Ziua Logo
  Nr. 4551 de miercuri, 3 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-06-03

Comentarii: 15, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

CALUGARU
2009-06-02 21:40:44

lilush, ... de ieri !

La 2009-06-02 20:37:12, lil a scris:


Pai adica ai bani traiesti ( cu adevarat , nu vorba ta cu iluzii de gratar in curte si sclavie in minte ) , ...vorbesc de aia cu 6 zerouri ,
n-ai bani mori. ( aproape cu adevarat si uneori adevarat).

Iar cand te-a lovit boala te mai loveste si nenorocirea de a nu mai avea asigurare , sau nenorocirea de a nu mai fi bun de nimic in ochii celorlalti.

Si intre cele doua viata pe un fir si cu gratar , dar nu stii daca nu basculezi maiine.

Curata societate ideala , curat murdar nene (Iancule ?) ...
Not for me.


+++++++


Cel mai rau lucru pe lume este generalizarea. de ce spun asta, lilush ? Pai uite de ce. Vinerea trecuta am fost din nou la Chicago cu niste treburi. Cind am plecat de-acolo, pe drum, la cam 50 de mile de orash, am facut un exit sa maninc. Am bagat pe GPS, Chipolte, un restaurant mexican cu mincare healty si am urmat indrumarile mashinariei. Am ajuns intr-un orasel oarecare al carui nume nici nu-l stiu. Mai fatuco, ce sa-ti spun ? Paradis curat ! Ce case, ce parculete, ce viata, ce oameni, ce copii; ce sa-ti mai spun, un adevarat paradis. Restaurantul ? Absolut nemaipomenit. Curat ca o farmacie. Ara situat exact la o bariera. Acolo era si o mica gara, frumoasa ca in povesti. Veneau trenuri dinspre si spre chicago din minut in minut cu niste viteze ametitoare; erau vagoane dintr-alea cu etaj. Ce civilizatie, taticu ! Totul era o incintare sa vezi cum bordurile erau perfecte, zonele de iarba din fata caselor si a cladirilor de stat sau companii erau perfecte, trase la ata sau la laser. Afara ?, pe strazi ?, o vreme absolut de rai, 22 de grade, cu un vint ushor si deloc umiditate. O gramada inexplicabila de flori de toate neamurile te intimpinau peste tot. Un adevarat paradis, ce sa-ti mai spun. Pai, fata de cele ce ti-am scris tu despre Amerikk ai spune ca sunt unipocrit si ca dau dintr-una intr-alta. Nu ! Nu-i asa. Sunt locuri in tara asta de vis. Si ce gagicute am vazut ! Doamnee. Si pustoaicele ? Sa-'nebunesti nu altceva. Cum erau imbracate, tataieeee ! De-asta-ti spun, depinde de ce si cum ! Nu-mi mai venea sa plec de-acolo; dar, dupa ce-am plecat si am dat iarasi cu nasul de suburbiile Chicago-ului ? Mi-a venit sa vars pur si simplu; sa vezi acolo mizerie si ordinarie ! Fereasca-te Dumnezeu !


__________


Ca-s prea multi intoleranti. ( asta una..dintotdeauna),
Si in ultimul timp chiar prea multi prosti. ( de unde s-or fi strans).

M-oi fi plictisit.


+++++++


Si eu m-am cam plictisit ! Ma duc pe la alte ziare ca-s mai interesante. Ziua se topeste pe zi ce trece. pacat de acest forum ca a fost cel mai bun de pe toate forumurile romanesti. Acum, dupa ce l-au omorit prostii astia, s-au gindit sa-l lase liber asa cume ra o data, insa o data ce-ai stricat ceva bun, s-a ales praful. Acum degeaba incearca astia sa-l revigoreze. nu se mai poate. Numele mari ale acestui forum au emigrat s-au au renuntat la el. Pacat.


_________________________

Eu iti urez concediu placut . Si iti urez si ziua in care sa ai mult mai multa vacanta si sa te bucuri de ea.
Ma rog , cum oi vrea tu, astea-s amanunte !:)

++++


Amanunte, amanunte, da-'s ale mele. eeei, eu mai am si alte zile de luat si doresc sa ma duc si in colorado. de fapt, acolo-mi place mai mult. Doamne, Doamne, ce-i si acolo, in Colorado ! imi trebuiesc saptamini de scris ca sa-ti fac doar o mica imagine de ce inseamna si raiul asta de Colorado. Nu-ti poti da seama ce frumuesti sunt si pe-acolo ! Pur si simplu paralizezi cind vezi frumusetile alea !


pupici

alamar
2009-06-02 22:22:29

Enigma Presei...

