Ziua Logo
  Nr. 4639 de luni, 14 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-09-14

Comentarii: 126, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2009-09-13 21:39:00

ASTA ESTE OARE POLITICA?

ASTA ESTE OARE POLITICA?
Dece tot mai mult romanii sunt apolitici,neparticipativi,absenteisti la evenimentele politice mai ales electorale.
Romanii nu au experienta politicii,nu inteleg ca politica este arta de a conduce societatea.Din cauza sistemului oligarhic care a invadat viata politica si sociala a tarii romanii considera politica ca ceva dusmanos,ceva care trebuie evitat si pe care o plaseaza in studiile sociologice pe ultimul loc.
In ultimii ani,daca nu din 1989,romanii apar dominati de o stare de lehamite,de tendinta de a demisiona de la viata sociala,simtul civic in loc sa creasca,evoluiaza chiar invers pana la extremismul emigrarii,a demisiei in fata raspunderilor cetatenesti.
Discutia din aceste zile,mai ales pe tema justitiei,negarea unei justitii independente,a procurorilor independenti,suspiciunea permanenta ne argumenteaza parerea sociologilor ca traim intr-o societate bolnava,o societate care nu se poate desprinde de fenomenul anomic (anomie-lipsa de norme,de legi).
Fenomene ca decizii antipopulare ale unor partide si care au dus la o reactie negativa fata de evolutia sociala socheaza profund societatea civila,creind acea stare de lehamite pe care sociologii o numesc alienare sociale.Aceasta stare de lehamite,de sensatie ca nimic nu merge la noi bine si,daca ceva se face bine vine o institutie ,un politician si determina involutia societatii,uneori cu zeci de ani.
In politica romanul vede ca nimic nu serveste la nimic si alege mai degraba izolarea,emigrarea sau neparticiparea,adica ceea ce numim alienare sociala,alienarea de institutiile statului de drept cum ar fi justitia,parlamentul, partidele.
Alienarea cetatenilor fata de societatea in care traiesc este un fapt concret,palpabil zi de zi,si fenomenul devine dramatic intr-o societate in care tranzitia nu se mai sfarseste,in care nimic nu se mai poate face,nu mai poate progresa pentru ca organe ca parlamentul sau justitia sunt capabile prin omnipotenta lor sa determine o cale reactionara in folosul unei paturi oligarhice.daca pana prin anul 2000 politicienii sau protejatii lor dadeau tunuri(gen devalizare de banci,firme capuse,afaceri cu statul sau primariile),dupa aceasta data coruptia a devenit politica de stat,parlamentul face legi pentru a ajuta raptul,poiticienii,ministrii iau mita sau fura aproape pe fata,avand ca singur argument ca le sta in putere si nimeni nu-i poate pedepsi,chiar cand fapt este evidenta.
Candva,un mare sociolog(chiar Marx) spunea politicienilor din timjpul sau ca au introdus imoralitatea in popor deoarece adesea ei vad fapta si nu vad pedeapsa,alteori vad pedeapsa si nu vad fapta.
Acest lucru se petrece azi,chiar in societatea noastra iar imoralitatea este introdusa in societate.
Caci dece sa pedepsesti un hot pentru ca a furat o oaie si sa nu pedepsesti un ministru care fura milioane de euro.
Pe felii ,de fenomenul coruptiei se ocupa multi:ziaristii in primul rand care descriu absurditati greu de incadrat in normalitate,juristi coplesiti de avalansa delictelor,medici coplesiti de avalansa sinuciderilor,a toxicomaniilor si alcoolismului,profesori disperati,care cedeaza in fata elevilor si adesea pentru un succes lejer ajung la "juvenolatrie"(incep sa se comporte ei ca adolescentii).
Societatea noastra este bolnava,la fel ca si inainte de 2000,dar mai pregnant,politicienii nostri nu sunt competenti si sunt narcizici,ii preocupa doar puterea,acel asa zis sindrom al centaurului.
Iata ca vine cineva care are capacitatea de a organiza o justitie independenta pentru a lupta contra relelor sociale(violenta,drog,destramarea relatiilor din familie,excesul si pervertirea sexualitatii,cultul banului,misticismul,nu credinta in Dumnezeu),cultul superstitiilor de la zodiac la vraci sau ghicitori,sinuciderile etc,etc,demagogia politica,politica oligarhica,toate ca simptome ale tarii noastre in tranzitie de la comunism la capitalism.
Acesta este Presedintele tarii care se expune la toate pericolele,de la demitere la insulte zilnice numai pentru a da o sansa Romaniei.
Societatea ca si individul se pot imbolnavi si adesea boala lasa simptome,iar cele de mai sus sunt simptomele unei boli sociale,a unei grave boli sociale care nici nu stim la ce poate duce in final.
Reactia intelectualitatii noastre este desarmanta.
Daca excludem cativa intelectuali de marca(Liiceanu,Dinescu,Cartareascu, Plesu) intelectualitatea sau pretinsa intelectualitate romaneasca nu mai are nimic comun cu societatea romana.
Ziaristii se lasa platiti de oligarhii(numiti inspirat de Presedinte tonomate) care sunt de fapt dusmanii acestui popor care nu ar trebui sa se mai destepte,asa cum credeau si comunistii care si ei credeau ca sunt eterni .
Traim deci intr-o societate bolnava,o societate imbolnavita in care se petrec mereu fenomene anormale:furturi,tunuri in paguba statului,mica si mare coruptie.
Constienti sau nu,din rautate,nepricepere,avaritie, populatia acuza pe buna dreptate clasa politica.Aceasta clasa politica ne apare ca indolenta sau incapabila dar in acelasi timp avida de putere si in viziunea publica avida de imbogatire.
Foarte multi dirijeaza criticile legate de aceste fenomene catre partidele care guverneaza dar cred ca ceva se greseste.Opozitia,puterea locala sunt de asemenea implicate fie din actiune constient dirijata spre rau fie prin inactiune care duce la efecte similare.
In momentul de fata politica romaneasca s-a bipolarizat:Pro-Basescu si Anti-Basescu.
Ruperea cercului vicios nu se poate face decat prin promovarea unor partide noi (de tipul PL-D) si a politicienilor tineri sau care au dovedit ca sunt meritosi.O coalitie staga-dreapta are de asemenea un efect benefic.
Cine mai crede in romani si Romania asteapta ca poporul care s-a exprimat prin vot sa obtina acel viraj al polliticii catre interesele poporului.

Davidescu vasile
2009-09-13 21:44:33

Greaua sarcina a unui tonomat de a se preface ca este ziarist

Cum poti anantiza presa,cum poti face din minciuni opinii si formatori de opinie.

