Ziua Logo
  Nr. 4625 de vineri, 28 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-08-28

Comentarii: 53, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

vida clara
2009-08-28 00:41:33

Gata,gasitzi alta cioaca,ca la asta nu se mai uita nimeni.

Totu a fost pana s-a dezcoperit(dezgolit) organu.Tare-i bleg.

Christiaan
2009-08-28 01:38:35

Cine sunt "anchetatorii" din Comisia Udrea 1

Scris de George Roncea in CURENTUL din 27.08.2009

Continua balciul asa zisei anchete a comisiei parlamentare preocupate, vezi doamne, de cheltuirea banului public la Ministerul Turismului. Tartorii Comisiei Udrea - Ludovic Orban, Nicu Banicioiu, Roberto Negoita, Adriana Saftoiu si Aurelia Vasile - sunt asii de trefla ai lui Vanghelie, cel care s-a laudat public ca a determinat nasterea Comisiei. Comisia a fost recuzata deja de Elena Udrea, dupa ce au aparut public inregistrarile care probeaza adevaratele intentii si motivatii ale "anchetatorilor" in raport cu "cercetarea".
Semnificativ este, insa, faptul ca "asii" lui Vanghelie au serioase probleme de imagine si nu numai, si nu de azi de ieri. Din punctul lor de vedere, probabil ca acest moment reprezinta sansa vietii lor de a se vedea pe sticla non-stop. Pentru o doamna ca Aura Vasile, crescuta si educata in mediul complex al autobazelor, este evident ca savureaza clipa de clipa ocazia de a-si vedea cocul tip "Suzana Gadea" la TV.
In perioada in care ajunsese sefa autobazei ITA, probabil ca lupta de zi cu zi cu soferii a erodat-o interior deoarece isi reprima cu greu un tic nervos socant - o miscare anormala involuntara si repetitiva a umerilor care survine brusc si o zguduie pe o scurta durata. Psihiatrul C.N. ne-a declarat ca p"Un tic nervos este o manifestare a unei stari de iritare, de furie. Reprimate, ele duc la acest limbaj al simbolurilor - ticurile".
Domna Aurica este deci dominata de o sacra furie, ceea ce de altfel s-a si consemnat public, de catre cunoscutul insider al PSD, blogerul Sutu, care descrie o situatie semnificativa: "o avem pe Aura Vasile, de la PSD Bucuresti, care si-a infipt putin unghiile in ciuful Magdei Bistriceanu, vineri, la petrecerea de 1 mai. Despre asta insa nu aveti unde sa cititi, dar va spun eu. S-a intamplat la petrecerea cu multi mici si multa bere, atunci cand doamna in rosu, cu ochelari si cu mana ridicata in semn de "du-te-n pizda matii", a luat-o de guler pe bruneta din stanga si a dat cu ea de toti peretii parcului, spunandu-i ca nu mai are ce cauta acolo".
Nasol. Elena Udrea are un motiv suplimentar pentru a evita vecinatatea impetuoasei Aurica.
Pe langa doamna Aurica, cu problemele ei nevricoase, mai avem un personaj cu probleme in Comisie, tot de natura nervoasa, dar cu o arie de manifestare mai vasta si mai profunda, am zice noi. Astfel Roberto Negoita s-a confesat unui tabloid de profil pe tema problemelor sale sexuale, marturisind cu tristete ca si-a inceput viata sexuala foarte tarziu, ca si liceul dealtfel. Liceul ca liceu, faptul ca l-a terminat la seral la vreo 30 de ani se poate intampla oricui cu probleme atat de serioase. Si cu privire la acest aspect am facut apel la un specialist care ne-a explicat:"atat cei care si-au inceput viata sexuala prea devreme cat si cei care si-au inceput-o prea tarziu, prezinta un risc mai crescut de a intampina disfunctii sexuale - respectiv probleme legate de dificultatea de a mentine o erectie si de a atinge orgasmul". A intrzia debutul vietii sexuale ar putea "crea riscuri de sanatate care te impiedica sa te dezvolti normal din punct de vedere emotional, cognitiv si al relatiilor interpersonale, care sunt cruciale pentru a avea o viata sexuala satisfacatoare si o stare generala de bine."
Se vede cu ochiul liber dificultatea de a se exprima - gangaveala lui Roberto Negoita, deseori transparand in luarile sale de pozitie frustrarea si starea generala de insatisfactie a milionarului care ar trebui totusi sa fie cat de cat multumit cu ce i-a oferit viata. Cat despre cunostintele sale de drept, capatate la o "ecologica", ce sa mai vorbim: este evazionist fiscal, neincasand TVA pentru vanzarea de locuinte si invocand necunoasterea legii (ceea ce conform codului penal nu inlatura raspunderea penala).
Astronautul Negoita a anuntat ca are ambitia sa plece in Cosmos, pe Luna, alaturi de Paris Hilton, cu o masinarie de zbor a Companiei Virgin Galactic - din motive care tin probabil de rezonanta subliminala a numelui companiei)
Oricum, inadecvarea lui Negoita dar si a colegului sau de Comisie Nicu Banicioiu, a fost surprinsa si de raportul recent al strategilor americani angajati de Geoana care spun ca deputatii Nicu Banicioiu si Robert Negoita, trebuie inlaturati din spatiul public deoarece aduc deservicii de imagine PSD-ului
Lipsa lui Banicioiu de studii juridice si faptul ca nu intelege ce se intampla cu el prin Parlament s-a dovedit ieri de exemplu, cand acesta a iesit de la comisie si a spus ca "reprezentantii ministerului nu s-au prezentat la Comisie si vor suporta rigorile legii. In acest sens, noi ne vom adresa organelor abilitate ale statului care vor face ca acesti oameni sa raspunda in fata legii ca orice cetatean al Romaniei" la care un reporter a intrebat: la ce organe va referiti?. "Ah, nu stiu", s-a balbait Banicioiu. "O sa intrebam la Comisia juridica sa vedem cui putem sa ne adresam". Foarte bun "anchetator" dl Banicioiu, care macar are scuza ca e medic stomatolog.