Este o adevarata enigma de ce unii ziaristi nu asteapta rezultatele anchetei ?...

Un redacor , afirma sub anonimitate , ca aceste tipluri si articole premature ,pline de speculatii si nule in continut , contribuie la vanzarea ziarelor...

Un alt repezentant al Sindicatelor Presei , si el tot sub anonimat , a afirmat , ca in presa de astazi se raporeaza mai mult ceea ce ziaristii ar dori sa se intample si nu ceea ce se intampla...

lil
2009-06-02 22:33:33

Re: lilush, ... de ieri !

La 2009-06-02 21:40:44, CALUGARU a scris:

> Cel mai rau lucru pe lume este generalizarea.

Corect.

de ce spun asta, lilush
> ? Pai uite de ce. Vinerea trecuta am fost din nou la Chicago cu niste
> treburi. Cind am plecat de-acolo, pe drum, la cam 50 de mile de orash,
> am facut un exit sa maninc. Am bagat pe GPS, Chipolte, un restaurant
> mexican cu mincare healty si am urmat indrumarile mashinariei. Am
> ajuns intr-un orasel oarecare al carui nume nici nu-l stiu. Mai
> fatuco, ce sa-ti spun ? Paradis curat ! Ce case, ce parculete, ce
> viata, ce oameni, ce copii; ce sa-ti mai spun, un adevarat paradis.
> Restaurantul ? Absolut nemaipomenit. Curat ca o farmacie. Ara situat
> exact la o bariera. Acolo era si o mica gara, frumoasa ca in povesti.
> Veneau trenuri dinspre si spre chicago din minut in minut cu niste
> viteze ametitoare; erau vagoane dintr-alea cu etaj. Ce civilizatie,
> taticu ! Totul era o incintare sa vezi cum bordurile erau perfecte,
> zonele de iarba din fata caselor si a cladirilor de stat sau companii
> erau perfecte, trase la ata sau la laser. Afara ?, pe strazi ?, o
> vreme absolut de rai, 22 de grade, cu un vint ushor si deloc
> umiditate. O gramada inexplicabila de flori de toate neamurile te
> intimpinau peste tot. Un adevarat paradis, ce sa-ti mai spun. Pai,
> fata de cele ce ti-am scris tu despre Amerikk ai spune ca sunt
> unipocrit si ca dau dintr-una intr-alta. Nu ! Nu-i asa. Sunt locuri
> in tara asta de vis. Si ce gagicute am vazut ! Doamnee. Si
> pustoaicele ? Sa-'nebunesti nu altceva. Cum erau imbracate, tataieeee
> ! De-asta-ti spun, depinde de ce si cum ! Nu-mi mai venea sa plec
> de-acolo; dar, dupa ce-am plecat si am dat iarasi cu nasul de
> suburbiile Chicago-ului ? Mi-a venit sa vars pur si simplu; sa vezi
> acolo mizerie si ordinarie ! Fereasca-te Dumnezeu !
>
>

Pai America e frumoasa Calugare.
Cel putin putinul ce l-am vazut eu din ea.

Mai nasol e ca atunci cand sapi dincolo de poezia acelor localitati iti dai seama ca iti poti pierde locul daca ti s-a intors un pic vantul vietii.
Pai si atunci nu e un pic ( un pic ???) ipocrizie sa ascunzi pe cei ce au avut un ghinion in viata dupa cum ascunzi mizeria sub prag ? Ca sa nu dea "urat" in peisaj ?

Dar n-am sa "plang" mai mult "soarta" Americii pentru ca sant convinsa ( acum ca citesc de ceva ani acest forum) ca e alegerea locuitorilor ei.
Care nu s-au gandit un minut din viata lor ca ar putea fi maiine in locul celor pe care ii arunca azi.

In concluzie si putin cate putin , au creat ( sau s-au adaptat mai bine decat cei ce au creat) valorile societatii voastre de azi.

Uite , nu generalizez.
Sa-i zic altfel , majoritatea a vrut-o.

E o constatare , nici macar o critica.

Ceea ce nu ma impiedica sa planuiesc un San Francisco anul asta.
Restul ?
Not or me , that's all.


Salutari.

emigrant
2009-06-03 06:27:06

FEMEIA luciana pop din romanika.

