Ziua Logo
  Nr. 4608 de sambata, 8 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosar

2009-08-08

Comentarii: 12, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Ghita Bizonu'
2009-08-07 23:45:57

sa fim cinstiti Nu este huiduit. Insa este ignorat .. Mai tuineti minte cum la un summit

ceilalti participanti discutau intre ei si Baselu "asigura"* formatia ?! Atunci a dovedit ca nu isi exercita principala functie pe care i-o da Constitutia - sa ne reprezinte in lume !!!
Radeti voi de agramatu' Ceasca genitalu' ( si io ) insa in comparatie cu Base Voda sir Nae discuta .. era luat in seama . Si la mica barfa gagii din Clubul de la Roma veneau odat pe an sa discute cu Nae .. Si inainte sa va ambalati - cam juma din vorbele de zazi cu incalzirea si sa dam in cap industriei vin cam de la Clubul ala ...

A asigura formatia. In armata o forma de pedeapsa (in gnl nu chiar dura ) - insu pedepsit este pus sa alerge in jurul formatiei ....

Ghita Bizonu'
2009-08-08 00:52:30

Si sa compectam ... Teroristu nomber 1 a fost scos din tara

si asta dupa ce procurorii se pare ca s-au ocupat numa de cestii economice ...
"Spionu" Stancev a fost lasat sa plece acasa. La Monaco ...
"Tradatoru" Seres se pare ca a cam fost uitat de procuratura ....

Dosare beton , nu ?!

octaaa
2009-08-08 01:41:58

Mi-e mila de nu mai pot

Mi-e mila de nu mai pot de Marian Iancu, de Sechelariu(ambii) , de Iacubov...mai ales de seful sau - Hrebenciuc...

Acum problema e alta. Ca astea nu au fost ancheta, a fost circ. Circ care sa il faca popular pe basescu. Adica au fost niste anchete TV, in care ni se prezenta cavalerul anticoruptie - basescu.
Nimic mai fals... Ati vazut vreun mare corupt condamnat in acesti 4 ani jumate de mandat basescu? Vreun interlop ceva? Are cineva dubii cum ca Domnu' Costel ala din Craiova nu ar trebui arestat? Sau Dumitru Sechelariu ? Gigi Becali? Fane Spoitoru? Bercea Mondialu ?

Ce e mai rau la acest circ creat de basescu e ca multi oameni chiar si-au pus speranta in el. Chaiar au crezut ca cineva vrea sa lupte impotriva coruptiei. Si se pare ca toti s-au inselat. Ori asa a disparut si credinta asta... Daca cineva o sa aibe discursuri sincere anticoruptie...va fi trecut langa basescu, la categoria mincinosilor.
La fel cum s-a terminat si condamnarea comunismului. Tampenia aia de condamnare de acum 2 ani face ca niciodata comunismul sa nu mai fie condamnat serios.

Cuza Juganaru
2009-08-08 07:42:32

Tov. Marian si Laszlo toti cei pomeniti si arestati trebuiau impuscati !

Mai tovaraseilor,cine va plateste pe voi sa intocsicati oamenii cu tot felul de interpretari bolnave plecand de la niste fapte reale ?
Voi sunteti niste tinichele (cuti de conserve legate de coada unui caine care alearga si face zgomote) care nu aveti nici o instruire si ca sa traiti va vindeti bolsevismului. Voi puneti bune si rele pe seama actualului presedinte la comanda unor cercuri care au vandut si continua sa vanda tot ce are bun aceasta tara. Cand auzi de Patriciu, acest tradator de tara, te apuca scarba si nu poti sa nu te intrebi cum de a reusit el sa ia campurile petroliere din Libia pe care Ceausescu le-a cumparat cu patru miliarde de dolari. Oricum,voi cand ii ziceti "petrolistul"acestui mare bandit va e gandul doar la banii cu care el v-a cumparat si pe voi. Eu cred ca cineva va dirijeaza din umbra, va scriu aceste articole iar voi doar va treceti numele.Lasati justitia sa-si faca datoria cioate necioplite ce sunteti.Ion Ionescu de la Brad
2009-08-08 09:13:24

Baietii nevionovati ca lacrima!Chiar nu va e rusine? Pe cine pacaliti? Ura anti-B.e oarba rau de tot

Cel mult/sau cel putin -depinde de perspectiva- trebuia sa mai adaugati si alte nume ...