Conceptiile unui specialist antibasescian

Daca citim articolul acestui specialist vom constata ca in 5 ani Basescu nu a facut nimic,fiind doar obsedat de a-l da jos pe Tariceanu si sa demoleze parlamentul iar neparticiparea la votul din 25 nov a dovedit ca electoratul nu-l mai vrea pe Basescu pentru care este un esec major,un fel de inceput al sfarsitului.

Acum pentru un strain,sau pentru cine nu locueste in Romania cuvintele suna frumos daca li se acorda prezumtia de adevar.
In realitate neparticiparea la vot este esecul clasei politice romanesti,deoarece populatia nu a venit 25% pentru Basescu si 90% pentru dl.Tariceanu sau in general pentru partide.Este logic ca daunele sa le suporte cu totii.

Cat despre obsesia de a-l da jos pe Tariceanu si parlamentul eu imi amintesc clar ca Tariceanu vrea acelasi lucru cu basescu si a actionat de mii de ori,impreuna cu cei 322,pentru care a facut si un referendu, esuat si care dupa ei nu a costat bani ci doar cel din 25 noembrie a costat.
Dar presedintele ar fi fost de 3 ori perdant:a pierdut el,PD si nu a putut distruge PNL,ceea ce ar fi un adevarat dus rece.
Din cate stiu 2-3 lucruri care se desfasoara in acelasi timp nu se cauzeaza reciproc neaparat,caci ziarista nu are alt argument decat ca cele 3 catastrofe s-au petrecut in ace?lasi timp.

Logica devine si mai stramba cand ne spune ca PDL cu 29% este pierdant(dublul scorului din 2004) iar PNl mare castigator cu 13% dupa ce a marit pensiile(jumatate din cat a avut in 2004).

Cat despre disparitia PNl acest lucru nu poate fi facut decat de Dumnezeu sau de PNL-ul insasi,ultimul lucrand tare in acest sens.
Adica putinul PNL este mai bun decat ce ar fi obtinut daca nu determina crearea PLD(peste 23% impreuna).

Si pentru ca gluma sa atinga apogeul se afirma caTraian Basescu si PD-L ignora lectia ca mascarada antiguvernamentala nu erodeaza PNL, ci orienteaza electoratul antiprezidential spre liberali iar PNL, PSD si UDMR il pot izola pe presedinte.

Iata un partid care ca si PCR-ul merge din victorie in victorie si esecul nu se prinde de el.

Lumea admira in general persoanele specializate intr-o problema,in cazul nostru antibasescismul,sa zicem.
Dar acestia sunt doctori in problematica specializarii lor,adesea fac teze de doctorat .
In cazul nostru ne aflam in fata unei pastise propagandistice,plina de nedreptate si de neadevar,in care dublu si triplu standard ne este propus ca logica.

Hotarat lucru ca daca Arap Alb ajunsese in tara spanilor,comentatoru? noastru a ajuns sau crede ca a ajuns in tara gogomanilor.


Atamild
2009-09-13 22:22:08

Mi se face si teama cand citesc ce citesc. Sunt dezorientata, tind sa nu mai cred nimic

Chiar daca politica ma intereseaza mai putin, ma intereseaza Romania. Implicarea intr-un posibil (deci posibil dar nu sigur) trafic cu arme in favoarea teroristilor (deci ilegal) pune peoricarecititor pe ganduri (numai gandul ma infricoseaza) si ma intreb daca tot ce am citit despre ''Fratii de arme'' sa nu fie numai o minciuna a presei, o exagerare, o manipulare, o chestiune politica cu
semn de intrebare? Eu nu stiu ce sa cred, nu mai pot sa deosebesc binele de rau, politia de hot, cand citesc asemenea articole. Am ajuns chiar sa ma intreb, la ce bun sa citesc un articol care de fapt nu este facut decat pentru a fi citit.
Matilda

endevour
2009-09-13 22:28:18

Comuniunea bolsevica PSD-PDL; presedintele bolsevic Basescu

Stiu foarte multe persoane neatasate politic, membri de institutii. Cand au venit cei de la PSD, s-a facut o curatenie lucie: cei care nu aveau carnet de partid PSD sau nu stateau in pozitie de drepti erau concediati. La fel s-a intamplat cand au venit cei de la PDL. Deci, replica stalinista, de factura bolsevica, bine cunoscuta lozinca "Cine nu e cu noi e impotriva noastra!", este mereu prezenta la aceste doua partide. Care nu se deosebesc prea mult; un baron PSD (Liviu Dragnea) este egal cu un baron PDL (Negoita)... La fel se imbogatesc si unii si ceilalti.
Ideea ca ar fi o deosebire intre cele doua parti e absolut un non-sens. Doctrinele aparente le separa... Chiar ideea de a nu discuta cele trei legi in Parlament tine de statul totalitar, stalinist...Parlamentul nu mai exista, justitia, pana nu demult, tremura la ivirea lui Basescu....Dar ei, bolsevicii, au un interes comun, de a-si promova haita, non-valoarea, de a fraieri cetateanul de rand.
Basescu, atunci cand s-a uitat in oglinda, a vazut un comunist! Deci e un presedinte bolsevic!
Dar va pierde alegerile si va trebui sa dea piept cu justitia in atat de multe cazuri: Flota, casa, rapirea jurnalistilor!
Ideea ca va iesi presedinte nu tine seama de realitate: oamenii saraciti de el, adica 89% din poporul roman, nu-l iubesc, somerii si pensionarii nu-l iubesc, doar securistii il iubesc si vor incerca sa trucheze alegerile, in mod electronic! Daca ideea de alegeri a existat vreodata, iar presedintele nu e ales dintr-un birou secret. Oricum Basescu e pionul serviciilor secrete, coordonat de Elena Udrea...

the
2009-09-13 23:11:49

Hokusai san
2009-09-13 23:12:44

Mi-a placut articolu mai ales sfirsitul cu anuntul cu zburatacirea de la EvZ a papagalilor lui Base

E o mirsavie dezinformarea si manipularea care o fac ei acolo.

Hokusai san
2009-09-13 23:14:44

Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop, a comunism, pe Internet??? Tovarasu'!

