Ziua Logo
  Nr. 4622 de marti, 25 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-08-25

Comentarii: 36, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2009-08-24 21:39:43

Talpes la Realitatea TV:S-a creat o grupare secreta transpartinica pentru a crea evennimente anti-b

Talpes la Realitatea TV:S-a creat o grupare secreta transpartinica pentru a crea evennimente anti-Basescu
La recomandarea consilierilor americani platiti cu 14 milioane euro de PSD s-a creat o echipa de diversiune pentru a crea evenimente anti-Basescu.Pana acuma a fost cazul Ritzi,Udrea si acum Basescu.
Cine s-ar fi gandit vreodata la o alianta intre Patriciu,Constantinescu si Iliescu au acum ocazia sa constate ca reactiunea indiferent de pe ce pozitie porneste se poate uni cand interesele sale sunt amenintate.
Ura fata de succesele politice ale lui Basescu,frica de anihilare a clasei politice expirate face minuni si cei trei au pus-o de o alianta -tip ONG-,botezata -Fundatie Academica- cu unica forta motrica- ura fata de Basescu si discreditarea lui.
O organizatie a urii,fara nimic constructiv,in care sustinerea financiara cu petrolei,adunata cu ura si perversitatea dlui Constantinescu si cu demolatorul democratiei si organizatorul Mineriadelor,dl.Iliescu.
Cred ca este cazul sa il citez pe dl.Roncea:cei care credeau ca un criminal- terorist (Iliescu) si un avorton politic (Constantinescu) se vor regasi impreuna n lada de gunoi a
istoriei, s-au inselat. Combinatia Constantinescu - invins de Securitate, - Iliescu care ne-a invins pe noi toti, este inca un pas pe aleea care duce catre un GDS revopsit. Cei doi vor fi parteneri de fundatie, o alternativa la "basescizare", cum zic ei, care va avea filiale in intreaga tara si va incerca sa recruteze "intelectuali" in frontul Ilici-Milu.
In acest ONG, care pe fata propaga ura, sunt asteptati intelectuali frustrati sau naivi care chipurile, la comanda celor trei, vor face-un front al intelectualilor-,un fel de FSN cum spune acelasi domn Roncea.De fapt este un front politic mascat,perversitatea dlui Constantinescu mascand scopul sub forma unui proect politic european.
Adesea se spune ca satana intra si in sfantul altar asa ca nu este de mirare ca Dnii.Constantinescu si Iliescu vorbesc de –revolutia binelui- si in care sunt invitati studentii si intelectualii batuti de dl.Iliecu cu ocazia mineriadelor.
Este clar ca Iliescu si Constantinescu preiau conducerea celor 322,pentru care se vor face emisiuni La Antenele lui Felix,pentru a propaga ceea ce ii uneste,ura fata de politica de reinoire a clasei politice initiata de dl.Basescu.De aceea este de la sine inteles ca nasirea,sprijinul financiar va veni de la dl.Patriciu,pe care dl.Roncea il numeste:SFORARUL ALIANTEI CONTRA NATURII.
Nu este de mirare acest fapt,averea dlui Patriciu a fost facuta sub ocrotirea celor doua regimuri(Iliescu si Constantinescu).
Se pare ca dl.Constantinescu si-a obtinut acreditarea,cum spune dl.Roncea,de ideolog al frontului antibasescu dintr-un proiect discutat in cursul acestei veri de
Geoana, Constantinescu, Sorin Rosca Stanescu si Voiculescu, impreuna cu Patriciu,actiune intitulata-Basescu in sarcofag-
Aceasta Romanie fara Basescu va fi indiscutabil o Romanie a oligarhilor,managerul fiind ales dl.Constantinescu acest zombie a politicii romanesti,scopul fiind-lichidarea lui Basescu-

Dar subliniaza dl.Roncea,faptul ca Geoana a propus chiar inchiderea lui Basescu intr-un sarcofag de plumb sau alungarea lui din Romania,ne arata ca de fapt cu PSD,la care asocierea PRM si PC apar ca logice ne dau in vileag un plan amplu,care de la un simplu ONG va lua forma unei actiuni polirice antiromanesti.
Ne aflam deci in fata unei ofensive oligarhice de mare amploare,ofensiva asupra politicii romanesti,a romanilor,prin care se urmareste perpetuarea situatiei actuale si salvarea clasei politice care a condus Romania timp de 18 ani.
Cred ca intelectualitatea romaneasca trebuie sa ia aminte si sa trateze cum se cuvine aceasta contrarevolutie fata de democratie.ionion
2009-08-25 01:02:40

pt Talpes : iti mai aduci aminte ce ziceai de vulpile MS REGINEI ANA a Romaniei ? Ti-a

sosit ceasul. Dumnezeu bai Talpese vede tot.

ionion
2009-08-25 01:23:39

PT observatorii NATO : vedeti domnilor aceasta este Romania bolsevica securista de azi


care este membra a aliantei nord-atlantice. Va dati seama ce pericol reprezinta pentru NATO aceasta tara ?

Este admisibil ca un membru al NATO sa faca comertz cu organizatiile teroriste
din lumea intreaga in timp ce soldati ai NATO isi dau viata pe fronturile din razboiul contra terorismului ?

cosor ion
2009-08-25 02:04:35

Re: PT observatorii NATO : vedeti domnilor aceasta este Romania bolsevica securista de azi

La 2009-08-25 01:23:39, ionion a scris:

>
> care este membra a aliantei nord-atlantice. Va dati seama ce pericol
> reprezinta pentru NATO aceasta tara ?
>
> Este admisibil ca un membru al NATO sa faca comertz cu organizatiile
> teroriste
> din lumea intreaga in timp ce soldati ai NATO isi dau viata pe
> fronturile din razboiul contra terorismului ?
>
Ioane te intreb daca Romania este o tara independenta?a fost vindua bucata cu bucata de clanul Ilici,care ar trebui spinzurat in piata publica,precum Sadam.pe linga canaliile astea Ceausescu s fost un mare patriot

Arogantu'
2009-08-25 07:08:24

Asta-i idolul lui Pandrea - liderul pedelacheilor si "spaima cucurbitaceelor" !