"Violeta Bajenaru-Declerk, in varsta de 33 de ani, originara din Buzau, era cadru universitar la Ecole du Bois din Nantes. Aceasta a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale in cadrul ASE, in 1998. Conform site-ului Realitatea.net, femeia se intorcea de la Rio de Janeiro la Paris, dintr-o calatorie de afaceri. "
Domnisoara Luciana Pop FEMEIA a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale in cadrul ASE, in 1998 si era cadru universitar la Ecole du Bois din Nantes.
Se scrie doamna Violeta Bajenaru-Declerk!!! tu esti FEMEIA Luciana Pop, nu se stie ca facultate ai absolvit si in orice caz nu stii sa scrii.

ionion
2009-06-03 08:20:54

pacat ca nu era in cala cel putin Ion Iliescu !


eh, asta este.

Catal1n
2009-06-03 12:26:17

ari fi posibil?

deci: la 10 minute dupa AF 447 prin aceasi zona, catre Madrid trece o cursa IBERIA.
Ora de plecare a AF a fost 1900 cu estimat de aterizare pacra 1115 la Paris iar o cursa IB pleca la ora 1910 si ajunge la Madrid la ora 0900.

Teoretic ar trebui sa existe raportul de vreme pe care comandantii il primesc inainte de zbor. Dac anu mai exista posibilitatea confruntarii acestora, macar e de vazut ce era mentionat pe cel al celor dela IB.

Ruta, banuiesc e cam aceeasi pentru avioanele care strabat zona dinspre Europa spre Brazilia pt ca in general se urmareste ca o distanta cit mai mica de intindere de apa sa fie survolata.

m-as putea gindi la doua chestiuni pina sa ajung la terorismul atit de drag presei si atit de facil. dupa parerea mea teroristii sint cei care folosesc forta in relatiile cu alte state pentru impunerea vointei lor.

Emil Strainu in Razboiul Geofizic exemplifica existenta tehnicilor de manipulare a mediului inconjurator prin creearea de uragane, tornade, furtuni. Este adevarat zona, strabatuta de cursa AF este zona de confluneta a unor curenti de aer.

Apoi ar trbuie stiut ce este "the scalar test" folosit de rusi in anii 1960 pe submarinul USS Thresher care, in urma folosiri unei arme de "scalar electomagnetic weapon. asta inseamna un impul electromagnetic de mar eintensitate care afecteaza....circuitele electrice. s-a dovedit ca functioneaza in mediul acvatic. credeti ca nu functioneaza si in aer? eu cred ca da.

(informatii despre USS Thresher gasiti aici: http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi?read=30991)

O analiza detaliata asupra vremii si evolutiei acesteia in timpul zborului AF 447
gasiti aici: http://www.weathergraphics.com/tim/af447/


Din nefericire, se tin sub sertar mari inventii inclusiv in domeniul transportului care ar diminua abrupt numarul victimelor. parca am bate pasul pe loc, parca am fi intr-o miscare circulara. nu mai e spirala evolutionista ci batutul pasului pe loc. una doua, orice descoperire ia calea armelor de parca am fi intr-un razboi continuu cu noi insine. am ramas agatati de petrol, am ramas agatati de energia nucleara cind avem la dispozitie surse energetice pentru mii si mii de ani. deja aviatia asta traditionala ar fi trebuit sa fie depasita de mult. se fac apropae 100 de ani....

sorge
2009-06-03 13:06:03

Acum 20 de ani un accident ciudat ,

un avion isi pierde toate simturile electronice si intra in spatiul aerian chinez sau rus [nu mai tin minte] ;este doborit cu o racheta trasa de avioane de interceptie .
Cazul de acum seamana cu acela .Am un SAS ,care da o varianta despre acel accident.Incerc sa o gasesc.

sorge
2009-06-03 13:21:19

1 sept 1983 !

Boeingul LiniilorAeriene Coreene a fost doborit de un avion de vinatoare sovietic.
Atunci s a comis un asasinat cu buna stiinta.
Dupa datele din cazul de acum ,parerea mea este ca a fost un atentat dus pina la capat.

CALUGARU
2009-06-03 14:24:18

Re: lilush, ... de ieri !

La 2009-06-02 22:33:33, lil a scris:Dar n-am sa "plang" mai mult "soarta" Americii pentru ca sant convinsa ( acum ca citesc de ceva ani acest forum) ca e alegerea locuitorilor ei.
Care nu s-au gandit un minut din viata lor ca ar putea fi maiine in locul celor pe care ii arunca azi.