Christiaan
2009-08-28 01:43:23

Cine sunt "anchetatorii" din Comisia Udrea 2

Continuare....
Adriana Saftoiu, fara studii juridice la baza, dar cu unele dobandite ori la facultatea de litere romano-spaniola, ori in preajma lui Fulea sau a lui Imre Peter, este greu de clasificat, insa o exprima cel mai deplin propriile-i vorbe, emanate pe cand complota cu colegii de Comisie: " Pai la firma la mine eu cand primeam restante de 200 de dolari, avocatul sau, ca sunt firme cu asta care cu asta se ocupa, in cinci zile de la data la care expira termenul de plata primeam hartie tata: "Aveti o restanta, va dam in judecata". Ma imprumutam, imi vindeam ciorapii, hai ba, da banii repede"etc...
Deci cu ciorapi o fi cucerit-o Imre...
Pe langa silfida de Saftoiu, preocupata intens de ciorapi, Orban este in mod evident la un cu totul alt nivel.
Orban, inginer TCM, a recunoscut cu lejeritate ca a avut note proaste la scoala si ca era premiant la ...chiul. Prezent la deschiderea anului scolar la Colegiul "Ion Luca Caragiale", Orban le-a povestit elevilor despre cum chiulea de la tezele la fizica, cum a avut nota scazuta la purtare si cum cheltuia la loto banii primiti de la parinti pentru meditatii. "In loc sa ma duc la meditatii, m-am considerat destul de destept, am spus ca nu trebuie sa dau banii pe meditatii. O parte din bani ii puneam la CEC si o parte ii jucam la loto". Anii au trecut iar acum Orban are exact nivelul intelectual pe care si-l merita. Viseaza, tot ca in anii petrecuti in toaleta liceului, la fete ca Simona Sensual, iar in rest viciile s-au inmultit odata cu varsta, pe langa jocurile de noroc adaugandu-se si rostogolitul pe (si sub) mese in carciumi.
Bucuria cea mare a lui Orban, ca om politic, este ca poate sa se dea de-a dura prin santuri cu masina si, la o adica, poate plimba fetele peste capota, pentru numai 3000 de euro (doar atat se pare ca l-a costat pe Orban musamalizarea accidentului cand a lovit o fata cu gipanu, pe fond etilic).
Ludovic Orban s-a dovedit, in timp, o personalitate accentuata, cu note frenetice, impins de nevoia de a fi vedeta, obisnuit sa socheze si sa iasa in fata cu orice pret.
Ludovic Orban a prestat deseori, imbibat de aburii trascaului, ca o starleta usor delabrata, in fata camerei video. In perioada in care ocupa functia de viceprimar al Capitalei, totodata presedintele al PNL Bucuresti, Orban a fost inima unei petreceri tiganeasti intr-un restaurant din centrul istoric al Bucurestiului, "Moara Vlasiei" preferat de interlopi.
A fost fotografiat si filmat in timpul show-ului atat de partenerii de chef cat si de personalul locantei. Beat pulbere, Orban s-a catarat pe mese, un obicei al sau de altfel, si a dansat cot la cot cu membrii lumii interlope, pe ritmuri indracite de manele. Initial insotit de cativa cheflii - oameni de afaceri, un angajat al primariei si doua pitipoance, Orban a fraternizat cu tiganii, a saltat microfonul lautarului si s-a pus de un fel de jam session care a zguduit restaurantul. Lasciv, s-a pus pe dans din buric, imbratisand la nimereala pirandele Printului, unul dintre barosanii tuciurii venit cu alti meseriasi incarcati de lanturi si ghiuluri de aur, la petrecere.
Daca si-ar aduce lautarii la Comisie, probabil ca Orban chiar ar avea haz, dansand pe mese cu doamna nevricoasa cu coc, de la autobaza, aplaudat frenetic de Negoita, in timp ce Saftoaica si-ar smulge ciorapii de pe ea si ar arunca cu ei in dintii stomatologului Banicioiu.

cosor ion
2009-08-28 02:31:23

Re: Cine sunt "anchetatorii" din Comisia Udrea 1

La 2009-08-28 01:38:35, Christiaan a scris:

> Scris de George Roncea in CURENTUL din 27.08.2009
>
> Continua balciul asa zisei anchete a comisiei parlamentare preocupate,
> vezi doamne, de cheltuirea banului public la Ministerul Turismului.
> Tartorii Comisiei Udrea - Ludovic Orban, Nicu Banicioiu, Roberto
> Negoita, Adriana Saftoiu si Aurelia Vasile - sunt asii de trefla ai
> lui Vanghelie, cel care s-a laudat public ca a determinat nasterea
> Comisiei. Comisia a fost recuzata deja de Elena Udrea, dupa ce au
> aparut public inregistrarile care probeaza adevaratele intentii si
> motivatii ale "anchetatorilor" in raport cu
> "cercetarea".
> Semnificativ este, insa, faptul ca "asii" lui Vanghelie au
> serioase probleme de imagine si nu numai, si nu de azi de ieri. Din
> punctul lor de vedere, probabil ca acest moment reprezinta sansa
> vietii lor de a se vedea pe sticla non-stop. Pentru o doamna ca Aura
> Vasile, crescuta si educata in mediul complex al autobazelor, este
> evident ca savureaza clipa de clipa ocazia de a-si vedea cocul tip
> "Suzana Gadea" la TV.
> In perioada in care ajunsese sefa autobazei ITA, probabil ca lupta de
> zi cu zi cu soferii a erodat-o interior deoarece isi reprima cu greu
> un tic nervos socant - o miscare anormala involuntara si repetitiva a
> umerilor care survine brusc si o zguduie pe o scurta durata.
> Psihiatrul C.N. ne-a declarat ca p"Un tic nervos este o
> manifestare a unei stari de iritare, de furie. Reprimate, ele duc la
> acest limbaj al simbolurilor - ticurile".
> Domna Aurica este deci dominata de o sacra furie, ceea ce de altfel
> s-a si consemnat public, de catre cunoscutul insider al PSD, blogerul
> Sutu, care descrie o situatie semnificativa: "o avem pe Aura
> Vasile, de la PSD Bucuresti, care si-a infipt putin unghiile in
> ciuful Magdei Bistriceanu, vineri, la petrecerea de 1 mai. Despre
> asta insa nu aveti unde sa cititi, dar va spun eu. S-a intamplat la
> petrecerea cu multi mici si multa bere, atunci cand doamna in rosu,
> cu ochelari si cu mana ridicata in semn de "du-te-n pizda
> matii", a luat-o de guler pe bruneta din stanga si a dat cu ea
> de toti peretii parcului, spunandu-i ca nu mai are ce cauta
> acolo".
> Nasol. Elena Udrea are un motiv suplimentar pentru a evita
> vecinatatea impetuoasei Aurica.
> Pe langa doamna Aurica, cu problemele ei nevricoase, mai avem un
> personaj cu probleme in Comisie, tot de natura nervoasa, dar cu o
> arie de manifestare mai vasta si mai profunda, am zice noi. Astfel
> Roberto Negoita s-a confesat unui tabloid de profil pe tema
> problemelor sale sexuale, marturisind cu tristete ca si-a inceput
> viata sexuala foarte tarziu, ca si liceul dealtfel. Liceul ca liceu,
> faptul ca l-a terminat la seral la vreo 30 de ani se poate intampla
> oricui cu probleme atat de serioase. Si cu privire la acest aspect am
> facut apel la un specialist care ne-a explicat:"atat cei care
> si-au inceput viata sexuala prea devreme cat si cei care si-au
> inceput-o prea tarziu, prezinta un risc mai crescut de a intampina
> disfunctii sexuale - respectiv probleme legate de dificultatea de a
> mentine o erectie si de a atinge orgasmul". A intrzia debutul
> vietii sexuale ar putea "crea riscuri de sanatate care te
> impiedica sa te dezvolti normal din punct de vedere emotional,
> cognitiv si al relatiilor interpersonale, care sunt cruciale pentru a
> avea o viata sexuala satisfacatoare si o stare generala de
> bine."
> Se vede cu ochiul liber dificultatea de a se exprima - gangaveala lui
> Roberto Negoita, deseori transparand in luarile sale de pozitie
> frustrarea si starea generala de insatisfactie a milionarului care ar
> trebui totusi sa fie cat de cat multumit cu ce i-a oferit viata. Cat
> despre cunostintele sale de drept, capatate la o
> "ecologica", ce sa mai vorbim: este evazionist fiscal,
> neincasand TVA pentru vanzarea de locuinte si invocand necunoasterea
> legii (ceea ce conform codului penal nu inlatura raspunderea
> penala).
> Astronautul Negoita a anuntat ca are ambitia sa plece in Cosmos, pe
> Luna, alaturi de Paris Hilton, cu o masinarie de zbor a Companiei
> Virgin Galactic - din motive care tin probabil de rezonanta
> subliminala a numelui companiei)
> Oricum, inadecvarea lui Negoita dar si a colegului sau de Comisie Nicu
> Banicioiu, a fost surprinsa si de raportul recent al strategilor
> americani angajati de Geoana care spun ca deputatii Nicu Banicioiu si
> Robert Negoita, trebuie inlaturati din spatiul public deoarece aduc
> deservicii de imagine PSD-ului
> Lipsa lui Banicioiu de studii juridice si faptul ca nu intelege ce se
> intampla cu el prin Parlament s-a dovedit ieri de exemplu, cand
> acesta a iesit de la comisie si a spus ca "reprezentantii
> ministerului nu s-au prezentat la Comisie si vor suporta rigorile
> legii. In acest sens, noi ne vom adresa organelor abilitate ale
> statului care vor face ca acesti oameni sa raspunda in fata legii ca
> orice cetatean al Romaniei" la care un reporter a intrebat: la
> ce organe va referiti?. "Ah, nu stiu", s-a balbait
> Banicioiu. "O sa intrebam la Comisia juridica sa vedem cui
> putem sa ne adresam". Foarte bun "anchetator" dl
> Banicioiu, care macar are scuza ca e medic stomatolog.
>
> vaide cel care ajunge pe mana unui bou ca asta,risca sa aiba proteza
>

cosor ion
2009-08-28 02:34:40

Re: Cine sunt "anchetatorii" din Comisia Udrea 2

La 2009-08-28 01:43:23, Christiaan a scris:

