Ziua Logo
  Nr. 4637 de vineri, 11 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-09-11

Comentarii: 141, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2009-09-10 21:17:22

Justitia in tabara comunista si antireformista

Justitia in tabara comunista si antireformista

Democratia este slaba si da posibilitatea vechilor structuri,mai bine zis perpetuiaza comportamentul justitiei comuniste.

Comunistii au fost oameni destepti.Ei stiau ca daca va mentine pe vechii magistrati comunismul nu va face progrese.
Asa ca a concediat imediat pe toti magistratii si au pus in locul lor muncitori cu 3 si 6 luni instruire juridica la partid.Ulterior au incadrat justitia cu oameni bine alesi inca de la intrarea in facultate.
Sistemul democratic nu are si poate nici nu ar fi desirabil sa faca asa ceva.Din acest motiv justitia romana este formata din batranei fosti comunisti,adesea securisti si in naivitatea sa guvernul Boc cu acestia doreste sa faca reforme in tara sau chiar in justitie.
Rezulta ca trebue sa asteptam 3 generatii pana sistemul cadrelor comuniste vor permite reforma in justitie.
Altfel nu este nici o posibilitate si daca mai era nevoie atacul decisiv al CSM contra dlui Presedinte ne-a aratat marea dimensiune a reactiunii si antireformismului in Romania la care imediat s-au aliniat asa numitii sindicalisti care doresc sa distruga tara dar sa ia si ei lefuri mari.
Sa fie justitie chiar daca ar pieri lumea

Asa intelegeau stramosii nostri latini problema justitiei chiar cu 2000 de ani inaintea .
Lipsa justitiei,lipsa de legi,de reguli creaza asa numita ANOMIE adica o situatie insuportabila pentru societatea omeneasca,un fel de societate-jungla in care cel mai tare domina.
Daca cetatenii tarii inteleg aceasta exigenta pentru a avea o viata civilizata,pegra politicii romanesti care,mai ales dupa 1989 va folosi politica pentru imbogatire, inteleg foarte bine ca numai o justitie aservita,o justitie cu dublu standard le poate servi interesele.
De aceea,inainte si dupa 1989 justitia romana a fost principala tinta a nomenclaturii comuniste si a nomenclaturii oligarhice de dupa 1989.

Nu ne vom opri asupar justitiei comuniste care reprezinat un caz de anomalie istorica dar putem trage si de aici concluzia ca daca justitia este subjugata de un grup(politicieni de tip PCR sau politicieni de tip oligarhi) speranta de democratie,de libertate si in ultimul rand de umanism sunt distruse.

Dupa 1989 este suficient a enumera pe toti fostii ministri de justitie pentru a vedea (poate cu exceptia doamnei Macovei) dusmania si aservirea lor,ei fiind expresia politicii partidelor din care fac parte.

Adeseori vorbim de reforme(in sanatate,invatamant,agricultura etc etc),de fapt toate sunt cuvinte fara acoperire.
Nu se poate reforma un sistem social,chiar o institutie de catre persoane care profita de acel sistem sau institutie.Reforma ar putea-o face numai cei care sufera de pe urma sistemului sau institutiei.Mai exista si situatia ca reforma sa poata fi facuta de indivizi noi veniti,in cazul nostru tineretul mai multor generatii si dece nu si strainii care au produs succes in domenii care ar fi ramas la pamant(industrie,sistem bancar,diferite feluri de managemenet si chiar de consultantii straini ai partidelor oligarhice).

In momentul de fata ne aflam intr-un punct nodal.Se spune ca de o luna nu avem ministrui al justitiei si ca vom avea de suferit.
Dar,scuzati-ma,decat cu un ministru ca Chiuariu mai bine fara.Lipsa unui ministru ca Chiuariu este preferabila decat un alt ministru ca el.

Escelenta sa Dl.Presedinte Basescu dovedeste inca odata ca are o misiune istorica.El doreste o justitie independenta,un ministru fara pata si este in stare sa faca orice pentru a face din ministrul justitiei un al doilea ministru Macovei.

Cine priveste azi cu interes scena politica isi da seama de fortele raului,de gruparea oligarhica transpartinica(de la PSD la PNL) de eforturile disperate pentru a pune mana pe justitie pentru a-si salva averile si traiul parazitar.
Lupta reactiunii contra dlui Basescu si a PD-L este fara menajamente.Dupa ce cauta ca acul in carul cu fan coruptii partidelor progresiste,sau se fac de ras cu eternele acuzatii devenite proverbiale(casa din Mihaileanu,flota),acum cu o violenta nemaivazuta doresc sa impuna un exponent al nomenclaturii ca diriguitor al justitiei romane.Multi vad prin acest ministru pe dl.Patriciu,Voiculescu si alti din topul 100 al miliardarilor,care vor sa domine Romania si sa se guverneze in favoarea lor.
Dl.Basescu a spus-o clar membrilor CSM ca ei sunt datori sa lupte pentru prestigiul justitiei,ei nu trebuie sa se lase calcati in picioare.Cele 40 de legi,la care se adauga sute netrimise CSM pentru aviz ne arata dispretul guvernantilor pentru judecatori si procurori. Si in ultima instanta pentru cei pe care ii considera doar magazie de voturi,adica demodatul cuvant,POPORUL,care reactiuneata la cativa zeci de lei la pensie sau la un litru de ulei.

Este posibil ca binele sa nu invinga temporar si dna.Nicolae sa devina ministru,un ministru pentru cei care lupta sa o numeasca.

Eu cred ca victoria lor va fi temporara.Noile generatii de electori,gustul democratiei dar si abuzurile mogulilor si oligarhilor va trebui sa incline definitiv balanta la alegeri, balanta puterii politice si, astfel sa ne indreptam spre o noua era,cea in care justitia sa reprezinte impartial si drept, stalpul democratiei in Romania.

Ghita Bizonu'
2009-09-10 21:23:18

Re: Jba m,ai co9mnuisti deact prsu tau mai greu de gasit !! Si inca : in jmustitie 3/4

dintre magistrati sunt tineri angajati dupa 1996 . De unde tac-tu ( de la 3 coceni) securisti intre ei ?
Si tu cu luopsta ta cu mogulii si oligarhii cam puti a comunsim ...

Atamild
2009-09-10 21:31:17

Nu se stie

Pana la urma, muritorii de rand raman tot in ceata. Nu sunt probe. A fost un fals al presei, cam asa s-a intamplat, noi, cetatenii acestei planete am oftat, si finalul
ramne neterminat..
Matilda

gili
2009-09-10 21:38:33

He-he-he ! Sarpele cind il doare capul iese la drum ...

Far de sa banuiasca ca o sa-i fie strivit . Capul ...
Iata ce inseamna sa te duci tu cel care ai sferetisit flota si multe alea sa te ratoiesti la juzi in loc sa bagi capul la cutie si sa le multumesti frumos ca te-au facut scapat prin neprezentare , n'asa?

Greywolf
2009-09-10 21:57:47

Unii....

se tot pishe pe garduri. Unul din ei este Traian Basescu! Eroarea mare pe care o fac este ca pot sasi inchipuie ca pot sa pise si oameni. Nu toti indivizii se comporta ca si gardurile atunci cand sunt pisate. Magistratii au fost oamenii demni care nu s-au lasat urinati de Basescu! Cinste lor!

jan dinu
2009-09-10 22:03:19

Panglici - panglici - in ele o s-a te'ncurci !!

