Ziua Logo
  Nr. 4499 de luni, 30 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-03-30

Comentarii: 92, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Smekerezada
2009-03-29 22:03:08

acu` ... nu mai inteleg nimic ...

astia`s buni sau rai ???

roy
2009-03-29 22:21:49

Re: acu` ... nu mai inteleg nimic ...

Cum nu intzelegi? Vechea boala mioritica: shpionita kronika. Toata lumea vrea sa fure secretele romanesti.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

La 2009-03-29 22:03:08, Smekerezada a scris:

> astia`s buni sau rai ???
>

M_D_L
2009-03-29 22:35:23

Lista este mai lunga

Lipsesc sefii.

roy
2009-03-29 22:54:33

Re: Lista este mai lunga

S lipsesc adevaratele motive ale shpionilor: sa transmita sefilor retzeta mamaligii si a branzei telemea.


La 2009-03-29 22:35:23, M_D_L a scris:

> Lipsesc sefii.
>

dorumare
2009-03-29 23:29:19

ce ti-e si cu scoala asta...

cine nu-si aduce aminte cum cintam cind invatam cite ceva in clasele primare, la tabla inmultirii.. Cam asa 'cinta' si majoritatea oamenilor care nu au prea fost la 'scoala', sau isi mai aduc aminte de fapt prea putine lucruri din perioada aia.. Aritmetica si mai apoi matematica invata copiii despre precizie si rigoare, istoria despre schimbare, transformare sau repetabilitate.. In cazul raportului la care se face referire este vorba despre 'elevi' buni, care isi aduc aminte de tot ce au invatat, dar sunt atit de incapatinati incit nu mai vor sa invete si altceva, nici macar atunci cind vad ca 'artimetica' nu e suficienta pentru rezolvarea problemelor.. Pentru vremea romanilor avem prea putine date certe, dar pentru ceva mai incoace avem... Pe vremea turcilor, ca o 'garantie', copiii domnilor si ai unor 'dregatori' mergeau la 'Stambul'?. Anumite 'dregatorii' cind erau ocupate de 'neaosi', nu erau dupa un 'stagiu' la 'Stambul'? Daca nu erau 'neaosi', nu erau 'neaositi' si apoi 'impaminteniti'? Cind isi cumparau o dregatorie, nu trebuiau apoi sa se scoata? Nu 'scosul' era metoda de 'fidelizare' dar si de a-i face 'dosarul'? (pentru ca altfel imediat venea gidele.. Turcii nu i-au 'zis' nimic lui Brancoveanu cind stringea birurile de 2-3 ori, dar imediat cind a dat semne de politica antiotomana a fost chemat la 'Stambul'...). In toata istoria lumii e aceeasi reteta mai mult sau mai putin perfectionata si profesionalizata... Cind se mai schimba 'domniile' se mai schimba si 'dregatoriile' si evident 'dregatorii'.. Reincepe lupta pentru 'ciolan', cei care-l au ca sa-l tina.., cei ce l-au pierdut ca sa-l mai apuce si ei odata.. (mai sunt si unii care sunt doar 'ochi si urechi'..altii care au fost, altii care ar vrea sa fie..)

cornel.
2009-03-29 23:53:03

Re: acu` ... nu mai inteleg nimic ...


Is buni ca ajuta la extinderea democratiei si in Romania... si is rai ca pana la urma tot agenti ai unei puteri straine sunt (nu existe servicii de informatii prietene...)... si cine stie ce alte misiuni pot sa primeasca...

Atamild
2009-03-30 00:21:28

Am citit comentariile, ca selectia asta din articol nu o inteleg prea bine.

Un forum prea serios este un forum fara farmec. De ce oare sunt atatea nemultumiri si suparari intre noi, voi, ei, ele aici? Poate din cauza ca sunt multi soldati printre noi, si atunci.. acestia se infurie inainte pe forum ca sa fie mai bine pregatiti pentru lupta. Poate si din cauza asta Ziua a iertat multe postari anterioare, e drept multe din ele de-a dreptul ordinare. De ce oare? Oare sa fie ca o_o metoda psihologica de acreditare? Scriu prostii, glumesc, nici nu prea inteleg in acest articol ce citesc. Insa mi-au placut postarile. ;) NU toate, nu va speriati.
Matilda

Eufrosin
2009-03-30 00:21:34

Succes!