__________Draga mea, nu e nevoie ca nimeni sa le plinga soarta americanilor pentru ca si-o pling ei singuri. Si si-o pling in felul lor. Spre exemplu, stand up comedy comedians, nu e unul singur care sa nu spuna : ,,you agree with me that this nation is the most fucked-up nation ! isn't ?" Si toti aplauda si bufnesc in ris ! :))) Tot ce exista in tara asta este criticat la singe de catre toti. Nu e nimeni fericit pe planeta Pamint, tu, lilush !

Spre exemplu :

Azi dimineata veneam spre servici, si, ca de obicei, ascult 107.7 radio station, care este un post de radio cu muzica tinara. Ador muzica noua, si sunt innebunit dupa ultimele melodii cu lady gaga cu just dance, sau Beyonce cu Halo; ... in sfirsit ..., acolo la acest radio station e unul M.J., un tip haios care face showl de dimineata. Printre alte timpenii el a adus in discutie relatiile dintre high school students, in sensul ca daca tinerele liceene sunt batute de boy fiends-ii lor. Si, ce sa vezi ? In marea lor majoritate, pustoaicele care au sunat la MJ au spus ca au fost batute de boy friends-ii lor, dupa ce ... FIII ATENTAAAA ... s-au mutat cu prietenii lor la ele in casa. MJ a ramas trasnit si le intreba : cum adica ?, taticul tau te-a lasat sa te muti in dormitorul tau cu boy friend-ul tau, tu fiind de 16 iar ala de 14 ? ,,Yes, my dad is a great guy !" a raspuns timpita.

Vezi tu ? E si chestia de cultura. Preocuparile americanului de rind nu au incluse in ele nici macar un zero virgula zero, zero ... urmat de o mie de alte zerouri unu la suta, politica sau ce fac aia la Washington. Toti spun : fuck them all ! America este perceputa de americani ca pe un loc in care faci ceva intre doua puncte extreme : nastere si moarte. De aceea singurele preocupari (care-l preocupa - hi, hi, hi) pe american sunt astea trei : sexul, haleala si somnul. Aici nu e Pashte, nu e Craciun, nu e nimic; totul e o brambureala de nedescris, unde gasesti tot ce-ti poate imagina imaginatia ! :)))))) Vrei sa te ocupi de politica ? Te duci si-ti gasesti oamenii de-o potriva. Vrei sex ? Iti gasesti cluburile potrivite unde se practica sexul in grupa fara nici un fel de restrictii, de la sex cu animale, pina la sex cu dive participante la miss univers; vrei arta ?, iti gasesti artistii si viermuiesti numai cu ei. Totul este categorisit, divizat, portionat, iar intre aceste divizii nu exista nici un fel de comunicatie decit atunci cind una dintre aceste divizii vine cu ceva trasnit, iar trasnaia lor ajunge pe channel news undeva.

Cam asta este Americaca vazuta de la fata locului.

p.s. - nu stiu ce naiba va place la porcaria aia de San Francisco. Am fost acolo de vreo patru ori si de fiecare data nu mi-a placut. Prefer San Diego. Acolo e misto !

dorinP
2009-06-03 14:46:26

Re: lilush, ... de ieri !

Se vede parinte, ca tu nu stai in casa proptit in fata televizorului blocat pe Fox news. Mi-aduci aminte de primele vacante care le-am facut in Romania dupa 89. Le povesteam prietenilor care e viata prin coclaurile astea, asa cum o vazusem eu, cu partile bune si cele proaste. Am incetat in momentul in care am inteles ca altceva decit superlative nu vor sa auda. N-au reusit sa inteleaga ca nu exista nicaieri o societate ideala asa cum nu inteleg multi din cei care traiesc acum peste balta.