<<Talpes s-a predat la Cotroceni

Senatorul Ioan Talpes s-a intalnit luni cu presedintele Basescu. Exact in ziua in care jurnalistii rapiti in Iark s-au intors in tara, exact in ziua in care Geoana s-a gandit sa alerteze Consiliul de Integritate Morala al PSD pentru a vedea cu cine "s-a relationat" Omar Hayssam in acest partid si exact in ziua in care el insusi, fostul sef al SIE, si-a dat demisia din PSD. Toate aceste evenimente puse cap la cap si complementare in logica muritorilor de rand i se par lui Ioan Talpes o simpla coincidenta. Fostul senator nu s-a sfiit sa faca publica vizita de curtoazie la Cotroceni, dar a incercat sa convinga pe toata lumea ca s-a dus acolo ca sa vorbeasca cu Basescu despre integrarea europeana. Ca si cum ar fi stiut ca presedintele nu este suta la suta sigur ca ne vom integra daca nu ne sustine si Ioan Talpes, senatorul s-a dus intins la Basescu pentru a-l asigura ca se poate baza pe el in sprijinirea actiunilor statului pentru integrarea europeana. In realitate, insa, surse din anturajul celor doi politicieni ne-au confirmat ieri faptul ca Talpes l-a asigurat pe Basescu de cu totul altceva. Si anume ca detine dosare si informatii despre fosti colegi-activisti din PSD care ar putea ajuta la rezolvarea puzzle-ului Omar Hayssam. In conditiile in care Talpes s-a despartit de adversarii prietenului sau Ion Iliescu, respectiv actuala conducere a PSD, nu tocmai in conditii civilizate, senatorul are toate motivele pentru a merge cu turnatoria la Basescu. Primul semn ca exista informatii conform carora lideri ai PSD au stiut ce invarte Omar Hayssam in tara noastra, si cu cine, a fost dat chiar de Talpes insusi. Acesta declara in urma cu doua zile, la Senat, ca prin 2002, pe cand era sef al Administratiei Prezidentiale a aflat ca ceva nu e in regula cu Hayssam si ca a transmis aceste informatii Ministerului de Interne. Care nu a aflat nimic. Si care minister la acea vreme era condus de adversarul lui Ion Iliescu si, implicit al lui Talpes, Ioan Rus. Pe de alta parte, gestul de a merge la Basescu ar putea insemna si o metoda de auto-protectie pentru fostul sef al SIE si in acelasi timp ex- sef al Administratiei Prezidentiale in timpul regimului Iliescu. De la inaltimea celor doua functii, Talpes stia cine este Omar Hayssam si cu cine "se relationeaza" el, vorba lui Mircea Geoana, in PSD si in tara, in general. Iar prin prisma informatiilor pe care le detinea, Ioan Talpes stie ca nu ar fi trebuit sa lase niciodata in preajma presedintelui de atunci, Ion Iliescu, un personaj atat de controversat cum era si cum este Omar Hayssam. Oricum, scandalul Omar Hayssam se va agata in continuare din ce in ce mai mult de fosti si actuali lideri ai PSD, printre care si Ioan Talpes. Care pare, insa, sa fie mult mai preocupat de modul cum decurge integrarea Romaniei in UE.
Senatorul Ioan Talpes a solicitat o audienta la presedintele Traian Basescu inca de saptamana trecuta, au declarat ieri, pentru Mediafax, "surse concordante". Cu toate acestea, el a fost primit de-abia luni la Palatul Cotroceni, exact in ziua in care si-a dat demisia din partid. Surse din anturajul celor doi politicieni ne-au declarat ieri ca Talpes l-ar fi asigurat pe Basescu, in cadrul intalnirii, ca detine anumite dosare si informatii nu tocmai pe placul unor lideri importanti din PSD. Cum despartirea fostului pesedist de actuala conducere a partidului nu s-a produs in cea mai dulce armonie, este usor de presupus ca fostul director al serviciului de informatii vizeaza atacarea pe orice cale a aripii ostile lui Iliescu. Inca de la plecarea sa din PSD, fostul sef al SIE a lansat o serie de critici dure la adresa actualei conduceri, condamnand mai ales modul in care Iliescu a fost "lucrat" in interiorul PSD de greii partidului. Fostul senator PSD a facut referire obsedant la neregulile care au avut loc la Congresul PSD si care au dus implicit la scoaterea pe tusa a lui Iliescu. Totodata, nu este exclus ca Talpes sa-si fi oferit la Cotroceni toate serviciile in sprijinul "demascarii" legaturilor care exista intre unii membri ai PSD si omul de afaceri sirian Omar Hayssam, banuit ca ar fi fost implicat in rapirea celor trei ziaristi in Irak. De altfel, o astfel de ipoteza este sustinuta si de ultimele declaratii ale senatorului, care s-a lansat intr-un atac virulent la adresa fostilor colegi din PSD. Mai mult chiar, el a oferit o serie de informatii incendiare menite sa zdruncine din temelii fostul partid de guvernamant. Talpes a recunoscut ca a detinut informatii referitoare "la un anumit comportament in zona economica" dintre Omar Hayssam si anumite persoane din mediile complexe din lumea araba. Aceste suspiciuni, a sustinut Talpes, au fost transmise Ministerului de Interne condus la acea data de Ioan Rus, institutie care a sustinut insa banuielile nu sunt intemeiate. Un alt aspect deosebit de important tratat de Talpes in declaratiile sale a fost acela referitor la anumite prietenii pe care Omar Hayssam le-a avut sau le are cu unii membri ai PSD. Intrebat, intr-un final, daca va spune cine a avut o relatie apropiata cu controversatul om de afaceri, fostul sef al SIE a amenintat cat se poate de explicit: "Daca cei care sunt obligati sa se pronunte nu o vor face, voi spune eu!".
Senatorul Ioan Talpes a recunoscut, marti seara, intr-o emisiune transmisa de postul public de televiziune, ca, dupa ce a demisionat din PSD, a avut o intalnire cu presedintele Traian Basescu. Talpes a incercat, in aceeasi interventie, sa convinga pe toata lumea ca a dorit doar sa-l asigure pe presedinte ca se poate baza pe el in sustinerea actiunilor statului pentru integrarea europeana. "Am vrut sa-l anunt pe seful statului - mi se pare o actiune absolut fireasca, absolut normala - despre pozitia pe care o am acum", a spus Talpes, referindu-se la intalnirea cu Basescu. Dupa care a adaugat repede ca nu a fost vorba despre o pozitie politica. Talpes a mai gasit un motiv oficial pentru a argumenta vizita si anume ca a vrut sa-l anunte pe presedinte despre demisia sa din PSD. Dar Basescu aflase deja. "Am vrut sa-i spun ca voi actiona ca un independent si ca se poate baza pe mine in ceea ce priveste sustinerea actiunilor statului, sustinerea tuturor miscarilor, tuturor actiunilor care vor genera democratie si integrare europeana", a spus Ioan Talpes, folosind cuvinte mari. In alta ordine de idei, potrivit surselor citate de Mediafax, Talpes a discutat cu Basescu si probleme tinand de siguranta nationala, inclusiv cazuri cu implicatii politice, prezentandu-i sefului statului si consideratiile sale despre ultimele evolutii din PSD.>>

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2005-05-26/talpes-s-a-predat-la-cotroceni.html

ionion
2009-08-25 07:32:59

pt cosor ion :


stii prea bine ca suntem pe baricade diferite, dar daca ma intrebi iti voi raspunde : Romania stii prea bine ca este o tara mica ca multe altele si nu va fi posibil niciodata nedispunand de bogatii uriase (a la Confederatiei Elvetiei) sa-si promoveze o politica de echilibristica singura , ca atare intotdeauna va fi in umbra sau in anturajul marilor puteri ale lumii : Imperiul Roman, Imperiul Otoman, Rusia, Germania sau colaborare stransa cu pactul nord-atlantic.