> Continuare....
> Adriana Saftoiu, fara studii juridice la baza, dar cu unele dobandite
> ori la facultatea de litere romano-spaniola, ori in preajma lui Fulea
> sau a lui Imre Peter, este greu de clasificat, insa o exprima cel mai
> deplin propriile-i vorbe, emanate pe cand complota cu colegii de
> Comisie: " Pai la firma la mine eu cand primeam restante de 200
> de dolari, avocatul sau, ca sunt firme cu asta care cu asta se ocupa,
> in cinci zile de la data la care expira termenul de plata primeam
> hartie tata: "Aveti o restanta, va dam in judecata". Ma
> imprumutam, imi vindeam ciorapii, hai ba, da banii
> repede"etc...
> Deci cu ciorapi o fi cucerit-o Imre...
> Pe langa silfida de Saftoiu, preocupata intens de ciorapi, Orban este
> in mod evident la un cu totul alt nivel.
> Orban, inginer TCM, a recunoscut cu lejeritate ca a avut note proaste
> la scoala si ca era premiant la ...chiul. Prezent la deschiderea
> anului scolar la Colegiul "Ion Luca Caragiale", Orban
> le-a povestit elevilor despre cum chiulea de la tezele la fizica, cum
> a avut nota scazuta la purtare si cum cheltuia la loto banii primiti
> de la parinti pentru meditatii. "In loc sa ma duc la meditatii,
> m-am considerat destul de destept, am spus ca nu trebuie sa dau banii
> pe meditatii. O parte din bani ii puneam la CEC si o parte ii jucam
> la loto". Anii au trecut iar acum Orban are exact nivelul
> intelectual pe care si-l merita. Viseaza, tot ca in anii petrecuti in
> toaleta liceului, la fete ca Simona Sensual, iar in rest viciile s-au
> inmultit odata cu varsta, pe langa jocurile de noroc adaugandu-se si
> rostogolitul pe (si sub) mese in carciumi.
> Bucuria cea mare a lui Orban, ca om politic, este ca poate sa se dea
> de-a dura prin santuri cu masina si, la o adica, poate plimba fetele
> peste capota, pentru numai 3000 de euro (doar atat se pare ca l-a
> costat pe Orban musamalizarea accidentului cand a lovit o fata cu
> gipanu, pe fond etilic).
> Ludovic Orban s-a dovedit, in timp, o personalitate accentuata, cu
> note frenetice, impins de nevoia de a fi vedeta, obisnuit sa socheze
> si sa iasa in fata cu orice pret.
> Ludovic Orban a prestat deseori, imbibat de aburii trascaului, ca o
> starleta usor delabrata, in fata camerei video. In perioada in care
> ocupa functia de viceprimar al Capitalei, totodata presedintele al
> PNL Bucuresti, Orban a fost inima unei petreceri tiganeasti intr-un
> restaurant din centrul istoric al Bucurestiului, "Moara
> Vlasiei" preferat de interlopi.
> A fost fotografiat si filmat in timpul show-ului atat de partenerii de
> chef cat si de personalul locantei. Beat pulbere, Orban s-a catarat pe
> mese, un obicei al sau de altfel, si a dansat cot la cot cu membrii
> lumii interlope, pe ritmuri indracite de manele. Initial insotit de
> cativa cheflii - oameni de afaceri, un angajat al primariei si doua
> pitipoance, Orban a fraternizat cu tiganii, a saltat microfonul
> lautarului si s-a pus de un fel de jam session care a zguduit
> restaurantul. Lasciv, s-a pus pe dans din buric, imbratisand la
> nimereala pirandele Printului, unul dintre barosanii tuciurii venit
> cu alti meseriasi incarcati de lanturi si ghiuluri de aur, la
> petrecere.
> Daca si-ar aduce lautarii la Comisie, probabil ca Orban chiar ar avea
> haz, dansand pe mese cu doamna nevricoasa cu coc, de la autobaza,
> aplaudat frenetic de Negoita, in timp ce Saftoaica si-ar smulge
> ciorapii de pe ea si ar arunca cu ei in dintii stomatologului
> Banicioiu.
>
>
ticurile Aurei Vasile sant reminiscentele trairii prin paturile soferilor de la autobaza.ce zvicniri avea tovarasa,azi cu coc

FB
2009-08-28 03:12:47

Tiganie pdlista!

Si privind desfasurarea *anchetei * si comentariile *colegilor *.
Ma leprelor nu va e rusine de comportamentul de tzatza al protejatei voastre ? Asa trebuie sa se comporte un *ministru * ?
Asa e limbajul la un asemenea nivel ?

Ion Caramache
2009-08-28 07:10:29

Re: Tiganie pdlista!

La 2009-08-28 03:12:47, FB a scris:

> Si privind desfasurarea *anchetei * si comentariile *colegilor *.
> Ma leprelor nu va e rusine de comportamentul de tzatza al protejatei
> voastre ? Asa trebuie sa se comporte un *ministru * ?
> Asa e limbajul la un asemenea nivel ?
>
Aiurea Febelica! De ce tii sub tacere faptul ca penalul Lajos Organ s-a tziganit si nu a adus un traducator autorizat atunci cind organul comisiei, sau comisia organului, l-a luat la intrebari pe frantzuzul pedegist al BRD-ului, de parca acesta era obligat sa cunoasca limba organului lui Organ?
Asta nu-i un egzemplu de anketa ca la seco, asa cum a invatzat Lajos Organ de la batrinul sau tata organ sekurist?
Cit despre limbajul anketatorilor, l-am vazut si ascultat la RTV PE un timpit de komisar anketator din gashca besendisto-conserva humanista care nici macar nu stia sa faca acordul dintre subiect si predicat. Asta limbaj Febelica: limbaj de Vanghelica care este multe besendishti.

ionion
2009-08-28 07:44:06

HA HA HA HA CIRCUL BOLSEVICILOR REPUBLICANI MAFIOTI SECURISTI ROMANI

CONTINUA LA SCENA DESCHISA .

OCOLITI ROMANIA BOLSEVICA REPUBLICANA !

ionion
2009-08-28 07:45:41

CICIOLINA (ELENA) CU ANISHOARA PAUKER (ROBERTA) FAC CAN-CAN


LA BUCURESTI in criza isterica a bolsevicilor republicani securisti mafioti romani.

gili
2009-08-28 07:48:18

Re: Tiganie pdlista! He-he-he ! Scoala tip " Baneasa" ...

Prinsi cu miinile virite pina peste coate in borcanul cu miere al statului , baietilor cu ochi albastri scoliti in cele paduri ala Banesei , nici prin cap nu le trece sa dea socoteala , ci in buna traditie a tovarasilor inaintasi , sar in sus si striga cit ii tine gura :

" Cine sunt aceia care-si permit sa ma acuze pe mine ? Cine se afla in spatele lor ? Cine ii plateste ?Cu ce scop o fac ? Cui ii foloseste ? " s.a.m.d.

Cezarica
2009-08-28 08:30:56

Cata ipocrizie si mizerie politica la conducatorii nostrii!

