Ziua Logo
  Nr. 4566 de sambata, 20 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-06-20

Comentarii: 11, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Ghita Bizonu'
2009-06-20 08:30:29

catre tov Stelian Tanase , personal

Se presupune - su stiu de ce - ca ati fi un intelectual de frunte . Oricum unul dintre cei care si-au castigat galoanele cu articole si luari de pozitie pe marginea Pietei Universitatii.
Si am auzit ca dumneavoastra ati fost cel care sustinea necesitatea unicei solutii a doua revolutie si a unor pareri sa zic asa radicale (care mie imi aduceau aminte de agitatie trotkist - maoista din Franta).
Date fiind cele de mai sus nu credeti ca si dvoastra ati avut de jucat un rol in nefericitele evenimente ? Si in toata agitatia care a urmat pana la inlocuirea cabinetului Roman ?
SI ca sa ma intelegeti mai bine responsabil in esecul - previzibil - acelei miscari ?
Ca "intelectual" ajuns "politolog" nu aveati informatiile despre anul 1968 si urmarile sale ? Sau nu va aduceati aminte de tribulatiile unor Trotzky si Strassner ? Sau macar de lectiile de istorie cu zdrobirea aripilor (prea) radicale ale nivelatorilor si egalilor ?
Nu ?!

ianculescu lucian
2009-06-20 11:12:13

NUMAI UN RAZBOI CIVIL IN 1989 SALVA ROMANIA DE NOMENCLATURA SECURISTO -COMUNISTA

EU CONSIDER CA NICIODATA NU ESTE PREA TIRZIU IN ISTORIE [ A SE VEDEA SI SITUATIA DIN ALTE STATE ] CIND ADEVARATA DEMOCRATIE S-A INSTALAT DUPA UN RAZBOI CIVIL !! DACA ERA RAZBOI CIVIL IN 1989 CU JERTFA A MII DE OAMENI SCAPAM DE NOMENCLATURA SECURISTO-COMUNISTA !!! ASA CA CEI 1200 DE TINERI CARE AU MURIT DEGEABA LA LOVITURA DE STAT[ CA SA CREADA LUMEA CA ESTE REVOLTA POPULARA ] ,NU AU FACUT ALTCEVA DACIT SA DUCA LA PERPETUAREA NOMENCLATURII SECURISTO -COMUNISTE ORGANIZATA IN PSD,PNL,PDL ,PNTCD, PC,UDMR,PRM ETC !!!! MINERIADA DIN 13-15 IUNIE A INSEMNAT VICTORIA DEFINITIVA SI PE VECIE A NOMENCLATURII SECURISTO -COMUNISTE !! DACA IN 1992 [CEL TIRZIU ] ION ILIESCU AR FII FOST ARESTAT ,JUDECAT SI EXECUTAT [ DE STRUCTURI PATRIOTICE ROMANE ] ALTA AR FII FOST SITUATIA POLITICA SI ADEVARATA DEMOCRATIE IN ROMANIA !!!

Ghita Bizonu'
2009-06-20 15:18:39

Re: si asta cu ajutorul fratesc al RKKA . Insa ia zi tu esti agent rus sau doar asa cum

te-a descris patapievici ?

La 2009-06-20 11:12:13, ianculescu lucian a scris:

> EU CONSIDER CA NICIODATA NU ESTE PREA TIRZIU IN ISTORIE [ A SE VEDEA
> SI SITUATIA DIN ALTE STATE ] CIND ADEVARATA DEMOCRATIE S-A INSTALAT
> DUPA UN RAZBOI CIVIL !! DACA ERA RAZBOI CIVIL IN 1989 CU JERTFA A
> MII DE OAMENI SCAPAM DE NOMENCLATURA SECURISTO-COMUNISTA !!! ASA CA
> CEI 1200 DE TINERI CARE AU MURIT DEGEABA LA LOVITURA DE STAT[ CA SA
> CREADA LUMEA CA ESTE REVOLTA POPULARA ] ,NU AU FACUT ALTCEVA DACIT SA
> DUCA LA PERPETUAREA NOMENCLATURII SECURISTO -COMUNISTE ORGANIZATA IN
> PSD,PNL,PDL ,PNTCD, PC,UDMR,PRM ETC !!!! MINERIADA DIN 13-15 IUNIE A
> INSEMNAT VICTORIA DEFINITIVA SI PE VECIE A NOMENCLATURII SECURISTO
> -COMUNISTE !! DACA IN 1992 [CEL TIRZIU ] ION ILIESCU AR FII FOST
> ARESTAT ,JUDECAT SI EXECUTAT [ DE STRUCTURI PATRIOTICE ROMANE ] ALTA
> AR FII FOST SITUATIA POLITICA SI ADEVARATA DEMOCRATIE IN ROMANIA !!!
>

