De ce ?
Cate persoane a excrocat cu sume mari ? ( cei cu sume mici 2 - 3000 $... nu se pun)
Se stie din 2001 ca se erijeaza in ,,mason", el fiind de fapt un HOMO-infractor. De ce nu i se prezinta < oglinda > sa-l cunoasca lumea ?
PENTRU CA ESTE FOLOSIT...
Suficient !

damon5
2009-09-15 14:00:05

ADEVARURI

Unteanu parca era ofiter specializat in diversiuni.
Tot ii minti pe romani ca singura Marea Loja Regulara si Recunoscuta de Anglia, este Marea Loja Nationala din Romania, condusa de Chirovici. Cand adevarul este ca pana astazi Marea Loja Unita a Angliei nu a semnat oficial nici un Tratat de Amicitie si Recunoastere reciproca , cu nici o Mare Loja din Romania, mintiti ca Ceausescu si ai lui. Poate exista corespondente, e-mailuri, scrisori, diplome, intre Marea Loja Unita a Angliei si alte Mari Loji din Romania, dar nu exista Tratat. Apoi, Marea Loja Unita a Angliei, acum 4 ani s-a scindat in 3 Mari Loji, intrati pe internet sa va convingeti, care este cea regulara din cele 3 englezesti? care mai e MAMA, cautati-o pa MAMA, cadeti in ridicol sau in put, mai bine cautati-l pe TATA. Inchei articolul cu" o rusine", de ce? ca Danacu a acuzat coruptia si hotia din Romania, inclusiv din Marea Loja Nationala din Romania, condusa de Chirovici, unde matale, Fr. Cristian Undeanu, esti Mare Secretar cu Relatii Externe? asta e o rusine? Va continua mult pana o sa intelegeti, ca poporul nu mai este prost, noi ne-am desteptat, iar voi v-ati.........

Virgil Ciuca
2009-09-15 14:32:29

...si in atentia Dlui Greywolf

Actualul presedinte al Roamaniei Dl Traian Basescu probabil ca a antagonizat vechile structuri comunisto-securiste din care candva o fi facut si Domnia sa parte, inclusiv din recentele organizatii masonice infiintate la presiunea lojilor masonice apusene, dar a ignora faptul ca toate bunele sale intentii in favoarea "democratizarii" Romaniei au fost permanent torpilate de fostii comunisti in majoritate si colaboratori ai segmentului de politie politica a securitatii romane securistii dovedeste mai mult decat reacredinta!

Mai toti denigratorii actuali ai Presedintelui Basescu sunt si fosti dar si actuali colaboratori ai vechilor structuri de opresiune din Romania socialista! dar in majoritatea cazurilor ei sunt chiar nfostele capetenii ale unui sistem social care a aluncecat pe panta totalitarismului si opresiunii politice.

Dl Basescu a comis si poate va mai comite greseli si in al doilea mandat dar nu poate fi ignorat faptul ca el se stradueste sa se rupa de crimele si greselile trecutului! Ca o face diferentiat asta-i alta poveste! Important reste ca doreste moarte sobolanilor! chiar daca stie ca acestia vor sa-l sfasie...

Actuala Constitutie, foarte bine ticluita in favoarea anarhiei, cat si majoritatea parlamentului- nu numai cei 322- au fost si raman punctele forte ale vechilor structuri mafiote si masionice dintara si din afara!

Prin ONG-uri lojile masonice fiind incluse, marii licurici , controleaza calea spre distrugere a Romaniei.

Aveti grije Domnule Lup Cenusiu sa nu intalniti Lupul Singuratec ca va veti afla sfarsitul impreuna cu toata haita turbata..

Virgil CiucaMTV
2009-09-15 16:12:31

Ca orice chestie

sforaitoare din tara asta,si masoneria romaneasca e un mare fasssss...

the
2009-09-15 18:17:02

dom'lea si colegi forumisti ... daca nu va suparati

emigrstul
2009-09-15 19:03:07

Nu ma mira ca d-l Unteanu nu iese

Din mentalitatea de ofiter de securitate. Acelas limbaj era folosit pe vremea lui Ceasca impotriva pastorului Tokes.Nu sustin ca Masoneria respectiva e racunoscuta sau nu, dar ceea ce spune despre actualele institutii ale statului e adevarul gol golut. Si se vede ca cxxx maimutei in virful stilpului.

alexandru bogdan
2009-09-15 19:20:17

Re: masonii regulari sau neregulari sunt aceeasi, lor le trebuie o ancheta pentru tradarea de tara

La 2009-09-15 08:40:28, Romanul Antimason a scris:

> si pentru coruptie
>
> e un mesaj pe care doar masonii il inteleg; in rest e circ si teatru
> masonic
>
> masonii ar trebui sa treaca la sapa , nu la invarteli politice
>
masonii la sapa?incredibil!cata civilizatie si cultura!in 20 de ani nu s a intamplat nimic!cine nu are aceleasi opinii trebuie trimis la sapat!inainte de a trimite la sapat un mason,trebuie sa intelegi ceva:niciodata dumneata nu vei reusi sa trimiti un mason la vreo munca,oricare ar fi ,dintr un motiv extrem de simplu,in rest multa bafta!