In acelasi timp insa nu poti juca hora in doua hori - ori pe de o parte sa-ti trimiti oameni care sa-ti moara pe front in lupta impotriva terorismului si in acelasi timp sa trimiti armament teroristilor este inadmisibil.

Mai mult ca trimiterea armamentului a fost efectuata din cercurile apropiate celui care conduce tara si daca nu am uitat favoritul tau. Ma rog asta nu are importanta daca este sau nu favoritul tau, dar nu este corect un asemenea joc.


La 2009-08-25 02:04:35, cosor ion a scris:

> La 2009-08-25 01:23:39, ionion a scris:
>
> >
> > care este membra a aliantei nord-atlantice. Va dati seama ce pericol
> > reprezinta pentru NATO aceasta tara ?
> >
> > Este admisibil ca un membru al NATO sa faca comertz cu organizatiile
> > teroriste
> > din lumea intreaga in timp ce soldati ai NATO isi dau viata pe
> > fronturile din razboiul contra terorismului ?
> >
> Ioane te intreb daca Romania este o tara independenta?a fost vindua
> bucata cu bucata de clanul Ilici,care ar trebui spinzurat in piata
> publica,precum Sadam.pe linga canaliile astea Ceausescu s fost un
> mare patriot
>

batranu
2009-08-25 08:04:43

Stie Talpes ce vorbeste

Are dreptate Talpes ce vorbeste nici dracu nu sa gandit ca cei mai feroce comunisti Iliescu si Constantinescu i-si vor da mana pentru anularea democratiei in Romania. Ce e aia vrem un presedinte linistit, calm, impaciuitor sa vazut ce inseamna asta au furat in cele doua mandate ale lui Iliescu si Constantinescu fiindca maicile Tereza ale Romaniei au facut pe orbi la Cotroceni. Ba comunistilor cred ca tre sa va punem la punct putin nenorocitilor.
Tre vreo doua actiuni tari democratice cum sa-r spune in care mancatorii de c--t comunisti sa nu mai mance cacat virtual la tv si in presa sa-l mance real sa li se umple gura si hainele cu rahatul lor politic si sa fie trimisi pe strada.

Viorel
2009-08-25 08:13:14

Felicitari, domnule Vasile Davidescu

Mi-a facut placere sa citesc comentariile dvs. Ele stabilesc un echilibru ntre "acidul" editorialelor din acest cotidian si o realitate cunoscuta si prin intemediul sonajelor de opinie. Evident, desi nu pot sa fiu de acord cu cei care sunt anti-Basescu, le respect totusi opiniile. Doresc sa remarc ca comentariile dvs. sunt extrem de ponderate si de cele mai multe ori merg direct la esenta.

Ma amuza totusi cei care vor sa va contazica, lipsa lor de argumentatie si prin urmare esund prin a va eticheta ca fiind comunist.

Cititorii intuiesc ca multe articole emana ura mpotriva presedintelui tarii si ca atare se feresc sa intre n jocul lor.

Crin Antonescu nu are nici o sansa la presedintie, asa ca cei care sunt mpotriva dlui Basescu i sprijina efectiv pe dl. Mircea Geoana. Luati aminte, stimati cititori !

Viorel

Arogantu'
2009-08-25 10:42:05

Brava, Viorele ! Ma umplusi cu "argumente" ! ndc


La 2009-08-25 08:13:14, Viorel a scris:

> Mi-a facut placere sa citesc comentariile dvs. Ele stabilesc un
> echilibru ntre "acidul" editorialelor din acest cotidian si o
> realitate cunoscuta si prin intemediul sonajelor de opinie. Evident,
> desi nu pot sa fiu de acord cu cei care sunt anti-Basescu, le respect
> totusi opiniile. Doresc sa remarc ca comentariile dvs. sunt extrem de
> ponderate si de cele mai multe ori merg direct la esenta.
>
> Ma amuza totusi cei care vor sa va contazica, lipsa lor de
> argumentatie si prin urmare esund prin a va eticheta ca fiind
> comunist.
>
> Cititorii intuiesc ca multe articole emana ura mpotriva presedintelui
> tarii si ca atare se feresc sa intre n jocul lor.
>
> Crin Antonescu nu are nici o sansa la presedintie, asa ca cei care
> sunt mpotriva dlui Basescu i sprijina efectiv pe dl. Mircea Geoana.
> Luati aminte, stimati cititori !
>
> Viorel
>
>

tinyminy
2009-08-25 11:49:25

vine campania, disperarea e mare

ce pana mea, ati luat-o razna de tot? hai, au descoperit baietii de la bursa nu stiu ce firma, dar chiar la teroristi sa ajungem, asta e prea de tot!

Arogantu'
2009-08-25 12:05:24

Re: vine campania, disperarea e mare - Acum sa te vad !

Sigur ca e incredibil, dar daca pui faptele cap la cap ...

Uite ce mai afla unii - si ar trebui sa admiti ca, macar teoretic, lucrurile ar putea sa stea astfel.
Daca ai facut armata - poate iti mai amintesti cite ceva ...

http://www.pesurse.ro/2009/08/cum-scap-armata-de-gurile-de-la-mapn.html

<<Cum scapa Armata de gaurile de la MApN?

Ieri am vorbit cu un fost senator care mi-a povestit o ntmplare de la Comisia de Aparare din Senatul Romniei de anul trecut. De la MApN a sosit n primavara lui 2008 o adresa prin care Comisia era informata ca armata va trece la distrugerea unei importante cantitati de munitie expirata: explozibil, capse, fitile...

Senatorii din comisie au luat n discutie informarea si au cerut explicatii reprezentantului ministerului. Alesii doreau sa faca o vizita la fata locului pentru a observa cum se face o astfel de dezafectare de munitie. Numai ca teapaaaa. Cei de la minister au spus dupa ce au dat din colt n colt ca o astfel de cantitate de munitie expirata nu exista si ca informarea a fost facuta pentru a descarca anumite unitati militare de cantitati de munitie care ar fi disparut.

Acum, privind retrospectiv, domnul senator mi spune ca de atunci mirosea ca e vorba de fapt de trafic cu armament. Adica se fura la greu din unitatile militare, armamentul ajungea pe diferite cai n zone de conflict de pe glob, iar MApN se descarca prin asa-zise distrugeri de munitie veche.>>

Si, la final, o intrebare: armamentul "furat" de la Ciorogarla nu a fost descoperit.
Cum figureaza el in scriptele unitatii ?