dorumare
2009-06-20 15:19:59

intelectuali vs tinichigii

de la moarte intelectualilor s-a ajuns la suprematia 'tinichigiilor' (evident cu 'atestat' de '..telectual'..) asa cum si Dej si-a promovat 'ilegalistii' 'ceferisti' dindu-le functii importante in stat... Pentru 'filosofi' ramin astfel posturile lasate libere de tinichigii... (dupa cum si 'inainte' lasasera libere 'posturile' din inchisori...)

Wilhelm Tell
2009-06-20 17:25:40

Ramane de vazut...

...daca vor fi condamnate mineriadele si daca condamnarea comunismului va avea consecinte legislative. Greu de crezut!

Ghita Bizonu'
2009-06-20 22:19:07

Re:am bubii cu moarte intelctualilor. Adica ca s-a strigat asta ....

2personae jura ca ua auzit cu urechile lor insa in momentele presupuse ale strigatuirilor erau la serviviu la 2 metri de mine ....
Insa ce este clar - aversiunea lu tov Baselu origine sanatoasa 1000 % si mahalagiu 10 ori pe atata fata de tipii care il depasesc in materie de cultura generala ( Nastase si-a semnat dusmania zicandu-i ca-i despart fro 2 biblioteci citite) ...
Oricum cica si Eba e intelctuala... si cum am cunoscut tinichigii care vorbesc mai corect si au idei mai clare am impresia ca in curaqnd "intelectual" va ajunge un peiorativ [precum si "specialist"

Omul cu Picioare foarte Paroase
2009-06-20 22:29:24

Pai...SA LE CONDAMNE - fin'ca NUMAI ASA il vedem pe ILIESCU LA BULAU..!!!

ptiu..ptiu...sa nu fie de deochi....

srelu
2009-06-21 11:39:05

Eu nu vreau sa-l vad pe presedinte clampanind din maxilare pe tema mineriadelor

Vreau sa-i vad pe procurorii sai formuland acuzatii in salile de tribunal.

Conan___the___Barbarian
2009-06-21 11:54:35

Re: NUMAI UN RAZBOI CIVIL IN 1989 SALVA ROMANIA/ O fi frumos Razboul Civil ...daca stai la TV

Noi itzi faceam treaba si apoi veneai TU si ne organizai, precum Dinescu la TVR...

DOAR ORDINUL ASCUNS al Nomenclaturii din Linia a 2-a a lui Ion Iliescu a retras Armata de pe strazi si a lasat Militia pe mana ciomagarilor suparati dupa incidentele din 17 decembrie.
Criminalii Secu n-au mai tras in oameni ci au ucis oamenii CIA pregatiti la Wiesbaden-RFG si in Ungaria. Ordin de la Moscova pentru preluarea CONTROLULUI: asta o am dintr-o emisiune-TV din RFG care ne-a spus cine a manevrat in Romania-1989: fosti CIA-boys au povetsit ce s-a aranjat si la MALTA.......... Si ca Gorby l-a amenintat pe Ceausu ca-l va da jos.

Erau intre ei la TM si romani emigranti si acrituri baptiste.
Porcaria din 1989 au aranjat-o BUSH & GORBY si OMUL KGB-ului Ion Iliescu & gasca lui de banditi au "dus la reusita" cacialmaua inceputa de CIA & banda de baptisti unguri si romani din slujba lor.

Mai naivule unde ai vazut tu vreo REVOLUTIE care sa nu fi fost dirijata in istorie de bancheri si de mafioti EVREI?.

Ia uita.-te inapoi un pic: ca s ascape de Imperiul Roman i-au bagat viermele crestinesc _ gen "Mahatma Ghandi" din India de mai tarziu.

Au scapat Crestinismul de sub control, l-au facut praf cu SECULARIZARILE, tot timpul BAZANDU-SE PE FOAMETE, PE FOAMEA FIZICA A OAMENILOR ppiparata cu gargara patrioitarda si flushtureli romantice de etica si morala.