La 2009-06-03 14:24:18, CALUGARU a scris:

> La 2009-06-02 22:33:33, lil a scris:
>
>
>
> Dar n-am sa "plang" mai mult "soarta" Americii pentru ca sant convinsa
> ( acum ca citesc de ceva ani acest forum) ca e alegerea locuitorilor
> ei.
> Care nu s-au gandit un minut din viata lor ca ar putea fi maiine in
> locul celor pe care ii arunca azi.
>
>
> __________
>
>
>
> Draga mea, nu e nevoie ca nimeni sa le plinga soarta americanilor
> pentru ca si-o pling ei singuri. Si si-o pling in felul lor. Spre
> exemplu, stand up comedy comedians, nu e unul singur care sa nu spuna
> : ,,you agree with me that this nation is the most fucked-up nation !
> isn't ?" Si toti aplauda si bufnesc in ris ! :))) Tot ce exista in
> tara asta este criticat la singe de catre toti. Nu e nimeni fericit
> pe planeta Pamint, tu, lilush !
>
> Spre exemplu :
>
> Azi dimineata veneam spre servici, si, ca de obicei, ascult 107.7
> radio station, care este un post de radio cu muzica tinara. Ador
> muzica noua, si sunt innebunit dupa ultimele melodii cu lady gaga cu
> just dance, sau Beyonce cu Halo; ... in sfirsit ..., acolo la acest
> radio station e unul M.J., un tip haios care face showl de dimineata.
> Printre alte timpenii el a adus in discutie relatiile dintre high
> school students, in sensul ca daca tinerele liceene sunt batute de
> boy fiends-ii lor. Si, ce sa vezi ? In marea lor majoritate,
> pustoaicele care au sunat la MJ au spus ca au fost batute de boy
> friends-ii lor, dupa ce ... FIII ATENTAAAA ... s-au mutat cu
> prietenii lor la ele in casa. MJ a ramas trasnit si le intreba : cum
> adica ?, taticul tau te-a lasat sa te muti in dormitorul tau cu boy
> friend-ul tau, tu fiind de 16 iar ala de 14 ? ,,Yes, my dad is a
> great guy !" a raspuns timpita.
>
> Vezi tu ? E si chestia de cultura. Preocuparile americanului de rind
> nu au incluse in ele nici macar un zero virgula zero, zero ... urmat
> de o mie de alte zerouri unu la suta, politica sau ce fac aia la
> Washington. Toti spun : fuck them all ! America este perceputa de
> americani ca pe un loc in care faci ceva intre doua puncte extreme :
> nastere si moarte. De aceea singurele preocupari (care-l preocupa -
> hi, hi, hi) pe american sunt astea trei : sexul, haleala si somnul.
> Aici nu e Pashte, nu e Craciun, nu e nimic; totul e o brambureala de
> nedescris, unde gasesti tot ce-ti poate imagina imaginatia ! :))))))
> Vrei sa te ocupi de politica ? Te duci si-ti gasesti oamenii de-o
> potriva. Vrei sex ? Iti gasesti cluburile potrivite unde se practica
> sexul in grupa fara nici un fel de restrictii, de la sex cu animale,
> pina la sex cu dive participante la miss univers; vrei arta ?, iti
> gasesti artistii si viermuiesti numai cu ei. Totul este categorisit,
> divizat, portionat, iar intre aceste divizii nu exista nici un fel de
> comunicatie decit atunci cind una dintre aceste divizii vine cu ceva
> trasnit, iar trasnaia lor ajunge pe channel news undeva.
>
> Cam asta este Americaca vazuta de la fata locului.
>
> p.s. - nu stiu ce naiba va place la porcaria aia de San Francisco. Am
> fost acolo de vreo patru ori si de fiecare data nu mi-a placut.
> Prefer San Diego. Acolo e misto !
>

Eufrosin
2009-06-03 15:27:11

Re: 1 sept 1983 !

Te referi la zborul al carui pasager era Congressmanul american LarryMcDonald.
Povestea e remarcabila si ar trebui cunoscuta de orice cercetator al istoriei moderne:

http://www.rescue007.org/story.htm

La 2009-06-03 13:21:19, sorge a scris:

> Boeingul LiniilorAeriene Coreene a fost doborit de un avion de
> vinatoare sovietic.
> Atunci s a comis un asasinat cu buna stiinta.
> Dupa datele din cazul de acum ,parerea mea este ca a fost un atentat
> dus pina la capat.
>

alamar
2009-06-03 17:28:29

Re: ari fi posibil?