Comisia parlamentara este formata din oameni alesi ca si presedintele de electorat, in comisie sunt si reprezentanti PD-L care insa nu participa.
De ce facem procese de intentie unei comisii si nu respectam legea si procedurile.
Articolul din Curentul este adevarat , dar de prost gust, de ce nu au scris despre acele subiecte niciodata pana acum, ele fiind arhicunoscute? S-au bagat si ei in scandal si incearca sa invarta politica precum porcul dovleacul, facand jocul licuriciului din deal.
Despre Udrea si Anastase vor fi piesele de sacrificiu ale PD-L pentru ca au intrat in politica prea crude si inca nu inteleg jocurile la nivel inalt si ele se bazeaza pe acelasi licurici care le da energie si curaj. Oricum femei imorale am mai vazut in politica, dar care sa se implice in fraudarea banilor publici, mai rar.
Scandalagioaicele (chivutele) cu studii precare, ajunse prea sus in politica au luat maul greilor din partid si au ous intrega echipa la o gre incercare. Ele merg pe principiul ca cea mai buna aparare este atacul ,asa cum le-a invatat Basescu, dar s-ar putea ca ulciorul sa se sparga de aceasta data.E prea de tot, sa desconsideri autoritatile statului.

gili
2009-08-28 08:55:21

Ce sa-i faci ?! Asta-i Tara ...

Tara in care farfuzele , dantzuitoarele din buric , mimozele , chivutzele ajung in scaune ministeriale prin grija lui Voda .
Dupa care sa te miri cind insusi Voda dantzuie cu dinsele si isi pune poalele in cap in piata publica ?!

Aeno
2009-08-28 08:58:44

Udrea si organul

A fost interesata de organul lui Basescu, acum de al lui Orban. Spaima putzi, esti chiar asa flamanda?

arr1975
2009-08-28 13:08:26

mancatorii de rahat Vs mancatorii de cacat ...

Atat PSD+PC+PNL cat si PDL sunt gunoaie ale societatii romanesti. Sunt de acord ca, comisia asta e compromisa si niciun membru sau organ al comisiei nu are ce cauta acolo. Sunt ca chibitii stransi in jurul mesei de remy. La unii le pute gura, la altii ciorapii si la restul creierii ... Dar ajunge! Imi place articolul din CURENTUL, dar ar trebui sa vedem si alte dezvaluiri - TAXA AUTO si comisioanele incasate de la Renault-Dacia Pitesti - cine si cat; cazul Sterling; cazul sotia senatorului Paunescu; cazul Iliescu si mineriadele; cazul cocaina pentru VIP-uri si Ion-cel-Ion; cazul Baia de Cris si interesul lui Melescanu in zona; cazul Rompetrol si agariciul patrician; interesul lui Poenaru (PSD Timis) in desfintarea sectiei de Fizioterapie de pe strada Loga din Timisoara; cazul privatizarilor din energie - Electrica; cazul Romtelecom; cazul A Nastase ... etc ... si mai ceva ... in perioada 1996-1998 Tariceanu si-a dat o ordonanta valabila pentru 48 ore precum ca nu se platesc TAXE DE IMPORT pentru masinile introduse in tara in cele 48 de ore - era weekend - iar in vama asteptau cateva zeci de TIR-uri incarcate cu ... CITROEN-uri ... De ce nu se mai gaseste aceasta Ordonanta si cine i-a sustinut afacerea - cu ce comisioane .... Aaa si mai ceva - fiul lui A Nastase, pe cand avea 16 ani a condus si a facut 2 masini praf in satul cu "ouale" ... a venit ordin de la "babacu'" si s-a musamalizat tot, pagubitul primind o masina noua - Logan, of course ...

Parpanghel
2009-08-28 13:42:40

RAI mai santetzi ,breh !

A scapat si d.na COCOS din gura ORGANu ,si hop si voi,sa-i usurati ...sarcina, mizantropi cum va cunoaste ioropa toata,
Scoatetzi fiecare ,organul in fata ,la defilare !

don
2009-08-28 14:08:15

roncea si balciul

nedemn pentru un ziarist sa incerce apararea unei doamne ministru, prin folosirea u nor metode specifice securitatii anilor obsedantului deceniu( anii 50 , sec. 20) . Care ese legatura intre ticurile , disfunctiile sexuale etc. unor parlamentari( adevarate sau inventate) si atitudinea reprobabila, la limita legii a ministrului, aroganta , tupeul si nesimtirea specifice unei tate de mahala a acesteia, care isi imagineaza ca este mai presus de lege? Il invit pe "ziaristul" roncea sa solicite unui psihiatru o evaluare de specialitate in cel priveste pe el si sa o publice in gazeta in discutie . Sau la gazeta de perete... Apropo, "specialistul" roncea ce parere are despre inregistrarea ilegala a discutiilor din comisia parlamentara ?

Arogantu'
2009-08-28 16:06:19

Re: Uda si organul - Nu este, doar lasa impresia ! Este chiar dimpotriva ... ndc


La 2009-08-28 08:58:44, Aeno a scris:

> A fost interesata de organul lui Basescu, acum de al lui Orban. Spaima
> putzi, esti chiar asa flamanda?
>

ioan-alexandru_vl
2009-08-28 16:21:43

Asta numai ancheta nu se poate numi!

Din pacate, s-a ajuns ca la aceasta ancheta membrii ei si cei audiati sa se certe groaznic intre ei si fiecare sa isi sustina partea. Insa totul a denigrat intr-un hal fara de hal si s-a ajuns la un soi de mahalagism politic de neimaginat. Cum se va termina oare acest razboi, in care implicati sunt, pe de o parte PD-L-ul si pe cealalta parte, PSD + PNL? Tare suntem curiosi sa aflam daca adevarul va fi scos la iveala sau daca totul a fost numai o ancheta de fatada, din care se incerca ca PD-L sa iasa sifonat si cu buza umflata.

Arogantu'
2009-08-28 16:33:52

Uda si blitzul ...

http://lilick-auftakt.blogspot.com/2009/08/elena-udrea-un-fluture-pe-blitz.html

<<Elena Basescu spunea, nu intamplator, ca modelul ei in viata este Elena Udrea. Cele doua femei se aseamana. Una este politician, dar si-a visat toata viata sa fie fotomodel, in timp ce cealalta a fost fotomodel, dar isi doreste sa devina politician. Sfarsitul lor va fi unul identic, pentru ca ambele femei n-au inteles niciodata ce gandeste cu adevarat cel care se afla in spatele blitzului.

De aceea ma gandesc la doamna Udrea ca la un fluture de noapte. S-a lasat atrasa nebuneste de flashurile fotografilor, iar lumina lor incepe astazi sa-i arda aripile. Acestea sunt subtiri, pe masura instructiei primare pe care o poseda. Elena Udrea este fluturele de pe lampa. Sau, mai degraba, de pe blitz. >>

Arogantu'
2009-08-28 16:38:40

Cine-a zis ca blondele nu sint inteligente ?

Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut. Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar, pe inserate se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice:
- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde:
- Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.
- Bine, dar cu ce ne stergem?
- Eu cu bikinii si apoi ii arunc.
- E...oi gasi si eu ceva atunci. A doua zi se intalnesc barbatii.
- Unde au fost mah nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara bikini.
- Tu stai bine. A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII IONESCU!!

rosu ovidiu
2009-08-28 16:40:42

UDREA ELENA ESTE O TIGANCA PRINSA LA FURAT CARE-SI PUNE POALELE IN CAP.

Toti parlamentarii se comporta asa cum le este si educatia primita la coada vacii sau ca tigani romanizati si dezumanizati de ceausescu nicolae.Cearta lor marlanist-tiganeasca tipica stalinism-comunsimului este dovada ca se incearca minimalizarea importantei fraudelor din bani publici ale chivutelor politruc PSD-PDL-te.