La 2009-09-13 21:44:33, Davidescu vasile a scris:


>
> Acum pentru un strain,sau pentru cine nu locueste in Romania cuvintele
> suna frumos daca li se acorda prezumtia de adevar.
arat dus rece.
> Din cate stiu 2-3 lucruri care se desfasoara in acelasi timp nu se
> cauzeaza reciproc neaparat,caci ziarista nu are alt argument decat ca
> cele 3 catastrofe s-au petrecut in ace?lasi timp.
>
> Logica devine si mai stramba cand ne spune ca PDL cu 29% este
> pierdant(dublul scorului din 2004) iar PNl mare castigator cu 13%
> dupa ce a marit pensiile(jumatate din cat a avut in 2004).
>
>

Hokusai san
2009-09-13 23:28:28

Re: Comuniunea bolsevica PSD-PDL; presedintele bolsevic Basescu / CORECT

La 2009-09-13 22:28:18, endevour a scris:

> Stiu foarte multe persoane neatasate politic, membri de institutii.
> Cand au venit cei de la PSD, s-a facut o curatenie lucie: cei care nu
> aveau carnet de partid PSD sau nu stateau in pozitie de drepti erau
> concediati. La fel s-a intamplat cand au venit cei de la PDL. Deci,
> replica stalinista, de factura bolsevica, bine cunoscuta lozinca
> "Cine nu e cu noi e impotriva noastra!", este mereu prezenta la
> aceste doua partide. Care nu se deosebesc prea mult; un baron PSD
> (Liviu Dragnea) este egal cu un baron PDL (Negoita)... La fel se
> imbogatesc si unii si ceilalti.
> Ideea ca ar fi o deosebire intre cele doua parti e absolut un
> non-sens. Doctrinele aparente le separa... Chiar ideea de a nu
> discuta cele trei legi in Parlament tine de statul totalitar,
> stalinist...Parlamentul nu mai exista, justitia, pana nu demult,
> tremura la ivirea lui Basescu....Dar ei, bolsevicii, au un interes
> comun, de a-si promova haita, non-valoarea, de a fraieri cetateanul
> de rand.
> Basescu, atunci cand s-a uitat in oglinda, a vazut un comunist! Deci e
> un presedinte bolsevic!
> Dar va pierde alegerile si va trebui sa dea piept cu justitia in atat
> de multe cazuri: Flota, casa, rapirea jurnalistilor!
> Ideea ca va iesi presedinte nu tine seama de realitate: oamenii
> saraciti de el, adica 89% din poporul roman, nu-l iubesc, somerii si
> pensionarii nu-l iubesc, doar securistii il iubesc si vor incerca sa
> trucheze alegerile, in mod electronic! Daca ideea de alegeri a
> existat vreodata, iar presedintele nu e ales dintr-un birou secret.
> Oricum Basescu e pionul serviciilor secrete, coordonat de Elena
> Udrea...
>

Davidescu vasile
2009-09-13 23:31:16

Re: Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi comunistii in Romania

Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi comunistii in Romania

http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/

Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
Poate poti si consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice

Hoku Sayebou
2009-09-13 23:50:25

CULMEA NERUSINARII - toate obuzele aveau varful ascutit, mai ales cele perforante, dar si celelalte

deci ilegal deoarece contractul nu zice nimic de aceste varfuri, iar contractul pt varfuri a fost cerut si acesta dar il tin ascuns, nimic nu vor sa arate!

Hoku Sayebou
2009-09-13 23:52:36

PRESEDINTELE BULGARIEI SA FIE ARESTAT IMEDIAT !!! Caci dedesupturile cu Burgas sunt deja cunoscute

Caci dedesupturile cu Burgas sunt deja cunoscute, iar implicarile ministrilor clare

Hokusai san
2009-09-13 23:55:55

Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop, a comunism, pe Internet???????

La 2009-09-13 23:32:22, Davidescu vasile a scris:


>
> Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi
> comunistii in Romania
>
> http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/
>
> Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit
> psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar
> fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza

>

Hoku Sayebou
2009-09-14 00:03:20

PRESEDINTELE TAIWANULUI S-A SINUCIS !!! Ma Ying-jeou, credeai ca scapi de obuze???????

Ma Ying-jeou, scandalul obuzelor l-a terminat
Bravo Ziua!

gili
2009-09-14 00:22:36

Re: CULMEA NERUSINARII - toate obuzele aveau varful ascutit, mai ales cele perforante, dar si celelalte

Las' vericule ca io vorbesc foarte serios .
Ia sa vezi dupa aia cum ti se aprind toate beculetele mai ceva ca pomul cela de craciun . Poti sa dai si tircoale prin casa , da vezi nu prea multe sa nu ramii fara .
Fara tircoale vreau sa zic ...

costy
2009-09-14 00:29:23

Re: Mi se face si teama cand citesc ce citesc. Sunt dezorientata, tind sa nu mai cred nimic

La 2009-09-13 22:22:08, Atamild a scris:

> Chiar daca politica ma intereseaza mai putin, ma intereseaza Romania.
> Implicarea intr-un posibil (deci posibil dar nu sigur) trafic cu arme
> in favoarea teroristilor (deci ilegal) pune peoricarecititor pe
> ganduri (numai gandul ma infricoseaza) si ma intreb daca tot ce am
> citit despre ''Fratii de arme'' sa nu fie numai o minciuna a presei,
> o exagerare, o manipulare, o chestiune politica cu
> semn de intrebare? Eu nu stiu ce sa cred, nu mai pot sa deosebesc
> binele de rau, politia de hot, cand citesc asemenea articole. Am
> ajuns chiar sa ma intreb, la ce bun sa citesc un articol care de fapt
> nu este facut decat pentru a fi citit.
> Matilda
>

Ce sa-ti fac, Tilda, daca nu intri pe EVZ sa citesti clarificarea
ajutatoare aspura facaturii grosolane a securistului penal
numita fratii de arme?
Mai aruncati ochii si pe alte ziare, chiar daca ne sunt dovedite
de propaganda imorala drept vandute lui Basescu!

PS: de ce-ti pierzi timpul colea si nu te uiti la "duelul", numit
de moderatori duet , transmit de ard, zdf, rtl si sat 1?

Hoku Sayebou
2009-09-14 04:55:08

LASZLO TOKES NU ARE FRATI deci o sa fie un presedinte drept si cu iubire de tara

Tokes o sa fie un presedinte drept si cu iubire de tara, in nici un caz ca, nici numele nu pot sa-i rostesc, de mamaligar care aduce contracte secrete in tara sa ne manjesca cu bani si inca din cele strainatati precum Taiwan, cine a mai auzit de Taiwan, ce a facut Taiwan pt Romania???????

Hoku Sayebou
2009-09-14 04:59:05

BASESCU NU VA SCAPA DE PROCESUL FLOTEI dar cum nu sunt probe se va incepe cu procesul eliciilor

se va incepe cu procesul eliciilor mai intai, dupa aia al catargelor care se leganau, si mai vedem

Hoku Sayebou
2009-09-14 05:11:04

CONTAINERELE CONTINEAU IN SECRET KILOGRAME DE NITROGEN BIATOMIC

containerele au fost umplute in secret cu 80% nitrogen biatomic si 20% oxigen tot biatomic, FARA SA FIE LISTAT IN ACTELE DE IMPORT-EXPORT!!!

