Ziua Logo
  Nr. 4507 de miercuri, 8 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2009-04-08
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 202.134.119...)
2009-04-08 06:31
victoria va fi acum completa

Victoria nu e complecta pana nu se lasa cu ruprea oaselor si demonizarea numelui dusmanului

Ori victoria comunistilor in alegerile corecte si liberea din Moldova (corecte si libere OSCE & USA dixit) nu era complecta din acest punct de vedere .

Mai era nevoie de o deligitimare violenta a opozitzie si de o mutare a ei in corpore in parnaie cu oasele rupte si legitimitatea falenduri .

Ori cum sa bagi mai repede o gasca de excroci doveditzi (majopriatate candidatzilor opozitziei anticomuniste de la Chisisnau sunt ex-miniustri acuzatzi de privatzizari frauduloase ) la parnaie ?

Pai ideal ar fi la pachet cu niste golani acuzatzi ca au dat foc Casei Albe (ma rog la Chisinau sa chema altfel ) si parlamantului

“Tinerii au urcat pe treptele de la Presedintie si au ajuns chiar la intrare, facand acelasi lucru si la cladirea Parlamentului. Protestatarii au fortat intrarea in aceste cladiri si au incendiat mobilierul din interior. Apoi tinerii au spart geamurile cladirii care adaposteste sediul presedintiei. Tinerii basarabeni au patruns in cladirea Presedintiei, au smuls de pe pereti portretele cu Vladimir Voronin pe care le-au distrus. De asemenea, ei au spart sticlele de coniac pe care le-au gasit in incinta cladirii dupa care au arborat pe acoperisul acestei institutii steagul Uniunii Europene. La fel, stema Republicii Moldova a fost inlocuita cu harta Romaniei Mari.”

Tic tac tic tac masina de tocat carne se indreapta necrutzator peste ei .

Si dementzii cu spume la gura care ii mana in lupta pe putzoii fara de serviciu si fara de nici-un fel de venituri sau de perspective de a genera pe viitori niste venituri uita un lucru .

Anticomunismul lor s-a fumat demult . S-a fumat in fumul privatizarilor ce au insemnat hotzii de miliarde de euro . Si de aceea maturii nu sunt cu voi . Ei isi amintesc hotziile comise in numele urletului vostru decerebrat .

Si de ce nu sunt cu voi maturii aia generatori de venituri in familii?
Pentru ca experienzta i-a invatzat ca voi astia “anticomunistii de meserie “ nu suntetzi altceva decat niste tompete demente a unor hotzi care stau ceva mai in spate si isi sufeleca manecile ca sa fure mai cu spor .

Iaca ce am cules eu de pe pagina Gandul :
Demeneta zicere as-i zice eu . Dementa dementa da imaginile TV le dau dreptate .Imaginlie TV si reactziile USA si UE care au ales sa vada nu revolutzia ci debandata si sa rectzioneze la acesta.

Si asta nu e bine nu e bine pentru ca aceste fapte si imagini justifica de ce TREBUIE sa se lase cu rupere de oase . Cu rupere de oase cu legea in mana
Si mie mi se rupe inima de cei ce urmeaza sa intre in masina de tocat carne pentru niste excroci si pentru o isterie care nu o sa le aduca lor nicicand nici-un leu / euro sau rubla gaurita in plus in buzunar .

“Postat de Relatare din Moldova la 7.04.2009 21:34
hoarde de infractori veniti din rromania jefuiesc si devasteaza tot ce pot. nui nimic, aici le vor ramane oasele sfaramate! dupa ce serviciile secrete rromanesti nu au putut mobiliza destui votanti sa castige alegerile in mod democratic, acum au devenit disperati si recurg la violente si vandalisme caracteristice poporului rroman si rromaniei. hoardele de infractori, hoti, violatori si ucigasi proveniti din rromania ce au bagat groaza in occident, inspecial in italieni, spanioli, austrieci si germani, fac prapad in republica moldova. acum aceleasi hoarde, expulzate de italieni, au fost trimise peste prut, sa face ce stiu ei mai bine: jaf, vandalism, crima, viol, distrugere si barbarism de tip neandertalian. vom mobiliza armata si vom pune mitralierele, tunurile si tancurile pe ei. daca va fi nevoie aducem si detasamentele de cazaci, sau chiar armata rusa! separatistii si revizionistii veniti din rromania vor fi inecati in propriul lor sange!!! ne aparam hotarele tarii, independenta si neamul pana la ultima suflare!!! traiasca republica moldova, libera si independenta!!! moarte separatistilor revizionisti. moarte romanilor. moarte romaniei ce incearca sa ne cotropeasca si sa ne anexeze! ”


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bogdan Hossu tradeaza miscarea sindicala (2472 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2405 afisari)
 Ole, ole, Basarabie! (2302 afisari)
 Basarabenii se ridica din nou (2183 afisari)
 Tacerea oilor (1848 afisari)
 LIVE: Protestatarii s-au adunat din nou in centrul Chisinaului. Se scandeaza "Nu plecam" si "Iura si cu Vova ne-au furat Moldova" (3492 afisari)
 Sexul oral poate duce la cancer la gat (3377 afisari)
 Experiment secret intr-un centru social britanic: Sute de fetite au fost drogate si abuzate sexual in anii '70 (3086 afisari)
 Care "dusmani romani"? Fiul lui Voronin, Oleg, face afaceri bune in Romania (2526 afisari)
 Tata, amant si proxenet: Pentru ca tipam si strigam, imi punea o perna pe cap si continua... (2152 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00686 sec.