La 2009-06-03 12:26:17, Catal1n a scris:

> deci: la 10 minute dupa AF 447 prin aceasi zona, catre Madrid trece o
> cursa IBERIA.
> Ora de plecare a AF a fost 1900 cu estimat de aterizare pacra 1115 la
> Paris iar o cursa IB pleca la ora 1910 si ajunge la Madrid la ora
> 0900.
>
> Teoretic ar trebui sa existe raportul de vreme pe care comandantii il
> primesc inainte de zbor. Dac anu mai exista posibilitatea
> confruntarii acestora, macar e de vazut ce era mentionat pe cel al
> celor dela IB.
>
> Ruta, banuiesc e cam aceeasi pentru avioanele care strabat zona
> dinspre Europa spre Brazilia pt ca in general se urmareste ca o
> distanta cit mai mica de intindere de apa sa fie survolata.
>
> m-as putea gindi la doua chestiuni pina sa ajung la terorismul atit de
> drag presei si atit de facil. dupa parerea mea teroristii sint cei
> care folosesc forta in relatiile cu alte state pentru impunerea
> vointei lor.
>
> Emil Strainu in Razboiul Geofizic exemplifica existenta tehnicilor de
> manipulare a mediului inconjurator prin creearea de uragane, tornade,
> furtuni. Este adevarat zona, strabatuta de cursa AF este zona de
> confluneta a unor curenti de aer.
>
> Apoi ar trbuie stiut ce este "the scalar test" folosit de rusi in anii
> 1960 pe submarinul USS Thresher care, in urma folosiri unei arme de
> "scalar electomagnetic weapon. asta inseamna un impul electromagnetic
> de mar eintensitate care afecteaza....circuitele electrice. s-a
> dovedit ca functioneaza in mediul acvatic. credeti ca nu functioneaza
> si in aer? eu cred ca da.
>
> (informatii despre USS Thresher gasiti aici:
> http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi?read=30991)
>
> O analiza detaliata asupra vremii si evolutiei acesteia in timpul
> zborului AF 447
> gasiti aici: http://www.weathergraphics.com/tim/af447/
>
>
> Din nefericire, se tin sub sertar mari inventii inclusiv in domeniul
> transportului care ar diminua abrupt numarul victimelor. parca am
> bate pasul pe loc, parca am fi intr-o miscare circulara. nu mai e
> spirala evolutionista ci batutul pasului pe loc. una doua, orice
> descoperire ia calea armelor de parca am fi intr-un razboi continuu
> cu noi insine. am ramas agatati de petrol, am ramas agatati de
> energia nucleara cind avem la dispozitie surse energetice pentru mii
> si mii de ani. deja aviatia asta traditionala ar fi trebuit sa fie
> depasita de mult. se fac apropae 100 de ani....
>
Of, Of , Of....iar au inceput speculatiile diseminate de sarlatani si regurgiatate de sheeple....

Dle USS Thresher a fost pierdut din cauza unei erori thnice...Uf...electromagnetic weapon...

Vorba aia : Daca apare pe internet , trebuie sa fie adevarat ...

OK !...daca USS Thresher a fost scufundat de o arma electromagnetica sovietica , atunci de ce au folosit-o NUMAI O SINGURA DATA ??????....

Imperialistii americani aveau zeci de submarine si sute de nave de suprafata..

Din anii '60 si pana astazi sovieticii ar trebui sa fie stapanii marilor cu acesta "arma electromagnetica"...

USS Therser s-a scufundat in urma unor teste ( deep dive ) , ptr. dl Zenn : scufundare la mare adancime...
Una din valvele principale a cedat presiunii , mai precis sudura s-a fisurat si submarinul a suferit inundatie catastrofala , memaiputand sa creeze o flotatie pozitiva si sa revina la suprafata...

Volumul de apa care intra in tancurile de balast era mai mare decat volumul de apa pe care pompele tancurilor de balast le puteau pompa afara...

Submarinul si-a continuat scufundarea , pana la o anumita adancime cand coca submarinului a cedat si a suferit fisuri, rupturi si eventula a implodat , inainte a atinge fundul oceanului...

Alte sumarine din aceeasi clasa au suferit de aceleasi defectiuni technice ,dar echipajele lor au fost salvate , datorita faptului ca sa-u scufundat , mai aproape de coasta si adancimiea a permis nu numai recuperarea echipajelor ,dar a permis inspectii si anchete ptr. a afla cauzele acestor defectiuni...

In anii '60 , submarinele nucleare erau inca o noutate , si este uimitor ca alte defecte si catastrofe nu au avut loc...USS Nautilus ( primul submarin nuclear din Lume ) , fusese lansat numai cu cativa ani inainte ( 1957 )...