Hoku Sayebou
2009-09-14 05:18:21

INSASI MAMA LUI TRAIAN BASESCU L-A NASCUT PE MIRCEA, DESI II ERA FRATE LUI TRAIAN

dar acum adevarul este pe deplin conoscut si dovedit

Hokusai san
2009-09-14 06:09:48

Re: ASTA ESTE OARE POLITICA? / Asta-i propaganda manipulatoare, diversionista pedelista!

La 2009-09-13 21:39:00, Davidescu vasile a scris:

> ASTA ESTE OARE POLITICA?
> Dece tot mai mult romanii sunt apolitici,neparticipativi,absenteisti
> la evenimentele politice mai ales electorale.
> Romanii nu au experienta politicii,nu inteleg ca politica este arta de
> a conduce societatea.Din cauza sistemului oligarhic care a invadat
> viata politica si sociala a tarii romanii considera politica ca ceva
> dusmanos,ceva care trebuie evitat si pe care o plaseaza in studiile
> sociologice pe ultimul loc.
> In ultimii ani,daca nu din 1989,romanii apar dominati de o stare de
> lehamite,de tendinta de a demisiona de la viata sociala,simtul civic
> in loc sa creasca,evoluiaza chiar invers pana la extremismul
> emigrarii,a demisiei in fata raspunderilor cetatenesti.
> Discutia din aceste zile,mai ales pe tema justitiei,negarea unei
> justitii independente,a procurorilor independenti,suspiciunea
> permanenta ne argumenteaza parerea sociologilor ca traim intr-o
> societate bolnava,o societate care nu se poate desprinde de fenomenul
> anomic (anomie-lipsa de norme,de legi).
> Fenomene ca decizii antipopulare ale unor partide si care au dus la o
> reactie negativa fata de evolutia sociala socheaza profund societatea
> civila,creind acea stare de lehamite pe care sociologii o numesc
> alienare sociale.Aceasta stare de lehamite,de sensatie ca nimic nu
> merge la noi bine si,daca ceva se face bine vine o institutie ,un
> politician si determina involutia societatii,uneori cu zeci de ani.
> In politica romanul vede ca nimic nu serveste la nimic si alege mai
> degraba izolarea,emigrarea sau neparticiparea,adica ceea ce numim
> alienare sociala,alienarea de institutiile statului de drept cum ar
> fi justitia,parlamentul, partidele.
> Alienarea cetatenilor fata de societatea in care traiesc este un fapt
> concret,palpabil zi de zi,si fenomenul devine dramatic intr-o
> societate in care tranzitia nu se mai sfarseste,in care nimic nu se
> mai poate face,nu mai poate progresa pentru ca organe ca parlamentul
> sau justitia sunt capabile prin omnipotenta lor sa determine o cale
> reactionara in folosul unei paturi oligarhice.daca pana prin anul
> 2000 politicienii sau protejatii lor dadeau tunuri(gen devalizare de
> banci,firme capuse,afaceri cu statul sau primariile),dupa aceasta
> data coruptia a devenit politica de stat,parlamentul face legi pentru
> a ajuta raptul,poiticienii,ministrii iau mita sau fura aproape pe
> fata,avand ca singur argument ca le sta in putere si nimeni nu-i
> poate pedepsi,chiar cand fapt este evidenta.
> Candva,un mare sociolog(chiar Marx) spunea politicienilor din timjpul
> sau ca au introdus imoralitatea in popor deoarece adesea ei vad fapta
> si nu vad pedeapsa,alteori vad pedeapsa si nu vad fapta.
> Acest lucru se petrece azi,chiar in societatea noastra iar
> imoralitatea este introdusa in societate.
> Caci dece sa pedepsesti un hot pentru ca a furat o oaie si sa nu
> pedepsesti un ministru care fura milioane de euro.
> Pe felii ,de fenomenul coruptiei se ocupa multi:ziaristii in primul
> rand care descriu absurditati greu de incadrat in normalitate,juristi
> coplesiti de avalansa delictelor,medici coplesiti de avalansa
> sinuciderilor,a toxicomaniilor si alcoolismului,profesori
> disperati,care cedeaza in fata elevilor si adesea pentru un succes
> lejer ajung la "juvenolatrie"(incep sa se comporte ei ca
> adolescentii).
> Societatea noastra este bolnava,la fel ca si inainte de 2000,dar mai
> pregnant,politicienii nostri nu sunt competenti si sunt narcizici,ii
> preocupa doar puterea,acel asa zis sindrom al centaurului.
> Iata ca vine cineva care are capacitatea de a organiza o justitie
> independenta pentru a lupta contra relelor
> sociale(violenta,drog,destramarea relatiilor din familie,excesul si
> pervertirea sexualitatii,cultul banului,misticismul,nu credinta in
> Dumnezeu),cultul superstitiilor de la zodiac la vraci sau
> ghicitori,sinuciderile etc,etc,demagogia politica,politica
> oligarhica,toate ca simptome ale tarii noastre in tranzitie de la
> comunism la capitalism.
> Acesta este Presedintele tarii care se expune la toate pericolele,de
> la demitere la insulte zilnice numai pentru a da o sansa Romaniei.
> Societatea ca si individul se pot imbolnavi si adesea boala lasa
> simptome,iar cele de mai sus sunt simptomele unei boli sociale,a unei
> grave boli sociale care nici nu stim la ce poate duce in final.
> Reactia intelectualitatii noastre este desarmanta.
> Daca excludem cativa intelectuali de
> marca(Liiceanu,Dinescu,Cartareascu, Plesu) intelectualitatea sau
> pretinsa intelectualitate romaneasca nu mai are nimic comun cu
> societatea romana.
> Ziaristii se lasa platiti de oligarhii(numiti inspirat de Presedinte
> tonomate) care sunt de fapt dusmanii acestui popor care nu ar trebui
> sa se mai destepte,asa cum credeau si comunistii care si ei credeau
> ca sunt eterni .
> Traim deci intr-o societate bolnava,o societate imbolnavita in care se
> petrec mereu fenomene anormale:furturi,tunuri in paguba statului,mica
> si mare coruptie.
> Constienti sau nu,din rautate,nepricepere,avaritie, populatia acuza pe
> buna dreptate clasa politica.Aceasta clasa politica ne apare ca
> indolenta sau incapabila dar in acelasi timp avida de putere si in
> viziunea publica avida de imbogatire.
> Foarte multi dirijeaza criticile legate de aceste fenomene catre
> partidele care guverneaza dar cred ca ceva se
> greseste.Opozitia,puterea locala sunt de asemenea implicate fie din
> actiune constient dirijata spre rau fie prin inactiune care duce la
> efecte similare.
> In momentul de fata politica romaneasca s-a bipolarizat:Pro-Basescu si
> Anti-Basescu.
> Ruperea cercului vicios nu se poate face decat prin promovarea unor
> partide noi (de tipul PL-D) si a politicienilor tineri sau care au
> dovedit ca sunt meritosi.O coalitie staga-dreapta are de asemenea un
> efect benefic.
> Cine mai crede in romani si Romania asteapta ca poporul care s-a
> exprimat prin vot sa obtina acel viraj al polliticii catre interesele
> poporului.
>
>

endevour
2009-09-14 06:32:06

E regretabil ca unii tin cu un (fac parte dintr-un) partid bolsevic, PDL, PSD...