Scinteia pe timpuri era mai decenta !
JD

ion avadanei
2009-09-10 22:50:54

Re: Justitia in tabara comunista si antireformista


Cateva adevaruri si multe lozinci, dle Davidescu. Precum si un partizanat politic nedisimulat, care - sincer sa fiu- starneste repulsie. Te joci cu vorbele , dai sentinte in numele istoriei, imprastii ura si venin, dovedind o foarte, foarte slaba intelegere a realitatii. Amesteci pe comunisti cu sindicalisti, pe toti cu partidele politice, mai dai o copita in stanga, una in dreapta, il ridici in slava cerului pe idolul tau,matrozul pisicher si hot, si gata discursul!Pe scurt, nu stiu de ce te bagi in vorba. Ca sa-ti dai parerea , ca asa ai auzit ca e in democratie? Daca lumea s-ar lua dupa toti semidoctii si refulatii ar curge numai sange in jur. Ar fi fost mult mai cuminte sa taci si sa asculti. Ramaneai filosof. Asa pari un pensionar prost...informat.

Arogantu'
2009-09-10 22:57:52

Cu partea "prost" e impacat ! El se revolta pentru partea "pensionar" ... ndc


La 2009-09-10 22:50:54, ion avadanei a scris:

>
> Cateva adevaruri si multe lozinci, dle Davidescu. Precum si un
> partizanat politic nedisimulat, care - sincer sa fiu- starneste
> repulsie. Te joci cu vorbele , dai sentinte in numele istoriei,
> imprastii ura si venin, dovedind o foarte, foarte slaba intelegere a
> realitatii. Amesteci pe comunisti cu sindicalisti, pe toti cu
> partidele politice, mai dai o copita in stanga, una in dreapta, il
> ridici in slava cerului pe idolul tau,matrozul pisicher si hot, si
> gata discursul!Pe scurt, nu stiu de ce te bagi in vorba. Ca sa-ti dai
> parerea , ca asa ai auzit ca e in democratie? Daca lumea s-ar lua
> dupa toti semidoctii si refulatii ar curge numai sange in jur. Ar fi
> fost mult mai cuminte sa taci si sa asculti. Ramaneai filosof. Asa
> pari un pensionar prost...informat.
>
>

Danny
2009-09-10 23:55:20

Re: Unii....

La 2009-09-10 21:57:47, Greywolf a scris:

> se tot pishe pe garduri. Unul din ei este Traian Basescu! Eroarea mare
> pe care o fac este ca pot sasi inchipuie ca pot sa pise si oameni. Nu
> toti indivizii se comporta ca si gardurile atunci cand sunt pisate.
> Magistratii au fost oamenii demni care nu s-au lasat urinati de
> Basescu! Cinste lor!

Absolut lupule! Datorita acestor "oameni demni" (?!?) a ajuns justitia romaneasca pata cea mai intunecata pe imaginea Romaniei

Conan___the___Barbarian
2009-09-11 00:06:02

Traian Basescu a provocat tragedia 11 septembrie 2001 in New-York

Sau poate a fost alt presedinte dar nu conteaza, tot nu verifica nimeni... N'asa dom' SRS?

gili
2009-09-11 00:23:27

Re: Traian Basescu a provocat tragedia 11 septembrie 2001 in New-York

Iote dom'le ca io nu stiam ca asta afacut si fapte bune !...

gili
2009-09-11 00:41:58

Gata ! Asta este finalul ... Adio si un praz verde .

Sistemul ticalosit i-a aratat usa ticalosului .

Cuza Juganaru
2009-09-11 04:16:32

Va felicit pentru inteleptul si frumosul comentariu, Dle Davidescu!

Va felicit sincer pentru faptul ca sunteti un om adevarat. Cei care mai scriu aici ar trebui sa citesca in primul rand comentariu Dvs., pentru ca au multe de invatat.

cosor ion
2009-09-11 04:45:00

Re: Justitia in tabara comunista si antireformista

La 2009-09-10 21:17:22, Davidescu vasile a scris:

> Justitia in tabara comunista si antireformista
>
> Democratia este slaba si da posibilitatea vechilor structuri,mai bine
> zis perpetuiaza comportamentul justitiei comuniste.
>
> Comunistii au fost oameni destepti.Ei stiau ca daca va mentine pe
> vechii magistrati comunismul nu va face progrese.
> Asa ca a concediat imediat pe toti magistratii si au pus in locul lor
> muncitori cu 3 si 6 luni instruire juridica la partid.Ulterior au
> incadrat justitia cu oameni bine alesi inca de la intrarea in
> facultate.
> Sistemul democratic nu are si poate nici nu ar fi desirabil sa faca
> asa ceva.Din acest motiv justitia romana este formata din batranei
> fosti comunisti,adesea securisti si in naivitatea sa guvernul Boc cu
> acestia doreste sa faca reforme in tara sau chiar in justitie.
> Rezulta ca trebue sa asteptam 3 generatii pana sistemul cadrelor
> comuniste vor permite reforma in justitie.
> Altfel nu este nici o posibilitate si daca mai era nevoie atacul
> decisiv al CSM contra dlui Presedinte ne-a aratat marea dimensiune a
> reactiunii si antireformismului in Romania la care imediat s-au
> aliniat asa numitii sindicalisti care doresc sa distruga tara dar sa
> ia si ei lefuri mari.
> Sa fie justitie chiar daca ar pieri lumea
>
> Asa intelegeau stramosii nostri latini problema justitiei chiar cu
> 2000 de ani inaintea .
> Lipsa justitiei,lipsa de legi,de reguli creaza asa numita ANOMIE adica
> o situatie insuportabila pentru societatea omeneasca,un fel de
> societate-jungla in care cel mai tare domina.
> Daca cetatenii tarii inteleg aceasta exigenta pentru a avea o viata
> civilizata,pegra politicii romanesti care,mai ales dupa 1989 va
> folosi politica pentru imbogatire, inteleg foarte bine ca numai o
> justitie aservita,o justitie cu dublu standard le poate servi
> interesele.
> De aceea,inainte si dupa 1989 justitia romana a fost principala tinta
> a nomenclaturii comuniste si a nomenclaturii oligarhice de dupa
> 1989.
>
> Nu ne vom opri asupar justitiei comuniste care reprezinat un caz de
> anomalie istorica dar putem trage si de aici concluzia ca daca
> justitia este subjugata de un grup(politicieni de tip PCR sau
> politicieni de tip oligarhi) speranta de democratie,de libertate si
> in ultimul rand de umanism sunt distruse.
>
> Dupa 1989 este suficient a enumera pe toti fostii ministri de justitie
> pentru a vedea (poate cu exceptia doamnei Macovei) dusmania si
> aservirea lor,ei fiind expresia politicii partidelor din care fac
> parte.
>
> Adeseori vorbim de reforme(in sanatate,invatamant,agricultura etc
> etc),de fapt toate sunt cuvinte fara acoperire.
> Nu se poate reforma un sistem social,chiar o institutie de catre
> persoane care profita de acel sistem sau institutie.Reforma ar
> putea-o face numai cei care sufera de pe urma sistemului sau
> institutiei.Mai exista si situatia ca reforma sa poata fi facuta de
> indivizi noi veniti,in cazul nostru tineretul mai multor generatii si
> dece nu si strainii care au produs succes in domenii care ar fi ramas
> la pamant(industrie,sistem bancar,diferite feluri de managemenet si
> chiar de consultantii straini ai partidelor oligarhice).
>
> In momentul de fata ne aflam intr-un punct nodal.Se spune ca de o luna
> nu avem ministrui al justitiei si ca vom avea de suferit.
> Dar,scuzati-ma,decat cu un ministru ca Chiuariu mai bine fara.Lipsa
> unui ministru ca Chiuariu este preferabila decat un alt ministru ca
> el.
>
> Escelenta sa Dl.Presedinte Basescu dovedeste inca odata ca are o
> misiune istorica.El doreste o justitie independenta,un ministru fara
> pata si este in stare sa faca orice pentru a face din ministrul
> justitiei un al doilea ministru Macovei.
>
> Cine priveste azi cu interes scena politica isi da seama de fortele
> raului,de gruparea oligarhica transpartinica(de la PSD la PNL) de
> eforturile disperate pentru a pune mana pe justitie pentru a-si salva
> averile si traiul parazitar.
> Lupta reactiunii contra dlui Basescu si a PD-L este fara
> menajamente.Dupa ce cauta ca acul in carul cu fan coruptii partidelor
> progresiste,sau se fac de ras cu eternele acuzatii devenite
> proverbiale(casa din Mihaileanu,flota),acum cu o violenta nemaivazuta
> doresc sa impuna un exponent al nomenclaturii ca diriguitor al
> justitiei romane.Multi vad prin acest ministru pe
> dl.Patriciu,Voiculescu si alti din topul 100 al miliardarilor,care
> vor sa domine Romania si sa se guverneze in favoarea lor.
> Dl.Basescu a spus-o clar membrilor CSM ca ei sunt datori sa lupte
> pentru prestigiul justitiei,ei nu trebuie sa se lase calcati in
> picioare.Cele 40 de legi,la care se adauga sute netrimise CSM pentru
> aviz ne arata dispretul guvernantilor pentru judecatori si procurori.
> Si in ultima instanta pentru cei pe care ii considera doar magazie de
> voturi,adica demodatul cuvant,POPORUL,care reactiuneata la cativa
> zeci de lei la pensie sau la un litru de ulei.
>
> Este posibil ca binele sa nu invinga temporar si dna.Nicolae sa devina
> ministru,un ministru pentru cei care lupta sa o numeasca.
>
> Eu cred ca victoria lor va fi temporara.Noile generatii de
> electori,gustul democratiei dar si abuzurile mogulilor si oligarhilor
> va trebui sa incline definitiv balanta la alegeri, balanta puterii
> politice si, astfel sa ne indreptam spre o noua era,cea in care
> justitia sa reprezinte impartial si drept, stalpul democratiei in
> Romania.
>
>
nustiu cit or fi ei comunisti,dar va asigur ca majoritatea judecatorilor,procurorilor sunt urmasii fostilor.ei se pling ca au mult de lucru.f.adevarat,dar cine-i de vina cind plimbi un dosar ani de zile,pina individul pica.eu nu va pling,pentru ca multi dintre D-voastra ati facut averi pe care nu le puteti justifica dintr-un salariu de jurist.de ce un profesor,doctor inginer,nu-si permite sa aiba viloaie,masini ultimul tip,de unde D-lor.?vreti salari mari,cam cit de mari?ce cauta Lidia Barbulescu,alias,ceausescu in acest forum si mai ales cine o tine.chiar este de neinlocuit?va asigur ca avem tineri cu doctorate in multe tari de renume,dar nu si-au gasit loc in justitia romaneasca pina nu se inscrie in partidul lui peste care-i conditioneaza numirea.cam asa s-a intimplat si cu Chioaru.tara va trebui ajutata tot din afara sa scape de capusele rosii si tot de cei care ne-au ajutat sa scapam de ceausescu,dar din pacate am scapat numai de ceausescu,in rest praful s-a ales,pentru ca manipularea lucreaza la parametri inalti.ginditi-va la SRS cit a tipat,huiduit,denigrat,s-a legat de la Adam si Eva ca-n final sa vedem o fisiiala.de fapt nu mai avem oameni cu coloana ci numai nevertebrate si alea tiritoare.poate ca Base ar vrea sa faca ceva,dar el nu a stiut sa-si tempereze pe Elba de a ajunge alaturi de un Becali.nu ma leg de Vadim pentru ca omul este cultivat,dar are gura proasta.nu le poti avea pe toate.unde merge tara?nustiu si nimeni inca nu stie.am devenit obiect de stiudiu pentru multi,care nu inteleg ce se intimpla.dar daca se aplica legea lustratiei,chiar la inceputirile domniei lui Base,poate alta ar fi fost situatia.de ce n-a vrut Base?are pacate?toti avem pacate,chiar si cind tacem,nu mai vorbesc cind jignim semenii pentru parerile lor.concluzia mea ca nu avem oameni politici ci numai bisnitari,care stiu sa promita si atit,apoi ajuns,incep scuzele si vina pe predecesori.vaide tine tara inca bogata dar vinduta bucata cu bucata strainilor

Arogantu'
2009-09-11 05:50:09

Ochelari de cal ? As ! Aici e vorba de ochelari de bou !

<<Cine priveste azi cu interes scena politica isi da seama de fortele raului,de gruparea oligarhica transpartinica(de la PSD la PNL) de eforturile disperate pentru a pune mana pe justitie pentru a-si salva averile si traiul parazitar.
Lupta reactiunii contra dlui Basescu si a PD-L este fara menajamente.Dupa ce cauta ca acul in carul cu fan coruptii partidelor progresiste,sau se fac de ras cu eternele acuzatii devenite proverbiale(casa din Mihaileanu,flota),acum cu o violenta nemaivazuta doresc sa impuna un exponent al nomenclaturii ca diriguitor al justitiei romane.Multi vad prin acest ministru pe dl.Patriciu,Voiculescu si alti din topul 100 al miliardarilor,care vor sa domine Romania si sa se guverneze in favoarea lor. >>

jan dinu
2009-09-11 07:03:34

Incurabila obsesie ...

Daca -- BASESCU -- n-ar fi -...SRS-ul n-ar exista !
Platidudinile pe aceiashi tema iL impinge pe
jurnalist la culmiile disperarii stiind ca presedintele
mai cistiga un mandat ...
A devenit ca-o jucarie stricata - ce trebuie aruncata !...
JD

dementilor
2009-09-11 07:32:55

Sorine mai bine ti-ai pl&aring;nge b&aring;iatul

Hokusai san
2009-09-11 07:51:37

FOARTE CORECT stimate domn SRS, NU traiesti degeaba ca Basescu si altii ca el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sinere felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hokusai san
2009-09-11 07:53:07

Re: FOARTE CORECT stimate domn SRS, NU traiesti degeaba ca Basescu si alte jeguri pedeliste!!!!!!!!
Dumnezeu, evolutia si reincarnarea exita vesnic!!!!!!!!!!!!!La 2009-09-11 07:51:37, Hokusai san a scris:

> Sinere felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>

Hokusai san
2009-09-11 07:54:08

Re: FOARTE CORECT stimate domn SRS, NU traiesti degeaba ca Basescu si alte jeguri pedeliste!!!!!!!!