Succesul americanilor este deplin. Nu numai ne-au "sfatuit" sefii serviciilor secrete, incepand cu Ioan Talpes si sfarsind cu George Cristian Maior, ci au impus pana si schema de organizare a SRI si mai mult decat probabil si-a SIE, complet cu modelul de operare si desemnarea persoanelor de pe teritoriul Romaniei care trebuiesc filate/hartuite/distruse, din ordinul lor.

Pe cand fosta securitate avea o unitate dedicata neutralizarii retelelor KGB, noul SRI se afla complet in mana americanilor, prin seful lor neprofesionist, biet politruc oportunist instalat acolo de un presedinte tradator si dement.

Hokusai san
2009-03-30 00:36:13

Re: Succes!

La 2009-03-30 00:21:34, Eufrosin a scris:

> Succesul americanilor este deplin. Nu numai ne-au "sfatuit"
> sefii serviciilor secrete, incepand cu Ioan Talpes si sfarsind cu
> George Cristian Maior, ci au impus pana si schema de organizare a SRI
> si mai mult decat probabil si-a SIE, complet cu modelul de operare si
> desemnarea persoanelor de pe teritoriul Romaniei care trebuiesc
> filate/hartuite/distruse, din ordinul lor.
>
> Pe cand fosta securitate avea o unitate dedicata
> neutralizarii retelelor KGB, noul SRI se afla complet in mana
> americanilor, prin seful lor neprofesionist, biet politruc oportunist
> instalat acolo de un presedinte tradator si dement.
>
>

Hokusai san
2009-03-30 00:47:31

Re: Lista este mai lunga

Care sefi, aia mari, evreii?


La 2009-03-29 22:35:23, M_D_L a scris:

> Lipsesc sefii.
>

haiduc
2009-03-30 00:47:39

La inchisoare cu ei

Sa fie judecati si condamnati pentru inalta tradare, conspiratie impotriva statului roman, sa fie condamnati la munca silnica pe viata si confiscarea totala a averilor.

Hokusai san
2009-03-30 00:49:51

Re: La inchisoare cu ei / Ba tu esti inapoiat rau, esti stalinist-comunist?

La 2009-03-30 00:47:39, haiduc a scris:

> Sa fie judecati si condamnati pentru inalta tradare, conspiratie
> impotriva statului roman, sa fie condamnati la munca silnica pe viata
> si confiscarea totala a averilor.
>

Atanasie Popescu
2009-03-30 00:53:18

lume...lume...

Sa nu ne miram de reactia acestor specimene! Exemplul cedarii catre Ucraina a unor stravechi teritorii romanesti ne va face sa-l intelegem mai bine, acum, pe un Severin. Ei vor avea destui aparatori, inclusiv pe cei ce sunt platiti sa otraveasca acest sit de comunicare. Iar lista celor in slujba unor servicii straine din est sau din vest este mult mai lunga...

Evreu-rus
2009-03-30 01:15:06

Insusi directorul SRI este manipulat de tandemul malefic format din CIA-MOSSAD

Pe data de 7 februarie 2007, George Maior s-a intalnit in Israel cu sefii serviciilor secrete ai statului evreu, generalul Meir Dagan, comandantul MOSSAD-ului si Yuval Diskin, seful Shabak-ului (serviciul de securitate interna), dand curs invitatiilor acestora.
Directorul SRI a avut, in perioada 20-27 ianuarie, o serie de intalniri si cu reprezentantii conducerii CIA si FBI, in cadrul unei vizite efectuate in SUA.
Motivele? Sa primeasca instructiuni de la sefi (dar putem fi siguri ca nu in favoarea romanilor de rand).

Garamfoiu
2009-03-30 01:18:42

Daca cei bifati sunt dujmani romaniei, Cine sunt cei 8 milioane de romani emigranti ?