Ion Caramache
2009-08-28 16:51:43

Re: Ce sa-i faci ?! Asta-i Tara ...

La 2009-08-28 08:55:21, gili a scris:

> Tara in care farfuzele , dantzuitoarele din buric , mimozele ,
> chivutzele ajung in scaune ministeriale prin grija lui Voda .
> Dupa care sa te miri cind insusi Voda dantzuie cu dinsele si isi
> pune poalele in cap in piata publica ?!
>
Gilache, cite oua are Voda? I le-ai numarat?

BEOBACHTER
2009-08-28 16:54:40

NU AVETZI UN POST LIBER DE ANCHETATOR ? CE N-ASH DA SA LE "ANCHETEZ" ...

PE ACESTE "CRIMINALE" IN-RAITE RAAAAU DE TOT ...

Cestia cu poalele in cap ma umple de in-cant-are shi ma lahhsa visatoriiu ...

Va datzi sema ce spectacol in-citant se desfasoara la Parlament !

Potzi pentru ca sa ramai insensibil shi ... placid ?
Nu !

Nu potzi !

Mi-aduc aminte de vechilu cantec al Margaretei Paslaru:

Doua ..." Bibilici" / Doua mari shi doua mici ...

Dom'le ce noroc au unii sa leancheteze DUR, DA' ASPRU,

alternand cu BLAND, DA' MANGAIETOR ...

naiv-prudent
2009-08-28 16:56:29

arogantza?

mie mi se pare nu arogantza, ci nerushinare, modul in care a fost presat un cetatean de catre Comisie. Amalia Nastase a fost o persoana anchetata si nu un cetatean cu drepturi. Cum n-au obtinut raspunsurile dorite cum a inceput nerushinarea comisiei. Dlor ziaristi "verticali" de ce nu insistati ca sedintele sa fie publice, ca sa vedem si noi pe cine alegem data viitoare? Poate ca locul unora nu mai este in parlament. Din ceea ce am vazut, Saftoiu, A.Vasile si (mai ales) Banicioiu se cred deasupra cetateanului. Dar cine va trimite in parlament?

Ion Caramache
2009-08-28 17:08:37

Re: mancatorii de rahat Vs mancatorii de cacat ...

La 2009-08-28 13:08:26, arr1975 a scris:

> Atat PSD+PC+PNL cat si PDL sunt gunoaie ale societatii romanesti. Sunt
> de acord ca, comisia asta e compromisa si niciun membru sau organ al
> comisiei nu are ce cauta acolo. Sunt ca chibitii stransi in jurul
> mesei de remy. La unii le pute gura, la altii ciorapii si la restul
> creierii ... Dar ajunge! Imi place articolul din CURENTUL, dar ar
> trebui sa vedem si alte dezvaluiri - TAXA AUTO si comisioanele
> incasate de la Renault-Dacia Pitesti - cine si cat; cazul Sterling;
> cazul sotia senatorului Paunescu; cazul Iliescu si mineriadele; cazul
> cocaina pentru VIP-uri si Ion-cel-Ion; cazul Baia de Cris si interesul
> lui Melescanu in zona; cazul Rompetrol si agariciul patrician;
> interesul lui Poenaru (PSD Timis) in desfintarea sectiei de
> Fizioterapie de pe strada Loga din Timisoara; cazul privatizarilor
> din energie - Electrica; cazul Romtelecom; cazul A Nastase ... etc
> ... si mai ceva ... in perioada 1996-1998 Tariceanu si-a dat o
> ordonanta valabila pentru 48 ore precum ca nu se platesc TAXE DE
> IMPORT pentru masinile introduse in tara in cele 48 de ore - era
> weekend - iar in vama asteptau cateva zeci de TIR-uri incarcate cu
> ... CITROEN-uri ... De ce nu se mai gaseste aceasta Ordonanta si cine
> i-a sustinut afacerea - cu ce comisioane .... Aaa si mai ceva - fiul
> lui A Nastase, pe cand avea 16 ani a condus si a facut 2 masini praf
> in satul cu "ouale" ... a venit ordin de la "babacu'" si s-a
> musamalizat tot, pagubitul primind o masina noua - Logan, of course
> ...
>
Pai nu-si baga toti miinile in haznaua pubica?

Ion Caramache
2009-08-28 17:11:18

Re: RAI mai santetzi ,breh !

La 2009-08-28 13:42:40, Parpanghel a scris:

> A scapat si d.na COCOS din gura ORGANu ,si hop si voi,sa-i usurati
> ...sarcina, mizantropi cum va cunoaste ioropa toata,
> Scoatetzi fiecare ,organul in fata ,la defilare !
>
Si tzivilii si melitarii cu iepoletzi peste si sutanele cu iepoletzi supt?

Ion Caramache
2009-08-28 17:14:38

Re: roncea si balciul

La 2009-08-28 14:08:15, don a scris:

> nedemn pentru un ziarist sa incerce apararea unei doamne ministru,
> prin folosirea u nor metode specifice securitatii anilor obsedantului
> deceniu( anii 50 , sec. 20) . Care ese legatura intre ticurile ,
> disfunctiile sexuale etc. unor parlamentari( adevarate sau
> inventate) si atitudinea reprobabila, la limita legii a ministrului,
> aroganta , tupeul si nesimtirea specifice unei tate de mahala a
> acesteia, care isi imagineaza ca este mai presus de lege? Il invit pe
> "ziaristul" roncea sa solicite unui psihiatru o evaluare de
> specialitate in cel priveste pe el si sa o publice in gazeta in
> discutie . Sau la gazeta de perete... Apropo, "specialistul" roncea
> ce parere are despre inregistrarea ilegala a discutiilor din comisia
> parlamentara ?
>
Si daca comentatorul Viktor Alexandr Ronczea si- a schimbat patronu' si-acum i-o rontzaie curent lu' altu' ?

Ion Caramache
2009-08-28 17:24:34

Re: arogantza?

La 2009-08-28 16:56:29, naiv-prudent a scris:

> mie mi se pare nu arogantza, ci nerushinare, modul in care a fost
> presat un cetatean de catre Comisie. Amalia Nastase a fost o persoana
> anchetata si nu un cetatean cu drepturi. Cum n-au obtinut raspunsurile
> dorite cum a inceput nerushinarea comisiei. Dlor ziaristi "verticali"
> de ce nu insistati ca sedintele sa fie publice, ca sa vedem si noi pe
> cine alegem data viitoare? Poate ca locul unora nu mai este in
> parlament. Din ceea ce am vazut, Saftoiu, A.Vasile si (mai ales)
> Banicioiu se cred deasupra cetateanului. Dar cine va trimite in
> parlament?
>
Ai dreptate! Ce peste; bagati-i in Piatza Muncii numero 69.

Arogantu'
2009-08-28 17:49:31

Re: arogantza? - Roaga-te sa citeasca si Miss Roberta Anastase ...

... si poate-ti raspunde pentru ce activitati a avut nevoie de sala I.G.Duca, unde s-au desfasurat sedintele comisiei Ridzi.

Din cite stiu - nu a avut nevoie !

Sedintele sint PUBLICE (ca dovada - ziaristii au acces), dar in sala actuala nu exista conditii pentru transmisii TV LIVE ( cel putin asa am inteles ).

La 2009-08-28 16:56:29, naiv-prudent a scris:

> mie mi se pare nu arogantza, ci nerushinare, modul in care a fost
> presat un cetatean de catre Comisie. Amalia Nastase a fost o persoana
> anchetata si nu un cetatean cu drepturi. Cum n-au obtinut raspunsurile
> dorite cum a inceput nerushinarea comisiei. Dlor ziaristi "verticali"
> de ce nu insistati ca sedintele sa fie publice, ca sa vedem si noi pe
> cine alegem data viitoare? Poate ca locul unora nu mai este in
> parlament. Din ceea ce am vazut, Saftoiu, A.Vasile si (mai ales)
> Banicioiu se cred deasupra cetateanului. Dar cine va trimite in
> parlament?
>

Arogantu'
2009-08-28 18:16:01

Re: arogantza? - Roaga-te sa citeasca si Miss Roberta Anastase ...