Ghita Bizonu'
2009-08-08 11:03:32

Re: de la Stana ... nu stiu cat de curati sunt aia . Insa am dubii si mai mari in ce priveste

cinstea si mai ales priceperea porcurorilor . Care au fost promovati s epare special . Oare de ce?
Si atunci nu e vinovat cel care l-a pus pe ala care i-aromovat? Care ii sustine ?! Vinovat de ineficienta demonstrata de cei pe care ii protejeaza . Buon sa zicem ca a luta plasa , dar de ce ii mai sustine ?
SI as mai avea ceva de adugat - unu prins sub Nastase ca lua mita a fost iertat. Cica ca a dat delcaratii si ca asa se vede in filme. Atunci zic ca procurorii aia au vazut prea multe seriale si nu au citit procedura romana

Ghita Bizonu'
2009-08-08 11:09:35

Re: matalpe chiar ai obiceaiuri totalitare !!

mai camarde tovarasel chiar si cf legislatiei RSR sau URSS intre arestare si impuscare avea loc JUDECAREA !!
Si cum a reusit Patriciu ? Simplu a cumparat ( cu ce bani nu stiu , da prea putini ) o rafinarie "falimentara" . Adica cam dusa la faliment de un gubern cam nevolnic si dobiBoc. Ma rog aluat=-o ieftin , fiindca era ca si noua ( terminata de abia tarziu in anii 80 ) si care costase cca 1 mld $ . Insa bine ca nu a luat-o pe 1 $ !! SI nu stiu cum terenurile alea intrau in ce cumparase Patriciu . Vina lui este ca in loc sa o taie sai sa o vanda la fier vechi in otelariile din Turcia a pus-o pe castig. Unde este tradarea ?!


Giurgiu Crisan
2009-08-08 15:03:52

Aoleuuuuuuuuu......,da stingaci mai sint acesti doi autori !

In felul asta taman bine il sprijina pe Basescu. Nemernicii pomeniti in articol meritau pirnaie gramada.
Ziua, ati plecat cu stingul.Cautati ziaristi capabili; cu d-alde astia o dati in bara.Mai bine scrieti mai putin.Astia doi trebuie trimisi la un ziar raional.

dorinP
2009-08-08 15:38:50

Re: matalpe chiar ai obiceaiuri totalitare !!

Unde este tradarea? Ma dezamagesti Ghita! E la mintea gainii. A tradat in momentul in care a decis sa nu puna pe butuci rafinaria...

Am mai intrebat de citeva ori pe cei care fac spume cind e vorba de Patriciu ce anume a facut pentru a putea fi blamat. Nu s-a invrednicit nimeni sa-mi raspunda, m-au lasat toti in ceata.

Tot ce vad eu din afara este ca Patriciu este printre putinii care a facut bani construind nu demolind. Daca ar mai fi fost citiva ca el nu am fi azi in situatia in care suntem. Poate ma insel dar am auzit atitea povesti de groaza despre distrugerea industriei romanesti incit nu mai stiu ce sa inteleg cind citesc mesajele celor care il acuza de tradare...

Ca sa nu va mai obositi, stiu, industria, agricultura erau la pamint dar nu pot totusi sa uit ca in 89 Romania era libera de datorii si mai avea si ceva osinza datorita aceleiasi industrii falimentare. In goana dupa tunuri s-a uitat repede de cozi, lipsuri si frig si tot ce s-a construit si pus pe picioare cu pretul atitor suferinte a fost distrus de baietii destepti si patrioti amanetind viitorul tarii si al generatiilor viitoare.

Patriciu e un tradator? Poate dar in cazul acesta cei care au facut bani mincind din hoitul industriei si agriculturii romanesti cum pot fi etichetati? Dar corul de tzutzari care-l acuza de tradare?La 2009-08-08 11:09:35, Ghita Bizonu' a scris:

> mai camarde tovarasel chiar si cf legislatiei RSR sau URSS intre
> arestare si impuscare avea loc JUDECAREA !!
> Si cum a reusit Patriciu ? Simplu a cumparat ( cu ce bani nu stiu , da
> prea putini ) o rafinarie "falimentara" . Adica cam dusa la faliment
> de un gubern cam nevolnic si dobiBoc. Ma rog aluat=-o ieftin ,
> fiindca era ca si noua ( terminata de abia tarziu in anii 80 ) si
> care costase cca 1 mld $ . Insa bine ca nu a luat-o pe 1 $ !! SI nu
> stiu cum terenurile alea intrau in ce cumparase Patriciu . Vina lui
> este ca in loc sa o taie sai sa o vanda la fier vechi in otelariile
> din Turcia a pus-o pe castig. Unde este tradarea ?!
>
>
>
>

octaaa
2009-08-08 17:34:33

Re: Aoleuuuuuuuuu......,da stingaci mai sint acesti doi autori !