Imediat dupa ce aceste defectiuni technice au fost detectate , techonolgia sudurii a absolut tuturor partilor submarineleor nucleare ( coca, tevi , valve , bulkheads, etc.,etc) a fost radical schimbata si aparatura ultrasonica a fost inventata , ptr. a detecta cele mai mici fisuri ,defecte si anomalii in structura sudurii...
De atunci , absolut nici un submarin nuclear imperialist nu a suferit nici a defectiune minora sau catrastofica vizavi de suduri...

Cam asta este Realitatea despre USS Thresher...mai putin glamoroasa si mult mai simpla...

Altii au imaginatia mai fertila si nu pot lasa Realitatea sa stea in calea Imaginatiei...

Ce este mai rau este faptul ca unii sarlatani disemineaza aceste fictiuni , iar unii indivizi , naivi , plictisiti de Realiatate ,care adesea este mondena si plictisitoare , decid sa creeze si sa traiasca intr-o Fictiune...

Unii dintre acsti sarlatini s-au imbogatit de pe urma vanzariui acestor bazaconii..

Exibit # 1 : Alex Jones....

In urma a

Zenn
2009-06-03 17:48:23

Re: lilush, ... de ieri !

Exact!La 2009-06-03 14:46:26, dorinP a scris:

"N-au reusit sa inteleaga ca nu exista nicaieri o societate ideala asa cum nu inteleg multi din cei care traiesc acum peste balta."

Atamild
2009-06-03 19:37:07

Re: Enigma Presei...

La 2009-06-02 22:22:29, alamar a scris:

> Este o adevarata enigma de ce unii ziaristi nu asteapta rezultatele
> anchetei ?...
>
> Un redacor , afirma sub anonimitate , ca aceste tipluri si articole
> premature ,pline de speculatii si nule in continut , contribuie la
> vanzarea ziarelor...
>
> Un alt repezentant al Sindicatelor Presei , si el tot sub anonimat , a
> afirmat , ca in presa de astazi se raporeaza mai mult ceea ce
> ziaristii ar dori sa se intample si nu ceea ce se intampla...
>
Nu-i enigma, e tragedie. S-a intamplat o tragedie si eu nu cred ca un om cu scaun la cap, ar fi dorit sa se intample asa ceva.

alamar
2009-06-03 20:57:50

Re: Enigma Presei...

La 2009-06-03 19:37:07, Atamild a scris:

> La 2009-06-02 22:22:29, alamar a scris:
>
> > Este o adevarata enigma de ce unii ziaristi nu asteapta rezultatele
> > anchetei ?...
> >
> > Un redacor , afirma sub anonimitate , ca aceste tipluri si articole
> > premature ,pline de speculatii si nule in continut , contribuie la
> > vanzarea ziarelor...
> >
> > Un alt repezentant al Sindicatelor Presei , si el tot sub anonimat , a
> > afirmat , ca in presa de astazi se raporeaza mai mult ceea ce
> > ziaristii ar dori sa se intample si nu ceea ce se intampla...
> >
> Nu-i enigma, e tragedie. S-a intamplat o tragedie si eu nu cred ca un
> om cu scaun la cap, ar fi dorit sa se intample asa ceva.
>
SE pare ca dta ai probleme cu...analiza...

Reciteste ce am scris...

Nu am mentionat obsolut nimic despre subiectul la mana !!!!!

Binenteles ca este o tragedie !...

Eu am comentata despre media de dezinformare in masa , care arunca ipoteze , zvonuri si barfa , fara nici o dovada si nu asteapta rezultatele anchetei...

Acum ca ti-am explicat , mura in gura , analaiza postarii mele ,sper ca ai inteles...

Sanatate...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 EBa trage presul de sub Hrebenciuc (4148 afisari)
 Enigma zborului Rio-Paris (3632 afisari)
 Hoara, bordura de gatul lui Videanu (1739 afisari)
 Basescu si-a gasit colegi in Israel (1550 afisari)
 EBa fata cu Euro-porcinele (1391 afisari)
 Partida de sex in plina strada, la Timisoara (5498 afisari)
 Cu cat ejaculezi mai des, cu atat iti scurtezi mai mult viata! (4113 afisari)
 Doi astronauti dezvaluie adevarul din spatele inregistrarilor NASA cu OZN-uri (VIDEO) (4001 afisari)
 Tipuri de femei cu care barbatii nu s-ar casatori nici in ruptul capului (2398 afisari)
 Cum m-am indragostit de Basarabia sau Scrisoare catre Natalita (2343 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00870 sec.