La 2009-08-25 11:49:25, tinyminy a scris:

> ce pana mea, ati luat-o razna de tot? hai, au descoperit baietii de la
> bursa nu stiu ce firma, dar chiar la teroristi sa ajungem, asta e prea
> de tot!
>

Conan___the___Barbarian
2009-08-25 12:18:11

Aia din pozna

..seamana cu asociatzii kozaci ai lui Patriciu.

Gotcu
2009-08-25 12:20:54

Romania, Tzara de RAHAT

CONDUSA DIN DIN SUBTERANELE FOSTEI SECURITATI, PRIN TREPADUSI GEN SORIN ROSCA STANESCU SI ALTII CA EL( BANUIESC FOSTI SI ACTUALI "SIMPATIZANTI" AI RUSILOR), ROMANIA A AJUNS O TZARA IN HAOS. OARE CINE DOREA ACEST HAOS DACA NU VECINII DE LA RASARIT.

ROMANIA ESTE O TZARA PIERDUTA. NU VOM PUTEA SCAPA IN VECI DE INFLUENTA SLAVA.............L

Atamild
2009-08-25 13:33:44

Romania nu-i o tara pierduta. E numai zdruncinata.

Cand citesc comentarii a la Gotcu raman mirata.
De ce atata ura-i porti? Romania e nevinovata.
Ea a fost este si ramane o tara care nu a facut rau la nimeni.
Matilda

ionion
2009-08-25 13:42:49

Matildooooo si tu te-ai dat cu bolsevicul ? Nu m-am asteptat ! ndc

La 2009-08-25 13:33:44, Atamild a scris:

> Cand citesc comentarii a la Gotcu raman mirata.
> De ce atata ura-i porti? Romania e nevinovata.
> Ea a fost este si ramane o tara care nu a facut rau la nimeni.
> Matilda
>

ionion
2009-08-25 13:44:05

Spanac cu influenta slava .... ! Slavii sunt mai multe feluri ca si macaronarii ! ndc

La 2009-08-25 12:20:54, Gotcu a scris:

> CONDUSA DIN DIN SUBTERANELE FOSTEI SECURITATI, PRIN TREPADUSI GEN
> SORIN ROSCA STANESCU SI ALTII CA EL( BANUIESC FOSTI SI ACTUALI
> "SIMPATIZANTI" AI RUSILOR), ROMANIA A AJUNS O TZARA IN HAOS. OARE
> CINE DOREA ACEST HAOS DACA NU VECINII DE LA RASARIT.
>
> ROMANIA ESTE O TZARA PIERDUTA. NU VOM PUTEA SCAPA IN VECI DE INFLUENTA
> SLAVA.............L
>

the
2009-08-25 14:24:26

au aparut revelatiili ?

sau inca nu ?

Arogantu'
2009-08-25 14:30:56

Re: au aparut revelatiili ? - Demuuult ! Dar se lucreaza la manualul de utilizare pentru prosti !

http://www.sroscas.ro/site/2009/08/25/pista-interpol-belgia/#more-2411

<<Public mai jos un document care demonstreaza ca, inca din 21 ianuarie 2009, cinci servicii si institutii ale statului roman au fost informate de catre chestorul de politie Mihai Stoica asupra faptului ca INTERPOL Bruxelles Belgia a transmis un mesaj urgent, prin care se solicita informatii vizand persoane si operatiuni financiare derulate de un important asociat ROMAGRO CEREAL S.R.L. Acest document, pentru a fi inteles, va trebui pus in relatie cu cele pe care le voi posta ulterior. In final, pentru prima data, pe aceasta cale, apare in investigatiile noastre Cornel Purcarea. Cel care, beneficiind de concursul lui Mircea Basescu, a organizat "operatiunea arme". Fac precizarea ca, inca din primavara, Presedintele Romaniei Traian Basescu a fost pus la curent cu rezultatele anchetei, care conduceau si catre fratele sau.>>

Din nefericire pentru ei - suspansul va mai dura !
Vezi ultima fraza ca sa intelegi de ce ...

PS Documentul publicat demonstreaza doar ca a venit, intr-adevar, o solicitare de la INTERPOL privind ROMAGRO CEREALE, precum si alertarea institutiilor abilitate sa cerceteze.

Crede cineva ca si-au permis "organili" sa nu cerceteze ?

Ce-au facut cu informatiile obtinute - de-abia aia va fi adevarata bomba !

La 2009-08-25 14:24:26, the a scris:

> sau inca nu ?
>

Atamild
2009-08-25 14:48:18

te-ai dat cu bolsevicul ? Nu m-am asteptat ! ndc - Auzi, te rog foarte mult,

La 2009-08-25 13:42:49, ionion a scris:

> La 2009-08-25 13:33:44, Atamild a scris:
>
> > Cand citesc comentarii a la Gotcu raman mirata.
> > De ce atata ura-i porti? Romania e nevinovata.
> > Ea a fost este si ramane o tara care nu a facut rau la nimeni.
> > Matilda
> >
>
>
Pe mine sa ma lasi in pace cand aduci acuzatii aiurea. Habar nu am de care bolsevic vorbesti. Sau asta e numai un cod al tau. Ma refer la cuvant. Una-doua
incepeti cu tipete si acuzatii. Eu iubesc Romania, clar? Asa ca sa ma lasi in pace cu politica ta de a ne acuza pe toti de cum ai zis? A, da! Bolsevici. Ai grija, ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. O zi buna!
Matilda

Ioana.L
2009-08-25 14:57:07

familia basescu - in colimator

ii luati pe toti la rand, asa as crede eu... de base cel mare va luati mereu, de eba de fiercare data cand prindeti ocazia, dar acum aveti-ce-aveti si cu frate-su... mai aveti de zis de fiica-sa aia mare si de nevasta... dar mai e timp, ca in cateva luni sunt alegerile, nu? pana atunci se pot inventa diverse subiecte