Concret cine sunteti voi de la Service care ati asistat 20 de ani la nulitatile din armata rominiei cumprind diplome, sortind generati de noi Pacepi , Raceni ,Turci o armata fatala de noi generati de criminali sortata si educata in academia militra in universitatile juridice etc. Cine garanteaza ca ofiteri care au tras la Revolutie azi generali cu diplome DOCTORI CITITORI IN STELE sunt loiali romaniei ??? Cine garanteza ca acesti bravi ofiteri romani semianalfabetizati de comunisti cu capital NATO nu au instruit o noua coloana a V-cea in academiile romaniei dupa plecarea agentilor GURU diN romania ?
Haloo ...pe acesti ofiteri cititori in stele ....ia contactat in 1989 trupele KGB venite sa-l rastorne pe Ceausescu in romania. De ce ??? ...Faceti publica lista lor. Orasele romaniei au fost unplute de cadavre. Nu bag mina-n foc nici pentru intelectuali bifati de servici in 1999 erau motivati vedeau dezastrul spre care se indrepta romania. Cautau aliati . Sunteti eroii ,patriotii, salvati acum romania care va crescut va apara va finanteaza .In opinia vostra toti comentatori de internet sunt mercenari unor straini ca si cei 8 milione de emigranti spionati care refuza sa se mai intorca la fericirea romaneasca. Inca un an si va bateti intre voi pe ciolan va zis Basescu veti trada cautind aliati cu sau fara diplome.
In concluzie care sunt rezultatele munci vostre concrete fata de bunastarea si siguranta poporului roman ? Nu sunteti clari in capete.

Mache
2009-03-30 01:43:46

E groasa fratilor!

Pai daca asemenea cretinisme infantile erau scrise de oameni platiti sa se ocupe de contraspionaj in 1999 atunci e chiar groasa. Daca "docomentul" e autentic atunci afirmatia lui Milica cum ca l-a infrant sistemu' capata noi intelesuri...

Lucratura o dovada de risipa ruinatoare si tare ma tem ca au mai fost si altele. Pai aceleasi chestii le puteau scrie pe gratis Evreu-rus sau Zenn (daca facea vreo o saptamana tura de noapte la Waste Management - ca sa aiba vreme de studiu in timpul zilei, devenea "lucratorul de pe teren din SUA") si poate chiar Hokusai (daca ii ofereau in prealabil vreo luna de tratament de intarire si inviorare a creierasului - cat sa treaca de la onomatopee si interjectii la 10 randuri relativ coerente).

Iar daca voiau o lucratura cu adevarat coerenta il tocmeau pe simpaticul Volodea Alexe - care pentru o suma modesta si-ar fi scuipat in palme si le-ar fi produs in timp record chiar romanul fluviu al tenebroasei conspiratii cu adanci ramificatii la Tel Aviv, Amsterdam, Tokio, Hong Kong, Pretoria si Barlad (jud Vaslui) ...

Garamfoiu
2009-03-30 01:57:46

Psihoanalitic ie lucratura servicilor cu bataie

La inceput publicind materialul vrea sa sperie potentiali simpatizanti de linga victime. Izolati se vad marginalizati si dau fuga la prieteni timp in care mai descopera si alte potentiale retele. Parasesc averile, vilele pe care le confisca baieti saraci din servicii. Partea doua a scenariului. Bifati si lista cred ca ie mare vor da intilnire cu "" subsebnatul "" unde le va propune cooperarea dupa diferite scheme . O pune de un plan de salvare a tari. Daca merge rau au pe cine ascunde. Daca merge bine baieti primesc prime si se fac pretini si neamuri. Daca refuza ie democratie dar deja sunt agatati juridic cu alte slabiciuni omenesti. Moda se porta si la occident. Se numeste -Metoda drumului critic- cind benzile la masa negocierilor se golesc de capital.
DaR parca voi sunteti aia de ce acum taceti EROILOR ?

Zenn
2009-03-30 01:59:43

Re: E groasa fratilor!

Bai, noi stim cat de prost esti, nu-i nevoie de "demostratii" aditionale!La 2009-03-30 01:43:46, Mache a scris:

> Pai daca asemenea cretinisme infantile erau scrise de oameni platiti
> sa se ocupe de contraspionaj in 1999 atunci e chiar groasa. Daca
> "docomentul" e autentic atunci afirmatia lui Milica cum ca l-a
> infrant sistemu' capata noi intelesuri...
>
> Lucratura o dovada de risipa ruinatoare si tare ma tem ca au mai fost
> si altele. Pai aceleasi chestii le puteau scrie pe gratis Evreu-rus
> sau Zenn (daca facea vreo o saptamana tura de noapte la Waste
> Management - ca sa aiba vreme de studiu in timpul zilei, devenea
> "lucratorul de pe teren din SUA") si poate chiar Hokusai (daca ii
> ofereau in prealabil vreo luna de tratament de intarire si inviorare
> a creierasului - cat sa treaca de la onomatopee si interjectii la 10
> randuri relativ coerente).
>
> Iar daca voiau o lucratura cu adevarat coerenta il tocmeau pe
> simpaticul Volodea Alexe - care pentru o suma modesta si-ar fi
> scuipat in palme si le-ar fi produs in timp record chiar romanul
> fluviu al tenebroasei conspiratii cu adanci ramificatii la Tel Aviv,
> Amsterdam, Tokio, Hong Kong, Pretoria si Barlad (jud Vaslui) ...
>