Dumnezeu, evolutia si reincarnarea exista vesnic!!!!!!!!!!!!!
> La 2009-09-11 07:51:37, Hokusai san a scris:
>
> > Sinere felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> >
>
>

Hokusai san
2009-09-11 07:54:46

Re: Gata ! Asta este finalul ... Adio si un praz verde ./ CORECT

La 2009-09-11 00:41:58, gili a scris:

> Sistemul ticalosit i-a aratat usa ticalosului .
>

Hokusai san
2009-09-11 07:55:59

Re: Sorine mai bine ti-ai pl&aring;nge b&aring;iatul

don giovanni
2009-09-11 07:56:26

Obama, Lockerbie, Gaddafi, secretele revolutiei, fregatele, inghetata si Basescu

Domnule Rosa Stanescu, de ce ascundeti adevarul? Cine si ce va obliga sa nu spuneti poporului romin cutremuratoarele descoperiri la care ati ajuns? Hai sa o fac eu: ambasadorul SUA, Mark Gittenstein, a declarat ieri ca presedintele Obama nu vrea sa il primeasca pe Basescu la Casa alba. De fapt, domnul Obama va declansa o cruciada anti-Basescu bazata pe informatiile primite de la CIA: premierul britanic Gordon Brown a decis sa il elibereze pe atentatorul libian de la Lockerbie, din cauza santajului aplicat de Traian Basescu pe tema fregatelor. Pe scurt,, cu Basescu s-a declarat gata sa plateasca 10 miliarde (dupa unele surse, ar fi vorba de 20) lire sterline fimelor britanice pt modernizarea fregatelor, cu conditia eliberarii teroristului libian. De ce? Pentru ca prostituata rominca (surse din cadrul SPP ne-au confirmat ca aceasta sare gardul de la Cotroceni in mod frecvent) ce a ajuns in patul lui Silvio Berlusconi l-a determinat pe acesta sa includa un addendum secret la acordul strategic incheiat cu Gaddafi, prin care Mircea Basescu primeste concesiunea monopolului comertului cu inghetata in Jamihiria Libiana pentru 99 de ani! De fapt, legaturile familiei Basescu cu Libia sunt mult mai vechi, din anii 1980, cand Traian Basescu a transportat la Benghazi , cu petrolierul Biruinta, in mai multe randuri, cate 150000 tone apa grea de la Turnu Severin, cu care Gaddafi intentiona sa ude desertul. Planul acesta a esuat, datorita interventiei Mossad. Oricum, teroristii libieni implicati in Revolutia romina aveau sarcina scoaterii din tara, in decembrie 1989, a fratilor Basescu. Si acest plan a esuat datorita eroismului lui Sorin Rosca Stanescu, angajat si la acea data de Securitate in lupta anti terorista. Aceste legaturi ale clanului Basescu cu teroristii libieni au fost documentate in adevaratele dosare ale Revolutiei romine. Dosarele ce au fost facute acum publice au fost curatate de aceste referiri la legaturile clanului Basescu cu atentatele de la 11 septembrie, iar atitudinea demna a magistratilor la sedinta CSM, in special a Monei Pivniceru, a fots determinata de aceasta grava imixtiune a lui Basescu in actul de justitie. Ar trebui mentionat totusi si un amanunt ce tine mai mult de psihanaliza: exista si un conflict de personalitate intre doamna Mona si Elena Basescu pe tema "cine are buze mai umflate". Uuufff, vedeti, domnule Rosca Stanescu ca se poate? Curaj!

Hokusai san
2009-09-11 07:57:00

Re: Incurabila obsesie ...

Da-te-n ma-ta jeg scirbos pedelist, huuuuuuuoooooooooo!!!!!!!!!La 2009-09-11 07:03:34, jan dinu a scris:

> Daca -- BASESCU -- n-ar fi -...SRS-ul n-ar exista !
> Platidudinile pe aceiashi tema iL impinge pe
> jurnalist la culmiile disperarii stiind ca presedintele
> mai cistiga un mandat ...
> A devenit ca-o jucarie stricata - ce trebuie aruncata !...
> JD
>

Hokusai san
2009-09-11 07:58:12

Re: Panglici - panglici - in ele o s-a te'ncurci !!

Da-te-n ma-ta jegule securist!!!!!!!!!!!!!!!!!
La 2009-09-10 22:03:19, jan dinu a scris:

> Scinteia pe timpuri era mai decenta !
> JD
>

Hokusai san
2009-09-11 07:58:45

Re: He-he-he ! Sarpele cind il doare capul iese la drum ...' CORECT

La 2009-09-10 21:38:33, gili a scris:

> Far de sa banuiasca ca o sa-i fie strivit . Capul ...
> Iata ce inseamna sa te duci tu cel care ai sferetisit flota si
> multe alea sa te ratoiesti la juzi in loc sa bagi capul la cutie si
> sa le multumesti frumos ca te-au facut scapat prin neprezentare ,
> n'asa?
>

Hokusai san
2009-09-11 08:01:44

Re: Obama, Lockerbie, Gaddafi, secretele revolutiei, fregatele, inghetata si Basescu / BRAVO!

La 2009-09-11 07:56:26, don giovanni a scris:

> Domnule Rosa Stanescu, de ce ascundeti adevarul? Cine si ce va obliga
> sa nu spuneti poporului romin cutremuratoarele descoperiri la care
> ati ajuns? Hai sa o fac eu: ambasadorul SUA, Mark Gittenstein, a
> declarat ieri ca presedintele Obama nu vrea sa il primeasca pe
> Basescu la Casa alba. De fapt, domnul Obama va declansa o cruciada
> anti-Basescu bazata pe informatiile primite de la CIA: premierul
> britanic Gordon Brown a decis sa il elibereze pe atentatorul libian
> de la Lockerbie, din cauza santajului aplicat de Traian Basescu pe
> tema fregatelor. Pe scurt,, cu Basescu s-a declarat gata sa plateasca
> 10 miliarde (dupa unele surse, ar fi vorba de 20) lire sterline
> fimelor britanice pt modernizarea fregatelor, cu conditia eliberarii
> teroristului libian. De ce? Pentru ca prostituata rominca (surse din
> cadrul SPP ne-au confirmat ca aceasta sare gardul de la Cotroceni in
> mod frecvent) ce a ajuns in patul lui Silvio Berlusconi l-a determinat
> pe acesta sa includa un addendum secret la acordul strategic incheiat
> cu Gaddafi, prin care Mircea Basescu primeste concesiunea monopolului
> comertului cu inghetata in Jamihiria Libiana pentru 99 de ani! De
> fapt, legaturile familiei Basescu cu Libia sunt mult mai vechi, din
> anii 1980, cand Traian Basescu a transportat la Benghazi , cu
> petrolierul Biruinta, in mai multe randuri, cate 150000 tone apa grea
> de la Turnu Severin, cu care Gaddafi intentiona sa ude desertul.
> Planul acesta a esuat, datorita interventiei Mossad. Oricum,
> teroristii libieni implicati in Revolutia romina aveau sarcina
> scoaterii din tara, in decembrie 1989, a fratilor Basescu. Si acest
> plan a esuat datorita eroismului lui Sorin Rosca Stanescu, angajat si
> la acea data de Securitate in lupta anti terorista. Aceste legaturi
> ale clanului Basescu cu teroristii libieni au fost documentate in
> adevaratele dosare ale Revolutiei romine. Dosarele ce au fost facute
> acum publice au fost curatate de aceste referiri la legaturile
> clanului Basescu cu atentatele de la 11 septembrie, iar atitudinea
> demna a magistratilor la sedinta CSM, in special a Monei Pivniceru, a
> fots determinata de aceasta grava imixtiune a lui Basescu in actul de
> justitie. Ar trebui mentionat totusi si un amanunt ce tine mai mult
> de psihanaliza: exista si un conflict de personalitate intre doamna
> Mona si Elena Basescu pe tema "cine are buze mai umflate". Uuufff,
> vedeti, domnule Rosca Stanescu ca se poate? Curaj!
>

Hokusai san
2009-09-11 08:02:28

Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop, a comunism, pe Internet???????