Shadow
2009-08-25 14:57:31

sa radem cu nea nelu davidescu

> Talpes la Realitatea TV:S-a creat o grupare secreta transpartinica
> pentru a crea evennimente anti-Basescu
> La recomandarea consilierilor americani platiti cu 14 milioane euro de
> PSD s-a creat o echipa de diversiune pentru a crea evenimente
> anti-Basescu.Pana acuma a fost cazul Ritzi,Udrea si acum Basescu.
> Cine s-ar fi gandit vreodata la o alianta intre
> Patriciu,Constantinescu si Iliescu au acum ocazia sa constate ca
> reactiunea indiferent de pe ce pozitie porneste se poate uni cand
> interesele sale sunt amenintate.
> Ura fata de succesele politice ale lui Basescu,frica de anihilare a
> clasei politice expirate face minuni si cei trei au pus-o de o
> alianta -tip ONG-,botezata -Fundatie Academica- cu unica forta
> motrica- ura fata de Basescu si discreditarea lui.
> O organizatie a urii,fara nimic constructiv,in care sustinerea
> financiara cu petrolei,adunata cu ura si perversitatea dlui
> Constantinescu si cu demolatorul democratiei si organizatorul
> Mineriadelor,dl.Iliescu.
> Cred ca este cazul sa il citez pe dl.Roncea:cei care credeau ca un
> criminal- terorist (Iliescu) si un avorton politic (Constantinescu)
> se vor regasi impreuna n lada de gunoi a
> istoriei, s-au inselat. Combinatia Constantinescu - invins de
> Securitate, - Iliescu care ne-a invins pe noi toti, este inca un pas
> pe aleea care duce catre un GDS revopsit. Cei doi vor fi parteneri de
> fundatie, o alternativa la "basescizare", cum zic ei, care va
> avea filiale in intreaga tara si va incerca sa recruteze
> "intelectuali" in frontul Ilici-Milu.
> In acest ONG, care pe fata propaga ura, sunt asteptati intelectuali
> frustrati sau naivi care chipurile, la comanda celor trei, vor
> face-un front al intelectualilor-,un fel de FSN cum spune acelasi
> domn Roncea.De fapt este un front politic mascat,perversitatea dlui
> Constantinescu mascand scopul sub forma unui proect politic
> european.
> Adesea se spune ca satana intra si in sfantul altar asa ca nu este de
> mirare ca Dnii.Constantinescu si Iliescu vorbesc de &#8211;revolutia
> binelui- si in care sunt invitati studentii si intelectualii batuti
> de dl.Iliecu cu ocazia mineriadelor.
> Este clar ca Iliescu si Constantinescu preiau conducerea celor
> 322,pentru care se vor face emisiuni La Antenele lui Felix,pentru a
> propaga ceea ce ii uneste,ura fata de politica de reinoire a clasei
> politice initiata de dl.Basescu.De aceea este de la sine inteles ca
> nasirea,sprijinul financiar va veni de la dl.Patriciu,pe care
> dl.Roncea il numeste:SFORARUL ALIANTEI CONTRA NATURII.
> Nu este de mirare acest fapt,averea dlui Patriciu a fost facuta sub
> ocrotirea celor doua regimuri(Iliescu si Constantinescu).
> Se pare ca dl.Constantinescu si-a obtinut acreditarea,cum spune
> dl.Roncea,de ideolog al frontului antibasescu dintr-un proiect
> discutat in cursul acestei veri de
> Geoana, Constantinescu, Sorin Rosca Stanescu si Voiculescu, impreuna
> cu Patriciu,actiune intitulata-Basescu in sarcofag-
> Aceasta Romanie fara Basescu va fi indiscutabil o Romanie a
> oligarhilor,managerul fiind ales dl.Constantinescu acest zombie a
> politicii romanesti,scopul fiind-lichidarea lui Basescu-
>
> Dar subliniaza dl.Roncea,faptul ca Geoana a propus chiar inchiderea
> lui Basescu intr-un sarcofag de plumb sau alungarea lui din
> Romania,ne arata ca de fapt cu PSD,la care asocierea PRM si PC apar
> ca logice ne dau in vileag un plan amplu,care de la un simplu ONG va
> lua forma unei actiuni polirice antiromanesti.
> Ne aflam deci in fata unei ofensive oligarhice de mare
> amploare,ofensiva asupra politicii romanesti,a romanilor,prin care se
> urmareste perpetuarea situatiei actuale si salvarea clasei politice
> care a condus Romania timp de 18 ani.
> Cred ca intelectualitatea romaneasca trebuie sa ia aminte si sa
> trateze cum se cuvine aceasta contrarevolutie fata de democratie.

talpes securistul comunist al lui iliescu brusc trecut in "tabara" baseaca" si devenit peste noapte din "mosi stramosi" sau macar de la '48 mai democrat crestin decat Coposu e dat exemplu de nea nelu. Imi place ca si-a gasit laudatorul viorel. Si "vorbim" aici de "aliante contranaturii" psiho pupu. cand in realitate alianta naturii pdl si securistii de la psd (magureanu + talpes) sunt realitatea acestei tari. Da cica "argumente". Poate cel mult "vise".

Arogantu'
2009-08-25 14:59:36

Re: Asta-i idolul lui Pandrea - liderul pedelacheilor si "spaima cucurbitaceelor" ! Si mare kkrakter

La 2009-08-25 07:08:24, Arogantu' a scris:

> <<Talpes s-a predat la Cotroceni
>
> Senatorul Ioan Talpes s-a intalnit luni cu presedintele Basescu. Exact
> in ziua in care jurnalistii rapiti in Iark s-au intors in tara, exact
> in ziua in care Geoana s-a gandit sa alerteze Consiliul de
> Integritate Morala al PSD pentru a vedea cu cine "s-a relationat"
> Omar Hayssam in acest partid si exact in ziua in care el insusi,
> fostul sef al SIE, si-a dat demisia din PSD. Toate aceste evenimente
> puse cap la cap si complementare in logica muritorilor de rand i se
> par lui Ioan Talpes o simpla coincidenta. Fostul senator nu s-a sfiit
> sa faca publica vizita de curtoazie la Cotroceni, dar a incercat sa
> convinga pe toata lumea ca s-a dus acolo ca sa vorbeasca cu Basescu
> despre integrarea europeana. Ca si cum ar fi stiut ca presedintele nu
> este suta la suta sigur ca ne vom integra daca nu ne sustine si Ioan
> Talpes, senatorul s-a dus intins la Basescu pentru a-l asigura ca se
> poate baza pe el in sprijinirea actiunilor statului pentru integrarea
> europeana. In realitate, insa, surse din anturajul celor doi
> politicieni ne-au confirmat ieri faptul ca Talpes l-a asigurat pe
> Basescu de cu totul altceva. Si anume ca detine dosare si informatii
> despre fosti colegi-activisti din PSD care ar putea ajuta la
> rezolvarea puzzle-ului Omar Hayssam. In conditiile in care Talpes s-a
> despartit de adversarii prietenului sau Ion Iliescu, respectiv actuala
> conducere a PSD, nu tocmai in conditii civilizate, senatorul are toate
> motivele pentru a merge cu turnatoria la Basescu. Primul semn ca
> exista informatii conform carora lideri ai PSD au stiut ce invarte
> Omar Hayssam in tara noastra, si cu cine, a fost dat chiar de Talpes
> insusi. Acesta declara in urma cu doua zile, la Senat, ca prin 2002,
> pe cand era sef al Administratiei Prezidentiale a aflat ca ceva nu e
> in regula cu Hayssam si ca a transmis aceste informatii Ministerului
> de Interne. Care nu a aflat nimic. Si care minister la acea vreme era
> condus de adversarul lui Ion Iliescu si, implicit al lui Talpes, Ioan
> Rus. Pe de alta parte, gestul de a merge la Basescu ar putea insemna
> si o metoda de auto-protectie pentru fostul sef al SIE si in acelasi
> timp ex- sef al Administratiei Prezidentiale in timpul regimului
> Iliescu. De la inaltimea celor doua functii, Talpes stia cine este
> Omar Hayssam si cu cine "se relationeaza" el, vorba lui Mircea
> Geoana, in PSD si in tara, in general. Iar prin prisma informatiilor
> pe care le detinea, Ioan Talpes stie ca nu ar fi trebuit sa lase
> niciodata in preajma presedintelui de atunci, Ion Iliescu, un
> personaj atat de controversat cum era si cum este Omar Hayssam.
> Oricum, scandalul Omar Hayssam se va agata in continuare din ce in ce
> mai mult de fosti si actuali lideri ai PSD, printre care si Ioan
> Talpes. Care pare, insa, sa fie mult mai preocupat de modul cum
> decurge integrarea Romaniei in UE.
> Senatorul Ioan Talpes a solicitat o audienta la presedintele Traian
> Basescu inca de saptamana trecuta, au declarat ieri, pentru Mediafax,
> "surse concordante". Cu toate acestea, el a fost primit de-abia luni
> la Palatul Cotroceni, exact in ziua in care si-a dat demisia din
> partid. Surse din anturajul celor doi politicieni ne-au declarat ieri
> ca Talpes l-ar fi asigurat pe Basescu, in cadrul intalnirii, ca detine
> anumite dosare si informatii nu tocmai pe placul unor lideri
> importanti din PSD. Cum despartirea fostului pesedist de actuala
> conducere a partidului nu s-a produs in cea mai dulce armonie, este
> usor de presupus ca fostul director al serviciului de informatii
> vizeaza atacarea pe orice cale a aripii ostile lui Iliescu. Inca de
> la plecarea sa din PSD, fostul sef al SIE a lansat o serie de critici
> dure la adresa actualei conduceri, condamnand mai ales modul in care
> Iliescu a fost "lucrat" in interiorul PSD de greii partidului. Fostul
> senator PSD a facut referire obsedant la neregulile care au avut loc
> la Congresul PSD si care au dus implicit la scoaterea pe tusa a lui
> Iliescu. Totodata, nu este exclus ca Talpes sa-si fi oferit la
> Cotroceni toate serviciile in sprijinul "demascarii" legaturilor care
> exista intre unii membri ai PSD si omul de afaceri sirian Omar
> Hayssam, banuit ca ar fi fost implicat in rapirea celor trei ziaristi
> in Irak. De altfel, o astfel de ipoteza este sustinuta si de ultimele
> declaratii ale senatorului, care s-a lansat intr-un atac virulent la
> adresa fostilor colegi din PSD. Mai mult chiar, el a oferit o serie
> de informatii incendiare menite sa zdruncine din temelii fostul
> partid de guvernamant. Talpes a recunoscut ca a detinut informatii
> referitoare "la un anumit comportament in zona economica" dintre Omar
> Hayssam si anumite persoane din mediile complexe din lumea araba.
> Aceste suspiciuni, a sustinut Talpes, au fost transmise Ministerului
> de Interne condus la acea data de Ioan Rus, institutie care a
> sustinut insa banuielile nu sunt intemeiate. Un alt aspect deosebit
> de important tratat de Talpes in declaratiile sale a fost acela
> referitor la anumite prietenii pe care Omar Hayssam le-a avut sau le
> are cu unii membri ai PSD. Intrebat, intr-un final, daca va spune
> cine a avut o relatie apropiata cu controversatul om de afaceri,
> fostul sef al SIE a amenintat cat se poate de explicit: "Daca cei
> care sunt obligati sa se pronunte nu o vor face, voi spune eu!".
> Senatorul Ioan Talpes a recunoscut, marti seara, intr-o emisiune
> transmisa de postul public de televiziune, ca, dupa ce a demisionat
> din PSD, a avut o intalnire cu presedintele Traian Basescu. Talpes a
> incercat, in aceeasi interventie, sa convinga pe toata lumea ca a
> dorit doar sa-l asigure pe presedinte ca se poate baza pe el in
> sustinerea actiunilor statului pentru integrarea europeana. "Am vrut
> sa-l anunt pe seful statului - mi se pare o actiune absolut fireasca,
> absolut normala - despre pozitia pe care o am acum", a spus Talpes,
> referindu-se la intalnirea cu Basescu. Dupa care a adaugat repede ca
> nu a fost vorba despre o pozitie politica. Talpes a mai gasit un
> motiv oficial pentru a argumenta vizita si anume ca a vrut sa-l
> anunte pe presedinte despre demisia sa din PSD. Dar Basescu aflase
> deja. "Am vrut sa-i spun ca voi actiona ca un independent si ca se
> poate baza pe mine in ceea ce priveste sustinerea actiunilor
> statului, sustinerea tuturor miscarilor, tuturor actiunilor care vor
> genera democratie si integrare europeana", a spus Ioan Talpes,
> folosind cuvinte mari. In alta ordine de idei, potrivit surselor
> citate de Mediafax, Talpes a discutat cu Basescu si probleme tinand
> de siguranta nationala, inclusiv cazuri cu implicatii politice,
> prezentandu-i sefului statului si consideratiile sale despre ultimele
> evolutii din PSD.>>
>
> http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2005-05-26/talpes-s-a-predat-la-cotroceni.html
>

Atamild
2009-08-25 15:04:48

Re: familia basescu - in colimator

La 2009-08-25 14:57:07, Ioana.L a scris:

> ii luati pe toti la rand, asa as crede eu... de base cel mare va luati
> mereu, de eba de fiercare data cand prindeti ocazia, dar acum
> aveti-ce-aveti si cu frate-su... mai aveti de zis de fiica-sa aia
> mare si de nevasta... dar mai e timp, ca in cateva luni sunt
> alegerile, nu? pana atunci se pot inventa diverse subiecte
>
Moment. Daca afirmatia este adevarata, acest lucru este un lucru foarte grav. Aici nu mai este vorba de aveti ce aveti cu fratele Domnului Presedinte Basescu,
aici este vorba de trafic de arme.
Matilda

Florescu Serban
2009-08-25 15:07:40

Gogosi

Cele mai umflate gogosi,din ultimii ani,au fost fabricate de marele 'patiser' Rosaca Stanescu.S-au dezumflat cand au fost lansate pe piata cu mult zgomot de realitatea TVMai nea Rosca te-ai dat mare spion si nu a iesit decat un mic 'fas'. Ce urmeaza.Asteptam si alte gogosi mai infuriate si gogonate.Ai grija sa le dospesti mai bine,ca sa creasca cat mai mult.Sa te faci de ras la varsta asta este o mare rusine.Stii cum se zice in popor,nea Rosca.Plimba ursul ca avem treaba..

ucseer
2009-08-25 15:21:10

slugi ticaloase

Mai slugoilor de turnator, ati putea voi sa probati ca cei doi sunt mafioti si ca Mircea Basescu a facut trafic cu arme? sigur ca nu. Sunt tot mai sigur ca este nevoie de o lege a deontologiei profesionale, altfel, va fi vai de democratia noastra.