Evreu-rus
2009-03-30 02:04:17

Hayssam-omul Mossadului.

La 2009-03-29 22:21:49, roy a scris:

> Cum nu intzelegi? Vechea boala mioritica: shpionita kronika. Toata
> lumea vrea sa fure secretele romanesti.

Lasa-i pe romani in durerea lor, mai bine explica cum de Omar Hayssam a oferit informatii clasificate Mossad-ului despre Siria, ptr ale carei servicii secrete a lucrat, drept multumire ptr eliberarea sa din puscarie si inlesnirea fugii din tara.
Avocatul sau, israelianul Mordechai Tzivin, la cererea clientului, ar facut lobby pe langa Ministerul israelian de Externe, in vederea furnizarii unor informatii despre Siria Mossadului, in schuimbul sprijinului acordat ptr inlesnirea fugii sale, dar Ministerul de Externe a refuzat sa ofere informatiile sale serviciului secret israelian, insa informatiile au putut totusi ajunge la destinatie.
In perioada cand a stat inchis, Hayssam a pretins ca are cancer de colon si a apelat la avocatul israelian Tzivin ptr a-l ajuta sa fie eliberat. Tzivin a fost de acord sa il reprezinte pe Haysam cu conditia ca acesta sa coopereze cu Israelul. Hayssam a acceptat, iar avocatul sau a cerut ministerului de externe sa transmita informatiile arabului Mossad-ului.
Tot serviciile secrete israeliene au fost cele care au inlesnit fuga lui Hayssam din Romania. Nu este exclus sa nu-l fi folodit ptr patrundrea in anumite retele "teroriste", cum ar fi Hezbollahul, cu care Hayssam pastra stranse legaturi.
Exista un acord intre serviciile secrete romanesti si cele israeliene, avand in vedere faptul ca Parchetul General ar fi primit, prin ministerul de Externe, o cerere cu cifru diplomatic din partea unui repezentant al Mossad-ului. Dupa care Hayssam a fost eliberat din penitenciar, dupa care a parasit Romania. Cu ajutorul Mossad-ului si cu acordul serviciilor secrete romanesti.

Hokusai san
2009-03-30 02:08:00

Re: E groasa fratilor! / FOARTE CORECT,

MACHE E PROST DE N-ARE PERECHE DAR CULMEA, SE CREDE DESTEPT, asa zice si Biblia ca prostii se cred, culmea, destepti!!!!!!!!!


La 2009-03-30 01:59:43, Zenn a scris:

> Bai, noi stim cat de prost esti, nu-i nevoie de "demostratii"
> aditionale!
>
>
>
> La 2009-03-30 01:43:46, Mache a scris:
>
> > Pai daca asemenea cretinisme infantile erau scrise de oameni platiti
> > sa se ocupe de contraspionaj in 1999 atunci e chiar groasa. Daca
> > "docomentul" e autentic atunci afirmatia lui Milica cum ca l-a
> > infrant sistemu' capata noi intelesuri...
> >
> > Lucratura o dovada de risipa ruinatoare si tare ma tem ca au mai fost
> > si altele. Pai aceleasi chestii le puteau scrie pe gratis Evreu-rus
> > sau Zenn (daca facea vreo o saptamana tura de noapte la Waste
> > Management - ca sa aiba vreme de studiu in timpul zilei, devenea
> > "lucratorul de pe teren din SUA") si poate chiar Hokusai (daca ii
> > ofereau in prealabil vreo luna de tratament de intarire si inviorare
> > a creierasului - cat sa treaca de la onomatopee si interjectii la 10
> > randuri relativ coerente).
> >
> > Iar daca voiau o lucratura cu adevarat coerenta il tocmeau pe
> > simpaticul Volodea Alexe - care pentru o suma modesta si-ar fi
> > scuipat in palme si le-ar fi produs in timp record chiar romanul
> > fluviu al tenebroasei conspiratii cu adanci ramificatii la Tel Aviv,
> > Amsterdam, Tokio, Hong Kong, Pretoria si Barlad (jud Vaslui) ...
> >
>
>

cotrofelnitza
2009-03-30 02:18:32

Re: E groasa fratilor!