La 2009-09-10 21:17:22, Davidescu vasile a scris:

> Justitia in tabara comunista si antireformista
>
> Democratia este slaba si da posibilitatea vechilor structuri,mai bine
> zis perpetuiaza comportamentul justitiei comuniste.
>
> Comunistii au fost oameni destepti.Ei stiau ca daca va mentine pe
> vechii magistrati comunismul nu va face progrese.
> Asa ca a concediat imediat pe toti magistratii si au pus in locul lor
> muncitori cu 3 si 6 luni instruire juridica la partid.Ulterior au
> incadrat justitia cu oameni bine alesi inca de la intrarea in
> facultate.
> Sistemul democratic nu are si poate nici nu ar fi desirabil sa faca
> asa ceva.Din acest motiv justitia romana este formata din batranei
> fosti comunisti,adesea securisti si in naivitatea sa guvernul Boc cu
> acestia doreste sa faca reforme in tara sau chiar in justitie.
> Rezulta ca trebue sa asteptam 3 generatii pana sistemul cadrelor
> comuniste vor permite reforma in justitie.
> Altfel nu este nici o posibilitate si daca mai era nevoie atacul
> decisiv al CSM contra dlui Presedinte ne-a aratat marea dimensiune a
> reactiunii si antireformismului in Romania la care imediat s-au
> aliniat asa numitii sindicalisti care doresc sa distruga tara dar sa
> ia si ei lefuri mari.
> Sa fie justitie chiar daca ar pieri lumea
>
> Asa intelegeau stramosii nostri latini problema justitiei chiar cu
> 2000 de ani inaintea .
> Lipsa justitiei,lipsa de legi,de reguli creaza asa numita ANOMIE adica
> o situatie insuportabila pentru societatea omeneasca,un fel de
> societate-jungla in care cel mai tare domina.
> Daca cetatenii tarii inteleg aceasta exigenta pentru a avea o viata
> civilizata,pegra politicii romanesti care,mai ales dupa 1989 va
> folosi politica pentru imbogatire, inteleg foarte bine ca numai o
> justitie aservita,o justitie cu dublu standard le poate servi
> interesele.
> De aceea,inainte si dupa 1989 justitia romana a fost principala tinta
> a nomenclaturii comuniste si a nomenclaturii oligarhice de dupa
> 1989.
>
> Nu ne vom opri asupar justitiei comuniste care reprezinat un caz de
> anomalie istorica dar putem trage si de aici concluzia ca daca
> justitia este subjugata de un grup(politicieni de tip PCR sau
> politicieni de tip oligarhi) speranta de democratie,de libertate si
> in ultimul rand de umanism sunt distruse.
>
> Dupa 1989 este suficient a enumera pe toti fostii ministri de justitie
> pentru a vedea (poate cu exceptia doamnei Macovei) dusmania si
> aservirea lor,ei fiind expresia politicii partidelor din care fac
> parte.
>
> Adeseori vorbim de reforme(in sanatate,invatamant,agricultura etc
> etc),de fapt toate sunt cuvinte fara acoperire.
> Nu se poate reforma un sistem social,chiar o institutie de catre
> persoane care profita de acel sistem sau institutie.Reforma ar
> putea-o face numai cei care sufera de pe urma sistemului sau
> institutiei.Mai exista si situatia ca reforma sa poata fi facuta de
> indivizi noi veniti,in cazul nostru tineretul mai multor generatii si
> dece nu si strainii care au produs succes in domenii care ar fi ramas
> la pamant(industrie,sistem bancar,diferite feluri de managemenet si
> chiar de consultantii straini ai partidelor oligarhice).
>
> In momentul de fata ne aflam intr-un punct nodal.Se spune ca de o luna
> nu avem ministrui al justitiei si ca vom avea de suferit.
> Dar,scuzati-ma,decat cu un ministru ca Chiuariu mai bine fara.Lipsa
> unui ministru ca Chiuariu este preferabila decat un alt ministru ca
> el.
>
> Escelenta sa Dl.Presedinte Basescu dovedeste inca odata ca are o
> misiune istorica.El doreste o justitie independenta,un ministru fara
> pata si este in stare sa faca orice pentru a face din ministrul
> justitiei un al doilea ministru Macovei.
>
> Cine priveste azi cu interes scena politica isi da seama de fortele
> raului,de gruparea oligarhica transpartinica(de la PSD la PNL) de
> eforturile disperate pentru a pune mana pe justitie pentru a-si salva
> averile si traiul parazitar.
> Lupta reactiunii contra dlui Basescu si a PD-L este fara
> menajamente.Dupa ce cauta ca acul in carul cu fan coruptii partidelor
> progresiste,sau se fac de ras cu eternele acuzatii devenite
> proverbiale(casa din Mihaileanu,flota),acum cu o violenta nemaivazuta
> doresc sa impuna un exponent al nomenclaturii ca diriguitor al
> justitiei romane.Multi vad prin acest ministru pe
> dl.Patriciu,Voiculescu si alti din topul 100 al miliardarilor,care
> vor sa domine Romania si sa se guverneze in favoarea lor.
> Dl.Basescu a spus-o clar membrilor CSM ca ei sunt datori sa lupte
> pentru prestigiul justitiei,ei nu trebuie sa se lase calcati in
> picioare.Cele 40 de legi,la care se adauga sute netrimise CSM pentru
> aviz ne arata dispretul guvernantilor pentru judecatori si procurori.
> Si in ultima instanta pentru cei pe care ii considera doar magazie de
> voturi,adica demodatul cuvant,POPORUL,care reactiuneata la cativa
> zeci de lei la pensie sau la un litru de ulei.
>
> Este posibil ca binele sa nu invinga temporar si dna.Nicolae sa devina
> ministru,un ministru pentru cei care lupta sa o numeasca.
>
> Eu cred ca victoria lor va fi temporara.Noile generatii de
> electori,gustul democratiei dar si abuzurile mogulilor si oligarhilor
> va trebui sa incline definitiv balanta la alegeri, balanta puterii
> politice si, astfel sa ne indreptam spre o noua era,cea in care
> justitia sa reprezinte impartial si drept, stalpul democratiei in
> Romania.
>
>

Ra-shell
2009-09-11 08:03:05

Re: Justitia in tabara comunista si antireformista

La 2009-09-10 21:17:22, Davidescu vasile a scris:

> Justitia in tabara comunista si antireformista
>
> Democratia este slaba si da posibilitatea vechilor structuri,mai bine
> zis perpetuiaza comportamentul justitiei comuniste.
>
etc....
Cu justitia comunista si corupta aveti perfecta dreptate. Cu "domnul Basescu" ati dat-o in bara. Sunt destui in tara asta care ar putea face morala celor din justitie, dar nu dl. basescu, lupul moralist. Hotul striga hotii? E trist sa vezi un demn reprezentant al unei familii modeste intelectual, dar care s-au imbogatit cu TOTII peste noapte, mai ceva ca familia Rockefeller, ca da sfaturi si solutii in toate domeniile, si are solutia magica asa...de la o zi la alta. Dar faptul ca si-a pus justitia in cap, este dupa parerea mea o mare greseala, mai ales cand ai o flota pe constiinta. Dar cine stie, asa poate este tot raul spre bine. Eu nu mai stiu, un fost presedinte are imunitate pe viata sau poate face si puscarie?!?!