Dupa ce au demolat Biserica prin retezarea de capete REGALE, bancherimea si ovreimea (cam acelasi lucru la o adica) au bagat "nobilimea banului burghez", dar nici aia nu dansau chiar cum le zicea evreul.

Asa ca au finantat Socialismul, Bolshevismul de STANGA (vezi ca-i si de Dreapta , Wolfowitz, Perle & Co TROTZKISTI de DREAPTA).
Au luat BIBLIA si au taiat capetele Tatalui, Fiului si Sf-Duh si au inshurubat in locul lor Marx, Engels, Lenin (ce coincidentza uimitoare (sic!) ...TOTI TREI EVREI...)

Cand Stalin le-a luat din mana Rusia si Ideologia "Neo-Crestina cu Pseudo-Iisus LENIN " si i-a lasat fara boul mare care sa le faca Israelul contra Otomanilor sau al Angliei la nevoie, ... au pus djodovreii laba definitiv pe USA, pe care n-ar fi muls-o asa pana la secare daca aveau RUSIA pentru asta.

Acum au scos de la naftaliuna Socialismul si l-au uns cu ce-i mai porc si mai murdar in sufletul oamenilor chiar si cei mici si flamanzi:

lacomia , datul din coate si calcatul peste cei cazutzi, prezentate precum CALITATI DE CONDUCERE,

furatul de la altul (initiativa proprie cu fentatul si escrocheria ca motor de baza al Societatii) si

GLOBALIZAREA (Internationala Socialista pentru Evrei miliardari) ca arma de diluare a sentimentului nationalist foarte util ... cat a fost nevoie de el sa demoleze Regatele si sa faca Republici judeo-bancheresti

Acum spune-mi si tu unde dreacku vezi tu libertati?
Te-au scos de pe lantz si te-au bagat in tzarc djodanii, Doar ca acum te mulge Itzig, nu boiarul ce te lega de glie.

ACUM EGAL UNDE MERGI ..."omule liber", esti legat de o BANCA, esti catalogat, bagat pe PC -uri la FBI, CIA, KGB, NSA, SRI, BND samd.
Nu le trebuie lantz ca au GPS :-)
Si noi prostii CUMPARAM SPIONUL IN CASA: PC-ul lui Microsoft & NSA si GPS-ul pe Motorolla & Nokia :-))
Esti LIBER? :-))

Ai voie sa spui ce vrei ca tot nu te asculta nimeni..

Ca DACA DEVII cu adevarat periculos esti ucis si-n Capitalism cu metode bolshevice, vezi producatorul d efilm d ela Hollywood Aaron Russo omorat cu intermediarul cancer:
Official Trailer for AMERICA: FREEDOM TO FASCISM --Aaron Russo
http://www.youtube.com/watch?v=4gUATN93Czc&feature=related

Aaron RUSSO about The New World Order and N. Rockefeller (10 minutes):
http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA

Ceausescu s-a scapat de ai lui Dej cu cancer in gat, le-a bagat strontziu radioactiv in mancare, asa se zvoneste........
Si rusii radiaiu prin paturi la Moscova pe tzucalarii recalcitrantzi din Paktul d ela Varsovia.
OK atata pe moment despre "miscarile de revolutie si spre Democracy in zbor" ............
Cine ti-a sugerat ca armata romana s-ar fi injumatatit asa ca USA cu aviatia ei sa incline balanta catre magariusii panticostali si methodist, sambetistii lui BUSH-Senior?
Cine iti spune tie ca s-ar fi batut romanii intre ei ca sa ajunga un Mihai-1 rege si niste jmecheri de la Paris & London la putere?
Ca si inainte intre cele doua razboaie mondiale n-a dus-o romanul bine, tot foame si lipsa de drepturi au fost "brandurile Valachiei"

Dupa razboi a facut Mafia NY si Bancherimea Mondiala un teatru pe spinarea muncitorului din USA cu banii caruia a fost finantzat teatrul democratic din RFG, unde ORICE KKT produs acolo in anii '60 s-a vandut "ca painea calda" in USA.
Asa cum ACUM POMPAREA CHINEI in detrimentul Rusiei omoara americanul de rand si-l duce la sapa de lemn. America nu mai poate umfla si bashica aia chinezeasca in stil RFG, pentru ca nu mai are aer in plamani.