Greywolf
2009-09-15 21:07:49

Re:Pt Virgil Ciuca ...si in atentia Dlui Greywolf

La 2009-09-15 14:32:29, Virgil Ciuca a scris:

> Actualul presedinte al Roamaniei Dl Traian Basescu probabil ca a
> antagonizat vechile structuri comunisto-securiste din care candva o
> fi facut si Domnia sa parte, inclusiv din recentele organizatii
> masonice infiintate la presiunea lojilor masonice apusene, dar a
> ignora faptul ca toate bunele sale intentii in favoarea
> "democratizarii" Romaniei au fost permanent torpilate de fostii
> comunisti in majoritate si colaboratori ai segmentului de politie
> politica a securitatii romane securistii dovedeste mai mult decat
> reacredinta!
>
> Mai toti denigratorii actuali ai Presedintelui Basescu sunt si fosti
> dar si actuali colaboratori ai vechilor structuri de opresiune din
> Romania socialista! dar in majoritatea cazurilor ei sunt chiar
> nfostele capetenii ale unui sistem social care a aluncecat pe panta
> totalitarismului si opresiunii politice.
>
> Dl Basescu a comis si poate va mai comite greseli si in al doilea
> mandat dar nu poate fi ignorat faptul ca el se stradueste sa se rupa
> de crimele si greselile trecutului! Ca o face diferentiat asta-i alta
> poveste! Important reste ca doreste moarte sobolanilor! chiar daca
> stie ca acestia vor sa-l sfasie...
>
> Actuala Constitutie, foarte bine ticluita in favoarea anarhiei, cat
> si majoritatea parlamentului- nu numai cei 322- au fost si raman
> punctele forte ale vechilor structuri mafiote si masionice dintara si
> din afara!
>
> Prin ONG-uri lojile masonice fiind incluse, marii licurici ,
> controleaza calea spre distrugere a Romaniei.
>
> Aveti grije Domnule Lup Cenusiu sa nu intalniti Lupul Singuratec ca
> va veti afla sfarsitul impreuna cu toata haita turbata..
>
> Virgil Ciuca
>
>
>
>
>
Mor de frica nu vezi! Spre surprinderea pot sati spun ca-s Lup Cenusiu si Singuratic. Asa ca i-mi convine sa ma intalnesc ...cu mine insumi! In privinta etichetelor in care voi politologii si agentii electorali sunteti experti - nu ma supar, am primit tot felul de etichete, de la legionar, nazist, antisemit, comunist si tot asa. Daca vrei numai decat i-mi lipseste eticheta de Turnator Sef peste Romania ( e ocupat de Basescu) da poti sa ma faci general de securitate, seful informatorilor.....da nu uita sa-mi platesti si ....indemnizatia. pentru Marile mele servicii accept numai Reichsmarks! Pa!

Greywolf
2009-09-15 21:09:59

Pt V. Ciuca din nou...

I- mi plac masonii! Ii manac numai fripti sau prajiti in ulei! N-am incercat niciodata cu...grasime pura de Virgil Ciuca! Nu-i tarziu.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Santaj si contrasantaj (3614 afisari)
 Nica facut jaf-mat (2038 afisari)
 Telefonul rosu de la Babeni (2036 afisari)
 Socotelile lui Hrebe (1641 afisari)
 Provocarea pseudo-masonica (1517 afisari)
 O femeie disperata sa faca sex a dat navala, in pielea goala, pe un santier (FOTO) (5198 afisari)
 ULTIMA ORA: A murit actorul Nicu Constantin - VIDEO ARHIVA (4808 afisari)
 Aceasta este femeia care s-a culcat cu 1.500 de barbati! (4352 afisari)
 Dusul zilnic dauneaza grav sanatatii (2712 afisari)
 O pasagera beata s-a zbenguit in avion cu un tanar, in timp ce iubita acestuia atipise (2706 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00711 sec.