Hokusai san
2009-09-11 08:06:02

Re: Va felicit pentru inteleptul si frumosul comentariu, Dle Davidescu!

ESTI UN MARE jeg comunist-PEDELIST, LA FEL CA COMUNISTUL DAVIDESCU SI CA TOTI PEDELISTII FARA CREIERE!!!!!!!!!La 2009-09-11 04:16:32, Cuza Juganaru a scris:

> Va felicit sincer pentru faptul ca sunteti un om adevarat. Cei care
> mai scriu aici ar trebui sa citesca in primul rand comentariu Dvs.,
> pentru ca au multe de invatat.
>

jan dinu
2009-09-11 08:25:42

-- ABACADABRA -- ratziunii - STANESCU - !!

Este anesteziata dar NU poate fi operata ...
circumvolutiunile sunt stricate de alchol shi transplant nu se mai poate !
Poate Hokusai - ai imprumuta una de maimutza pregatita s-a dea'n utza ...
JD

Romanul Antimason
2009-09-11 08:33:20

Pivniceru dupa stil , voce si raguseala are caracteristica unui magistrat tipic bolsevic

securitatea "democratizata" din justitie s-a prins ca trebuie sa urle mai tare la Basescu ca sa-l invinga, el fiind singur in fata haitei cu caracter specific securistic

crsta
2009-09-11 08:39:11

INTERESE, PESTE TOT

D. Rosca, este suprinzator modul in care se prezinta acest punct de vedere.
Magistratii erau DUMNEZEI, ALATURI DE PARLAMENTARII IN ROMANIA.
De atatia ani magistratii puteau sa spuna si sa exemplifice interventiile politice in actul de justitie, lucrul ne prezentat pana acuma.
Este adevarat ca este o instabilitate legislativa
Dar incompetenta ,abuz, ipocrizia din partea magistartilor este prezentat zilnic in media si tv, nu vorbim de hotararile date de CEDO, unde Romania, ESTE OBLIGATA SA PLATEASCA PESET10 MILOANE DE EURO, PENTRU CE?
Cati magistratii au fost sanctionati?
Cati au platit pentru aceste erori judiciare?Este falsa ideia ca nu exista altii sa le i-a locul.
Pana acuma au avut salarii mari si au facut justitia cum au vrut
Crede cineva ca acuma vor fiimai corecti.
Daca cineva din ar fi facut greva si ar oprii activitatea publica era cu siguranta acuma si arstat.
Dar, saraci de magistratii nu de ce?
AFARA CU ACESTI TUPIESTI
De ce nu pleaca din sistem daca este rau?
Pensionari la fel AFARA CU ACESTIA
NU LE MAI PLANGETI DE MILA
PLANGETI DE MILA ACELOR CARE AU FOST VICTIMELE ACESTOR MAGISTRATI

batranu
2009-09-11 09:06:35

Turnatoruleeeeeeeeeeeeeeeee

Pai tu este normal sa scrii si sa aperi putreziciunile astea din magistratura ca la cate dosare ai tu pe acolo ar cam trebui. Deageaba latrati voi de 16 ore ca magistrati lu peste din CSM la-u facut KO pe Basescu ca nui adevarat uitativa cu ochi deschisi nu cu aia de cal ca presedintele a raspuns sec si la obiect tuturor atacurilor acelor comunisti notorii care reprezinta magistratura romana . Da am curajul sa spun ca magistrati lu peste nu-i intereseaza ca nu au sedii ca nu au hartie de fax astai gargara ar judeca si- ntrun beci numa sa ramana cu salariile care le au , fiindca nu-ti trebuie sala de 5 stele sa te joci cu viata unui om cum se joaca ei. Cea mai aberanta scuza pe care o aud de 24 de ore cum ca nu ei sunt vinovati de hotararile CEDO ci parlamentul ca nu le-a facut legi ca lumea pai au vrut asta cu Iorgovan, Iliescu, Cochinescu, Jean Predescu si alti trepadusi care acum i-si tarasc boasele pe scaunele de la inalta curte si de la curtea constitutionala. E greu pentru uni de aici de pe lista sa inteleaga asta fiindca cred ca ei insusi sunt dalmatieni au probleme sau au interese de aparat.
Uitativa la acel individ notoriu fost sef al CSM Lupascu care a fost cel mai mare opozant si antireformator din justitia romana in perioada cand a detinut functia de sef la CSM care spune ca presedintele nu stie sa conduca o sedinta CSM pai astai regele tampitilor cand spune asta . Pai daca seful statului conduce o sedinta CSAT unde se iau hotarari care privesc soarta tarii la un moment dat cum adica nu stie sa conduca o sedinta a unora care nu au nimic comun cu justitia ci doar cu grija buzunarelor lor. A ca el nu este de acord cu ei aia e altceva . Asa ca au uni dreptate cand spun dute frate la cimitir si plangeti copilul care poate a luat saracu fara sa vrea pacatele tale . Ca asa cum am mai scris sa-r putea de mos Nicolae seara pe la 9 sa te apuce damblageala cand o sa auzi ca domnul Presedinte TRAIAN BASESCU prin mila domnului si cu bunavointa poporului roman i-ti va mai face 5 ani viata de cosmar . Poate-mi ajuta dumnezeu la varsta care o am sa ajung in Bucuresti si sa te vad mergand pe magheru cu o pusca de jucarie in spate si un obuz de lemn in brate tipand "BASESCU MI LEA VANDUT " ai grija dumnezeu nu bate cu bata.

Arogantu'
2009-09-11 09:07:07

Nu zau - bolsevicii au avut si magistrati ?

Eu credeam ca aveau oameni ai muncii in domeniul Justitiei !

Ca sa nu mori asa cum esti - uite si alta opinie:

http://www.cotidianul.ro/pivniceru_presedinte-97721.html

PS L-a obligat, cumva, "haita" sa se duca peste CSM ?

La 2009-09-11 08:33:20, Romanul Antimason a scris:

> securitatea "democratizata" din justitie s-a prins ca trebuie sa urle
> mai tare la Basescu ca sa-l invinga, el fiind singur in fata haitei
> cu caracter specific securistic
>

Hokusai san
2009-09-11 09:09:31

Re: Batrinuleeeeeeeeeeeeeeeee comunist-pedelist fara creieeeeeeeeeeeeeeeerrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La 2009-09-11 09:06:35, batranu a scris:

> Pai tu este normal sa scrii si sa aperi putreziciunile astea din
> magistratura ca la cate dosare ai tu pe acolo ar cam trebui. Deageaba
> latrati voi de 16 ore ca magistrati lu peste din CSM la-u facut KO pe
> Basescu ca nui adevarat uitativa cu ochi deschisi nu cu aia de cal ca
> presedintele a raspuns sec si la obiect tuturor atacurilor acelor
> comunisti notorii care reprezinta magistratura romana . Da am curajul
> sa spun ca magistrati lu peste nu-i intereseaza ca nu au sedii ca nu
> au hartie de fax astai gargara ar judeca si- ntrun beci numa sa
> ramana cu salariile care le au , fiindca nu-ti trebuie sala de 5
> stele sa te joci cu viata unui om cum se joaca ei. Cea mai aberanta
> scuza pe care o aud de 24 de ore cum ca nu ei sunt vinovati de
> hotararile CEDO ci parlamentul ca nu le-a facut legi ca lumea pai au
> vrut asta cu Iorgovan, Iliescu, Cochinescu, Jean Predescu si alti
> trepadusi care acum i-si tarasc boasele pe scaunele de la inalta
> curte si de la curtea constitutionala. E greu pentru uni de aici de
> pe lista sa inteleaga asta fiindca cred ca ei insusi sunt dalmatieni
> au probleme sau au interese de aparat.
> Uitativa la acel individ notoriu fost sef al CSM Lupascu care a fost
> cel mai mare opozant si antireformator din justitia romana in
> perioada cand a detinut functia de sef la CSM care spune ca
> presedintele nu stie sa conduca o sedinta CSM pai astai regele
> tampitilor cand spune asta . Pai daca seful statului conduce o
> sedinta CSAT unde se iau hotarari care privesc soarta tarii la un
> moment dat cum adica nu stie sa conduca o sedinta a unora care nu au
> nimic comun cu justitia ci doar cu grija buzunarelor lor. A ca el nu
> este de acord cu ei aia e altceva . Asa ca au uni dreptate cand spun
> dute frate la cimitir si plangeti copilul care poate a luat saracu
> fara sa vrea pacatele tale . Ca asa cum am mai scris sa-r putea de
> mos Nicolae seara pe la 9 sa te apuce damblageala cand o sa auzi ca
> domnul Presedinte TRAIAN BASESCU prin mila domnului si cu bunavointa
> poporului roman i-ti va mai face 5 ani viata de cosmar . Poate-mi
> ajuta dumnezeu la varsta care o am sa ajung in Bucuresti si sa te vad
> mergand pe magheru cu o pusca de jucarie in spate si un obuz de lemn
> in brate tipand "BASESCU MI LEA VANDUT " ai grija dumnezeu nu bate
> cu bata.
>

Hokusai san
2009-09-11 09:10:57

Re: -- ABACADABRA -- ratziunii - JEAN DINU securistu' - !!

La 2009-09-11 08:25:42, jan dinu a scris:

> Este anesteziata dar NU poate fi operata ...
> circumvolutiunile sunt stricate de alchol shi transplant nu se mai
> poate !
> Poate Hokusai - ai imprumuta una de maimutza pregatita s-a dea'n utza
> ...
> JD
>

Hokusai san
2009-09-11 09:12:36

Re: Unii..../ CORECT!

La 2009-09-10 21:57:47, Greywolf a scris:

> se tot pishe pe garduri. Unul din ei este Traian Basescu! Eroarea mare
> pe care o fac este ca pot sasi inchipuie ca pot sa pise si oameni. Nu
> toti indivizii se comporta ca si gardurile atunci cand sunt pisate.
> Magistratii au fost oamenii demni care nu s-au lasat urinati de
> Basescu! Cinste lor!
>

Radu M
2009-09-11 09:52:37

Se apropie termenu` de judecata?

Bag de seama ca vrei sa te dai bine pe langa magistrati. La cate bube ai, te inteleg. Lasa gargara si hai cu ceva concret despre Basescu. Ca sigur stii. Doar ca acele lucruri te incrimineaza si pe tine si pe seful tau. Esti doar un alt penal din atatia altii....

Hantzy
2009-09-11 10:27:41

Re: INTERESE, PESTE TOT

La 2009-09-11 08:39:11, crsta a scris:


> PLANGETI DE MILA ACELOR CARE AU FOST VICTIMELE ACESTOR MAGISTRATI
>
****************
SRS nu plange de mila niciunui magistrat! Ar fi bine sa-i recitesti editorialul!

Victimele magistratilor sunt de fapt ale justitiei romanesti. Care trebuie reformata, insa nu prin subordonarea ei politicului , asa cum intelege tagma prezidentiala, in frunte cu cel mai politist ministru al Justitiei. am numit-o pe Macovei! Victime au existat si datorita procurorilor, care, in exces de zel pentru a obtine o solutie , au fortat dovezi, sau din cauza dezinteresului aparatorului din oficiu, nesustinut material in vederea unor investigari profesioniste.

stan patitu
2009-09-11 10:28:27

MI-A PLACUT !

Mi-a placut cum l-au tratat magistratii! M-a uns pe inima.... E bine sa vada "Barbatelul" ce urmeaza...

arr1975
2009-09-11 10:28:32

Justitia ...

Nenorocitii astia sunt mai ORBI ca Organul care musamalizeaza accidente pe trecere, mai orbi ca sotia senatorului Paunescu care nenoroceste o intreaga familie, mai orbi ca familia indurerata dupa peripetia lui Cocoana ... mai orbi ca Besescu dupa o matoleala la Golden Slitz, mai orbi ca ochi de strut Boc care canta ca o privighetoare cand SUSTINE ca TAXA TARICEANU ESTE ILEGALA, dar NE fura in continuare pentru nu stiu ce draq de acoperisuri, mai orbi ca "baietii buni" care azi imi sparg masina si maine sunt eliberati de procurori sub indemnul "spor la treaba in continuare", mai orbi ca criminalul care isi ucide cu singe rece propriul copil, mai orbi ca Nastase si D.I. Popescu atunci cand au furat, vandalizat si vandut sistemul energetic romanesc, mai orbi ca Tariceanu cand si-a favorizat poporul care la ales, POPORUL FRANCEZ, pe care inca il protejeaza din umbra, mai orbi ca Prostanacul care accepta mizeria Bolsevicului, .... , MAI ORBI CA NOI, CEI CARE PLECAM CAPUL LA TOATE C A C A T UR I L E LOR SI A EUROPEI UNITE - UNITE IMPOTRIVA ROMANILOR - CA NOI CEI CARE SUPORTAM FARA SA LUAM ATITUDINE ...

Hantzy
2009-09-11 10:31:42

Re: Ochelari de cal ? As ! Aici e vorba de ochelari de bou !

Cuza Juganarau m-a facut curios si i-am citit dejectiile lui davidescu. pe langa faptul ca a reluat un text vechi, a uitat, probabil datorita alzheimerului, sa elimine partea aia cu "nesubordonarea Justitiei de catre politic". nu de alta, dar declaratiile sinistrei Macovei il contrazic!La 2009-09-11 05:50:09, Arogantu' a scris:

> <<Cine priveste azi cu interes scena politica isi da seama de fortele
> raului,de gruparea oligarhica transpartinica(de la PSD la PNL) de
> eforturile disperate pentru a pune mana pe justitie pentru a-si salva
> averile si traiul parazitar.
> Lupta reactiunii contra dlui Basescu si a PD-L este fara
> menajamente.Dupa ce cauta ca acul in carul cu fan coruptii partidelor
> progresiste,sau se fac de ras cu eternele acuzatii devenite
> proverbiale(casa din Mihaileanu,flota),acum cu o violenta nemaivazuta
> doresc sa impuna un exponent al nomenclaturii ca diriguitor al
> justitiei romane.Multi vad prin acest ministru pe
> dl.Patriciu,Voiculescu si alti din topul 100 al miliardarilor,care
> vor sa domine Romania si sa se guverneze in favoarea lor. >>
>

arr1975
2009-09-11 10:34:52

Mesaj pentru Ochi de Strut Boc ...

http://www.anidescoala.ro/Stiati-ca-din-lumea-animalelor.html la rubrica Stiati ca ... din lumea animalelor scrisa de Constanta Nitescu iti gasesti descrierea AMANUNTITA torarase HOT-BOC ...