Radu M
2009-08-25 16:02:34

Re: Talpes la Realitatea TV:S-a creat o grupare secreta transpartinica pentru a crea evennimente anti-b

La 2009-08-24 21:39:43, Davidescu vasile a scris:

> Talpes la Realitatea TV:S-a creat o grupare secreta transpartinica
> pentru a crea evennimente anti-Basescu
> La recomandarea consilierilor americani platiti cu 14 milioane euro de
> PSD s-a creat o echipa de diversiune pentru a crea evenimente
> anti-Basescu.Pana acuma a fost cazul Ritzi,Udrea si acum Basescu.
> Cine s-ar fi gandit vreodata la o alianta intre
> Patriciu,Constantinescu si Iliescu au acum ocazia sa constate ca
> reactiunea indiferent de pe ce pozitie porneste se poate uni cand
> interesele sale sunt amenintate.
> Ura fata de succesele politice ale lui Basescu,frica de anihilare a
> clasei politice expirate face minuni si cei trei au pus-o de o
> alianta -tip ONG-,botezata -Fundatie Academica- cu unica forta
> motrica- ura fata de Basescu si discreditarea lui.
> O organizatie a urii,fara nimic constructiv,in care sustinerea
> financiara cu petrolei,adunata cu ura si perversitatea dlui
> Constantinescu si cu demolatorul democratiei si organizatorul
> Mineriadelor,dl.Iliescu.
> Cred ca este cazul sa il citez pe dl.Roncea:cei care credeau ca un
> criminal- terorist (Iliescu) si un avorton politic (Constantinescu)
> se vor regasi impreuna n lada de gunoi a
> istoriei, s-au inselat. Combinatia Constantinescu - invins de
> Securitate, - Iliescu care ne-a invins pe noi toti, este inca un pas
> pe aleea care duce catre un GDS revopsit. Cei doi vor fi parteneri de
> fundatie, o alternativa la "basescizare", cum zic ei, care va
> avea filiale in intreaga tara si va incerca sa recruteze
> "intelectuali" in frontul Ilici-Milu.
> In acest ONG, care pe fata propaga ura, sunt asteptati intelectuali
> frustrati sau naivi care chipurile, la comanda celor trei, vor
> face-un front al intelectualilor-,un fel de FSN cum spune acelasi
> domn Roncea.De fapt este un front politic mascat,perversitatea dlui
> Constantinescu mascand scopul sub forma unui proect politic
> european.
> Adesea se spune ca satana intra si in sfantul altar asa ca nu este de
> mirare ca Dnii.Constantinescu si Iliescu vorbesc de &#8211;revolutia
> binelui- si in care sunt invitati studentii si intelectualii batuti
> de dl.Iliecu cu ocazia mineriadelor.
> Este clar ca Iliescu si Constantinescu preiau conducerea celor
> 322,pentru care se vor face emisiuni La Antenele lui Felix,pentru a
> propaga ceea ce ii uneste,ura fata de politica de reinoire a clasei
> politice initiata de dl.Basescu.De aceea este de la sine inteles ca
> nasirea,sprijinul financiar va veni de la dl.Patriciu,pe care
> dl.Roncea il numeste:SFORARUL ALIANTEI CONTRA NATURII.
> Nu este de mirare acest fapt,averea dlui Patriciu a fost facuta sub
> ocrotirea celor doua regimuri(Iliescu si Constantinescu).
> Se pare ca dl.Constantinescu si-a obtinut acreditarea,cum spune
> dl.Roncea,de ideolog al frontului antibasescu dintr-un proiect
> discutat in cursul acestei veri de
> Geoana, Constantinescu, Sorin Rosca Stanescu si Voiculescu, impreuna
> cu Patriciu,actiune intitulata-Basescu in sarcofag-
> Aceasta Romanie fara Basescu va fi indiscutabil o Romanie a
> oligarhilor,managerul fiind ales dl.Constantinescu acest zombie a
> politicii romanesti,scopul fiind-lichidarea lui Basescu-
>
> Dar subliniaza dl.Roncea,faptul ca Geoana a propus chiar inchiderea
> lui Basescu intr-un sarcofag de plumb sau alungarea lui din
> Romania,ne arata ca de fapt cu PSD,la care asocierea PRM si PC apar
> ca logice ne dau in vileag un plan amplu,care de la un simplu ONG va
> lua forma unei actiuni polirice antiromanesti.
> Ne aflam deci in fata unei ofensive oligarhice de mare
> amploare,ofensiva asupra politicii romanesti,a romanilor,prin care se
> urmareste perpetuarea situatiei actuale si salvarea clasei politice
> care a condus Romania timp de 18 ani.
> Cred ca intelectualitatea romaneasca trebuie sa ia aminte si sa
> trateze cum se cuvine aceasta contrarevolutie fata de democratie.
>
>
>
>
> Treaba cu alianta transpartinica se vede de la o posta. Intrebarea este ce face (sau ce nu face) Basescu sa ne convinga ca el este ala bun si ailalti sunt rai. Ca eu sunt foaaarte greu de convins. Mai ales la ce antecedente are. Cat despre ailalti sunt toti pasibili de puscarie: Iliescu pt genocid, Patriciu furt calificat, manipularea bursei, mita, santaj...etc, Stanescu sprijinire grup infractional, santaj, Voiculescu furt si deturnare de fonduri. Cat despre Geoana si Constantinescu as opta pentru un control medical in prealabil pentru stabilirea discernamantului ca astia doi sunt "slabuti" tare la minte. Antonescu nu se pune ca n-are nici o treaba orisicat ar vrea el. Pe asta il gratiem si-l trimitem la statiune sa-si trateze nervii. Verdict: oricare castiga, Romania pierde.

Greywolf
2009-08-25 16:46:43

BASESCU SI PEDALACHEII DE ....

BOC (KKT IN TURCA) DUPA CE AU INDATORAT TARA LA FMI ....INCA MAI AU CURAJUL SA VORBEASCA!

Arogantu'
2009-08-25 18:12:48

Re: BASESCU SI PEDALACHEII DE ....Ia priveste-i: au pantaloni de uniforma ! Maronii ...

Curaj ?
N-as prea zice ...

Tupeu, in schimb, cu vagoanele !