Unii se simt indreptatiti sa tina cu un partid bolsevic (PDL, PSD). Asa se formeaza activistii politici: partidul le confera o aura deosebita, le da masa, casa, inteligenta mai presus de a celorlalti. Seful partidului bolsevic ii ridica deasupra celorlalti, ii transforma in adevarati Supermani provinciali (pe scurt, in afara de discutia cu partidele, Moise Guran este comentatorul provincial al economiei; se crede in buricul targului, dar habar nu are de high-tech, e un archaic peasant, care se scocioraste sa dea bani; ii da de la el, bugetul fiind al lui): parerea acestor activisti de partid bolsevic este de foarte departe, cea mai buna: vezi cazurile Basescu, Boc, Hoarea, Dragnea, Solomon, Pinalti, Pendiuc etc.
Prin urmare, insuflati de aceasta aura de supermani provinciali, venita dinspre partidul bolsevic PDL, si cei de la EvZ se simt indreptatiti sa elimine aceasta nedreptate facuta presedintelui lor drag, carmaciul natiunii, fiul cel mai drag al poporului roman, reformatorul, frumosul frumosilor, cel drept, cel drag, cel intelept, supranumit "Geniul Marii Negre"...

ionion
2009-09-14 07:02:12

In Romania securista de astazi fiecare papagal apara un viitor prishidinti !


ha ha ha de ce nu ar face-o si EVZ...

Davidescu vasile
2009-09-14 07:23:13

Re: Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi comunistii in Romania

Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi comunistii in Romania

http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/

Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
Poate poti si consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice

Davidescu vasile
2009-09-14 07:23:53

Re: Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi comunistii in Romania

La 2009-09-13 23:55:55, Hokusai san a scris:

>Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi comunistii in Romania

http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/

Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
Poate poti si consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice

Davidescu vasile
2009-09-14 07:25:28

Re: Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi comunistii in Romania

La 2009-09-13 23:12:44, Hokusai san a scris:

Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi comunistii in Romania

http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/

Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
Poate poti si consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice


> E o mirsavie dezinformarea si manipularea care o fac ei acolo.
>

Hokusai san
2009-09-14 07:29:43

Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop, a comunism, pe Internet???????

La 2009-09-14 07:23:13, Davidescu vasile a scris:

> Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi
> comunistii in Romania
>
> http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/
>
> Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit
> psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar
> fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
> Poate poti si consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice
>
>

Hokusai san
2009-09-14 07:30:36

Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop, a comunism, pe Internet???????

La 2009-09-14 07:25:28, Davidescu vasile a scris:

> La 2009-09-13 23:12:44, Hokusai san a scris:
>
> Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi
> comunistii in Romania
>
> http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/
>
> Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit
> psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar
> fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
> Poate poti si consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice
>
>
> > E o mirsavie dezinformarea si manipularea care o fac ei acolo.
> >
>
>

Hokusai san
2009-09-14 07:31:24

Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop, a comunism, pe Internet???????

La 2009-09-13 23:31:16, Davidescu vasile a scris:

> Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi
> comunistii in Romania
>
> http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/
>
> Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit
> psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar
> fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
> Poate poti si consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice
>
>

Hokusai san
2009-09-14 07:32:20

Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop, a comunism, pe Internet???????

La 2009-09-14 07:23:53, Davidescu vasile a scris:


> >Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,cireste ce ati facut voi
> comunistii in Romania
>
> http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/
>
> Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit
> psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar
> fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
> Poate poti si consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice
>
>

Atamild
2009-09-14 08:20:52

Re: In Romania securista de astazi fiecare papagal apara un viitor prishidinti !

La 2009-09-14 07:02:12, ionion a scris:

>
> ha ha ha de ce nu ar face-o si EVZ...
>
Nu numai in Romania e asa, insa tu ai ceva special cu tara asta (motivul il cunosti numai tu) ca pre te-o inrait si ti-o inciudat inima! Adevarul este ca, politica e atat de curva si are nevoie de presa, sa-si preseze adversarul. Ce nu pricep este ca loc de o campanie electorala solida, pozitiva, ingenioasa, promitatoare, se tes conspiratii politice si asa se acuza unii pe altii. Si tot asa ies la iveala fapte compromitatoare. Fapte rele.
Cum spuneam, oamenii in final cu majoritatea vor vota si adevarul adevarat tot nu vor afla. Eu intorc spatele politicii si Sa fim noi sanatosi!
Matilda

acv99
2009-09-14 08:25:16

Re: ASTA ESTE OARE POLITICA?

La 2009-09-13 21:39:00, Davidescu vasile a scris:

> ASTA ESTE OARE POLITICA?
> Dece tot mai mult romanii sunt apolitici,neparticipativi,absenteisti
> la evenimentele politice mai ales electorale.
> Romanii nu au experienta politicii,nu inteleg ca politica este arta de
> a conduce societatea.Din cauza sistemului oligarhic care a invadat
> viata politica si sociala a tarii romanii considera politica ca ceva
> dusmanos,ceva care trebuie evitat si pe care o plaseaza in studiile
> sociologice pe ultimul loc.
> In ultimii ani,daca nu din 1989,romanii apar dominati de o stare de
> lehamite,de tendinta de a demisiona de la viata sociala,simtul civic
> in loc sa creasca,evoluiaza chiar invers pana la extremismul
> emigrarii,a demisiei in fata raspunderilor cetatenesti.
> Discutia din aceste zile,mai ales pe tema justitiei,negarea unei
> justitii independente,a procurorilor independenti,suspiciunea
> permanenta ne argumenteaza parerea sociologilor ca traim intr-o
> societate bolnava,o societate care nu se poate desprinde de fenomenul
> anomic (anomie-lipsa de norme,de legi).
> Fenomene ca decizii antipopulare ale unor partide si care au dus la o
> reactie negativa fata de evolutia sociala socheaza profund societatea
> civila,creind acea stare de lehamite pe care sociologii o numesc
> alienare sociale.Aceasta stare de lehamite,de sensatie ca nimic nu
> merge la noi bine si,daca ceva se face bine vine o institutie ,un
> politician si determina involutia societatii,uneori cu zeci de ani.
> In politica romanul vede ca nimic nu serveste la nimic si alege mai
> degraba izolarea,emigrarea sau neparticiparea,adica ceea ce numim
> alienare sociala,alienarea de institutiile statului de drept cum ar
> fi justitia,parlamentul, partidele.
> Alienarea cetatenilor fata de societatea in care traiesc este un fapt
> concret,palpabil zi de zi,si fenomenul devine dramatic intr-o
> societate in care tranzitia nu se mai sfarseste,in care nimic nu se
> mai poate face,nu mai poate progresa pentru ca organe ca parlamentul
> sau justitia sunt capabile prin omnipotenta lor sa determine o cale
> reactionara in folosul unei paturi oligarhice.daca pana prin anul
> 2000 politicienii sau protejatii lor dadeau tunuri(gen devalizare de
> banci,firme capuse,afaceri cu statul sau primariile),dupa aceasta
> data coruptia a devenit politica de stat,parlamentul face legi pentru
> a ajuta raptul,poiticienii,ministrii iau mita sau fura aproape pe
> fata,avand ca singur argument ca le sta in putere si nimeni nu-i
> poate pedepsi,chiar cand fapt este evidenta.
> Candva,un mare sociolog(chiar Marx) spunea politicienilor din timjpul
> sau ca au introdus imoralitatea in popor deoarece adesea ei vad fapta
> si nu vad pedeapsa,alteori vad pedeapsa si nu vad fapta.
> Acest lucru se petrece azi,chiar in societatea noastra iar
> imoralitatea este introdusa in societate.
> Caci dece sa pedepsesti un hot pentru ca a furat o oaie si sa nu
> pedepsesti un ministru care fura milioane de euro.
> Pe felii ,de fenomenul coruptiei se ocupa multi:ziaristii in primul
> rand care descriu absurditati greu de incadrat in normalitate,juristi
> coplesiti de avalansa delictelor,medici coplesiti de avalansa
> sinuciderilor,a toxicomaniilor si alcoolismului,profesori
> disperati,care cedeaza in fata elevilor si adesea pentru un succes
> lejer ajung la "juvenolatrie"(incep sa se comporte ei ca
> adolescentii).
> Societatea noastra este bolnava,la fel ca si inainte de 2000,dar mai
> pregnant,politicienii nostri nu sunt competenti si sunt narcizici,ii
> preocupa doar puterea,acel asa zis sindrom al centaurului.
> Iata ca vine cineva care are capacitatea de a organiza o justitie
> independenta pentru a lupta contra relelor
> sociale(violenta,drog,destramarea relatiilor din familie,excesul si
> pervertirea sexualitatii,cultul banului,misticismul,nu credinta in
> Dumnezeu),cultul superstitiilor de la zodiac la vraci sau
> ghicitori,sinuciderile etc,etc,demagogia politica,politica
> oligarhica,toate ca simptome ale tarii noastre in tranzitie de la
> comunism la capitalism.
> Acesta este Presedintele tarii care se expune la toate pericolele,de
> la demitere la insulte zilnice numai pentru a da o sansa Romaniei.
> Societatea ca si individul se pot imbolnavi si adesea boala lasa
> simptome,iar cele de mai sus sunt simptomele unei boli sociale,a unei
> grave boli sociale care nici nu stim la ce poate duce in final.
> Reactia intelectualitatii noastre este desarmanta.
> Daca excludem cativa intelectuali de
> marca(Liiceanu,Dinescu,Cartareascu, Plesu) intelectualitatea sau
> pretinsa intelectualitate romaneasca nu mai are nimic comun cu
> societatea romana.
> Ziaristii se lasa platiti de oligarhii(numiti inspirat de Presedinte
> tonomate) care sunt de fapt dusmanii acestui popor care nu ar trebui
> sa se mai destepte,asa cum credeau si comunistii care si ei credeau
> ca sunt eterni .
> Traim deci intr-o societate bolnava,o societate imbolnavita in care se
> petrec mereu fenomene anormale:furturi,tunuri in paguba statului,mica
> si mare coruptie.
> Constienti sau nu,din rautate,nepricepere,avaritie, populatia acuza pe
> buna dreptate clasa politica.Aceasta clasa politica ne apare ca
> indolenta sau incapabila dar in acelasi timp avida de putere si in
> viziunea publica avida de imbogatire.
> Foarte multi dirijeaza criticile legate de aceste fenomene catre
> partidele care guverneaza dar cred ca ceva se
> greseste.Opozitia,puterea locala sunt de asemenea implicate fie din
> actiune constient dirijata spre rau fie prin inactiune care duce la
> efecte similare.
> In momentul de fata politica romaneasca s-a bipolarizat:Pro-Basescu si
> Anti-Basescu.
> Ruperea cercului vicios nu se poate face decat prin promovarea unor
> partide noi (de tipul PL-D) si a politicienilor tineri sau care au
> dovedit ca sunt meritosi.O coalitie staga-dreapta are de asemenea un
> efect benefic.
> Cine mai crede in romani si Romania asteapta ca poporul care s-a
> exprimat prin vot sa obtina acel viraj al polliticii catre interesele
> poporului.
>
> Davidescule esti in tura de duminica de la PALAT ,cam repede postezi atitea comentari ticluite din timp ,este mina unui P....in....ist .Grea viata de lingau pentru cei de la PALAT,da dar cind va stergeti limba cu ZEWA este mai bine.

LENIO
2009-09-14 08:35:39

Aflu ca Patriciu se declara dusman al lui Base!

Pana acum mi se parea ca nici nu-l ia in seama pe Base!
Ma miram de ce totzi fanii-Base ,le zic fanilor liberalilor petroliberali.Eu nu sunt fan Patriciu,sunt liberal independent depersoane:Tariceanu,Patriciu,Antonescu
lideri si finantzatori vremelnici,in comparatzie cu varsta Partidului Liberal !
Greseala pe care o intretzin cu buna stiintza unii pe forum,este ca nu se discuta rezultatele aplicarii doctrinelor celor doua partide PNL si PDL ci razboiul intre Base ajuns "liberal "dupa prietenia cu Stolo-Stoica-Flutur si Tariceanu-Patriciu !
E un razboi vechi ideologic intre cei care sustzineau Rolul maselor in istorie,mai
presus de Rolul personalitatzilor.Realitatea este ca si personalitatzile si masele
trebuie sa aibe ACEEASI VOINTZA pentru a realiza ceva intr-o tzara!!Realizarile
trebuiesc facute PENTRU TZARA si ele sa implice si BINELE CETATZENILOR si
NU INVERS !
Aducerea lui Carol I si data de 10 MAI 1881 cand Romania a devenit REGAT!
9 MAI 1877 a fost pentru TZARA !
24 IANUARIE 1859 a fost pentru TZARA !
1 DECEMBRIE 1918 a fost pentru TZARA!
Mai mult sau mai putzin,au avut de castigat si cetatzenii tzarii dupa urma acestor evenimente,dar TZARA a castigat sigur !!