La 2009-03-30 01:43:46, Mache a scris:

... Ma, da tu nu spionezi nici culoare?
Mata nu spiona?
Ma refer desigur la Hari.
In 60 Albania avea 2 tancuri si 100 de spioni, sa moara capra vecinului da te mint, dar te rog sa nu-i spui ca stiu de la alta persoana ca e prosti, finca pin-la coada, cu totalu' ajutor american,
s-au dovedit a fi cei mai iubiti musulmani din ventriculu' sting al Europei,
si buricu' pamintului,
slava lu' Alah ...

> Pai daca asemenea cretinisme infantile erau scrise de oameni platiti
> sa se ocupe de contraspionaj in 1999 atunci e chiar groasa. Daca
> "docomentul" e autentic atunci afirmatia lui Milica cum ca l-a
> infrant sistemu' capata noi intelesuri...
>
> Lucratura o dovada de risipa ruinatoare si tare ma tem ca au mai fost
> si altele. Pai aceleasi chestii le puteau scrie pe gratis Evreu-rus
> sau Zenn (daca facea vreo o saptamana tura de noapte la Waste
> Management - ca sa aiba vreme de studiu in timpul zilei, devenea
> "lucratorul de pe teren din SUA") si poate chiar Hokusai (daca ii
> ofereau in prealabil vreo luna de tratament de intarire si inviorare
> a creierasului - cat sa treaca de la onomatopee si interjectii la 10
> randuri relativ coerente).
>
> Iar daca voiau o lucratura cu adevarat coerenta il tocmeau pe
> simpaticul Volodea Alexe - care pentru o suma modesta si-ar fi
> scuipat in palme si le-ar fi produs in timp record chiar romanul
> fluviu al tenebroasei conspiratii cu adanci ramificatii la Tel Aviv,
> Amsterdam, Tokio, Hong Kong, Pretoria si Barlad (jud Vaslui) ...
>

Mache
2009-03-30 02:22:07

Re: Hokusai, Hokusai, ce ti-e si cu oamenii astia zgarciti...

Vezi ma ce rea e lumea asta... Nenorocitii aia ti-au platit inviorarea creierasului numai cat sa scrii un rand jumate. Ce ar fi sa te opintesti sa pui la un loc si celelalte 8 randuri jumate ca sa arati Harpagon-ilor ca si astia mai saraci cu duhu' pot avea ambitia si mandria lor.

La 2009-03-30 02:08:00, Hokusai san a scris:

> MACHE E PROST DE N-ARE PERECHE DAR CULMEA, SE CREDE DESTEPT, asa zice
> si Biblia ca prostii se cred, culmea, destepti!!!!!!!!!
>
>
> La 2009-03-30 01:59:43, Zenn a scris:
>
> > Bai, noi stim cat de prost esti, nu-i nevoie de "demostratii"
> > aditionale!
> >
> >
> >
> > La 2009-03-30 01:43:46, Mache a scris:
> >
> > > Pai daca asemenea cretinisme infantile erau scrise de oameni platiti
> > > sa se ocupe de contraspionaj in 1999 atunci e chiar groasa. Daca
> > > "docomentul" e autentic atunci afirmatia lui Milica cum ca l-a
> > > infrant sistemu' capata noi intelesuri...
> > >
> > > Lucratura o dovada de risipa ruinatoare si tare ma tem ca au mai fost
> > > si altele. Pai aceleasi chestii le puteau scrie pe gratis Evreu-rus
> > > sau Zenn (daca facea vreo o saptamana tura de noapte la Waste
> > > Management - ca sa aiba vreme de studiu in timpul zilei, devenea
> > > "lucratorul de pe teren din SUA") si poate chiar Hokusai (daca ii
> > > ofereau in prealabil vreo luna de tratament de intarire si inviorare
> > > a creierasului - cat sa treaca de la onomatopee si interjectii la 10
> > > randuri relativ coerente).
> > >
> > > Iar daca voiau o lucratura cu adevarat coerenta il tocmeau pe
> > > simpaticul Volodea Alexe - care pentru o suma modesta si-ar fi
> > > scuipat in palme si le-ar fi produs in timp record chiar romanul
> > > fluviu al tenebroasei conspiratii cu adanci ramificatii la Tel Aviv,
> > > Amsterdam, Tokio, Hong Kong, Pretoria si Barlad (jud Vaslui) ...
> > >
> >
> >
>
>