Giurgiu Crisan , pai si eu zic ca multi meritau la puscarie. Ba si averea confiscata, ca altfel nu s-ar face nici o afacere, nu?

Dar ai vazut vreo condamnare sub astia 4,5 ani de mandat basescu? Ca eu nu am vazut. Am vazut doar circ.

Ghita Bizonu'
2009-08-09 10:03:07

Re: dorine sa ne mai aducem aminte de unu catarama cu Elvila

ma rog ca trecutu lui nu era chiar limpid si unii tipau securitate. ma rog cam curios cum si-a inssusit Catarama niste cestii...
Insa , insa fabricile de mobila produceau . Exportam mobila si nu cherestea. Si mai interesant este ca Elvila ajunsese sa fie listata pe bursa din Londra ...
Apoi s-a zis Bancorex si ca ELvila luase bani si nu returnase ! Huo ! La oasse ! Si a fost executata garantia - blocul Elviva, imnes, cu birouri . Si Catarama exit de pe firmament si Evlvial cine mai stie de ea ?

Insa partea frumoasa este ca nimeni nu este interesat de faptul caE$lvila isi platea regulat ratele la credit !! Cica ca nu returnase. Pai cioaca ar fi cam asa : cumperi ceva in rate pe 2 ani si dupa 3 luni esti dat ca rau platnic desi tu lunar platesti !!!
Asta voi a zice : distrugere premeditata a facferilor cu capital romanesc

dorinP
2009-08-09 21:01:33

Re: dorine sa ne mai aducem aminte de unu catarama cu Elvila

Inteleg ca Patriciu n-a fost totusi singurul care n-a respectat regulile dar au fost putini cei care au avut spatele suficient de solid sa poata rezista sau care au avut un dar inascut sa mearga pe sarma. Pacat.

La 2009-08-09 10:03:07, Ghita Bizonu' a scris:

> ma rog ca trecutu lui nu era chiar limpid si unii tipau securitate. ma
> rog cam curios cum si-a inssusit Catarama niste cestii...
> Insa , insa fabricile de mobila produceau . Exportam mobila si nu
> cherestea. Si mai interesant este ca Elvila ajunsese sa fie listata
> pe bursa din Londra ...
> Apoi s-a zis Bancorex si ca ELvila luase bani si nu returnase ! Huo !
> La oasse ! Si a fost executata garantia - blocul Elviva, imnes, cu
> birouri . Si Catarama exit de pe firmament si Evlvial cine mai stie
> de ea ?
>
> Insa partea frumoasa este ca nimeni nu este interesat de faptul
> caE$lvila isi platea regulat ratele la credit !! Cica ca nu
> returnase. Pai cioaca ar fi cam asa : cumperi ceva in rate pe 2 ani
> si dupa 3 luni esti dat ca rau platnic desi tu lunar platesti !!!
> Asta voi a zice : distrugere premeditata a facferilor cu capital
> romanesc
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Micul Putin de la Bucuresti (3316 afisari)
 Eliminarea fizica a lui Stalin (3243 afisari)
 Turnatori ordinari in Parlament (3133 afisari)
 Pe urmele lui Berceanu (2312 afisari)
 Arestatii de lux ai lui Basescu (1747 afisari)
 Sexy Katie Green, goala intr-un pictorial incendiar (FOTO) (9924 afisari)
 Un deceniu pierdut pentru omenire - Acum zece ani, Vladimir Putin a preluat puterea in Federatia Rusa (2394 afisari)
 Australia: Sute de mii de dromaderi urmeaza sa fie masacrati din elicoptere (2020 afisari)
 Pamela Anderson spune ca arata atat de bine la cei 42 de ani pentru ca are parte de multe partide de sex (1680 afisari)
 Nu mai este nici o surpriza: Putin confirma anexarea de facto a Abhaziei si Osetiei de Sud (1586 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01300 sec.