Exista - in compensatie ! - excelente conditii pentru ascultari si inregistrari ILEGALE !

Sa ne intelegem - din moment ce pina acum se stie ca inregistrarile ilegale (din care s-au dat "pe surse" fragmente) nu au fost facute cu aparatura institutiei ESTE RINDUL "organelor" sa iasa pe piata cu declaratii !

Bun - SRI nu a facut inregistrari.

Atunci - cine mama lui ZEUS le-a facut ?

La 2009-08-28 17:49:31, Arogantu' a scris:

> ... si poate-ti raspunde pentru ce activitati a avut nevoie de sala
> I.G.Duca, unde s-au desfasurat sedintele comisiei Ridzi.
>
> Din cite stiu - nu a avut nevoie !
>
> Sedintele sint PUBLICE (ca dovada - ziaristii au acces), dar in sala
> actuala nu exista conditii pentru transmisii TV LIVE ( cel putin asa
> am inteles ).
>
> La 2009-08-28 16:56:29, naiv-prudent a scris:
>
> > mie mi se pare nu arogantza, ci nerushinare, modul in care a fost
> > presat un cetatean de catre Comisie. Amalia Nastase a fost o persoana
> > anchetata si nu un cetatean cu drepturi. Cum n-au obtinut raspunsurile
> > dorite cum a inceput nerushinarea comisiei. Dlor ziaristi "verticali"
> > de ce nu insistati ca sedintele sa fie publice, ca sa vedem si noi pe
> > cine alegem data viitoare? Poate ca locul unora nu mai este in
> > parlament. Din ceea ce am vazut, Saftoiu, A.Vasile si (mai ales)
> > Banicioiu se cred deasupra cetateanului. Dar cine va trimite in
> > parlament?
> >
>
>

Arogantu'
2009-08-28 18:19:06

Una si mai blonda decit Uda "noastra" !

O blonda isi suna iubitul si spune:
- Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa
incep!
Tipul intreaba:
- Si ce-ar trebui sa iasa?
Blonda:
- Dupa poza de pe cutie, un tigru.
Tipul se hotaraste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau
toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie, si zice:
- In primul rind, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa
arate ca tigrul de pe cutie.
Apoi ii ia miinile si-i spune:
- In al doilea rind, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai, si
apoi... - ofteaza - apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie...

Arogantu'
2009-08-28 18:22:41

Re: Una si mai blonda decit Uda "noastra" !

Un betiv si o blonda se intalnesc pe strada. Betivul spune:
- Proasto!
Iar blonda spune:
- Betivule!
La care betivul zice:
- Da, dar mie maine-mi trece!

La 2009-08-28 18:19:06, Arogantu' a scris:

> O blonda isi suna iubitul si spune:
> - Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde
> sa
> incep!
> Tipul intreaba:
> - Si ce-ar trebui sa iasa?
> Blonda:
> - Dupa poza de pe cutie, un tigru.
> Tipul se hotaraste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau
> toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie, si zice:
> - In primul rind, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea
> sa
> arate ca tigrul de pe cutie.
> Apoi ii ia miinile si-i spune:
> - In al doilea rind, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai, si
> apoi... - ofteaza - apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in
> cutie...
>

Arogantu'
2009-08-28 18:25:40

Alta blonda ... Uda rau !

Doua prietene blonde stau de vorba la birou...
-Mai nu stiu ce sa mai fac, am o durere cumplita de gat.
-Ah, nici o problema, iti recomand un remediu sigur. Eu de cate ori ma doare gatul, fac sex oral cu sotul meu si a doua zi nu mai am nimic.
-Serios?
-Da.
A doua zi, la birou... prietena cea bolnava apare foarte zambitaoare...
-Ei, cum te mai simti? intreaba prietena
-Extraordinar... ai avut dreptate, remediul recomandat de tine functioneaza perfect... doar ca sotului tau nu-i venea sa creada ca a fost ideea ta...

Greywolf
2009-08-28 18:26:48

Totul este desertaciune ....daca.....

PSD -ul nu iese de la guvernare si nu incepe impreuna cu PNL-ul sa faca ordine. Mai intai trebuie eliminata Roberta Anastase prin intermediul careia Basescu controleaza activitatea la Camera Derutatilor. Tipesa este responsabila direct de interceptarile telefonice de la comisie. Ca dovada n-a luat nici o masura! Nu-i inteleg pe pedalacheii astia care se dau in cesul mortii cu interceptarile ilegale de la Parlament. Si Anastase si Udrea, si altii se prevaleaza de ele dar sunt ilegale. Nici macar nu pot fi folosite ca dovezi, tocmai ca-s ilegale. Comisia nu se afla in sedinta care era publica ci intr-o discutie particulara. Oamenii de rand pot barfi oricat pe marginea celor spuse dar oamenii politici si juristii nu au dreptul sa le interpreteze! Nu inteleg de ce nu s-a trezit nici unul din cei inregistrati sa pretinda ca n-a spus ,,asta"! Aici au fost fraieri cu totii. Adica ia si adu mata originalul inregistrarii si apoi sa discutam! De unde il ai? Apoi daca aceasta comisie ar vrea ,,sa fabrice" un dosar penal - in justitie ar trebui probe solide. Daca treaba nu ar fi ,,beton" membrii comisiei s-ar compromite definitiv! Nimeni nu s-a nascut ministru! Se poate trai si fara asta! Dar este ceva mai mult la mijoc - noi putem banui asta, Udrea se simte vinovata! Probabil chestiile facute la acest minister (total inutil) sunt cam necurate. Daca cucoana este nevinovata, cu atat mai mult trebuie sa vorbeasca elegant, daca este o adevarata doamna! Din pacate nu este! Eu unul as pefera sa fac si inchisoare daca as fi nevinovat, dar nu cred ca mi-ar place sa fiu vinovat! Daca ar fi vorbit frumos oamenii ar fi zis ca-i o victima. Multi am compatimi-o sincer pentru ca am pricepe ca-i doar o lucratura! Caracterrul ei de chivutza a iesit la iveala. Daca PSD si PNL nu pun problema dur chiar de la inceputul acestei sesiuni parlamentare, degeaba mai vorbim si degeaba ne injuram intre noi. Trebuie sa inteleaga si PSD ca nu te poti intelege cu Traian Basescu. PNL a trait asta pe propria piele. Ca sa ma fac inteles: am scris odata intr-o postare ca Tariceanu merita spanzurat- nici un politician nu-i ruda cu mine si nu-mi pasa daca isi pierde postul. PSD trebuie sa inteleaga ca trebuie sa faca o alta politica, ca populismul nu mai prinde si ca ramanearea in continuare la guvernare alaturi de neghiobii lui Basescu din PDL inseamna politrica falimentara pentru Romania si pentru PSD! Cu alte cuvinte trebuie sa devina radicali si nu sa viseze la voturi. Trebuie sa le merite! Prin politica antiumana si antidivina PDL s-a situat in opozitie cu ROMANIA! Continuarea alaturi de ei a PSD duce la dezastru. Lumea incepe sa-i prefere pe coruptii Nastase, Tariceanu, Patriciu si pe care o mai fi decat pe prostii Boc, Basescu, Pogea, care prin prostia lor crasa se situeaza astazi in afara legii - vezi concedii fara plata de 10 zile, vezi 150 000 de3 bugetari pusi pe liber, impozit forfetar si asa mai departe. Si sa mai vada omul simplu ca ,,agitatia" asta ca un coi intr-o galeata a guvernului este contraproductiva daca nu stii sa STIMULEZI ECONOMIA! Nu trebuie sa stai zi si noapte la minister, nu trebuie sa faci declaratii bombastice la TELEVIZOR asa cum fac PEDALACHEII, ci trebuie sa muncesti in mod inteligent, sa iei hotarari numai dupa ce cunosti toate datele problemei, intelegi perfect sistemul economic si mintea umana!