Vezi VW-ul Kfer. Ca sa fim sinceri tot asa cu propaganda si hippy-chique ar fi putiut USA vinde si Trabantul lui Honnecker. Si era DDR a mai grozava nu RFG-ul, vitriva WESTULUI :-)))

...Uite dupa caderea Zidului... si-au demontat domnii schelaria de propaganda si iese ADEVARATA FATZA a sistemului judeo-Neocons la iveala: GEORGE BUSH-jr :-))

Mai reflecteaza ce-o fi mai important, sa crapi pe baricade ca sa ajunga Srsz mai repede la resusrsele de sclavi si materie-prima ale Romaniei sau sa traiesti cumva si tu si familia ta si sa-l lasi sa se chinuie pe porcul Westului cu porcul Estului aka Ion Iliescu ca sa fure amandoi...
Si sa se alunge reciproc de la prada porcii ce mancau inainte si dupa '45...
Ca ce mi-e gasca de djidanei ai lui lui Bush ce mi-e gasca lui Stalin. Te simtzi apreciat ca te manca Leul Regele Animalelor nu Hyenna Moscovei, este? :-)))

CA TU PERSONAL AI TOT AIA DE ACOLO: 1 s...-n mana si-un cip sub piele sa stie unde esti sa nu fii oaia pierduta...........
_____________________________________________________________x


La 2009-06-20 11:12:13, ianculescu lucian a scris:
> EU CONSIDER CA NICIODATA NU ESTE PREA TIRZIU IN ISTORIE [ A SE VEDEA
> SI SITUATIA DIN ALTE STATE ] CIND ADEVARATA DEMOCRATIE S-A INSTALAT
> DUPA UN RAZBOI CIVIL !! DACA ERA RAZBOI CIVIL IN 1989 CU JERTFA A
> MII DE OAMENI SCAPAM DE NOMENCLATURA SECURISTO-COMUNISTA !!! ASA CA
> CEI 1200 DE TINERI CARE AU MURIT DEGEABA LA LOVITURA DE STAT[ CA SA
> CREADA LUMEA CA ESTE REVOLTA POPULARA ] ,NU AU FACUT ALTCEVA DACIT SA
> DUCA LA PERPETUAREA NOMENCLATURII SECURISTO -COMUNISTE ORGANIZATA IN
> PSD,PNL,PDL ,PNTCD, PC,UDMR,PRM ETC !!!! MINERIADA DIN 13-15 IUNIE A
> INSEMNAT VICTORIA DEFINITIVA SI PE VECIE A NOMENCLATURII SECURISTO
> -COMUNISTE !! DACA IN 1992 [CEL TIRZIU ] ION ILIESCU AR FII FOST
> ARESTAT ,JUDECAT SI EXECUTAT [ DE STRUCTURI PATRIOTICE ROMANE ] ALTA
> AR FII FOST SITUATIA POLITICA SI ADEVARATA DEMOCRATIE IN ROMANIA !!!
>

srelu
2009-06-21 12:16:22

Re: Pai...SA LE CONDAMNE - fin'ca NUMAI ASA il vedem pe ILIESCU LA BULAU..!!!

La 2009-06-20 22:29:24, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> ptiu..ptiu...sa nu fie de deochi....
>

Astepti de pomana. In caz ca ai uitat, PSD este la putere. Iar Basescu are nevoie de ei.

Socrate
2009-06-21 13:52:56

Propun sa condamne si criza economica mondiala.

De ce nu ?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Noua Mica Antanta (2376 afisari)
 Alistar prins cu averi ascunse (1913 afisari)
 Necolaiciuc posibil agent acoperit (1798 afisari)
 Giovanni Becali sparge Dinamo (1684 afisari)
 Felix rapus de verisoare (1589 afisari)
 Clarvazatoarea care a prezis atentatele din SUA, sustinea ca al Treilea Razboi Mondial va incepe in 2010 (6331 afisari)
 Rusia a declasificat informatii despre agentul sovietic care a furnizat Moscovei ziua si ora la care urma sa fie declansata operatiunea Barbarossa  (5030 afisari)
 Cum l-au ingropat, asa l-au gasit! (IMAGINI SOCANTE) (3932 afisari)
 Posesoarea celui mai sexy posterior pozeaza fara chiloti (FOTO) (3386 afisari)
 In chiloti si cu sanii mai mult pe afara, Jordan s-a destrabalat in Ibiza (FOTO) (3096 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01713 sec.