Ziua Logo
  Nr. 4598 de marti, 28 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2009-07-28
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 188.25.186...)
2009-07-28 11:23
Hai sa discutam si serios continuare

Si institutele noastre mai aveau o hiba . Putine idfei veneau din cercetare . Se dadeau sarcini precise de sus , prin plan : proectati un calculator similar PDP 11/34 . Faceti ceva echivalent cu ...
Asa ca lasate de capu lor - autonome adica - habar nu aveau ce sa faca . Cum s-ar fi descurcat ele daca aveau o directie pe care sa o urmeze . Si ainceput degringolada .... Mai fiecare s-a gandit sa se "privatizeze" . Altii au refuzat cu dispret comenzi mici . Era un oprizont de asteptare sa zic asa irealist (stiu ce zic si zic din "interior". Sa zicem ca am avut o mica si insignifianta contributie la ultimele 2 calculatoare proiectate in Romania , similare VAX ) . Si cu nsau pe sus precum capra cea raioasa isi tine ridicata coada. Ultimu lucru la care se gandeau era aplicabilitatea si utilitatea . Astfel ca bantuia - si mai bantuie si acu - ideea ca cercetarea nu scoate profit si nu se ocupa de lucruri vulgare (utile care va sa zica).

Si apoi au parut banii europeni .... si am inceput sa inventam teme care dadeau ine pe hartie insa atat. Si au incepuit si evaluatorii sa devina formalisti.
Caietul trebuia musai sa aiba pagini cu diagrame color, sa fie scris cu imprimanta cu jet de cerneala, sa contina expresii cheie .. care deveneau mai importante decat continutul .... care de multe ori era bombastic si plin de exagerari .... Si asa odata ma simtit ca ma pauca cu boarala - cand a trebuit sa scriu cam de 3 ori pe pagina Societatea Informantionala si E Societatea si E Cetatean( cu majuscule ! ca insa cu 15 ani inaite scriam societatea socialista cu minuscule !! dupa cestia asta a trebuit sa iau o saptamana Diazepam !!) si toti erau fericiti vezi ma ca porti sa scrii un materila ca lumea ?!
Plus ca sa afci hartiile - iti ia uneori tot atat timp cat sa faci continutui propriu zis,
Cel mai misto este sa fii evaluator . Nu glumesc . Banu ban, il intorci pe ala de cate ori esti prost dispus samd. Si cand fraieri se mai invata bagi o cestie noua - de ex codul IBAN, un ins normal, obisnuit il greseste de nspe ori la rand !! ma rog nu unu care lucreaza cu ele ...
Si mai e ceva. Nice un agiutor de "sus" . Odata ne sttranseram cativa sa ne gavareasca unii de la sinsiter. Si da-i cu sedinta de partid si cum trebe sa urmam neabatut pretioasele indicatii de o incomensuravbila valoare praftica si teoretica a protocolului de la Lisabona si zorii trandafirii care pluteau de-asupra Uniunii Europene si da-i si lupta ca ma apuca asa ameteala si aveam o senzatie stranie de deja vu si oaressce tendinte de a etala micu dejun . Si totu in stilu binecunoscut al indicatiilor de la sectorul de partid - tov NC a zis si noi trebe sa ne executam ca tovaraseii nu au decat sarcina de a ne aia la cap !! Ma org io am fost ala de-a dat primu cu mucii in fasole si am zis ca ar fi de dorit si ceva sprijin concret din partea sinisterului - de exemplu o formularistica mai clara , niset traduceri de materiale uficiale care sa mai vorbeasca si de perspectivele interne la concret adica cam ce gandeste sinisterul ca a rfi util . S-a mai ridicat o cucoana ( din accentu cantat cred ca unguroaica ) care a cerut cam la fel si a mai avut o idee si a terminat ca in definitiv cestii din astea le facea si sinisterul de rsort din Ungaira - ce-i drept in ungureste . A mai zis unu ca poate totusi sinisteru ar trebui sa se gandeasca la ce se doreste in sensu ce se poa face si ce util iaste .... si a ramas cum am stabilit .
Clar ?!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Jaful baietilor superdestepti (7168 afisari)
 Porno-alegeri si betii cu votca-cola (4968 afisari)
 Axa Basescu - Ridzi - Udrea (4032 afisari)
 Haos la distanta (2042 afisari)
 Guvernul a finalizat ancheta Sterling (1189 afisari)
 Lady GaGa, cu mana in chiloti pe scena (FOTO) (3246 afisari)
 Mihaela Radulescu ii trimitea lui Elan sms-uri in care il ruga sa se impace cu ea (2843 afisari)
 Jurnal de Chișinău: "Lady Dracula", amanta consulului Ion Nuică (VIDEO NECENZURAT) (2614 afisari)
 Fucking, orasul ai carui locuitori ii pun pe fuga cu camerele de supraveghere pe turistii care vin sa faca sex in locuri publice (2269 afisari)
  BCR Leasing a creat un site dedicat vanzarii autovehiculelor recuperate de la clienti (1742 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00699 sec.