Arogantu'
2009-08-28 18:40:39

Re: Totul este desertaciune ....daca..... - dE-AR FI NUMAI ATIT ...

Nici o institutie de stat pe domeniul sigurantei nationale nu se arata preocupata de caracterul ILEGAL vadit al inregistrarilor.

NU este o simpla coincidenta ca institutiile cu pricina sint membre in CSAT, unde jupinul INCULPAT crede ca poate face ce VREA MUSCHII LUI de Popeye !

La 2009-08-28 18:26:48, Greywolf a scris:

> PSD -ul nu iese de la guvernare si nu incepe impreuna cu PNL-ul sa
> faca ordine. Mai intai trebuie eliminata Roberta Anastase prin
> intermediul careia Basescu controleaza activitatea la Camera
> Derutatilor. Tipesa este responsabila direct de interceptarile
> telefonice de la comisie. Ca dovada n-a luat nici o masura! Nu-i
> inteleg pe pedalacheii astia care se dau in cesul mortii cu
> interceptarile ilegale de la Parlament. Si Anastase si Udrea, si
> altii se prevaleaza de ele dar sunt ilegale. Nici macar nu pot fi
> folosite ca dovezi, tocmai ca-s ilegale. Comisia nu se afla in
> sedinta care era publica ci intr-o discutie particulara. Oamenii de
> rand pot barfi oricat pe marginea celor spuse dar oamenii politici si
> juristii nu au dreptul sa le interpreteze! Nu inteleg de ce nu s-a
> trezit nici unul din cei inregistrati sa pretinda ca n-a spus
> ,,asta"! Aici au fost fraieri cu totii. Adica ia si adu mata
> originalul inregistrarii si apoi sa discutam! De unde il ai? Apoi
> daca aceasta comisie ar vrea ,,sa fabrice" un dosar penal - in
> justitie ar trebui probe solide. Daca treaba nu ar fi ,,beton"
> membrii comisiei s-ar compromite definitiv! Nimeni nu s-a nascut
> ministru! Se poate trai si fara asta! Dar este ceva mai mult la mijoc
> - noi putem banui asta, Udrea se simte vinovata! Probabil chestiile
> facute la acest minister (total inutil) sunt cam necurate. Daca
> cucoana este nevinovata, cu atat mai mult trebuie sa vorbeasca
> elegant, daca este o adevarata doamna! Din pacate nu este! Eu unul as
> pefera sa fac si inchisoare daca as fi nevinovat, dar nu cred ca mi-ar
> place sa fiu vinovat! Daca ar fi vorbit frumos oamenii ar fi zis ca-i
> o victima. Multi am compatimi-o sincer pentru ca am pricepe ca-i doar
> o lucratura! Caracterrul ei de chivutza a iesit la iveala. Daca PSD si
> PNL nu pun problema dur chiar de la inceputul acestei sesiuni
> parlamentare, degeaba mai vorbim si degeaba ne injuram intre noi.
> Trebuie sa inteleaga si PSD ca nu te poti intelege cu Traian Basescu.
> PNL a trait asta pe propria piele. Ca sa ma fac inteles: am scris
> odata intr-o postare ca Tariceanu merita spanzurat- nici un
> politician nu-i ruda cu mine si nu-mi pasa daca isi pierde postul.
> PSD trebuie sa inteleaga ca trebuie sa faca o alta politica, ca
> populismul nu mai prinde si ca ramanearea in continuare la guvernare
> alaturi de neghiobii lui Basescu din PDL inseamna politrica
> falimentara pentru Romania si pentru PSD! Cu alte cuvinte trebuie sa
> devina radicali si nu sa viseze la voturi. Trebuie sa le merite! Prin
> politica antiumana si antidivina PDL s-a situat in opozitie cu
> ROMANIA! Continuarea alaturi de ei a PSD duce la dezastru. Lumea
> incepe sa-i prefere pe coruptii Nastase, Tariceanu, Patriciu si pe
> care o mai fi decat pe prostii Boc, Basescu, Pogea, care prin prostia
> lor crasa se situeaza astazi in afara legii - vezi concedii fara plata
> de 10 zile, vezi 150 000 de3 bugetari pusi pe liber, impozit forfetar
> si asa mai departe. Si sa mai vada omul simplu ca ,,agitatia" asta ca
> un coi intr-o galeata a guvernului este contraproductiva daca nu stii
> sa STIMULEZI ECONOMIA! Nu trebuie sa stai zi si noapte la minister,
> nu trebuie sa faci declaratii bombastice la TELEVIZOR asa cum fac
> PEDALACHEII, ci trebuie sa muncesti in mod inteligent, sa iei
> hotarari numai dupa ce cunosti toate datele problemei, intelegi
> perfect sistemul economic si mintea umana!
>

Arogantu'
2009-08-28 18:43:04

Pedelachei - lasati esapamentu' matrozului si ajutati-va blonda !

O blonda-si gaseste masina din parcare cu portiera infundata.
Un trecator binevoitor o sfatuieste sa sufle in teava de esapament pana
cand portiera revine la forma initiala.
Blonda nu sta mult pe ganduri si incepe sa sufle. In timp ce era in plina
activitate, o alta blonda apare:
- Ce faci draga?
- Pai uite suflu, ca sa indept portiera.
- Vai draga, da fraiera mai esti! N-o sa reusesti niciodata!
- De ce?
- Pai nu vezi c-ai geamurile deschise...?

georgems
2009-08-28 19:23:11

Azi Udrea verifica organele salvamarilor

Pe plaja la mare, daca comisia nu avrut sa-i satisfaca aerele , in schimb salvamarii de pe plaja pareau bine dotati la capitolul organe.

Ion Caramache
2009-08-28 19:42:19

Re: Azi Udrea verifica organele salvamarilor

La 2009-08-28 19:23:11, georgems a scris:

> Pe plaja la mare, daca comisia nu avrut sa-i satisfaca aerele , in
> schimb salvamarii de pe plaja pareau bine dotati la capitolul organe.
>
Deci organu' lui Organ este mic pitic. QED.

Arogantu'
2009-08-28 20:14:28

Cacaramache - asta-i tot ce poti ?

De unde stii, musiu' - le-ai cintarit pe-ale tuturor ?

Blonda Uda - cit ar fi de blonda - este mai calificata decit tine, ca doar a cintarit destul la viata ei !

Sau, mai stii ?

La 2009-08-28 19:42:19, Ion Caramache a scris:

> La 2009-08-28 19:23:11, georgems a scris:
>
> > Pe plaja la mare, daca comisia nu avrut sa-i satisfaca aerele , in
> > schimb salvamarii de pe plaja pareau bine dotati la capitolul organe.
> >
> Deci organu' lui Organ este mic pitic. QED.
>

georgems
2009-08-28 20:18:14

Re: Azi Udrea verifica organele salvamarilor

La 2009-08-28 19:42:19, Ion Caramache a scris:

> La 2009-08-28 19:23:11, georgems a scris:
>
> > Pe plaja la mare, daca comisia nu avrut sa-i satisfaca aerele , in
> > schimb salvamarii de pe plaja pareau bine dotati la capitolul organe.
> >
> Deci organu' lui Organ este mic pitic. QED.
>
Probabil ,stiu si eu, de fapt pe mine nici nu ma intereseaza , doamna ministru de turiste se pare ca nu e satisfacuta de organul comisiei.