batranu
2009-09-14 08:36:26

Redactori de 2 lei

Ba caricaturo nu tre sa ne spui ca Ziua e anti Basescu ca doar se vede de la Moscova frate voi aveti probleme de paranoia , pe voi va mai vindeca doar acidul sulfuric. ca ala rade tot si focul mai lasa cenusa care se poate reaprinde. Asa ca luativa pe patachina de SRS datii limbi cate vreti, asta e ca voua va murit si popa de trebuia sa va ierte pentru pacatele de le faptuiti.
Mai am pentru niste " samurai comunisti" de pe lista asta care-si zic hoku dracu hocu p---a ba aia erau oameni de onoare poate va vedem si pe voi pe 6 decembrie cand iasa iar Basescu presdinte iar ca veniti in Piata Revolutiei cu niste katere de alea de hartie ca vorba aia sabia e o onoare , si va taiati boasele de " bucurie" ca a iesit Basescu iar presedinte .

Radu M
2009-09-14 08:55:30

Argumente

Daca vrei sa te cred, vino cu dovezi, argumente solide, nu-mi vinde gogosi. SRS e bun, nevinovat, un inocent, ce mai, iar TB e raul suprem. Cat despre EVZ, are o clasa, doua, peste Ziua. Spun asta pt. ca le "rasfoiesc" pe ambele - e vorba de calitatea articolelor, nicidecum grafica sau alte chestii. Din punctul tau de vedere, faptul ca nu-l injura pe fata pe Basescu inseamna ca sunt cu el. Din punctul meu de vedere asta se numeste bun simt si profesionalism. Basescu nu e presedintele pe care mi-l doresc, dar fara suparare, e putin peste "oferta" voastra.

gili
2009-09-14 09:04:04

Geniul Marii Negre ?!

De cine zici ?
Cumva de mascariciul cela ?!

Radu M
2009-09-14 09:06:47

Re: Aflu ca Patriciu se declara dusman al lui Base!

La 2009-09-14 08:35:39, LENIO a scris:

> Pana acum mi se parea ca nici nu-l ia in seama pe Base!
> Ma miram de ce totzi fanii-Base ,le zic fanilor liberalilor
> petroliberali.Eu nu sunt fan Patriciu,sunt liberal independent
> depersoane:Tariceanu,Patriciu,Antonescu
> lideri si finantzatori vremelnici,in comparatzie cu varsta
> Partidului Liberal !
> Greseala pe care o intretzin cu buna stiintza unii pe forum,este ca
> nu se discuta rezultatele aplicarii doctrinelor celor doua partide
> PNL si PDL ci razboiul intre Base ajuns "liberal "dupa prietenia cu
> Stolo-Stoica-Flutur si Tariceanu-Patriciu !
> E un razboi vechi ideologic intre cei care sustzineau Rolul maselor in
> istorie,mai
> presus de Rolul personalitatzilor.Realitatea este ca si
> personalitatzile si masele
> trebuie sa aibe ACEEASI VOINTZA pentru a realiza ceva intr-o
> tzara!!Realizarile
> trebuiesc facute PENTRU TZARA si ele sa implice si BINELE CETATZENILOR
> si
> NU INVERS !
> Aducerea lui Carol I si data de 10 MAI 1881 cand Romania a devenit
> REGAT!
> 9 MAI 1877 a fost pentru TZARA !
> 24 IANUARIE 1859 a fost pentru TZARA !
> 1 DECEMBRIE 1918 a fost pentru TZARA!
> Mai mult sau mai putzin,au avut de castigat si cetatzenii tzarii dupa
> urma acestor evenimente,dar TZARA a castigat sigur !!
>
>Marea drama a PNL: nu e condusa de liberali. Adevaratii liberali sunt marginalizati de o gasca de profitori care cred ca politica "prin noi insine" se refera exclusiv la gasca lor. Cam acelasi criteriu se aplica la toate partidele. De aici si lipsa de alternative.

CONDOR
2009-09-14 09:21:25

cine a schimbat macazul si de ce?

Domnule director de ziar, va veni "ZIUA" cind v-a iesi la lumina dedesupturile manevrelor de culise din redactii .
Menirea presei este sa informeze cetatenii nu sa-i invrajbeasca asa cum face-ti dumneavoastra .
Intrati in politica si razboiti-va cit doriti cu politicienii.
Cum ramine cu deontologia profesionala.
Apropo , nu de mult vroiati sa-l "distrugeti" pe Voiculescu.
Am toate articolele dvs.in acest sen, dar surpriza s-a schimbat macazul, DE CE OARE,EXISTA O EXPLICATIE, NU ?
Fiti ziaristi domnilor nu SLUGOI.

,

invizibil
2009-09-14 09:23:30

daca aia sunt papagali voi sunteti ...

inseamna ca voi sunteti ca un patefon stricat. eu am scris de multe ori ca SRS scrie niste articole in care parca ia sarit discul pt ca repeta aceleasi lucruri la infinit.

diferenta intre voi si EVZ este ca:
- voi primiti fise, la inceputul fiecarei luni de la moguli.
- il flegmati de basescu de mai mult timp decat il pupa ceilalati in fund

va intreb eu : alte subiecte decat cu cine a dansat basescu la nu stiu ce petrecere nu mai aveti ?
unde va este etica jurnalistica ?

Hokusai san
2009-09-14 09:53:03

Re: Redactori de 2 lei sint cei de la EvZ,care-s latrai ai lui Basescu, asa ca tine batrine comunist

La 2009-09-14 08:36:26, batranu a scris:

> Ba caricaturo nu tre sa ne spui ca Ziua e anti Basescu ca doar se vede
> de la Moscova frate voi aveti probleme de paranoia , pe voi va mai
> vindeca doar acidul sulfuric. ca ala rade tot si focul mai lasa
> cenusa care se poate reaprinde. Asa ca luativa pe patachina de SRS
> datii limbi cate vreti, asta e ca voua va murit si popa de trebuia sa
> va ierte pentru pacatele de le faptuiti.
> Mai am pentru niste " samurai comunisti" de pe lista asta care-si zic
> hoku dracu hocu p---a ba aia erau oameni de onoare poate va vedem si
> pe voi pe 6 decembrie cand iasa iar Basescu presdinte iar ca veniti
> in Piata Revolutiei cu niste katere de alea de hartie ca vorba aia
> sabia e o onoare , si va taiati boasele de " bucurie" ca a iesit
> Basescu iar presedinte .
>

Ra-shell
2009-09-14 09:59:23

Haha

Ce de micuti patapievici s-au itit din gaurile internetului....sunteti patetici, parca ati fi angajati cu totii la icr.