Davidescu vasile
2009-09-11 10:57:07

Re: Spune-mi cine te garanteaza ca sa-ti spun cine esti

La 2009-09-10 21:38:33, gili a scris:

Gili vad ca esti garantat de Hokusan si poate si vanghelie.
Bravo baiete,dai asa inainte!

> Far de sa banuiasca ca o sa-i fie strivit . Capul ...
> Iata ce inseamna sa te duci tu cel care ai sferetisit flota si
> multe alea sa te ratoiesti la juzi in loc sa bagi capul la cutie si
> sa le multumesti frumos ca te-au facut scapat prin neprezentare ,
> n'asa?
>

flaviuM
2009-09-11 11:12:19

Va citesc pe toti care comentati aici si ma intreb daca nu ati devenit si voi demagogi

Daca exclud faptul ca toti sunteti activistii partidelor, nu pot decat sa ma ingrozesc de faptul ca tara asta a ramas goala de continut, exact ca politica puterii. Intrati in tot felul de amanunte fara semnificatie, dezbateti prostii de trecut ziua, in loc sa vedeti simpla realitate, argumentul cel mai puternic ca incet-incet ne tampim si noi. Realitatea este ca Basescu are o caracatita bine organizata in teritoriu si posibil sa castige alegerile tocmai pentru ca suntem o tara de mamaligari care vor sacosa cu paine si ulei, la urna de vot (cu sau fara stampila guvernului pusa de Placinta). Ce e complicat de inteles aici?! Basescu nu-si permite sa piarda, ca e mancat, mai ales acum, cand incep sa scoata coltii cu totii, inclusiv justitia. Va fi mult sange la alegerile astea. Decat sa pierdeti vremea facand nod la cravata, mai bine ati vorbi cu parintii vostri de la tara sa aiba grija pe cine voteaza. In teritoriu este problema.

Radu M
2009-09-11 11:15:53

Re: Justitia ...

La 2009-09-11 10:28:32, arr1975 a scris:

> Nenorocitii astia sunt mai ORBI ca Organul care musamalizeaza
> accidente pe trecere, mai orbi ca sotia senatorului Paunescu care
> nenoroceste o intreaga familie, mai orbi ca familia indurerata dupa
> peripetia lui Cocoana ... mai orbi ca Besescu dupa o matoleala la
> Golden Slitz, mai orbi ca ochi de strut Boc care canta ca o
> privighetoare cand SUSTINE ca TAXA TARICEANU ESTE ILEGALA, dar NE
> fura in continuare pentru nu stiu ce draq de acoperisuri, mai orbi ca
> "baietii buni" care azi imi sparg masina si maine sunt eliberati de
> procurori sub indemnul "spor la treaba in continuare", mai orbi ca
> criminalul care isi ucide cu singe rece propriul copil, mai orbi ca
> Nastase si D.I. Popescu atunci cand au furat, vandalizat si vandut
> sistemul energetic romanesc, mai orbi ca Tariceanu cand si-a
> favorizat poporul care la ales, POPORUL FRANCEZ, pe care inca il
> protejeaza din umbra, mai orbi ca Prostanacul care accepta mizeria
> Bolsevicului, .... , MAI ORBI CA NOI, CEI CARE PLECAM CAPUL LA TOATE
> C A C A T UR I L E LOR SI A EUROPEI UNITE - UNITE IMPOTRIVA ROMANILOR
> - CA NOI CEI CARE SUPORTAM FARA SA LUAM ATITUDINE ...
>
Tocma` asta e necazu`: JUSTITIA VEDE BINE MERSI! Si are grija pe cine condamna si pe cine nu.

acvila
2009-09-11 11:28:40

Bravo D-le Davidescu !

Cel mai lucid, real si corect comentariu. Le-ai rupt gura trepadusilor pro-coruptie si pro-anarhie. Vedem ca si in cazul D-lui Basescu, dar prea putini, daca cineva se impotriveste dezordinii si faradelegilor, sar la comanda la gatul acestora. Isi apara privilegiile si averile mascate. Vedem ca cine protesteaza sunt cei mai bine platiti, cu cele mai mari castiguri, fruntasii coruptiei. Dl.Basescu este primul Presedinte de dupa Revolutie care a dorit sa schimbe ceva in bine, in normalitate si legalitate.Dar se vede ca nici un presedinte in Tara noastra nu are succes in aceasta directie. Suntem condamnati, noi cei multi, sa asistam cum se imbogatesc unii si cum saracesc altii si Tara. Daca se vrea binele Tarii, cine ai impiedica pe magistrati si Justitie sa "impacheteze la balot" atatea legi care se bat cap in cap si sa le arunce la cos, sa aiba actiune legislativa si in locul acelor legi apreciate necorespunzatoare, care ingreuneaza si incurca actul legislativ, sa avem legile pe care le merita Tara si poporul roman. Mai sprijina, mai apara oare cineva in Tara, interesul ei si al nostru?Doamne ajuta.

Atamild
2009-09-11 11:55:32

Atentiune! Atentiune! Hokusai san va fi predat la gara:-) la linia 3

Hotul prins''''
O spargere aseara:
Un vierme intr-o para
Voia sa intre, dracul,
Si folosea speraclul.
Dar vrabia, dormind,
Aude scartaind.
Ia pe borfas in gheara
si il preda la Gara.

Ioan Munteanu
2009-09-11 11:55:59

DISPERAT SI AMBUSCAT

CRED CA CELE DOUA EPITETE VA CARACTERIZEAZA ATITUDINEA GAZETAREASCA - IERTATI EUFEMISMUL! - DIN CE IN CE MAI PREGNANT.
APROAPE CA AS FI TENTAT SA VA COMENTEZ REDACTIILE DIN PERSPECTIVA PSIHANALITICA.
MAROTELE ONIRICE, ATUNCI CAND SUNT "ELIBERATE" IN PAGINI EDITORIALE, SUNT APROAPE DEMNE DE COMENTAT, FIE SI AMATORISTIC.
INSA, DEOCAMDATA, DOAR CONSTAT.
DE FAPT, CEEA CE NU VA PUTETI REFUZA ESTE TRANSPARENTA FRUSTRARILOR MACULATE.
SI VI LE EXHIBATI IN TOATA SPLENDOAREA NUBILA, CREZAND CA AVETI PARTE DE CITITORI VOYEURISTI.
CONTINUATI.

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ambuscada (4351 afisari)
 Radioactivitatea fratilor de arme (2625 afisari)
 Presedintele SUA nu are timp de Basescu (1834 afisari)
 Full contact Basescu-CSM (1718 afisari)
 Prim-adjunctul lui Kovesi gropar al dosarelor Revolutiei (1399 afisari)
 Dezastrul "Autostrada Transilvania", prezentat de Discovery drept "cel mai mare proiect rutier" din Europa (VIDEO) (2550 afisari)
 Teorii controversate despre atacurile de la 11 septembrie: Turnurile Gemene au fost distruse de explozii, Pentagonul - atacat cu o racheta, iar angajatii evrei nu s-au prezentat la munca (2508 afisari)
 Imagini in exclusivitate din casa lui Ion Dolanescu: Fiul cel mic sustine ca a vrut sa se sinucida din cauza fratelui sau - VIDEO (2158 afisari)
 Scandal sexual, la o scoala din Baia Mare: Directorul, acuzat ca le-ar fi predat unor eleve, dupa ore, lectii de sex (VIDEO) (2019 afisari)
 Patrick Swayze, trimis sa moara acasa (1938 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02015 sec.