La 2009-08-25 16:46:43, Greywolf a scris:

> BOC (KKT IN TURCA) DUPA CE AU INDATORAT TARA LA FMI ....INCA MAI AU
> CURAJUL SA VORBEASCA!
>

texanu
2009-08-25 19:18:18

O NATIUNE DE BIRFITORII ASTA ESTE ROMANIA

In Dictionarul limbi Romane se spune ca Birfa inseamna a CLEVETI mai popular, a indruga verzi si uscate, a vorbi fara DISCERSAMINT, A VORBI DE RAU PE CINEVA INTENTIONAT PENTRU AL PONEGRI PENTRU AI STRICA IMAGINEA

A fi rauvoitor si a folosi instrumentul vorbirii pentru a rani pe cineva

BIBLIA SPUNE CA BIRFA INSEAMNA SA VORBESTI DESPRE A 3 EA PERSOANA CARE NU ESTE PREZENTA
Inseamna sa exagerezi intentionat, pe marginea unei informati, pe marginea unei afirmati, o exagerezi o scoti din contextul adevaralui, si o prezinti intr-o alta lumina, acelei persoane pe care nu prea o simpatizezi sa ii faci RAU

Foarte multi dintre noi ne calificam drept sinceri daca spunem tot ce gindim, insa nu uitati ca definitia SINCERITATI ESTE ALTA

OMUL SINCER.NU SPUNE TOT CE GINDESTE........CI GINDESTE CE-A CE SPUNE
Dumneavoastra a-ti devenit un grup de BIRFITORII PROFESIONISTII

Presedintele Bush nu putea sa fie presedinte ? pentruca fratele sau era Guvernator? in Florida? si ce afacerii s-au facut......dar toate spre prosperitatea Americi.......in Romania este ce-a mai mare aberatie facuta de niste oamenii DE COATE GOALE.....NISTE OAMENI CARE IN LOC S-A I-SI VADA DE TREBURILE LOR INCEARCA SA SABOTEZE INTRU-N FEL SI ALTUL PRIN BIRFELI

the
2009-08-25 20:00:03

Re: au aparut revelatiili ? - Demuuult ! Dar se lucreaza la manualul de utilizare pentru prosti !

La 2009-08-25 14:30:56, Arogantu' a scris:

Bine, cnd o apare,
nu uita sa-ti procuri mai multe exemplare ...

NormanFinkel5
2009-08-25 20:04:16

Re: au aparut revelatiili ?/ Tot a 2-a zi = Apocalypse now!

Fac pariu cu tine ca SRS va dezvalui cum Base
1) A vandut WMD-uri lui Saddam-Hussein (+ sexy-Udrea rezemata de container ca la pavilionul de masini),
2) apoi Centrala atomica de la Cernavoda Iranului,
3) iar Koreii de Nord i-a vandut teribilele MiG-21 punand astfel in primejdie toata Emisfera de Nord a Pamantului.
(n aia de Sud este Sisifuzzy responsabil cu bau-baurile, sa nu se calce pe competentze !)

La 2009-08-25 14:24:26, the a scris:
> sau inca nu ?

NormanFinkel5
2009-08-25 20:06:52

Re: au aparut revelatiili ? - Demuuult ! Dar se lucreaza la manualul de utilizare pentru prosti !

:-)) Da Vinci -code

La 2009-08-25 20:00:03, the a scris:

> La 2009-08-25 14:30:56, Arogantu' a scris:.......

> Bine, cnd o apare,
> nu uita sa-ti procuri mai multe exemplare ...

Arogantu'
2009-08-25 20:23:22

Re: au aparut revelatiili ? - Demuuult ! Dar se lucreaza la manualul de utilizare pentru prosti !

Cu cea mai mare placere !

Ma gindeam, de fapt, mai mult la pedelacheii indirjiti si ... intepeniti in 322, petroliberali, moguli etc
Adica tot tirajul va fi rezervat pentru Dummies !

La 2009-08-25 20:00:03, the a scris:

> La 2009-08-25 14:30:56, Arogantu' a scris:
>
> Bine, cnd o apare,
> nu uita sa-ti procuri mai multe exemplare ...
>

NormanFinkel5
2009-08-25 20:38:32

http://img.9am.ro/article_pictures/135212_articol.jpg

..........

NormanFinkel5
2009-08-25 20:40:31

Re: au aparut revelatiili ? - Demuuult ! Dar se lucreaza la manualul de utilizare pentru prosti !

THE a zis sa-TZI procuri .......

La 2009-08-25 20:23:22, Arogantu' a scris:

> Cu cea mai mare placere !
>
> Ma gindeam, de fapt, mai mult la pedelacheii indirjiti si ...
> intepeniti in 322, petroliberali, moguli etc
> Adica tot tirajul va fi rezervat pentru Dummies !
>
> La 2009-08-25 20:00:03, the a scris:
>
> > La 2009-08-25 14:30:56, Arogantu' a scris:
> >
> > Bine, cnd o apare,
> > nu uita sa-ti procuri mai multe exemplare ...

ionion
2009-08-25 21:09:39

Matildo tu esti honeckerista ? Si ce te-ai ciufulit asa ? da se poate - fii mai maleabila ! ndc

La 2009-08-25 14:48:18, Atamild a scris:

> La 2009-08-25 13:42:49, ionion a scris:
>
> > La 2009-08-25 13:33:44, Atamild a scris:
> >
> > > Cand citesc comentarii a la Gotcu raman mirata.
> > > De ce atata ura-i porti? Romania e nevinovata.
> > > Ea a fost este si ramane o tara care nu a facut rau la nimeni.
> > > Matilda
> > >
> >
> >
> Pe mine sa ma lasi in pace cand aduci acuzatii aiurea. Habar nu am de
> care bolsevic vorbesti. Sau asta e numai un cod al tau. Ma refer la
> cuvant. Una-doua
> incepeti cu tipete si acuzatii. Eu iubesc Romania, clar? Asa ca sa ma
> lasi in pace cu politica ta de a ne acuza pe toti de cum ai zis? A,
> da! Bolsevici. Ai grija, ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. O
> zi buna!
> Matilda
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mircea Basescu, afaceri cu mafioti (3326 afisari)
 Savu, seful DGIA, abereaza (2519 afisari)
 Beleaua lui Traian (2370 afisari)
 Marele smen (1939 afisari)
 Conflict diplomatic Suedia-Israel (1923 afisari)
 Incredibil: Pui de "extraterestru", prins intr-o capcana de soareci! (VIDEO) (6247 afisari)
 Medic acuzat ca a facut sex cu o pacienta in cabinet, in timp ce sotul ei era in camera de asteptare (3942 afisari)
 La 44 de ani, Linda Evangelista este de nerecunoscut (FOTO) (2738 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: Pista INTERPOL Belgia (2164 afisari)
 Autoritatile sarbe vor sa mute tiganii dintr-un cartier al orasului Belgrad in satul romanesc Ovcea (1585 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01057 sec.