Hokusai san
2009-09-14 09:59:25

Da aia sunt papagali iar noi suntem, latraii-pupincuristi ai lui Basescu! / Corect

La 2009-09-14 09:23:30, invizibil a scris:

inseamna ca noi suntem ca un patefon stricat. eu am scris de multe
ori ca io-s tonomat al lui Basescu, la fel ca aia de la EvZ!
Repetam aceleasi lucruri la infinit.

Hokusai san
2009-09-14 10:02:08

Haha / Te referi la latraii disperati ai lui Basescu, pe Net! Ei stiu ca Basescu pierde alegerile

La 2009-09-14 09:59:23, Ra-shell a scris:

> Ce de micuti patapievici s-au itit din gaurile internetului....sunteti
> patetici, parca ati fi angajati cu totii la icr.
>

Davidescu vasile
2009-09-14 10:04:10

Re: Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,citeste ce ati facut voi comunistii in Romania

La 2009-09-14 09:53:03, Hokusai san a scris:

Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,citeste ce ati facut voi comunistii in Romania

http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/

Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
Poate poti fi consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice

Hokusai san
2009-09-14 10:04:19

cine a schimbat macazul si de ce? / Iar tu fi om cinstit nu slugoi-latrau al lui Basescu, pe Net!

La 2009-09-14 09:21:25, CONDOR a scris:

> Domnule director de ziar, va veni "ZIUA" cind v-a iesi la lumina
> dedesupturile manevrelor de culise din redactii .
> Menirea presei este sa informeze cetatenii nu sa-i invrajbeasca asa
> cum face-ti dumneavoastra .
> Intrati in politica si razboiti-va cit doriti cu politicienii.
> Cum ramine cu deontologia profesionala.
> Apropo , nu de mult vroiati sa-l "distrugeti" pe Voiculescu.
> Am toate articolele dvs.in acest sen, dar surpriza s-a schimbat
> macazul, DE CE OARE,EXISTA O EXPLICATIE, NU ?
> Fiti ziaristi domnilor nu SLUGOI.
>
> ,
>

Davidescu vasile
2009-09-14 10:05:09

Re: Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,citeste ce ati facut voi comunistii in Romania

La 2009-09-14 09:59:25, Hokusai san a scris:
Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,citeste ce ati facut voi comunistii in Romania

http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/

Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
Poate poti fi consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice> La 2009-09-14 09:23:30, invizibil a scris:
>
> inseamna ca noi suntem ca un patefon stricat. eu am scris de multe
> ori ca io-s tonomat al lui Basescu, la fel ca aia de la EvZ!
> Repetam aceleasi lucruri la infinit.
>
>

Davidescu vasile
2009-09-14 10:06:07

Re: Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,citeste ce ati facut voi comunistii in Romania

La 2009-09-14 10:04:19, Hokusai san a scris:

Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,citeste ce ati facut voi comunistii in Romania

http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/

Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
Poate poti fi consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice

Hokusai san
2009-09-14 10:06:22

Re: Argumente / Esti platit bine pedelistule pentru manipularea, propaganda pe Net?

La 2009-09-14 08:55:30, Radu M a scris:

> Daca vrei sa te cred, vino cu dovezi, argumente solide, nu-mi vinde
> gogosi. SRS e bun, nevinovat, un inocent, ce mai, iar TB e raul
> suprem. Cat despre EVZ, are o clasa, doua, peste Ziua. Spun asta pt.
> ca le "rasfoiesc" pe ambele - e vorba de calitatea articolelor,
> nicidecum grafica sau alte chestii. Din punctul tau de vedere, faptul
> ca nu-l injura pe fata pe Basescu inseamna ca sunt cu el. Din punctul
> meu de vedere asta se numeste bun simt si profesionalism. Basescu nu
> e presedintele pe care mi-l doresc, dar fara suparare, e putin peste
> "oferta" voastra.
>

Davidescu vasile
2009-09-14 10:06:49

Re: Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,citeste ce ati facut voi comunistii in Romania

La 2009-09-14 10:02:08, Hokusai san a scris:
Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,citeste ce ati facut voi comunistii in Romania

http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/

Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
Poate poti fi consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice> La 2009-09-14 09:59:23, Ra-shell a scris:
>
> > Ce de micuti patapievici s-au itit din gaurile internetului....sunteti
> > patetici, parca ati fi angajati cu totii la icr.
> >
>
>

Hokusai san
2009-09-14 10:06:56

Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop, a comunism, pe Internet???????

La 2009-09-14 10:05:09, Davidescu vasile a scris:

> La 2009-09-14 09:59:25, Hokusai san a scris:
> Hokusai:faci internetul sa puta.Comunistule,citeste ce ati facut voi
> comunistii in Romania
>
> http://www.filehost.ro/555121/PSIHIATRIA_SUB_DICTATURA_COMUNISTA_doc/
>
> Nu te mai da psiholog ca nu merge cu mine care am pregatit
> psihologi.Chiar tu spuneai ca nu practici.Adica stii psihologie dar
> fiind boier nu o practici sau lumea nu te apresiaza
> Poate poti fi consilier psihologic pentru clientii de WC-uri publice
>
>
>
> > La 2009-09-14 09:23:30, invizibil a scris:
> >
> > inseamna ca noi suntem ca un patefon stricat. eu am scris de multe
> > ori ca io-s tonomat al lui Basescu, la fel ca aia de la EvZ!
> > Repetam aceleasi lucruri la infinit.
> >
> >
>
>

mitroi ion
2009-09-14 10:07:12

iti place bashcalia...

pacat ca oamenii care au ce sa spuna nu au ziare.
Ca sa scri un articol prost nu-ti trebuie minte multa...dar sa scri doua...

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Masonii lui Danacu se leapada de statul roman (4561 afisari)
 Basescu aparat de papagalul EvZ (3594 afisari)
 Fratii de Arme protejati de EvZ (2233 afisari)
 Inaltarea Sfintei Cruci (1873 afisari)
 Sfarsitul haiduciei lui Bandris (1606 afisari)
 O descoperire revolutionara: Lumea ar putea sa nu ramana niciodata fara hidrocarburi (3281 afisari)
 Ioana Visan, dama de companie preferata a lui Berlusconi: "E un libidinos si pe deasupra arata si groaznic" (2826 afisari)
 Camerele video de la Metro Baneasa filmeaza in cabinele de proba - VIDEO (2571 afisari)
 Un sarpe cu picior a fost descoperit in China (1904 afisari)
 Breb, orasul maramuresan unde Printul Charles este vecin cu un fotograf britanic venit sa caute "raiul pe Pamant"  (1783 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01809 sec.