Arogantu'
2009-08-28 20:19:52

Cum e corect - Scula sau Organ ? Sa ne spuna Uda !

Un politist opreste o masina condusa de o blonda:
-Prezentati va rog permisul la control.
-Permisul? Ce-i asta?
-E un carnetel roz in care e lipita poza matale...
-N-am.
-Atunci actlel masinii!
-Actele masinii? Ce-i asta?
-O hartie pe care scrie a cui e masina.
-N-am.
Politistul priveste mai bine la blonda si zice:
-Atunci trebuie sa faceti asta...
si isi scoate scula din nadragi...La care blonda:
-Nu in fiola nu mai suflu! Am mai suflat acum 15 minute la un alt coleg si a vazut clar ca nu am baut picatura de alcool...

Arogantu'
2009-08-28 20:30:05

Asta-i misterul cu Organu' !

-Parinte, zise blonda la spovedanie, mi-am inselat barbatul anul acesta de 11 ori.
-Si regreti ca ai pacatuit?
-Nu prea regret, ca eu in domeniul acesta nu sunt prea credincioasa...
-Si atunci de ce ai mai venit la spovedanie?
-Pai trebuia sa ma laud si eu la cineva, nu?

Arogantu'
2009-08-28 20:36:40

Tanti Uda - ce te grabesti asa ?

Pilotul unui avion uitand microfonul deschis, ii spune copilotului:
-Dupa ce-mi beau cafeaua, ma duc sa i-o trag stewardesei blonde, care a venit ieri.
Bineinteles ca aceasta, suparata, se duce repede spre cabina pilotului, dar pe culoar este oprita din "cursa" de un pasager:
-Ce te grabesti asa, lasa omul sa-si bea cafeaua!

Arogantu'
2009-08-28 20:39:05

Uda si Organu' - pe alte meleaguri ...

Un sofer mai sarac cu duhul si mai in varsta mergea cu camionul de la Bucuresti spre Timisoara. Tot mergand el, pe la intrarea in Cluj, o blonda marfa ii face cu mana sa opreasca.
Opreste si blonda ii zice daca poate sa o duca la Timisoara. Bun, se suie blonda in camion, ajung ei la Timisoara. Acolo blonda ii zice:
-Uite mai, fiindca m-ai ajutat atata, eu zic sa te rasplatesc intr-un fel. Cum bani nu am la mine, haide sa o facem.
-Domnisoara, eu sunt om batran, nu ma mai tin bracinarii sa o fac si p-asta.
Ehe, pana la urma, se dezbraca blonda, si soferul nostru i-o trage cu chiu cu vai, vadit nesatisfacut. Blonda atunci zice:
-Auzi, uite, ca sa ma recompensez fata de tine si fiindca nu a fost asa de nemaipomenit, eu zic sa mi-o dai si sus.
-Apai domnisoara, nu se poate, spuse soferul uitandu-se catre camion, ca sus am niste butoaie.

PS Eu nu sint sofer !

Arogantu'
2009-08-28 20:51:35

Afaceri gen Mircea-loc-de-veci-Basescu. Chiar - Mircea o fi BLOND ?

Blonda se hotari sa deschida o ferma de gaini, cumpara ea niste gaini... dar toate mor. Cumpara alte gaini, trece catva timp, mor toate. Se duce din nou sa cumpere gaini, si-l intreba pe vanzator:
-Oare le ingrop prea adanc, sau le ud prea des?...

Arogantu'
2009-08-28 20:54:47

Salvamari din toate zarile - TREZITI-VA ! Vine blonda lu' Organ !

Barbatul o intreaba pe blonda:
-Este prima oara cind faci dragoste?
-Bineinteles. De ce ma intreba toti barbatii acelasi lucru?

ionion
2009-08-28 21:01:15

bolsevicii republicani mafioti securisti romani neavand alte mijloace mentale de lupta


folosesc metodele bestiilor securiste : vulgaritatea si forta !

Jos cu animalele bolsevice republicane romane, jos cu lipitorile de la gatul Romaniei!

Greywolf
2009-08-28 21:11:48

Re: Uda si Organu' - pe alte meleaguri ...

La 2009-08-28 20:39:05, Arogantu' a scris:

> Un sofer mai sarac cu duhul si mai in varsta mergea cu camionul de la
> Bucuresti spre Timisoara. Tot mergand el, pe la intrarea in Cluj, o
> blonda marfa ii face cu mana sa opreasca.
> Opreste si blonda ii zice daca poate sa o duca la Timisoara. Bun, se
> suie blonda in camion, ajung ei la Timisoara. Acolo blonda ii zice:
> -Uite mai, fiindca m-ai ajutat atata, eu zic sa te rasplatesc intr-un
> fel. Cum bani nu am la mine, haide sa o facem.
> -Domnisoara, eu sunt om batran, nu ma mai tin bracinarii sa o fac si
> p-asta.
> Ehe, pana la urma, se dezbraca blonda, si soferul nostru i-o trage cu
> chiu cu vai, vadit nesatisfacut. Blonda atunci zice:
> -Auzi, uite, ca sa ma recompensez fata de tine si fiindca nu a fost
> asa de nemaipomenit, eu zic sa mi-o dai si sus.
> -Apai domnisoara, nu se poate, spuse soferul uitandu-se catre camion,
> ca sus am niste butoaie.
>
> PS Eu nu sint sofer !
,,Raspunde o blonda:
- Atunci da-ti jos butoiul din spate!"

Ion Caramache
2009-08-28 21:14:22

Re: Totul este desertaciune ....daca.....

La 2009-08-28 18:26:48, Greywolf a scris:

> Si sa mai vada omul simplu ca ,,agitatia" asta ca
> un coi intr-o galeata a guvernului este contraproductiva daca nu stii
> sa STIMULEZI ECONOMIA! Nu trebuie sa stai zi si noapte la minister,
> nu trebuie sa faci declaratii bombastice la TELEVIZOR asa cum fac
> PEDALACHEII, ci trebuie sa muncesti in mod inteligent, sa iei
> hotarari numai dupa ce cunosti toate datele problemei, intelegi
> perfect sistemul economic si mintea umana!
>

Lupulica cenusiu, te referi la Prostanacu' specialist pepenar si la Crinul care suge Patriciemi la Organ? Ori ti-au promis astia doi plus suptii patru ca te fac vornic logofat la haznaua pubica?

Greywolf
2009-08-28 21:17:31

O blonda vacsuita in bruneta

se afla la volanul masinii pe drumuri de munte si trece pe langa un cioban cu turma de oi. ,,Bruneta" opreste masina, se duce direct la cioban sii zice:
- Bade daca iti spun cate oi ai in turma fara sa le numar, imi dai o oaie?
-No, ghine zice badea, tzoi da!
- 324!
-????? .... No dapai ie o oaie!
,,Bruneta" alege o oaie si o pune in portbagaj.
- No , zice badea, da dac-ti spun ce culoare are parul tau in realitate, imi dai cainele inapoi?

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Antonescu mimeaza virginitatea politica (2346 afisari)
 Elena, Roberta si anchetatorii cu poalele-n cap (2252 afisari)
 Madonna din Berceni (1847 afisari)
 Australieni jefuiti si incendiati in Prahova (1788 afisari)
 Indiferenta, noua formula a revoltei din Romania (1525 afisari)
 O caprioara si-a inscenat moartea pentru a scapa de un ghepard si de o hiena (FOTO/VIDEO) (3376 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: Ofiterii acoperiti ai clanului Basescu si legatura lor cu traficul de arme  (3237 afisari)
 Fermierul care a inecat puiul de "extraterestru" a fost omorat! (VIDEO) (2960 afisari)
 Madonna a injurat, dupa ce a fost huiduita de romani (2779 afisari)
 O profesoara a fost concediata dupa ce a dansat lasciv in fata elevilor sai! (VIDEO) (2562 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02696 sec.