Ion Caramache
2009-03-30 02:23:49

Re: Insusi directorul SRI este manipulat de tandemul malefic format din CIA-MOSSAD

La 2009-03-30 01:15:06, Evreu-rus a scris:

> Pe data de 7 februarie 2007, George Maior s-a intalnit in Israel cu
> sefii serviciilor secrete ai statului evreu, generalul Meir Dagan,
> comandantul MOSSAD-ului si Yuval Diskin, seful Shabak-ului (serviciul
> de securitate interna), dand curs invitatiilor acestora.
> Directorul SRI a avut, in perioada 20-27 ianuarie, o serie de
> intalniri si cu reprezentantii conducerii CIA si FBI, in cadrul unei
> vizite efectuate in SUA.
> Motivele? Sa primeasca instructiuni de la sefi (dar putem fi siguri ca
> nu in favoarea romanilor de rand).
>
Si pe tine ce te doiare? Ca doar esti supus ovrei rus care uraste putredul apus?

Zenn
2009-03-30 02:31:02

Re: Insusi directorul SRI este manipulat de tandemul malefic format din CIA-MOSSAD

E chiar pe dos, maistre! Pune-te pe tine-n fraza si vezi ce iese. Pun pariu ca iese poza ta de pe driver licence.La 2009-03-30 02:23:49, Ion Caramache a scris:

> Si pe tine ce te doiare? Ca doar esti supus ovrei rus care uraste
> putredul apus?
>
>
>

Evreu-rus
2009-03-30 02:32:38

Re: E groasa fratilor!

La 2009-03-30 01:59:43, Zenn a scris:

> Bai, noi stim cat de prost esti, nu-i nevoie de "demostratii"
> aditionale!

Mache nu este prost deloc (din nefericire), ci doar un posibil spion cu sarcini care tin de propaganda si dezinformare. Propagandistii si dezinformatorii sunt omniprezenti. De ce nu s-ar strecura si pe forum, spatiu virtual accesat de mii de oameni, unde isi pot desfasura cu succes activitatea cu care au fost insarcinati de sefii lor?

Mache
2009-03-30 02:36:11

Re: Zenn-ule gresisi tinta

Bey oaie,

Nu pe mine sa te superi ci pe oamenii aia rai care te-au trimis sa dai cu lopata in landfill in loc sa-ti dea o munca intelectuala la numarat camioanele de gunoi... Mama lor de sionisti!

La 2009-03-30 01:59:43, Zenn a scris:

> Bai, noi stim cat de prost esti, nu-i nevoie de "demostratii"
> aditionale!
>
>
>
> La 2009-03-30 01:43:46, Mache a scris:
>
> > Pai daca asemenea cretinisme infantile erau scrise de oameni platiti
> > sa se ocupe de contraspionaj in 1999 atunci e chiar groasa. Daca
> > "docomentul" e autentic atunci afirmatia lui Milica cum ca l-a
> > infrant sistemu' capata noi intelesuri...
> >
> > Lucratura o dovada de risipa ruinatoare si tare ma tem ca au mai fost
> > si altele. Pai aceleasi chestii le puteau scrie pe gratis Evreu-rus
> > sau Zenn (daca facea vreo o saptamana tura de noapte la Waste
> > Management - ca sa aiba vreme de studiu in timpul zilei, devenea
> > "lucratorul de pe teren din SUA") si poate chiar Hokusai (daca ii
> > ofereau in prealabil vreo luna de tratament de intarire si inviorare
> > a creierasului - cat sa treaca de la onomatopee si interjectii la 10
> > randuri relativ coerente).
> >
> > Iar daca voiau o lucratura cu adevarat coerenta il tocmeau pe
> > simpaticul Volodea Alexe - care pentru o suma modesta si-ar fi
> > scuipat in palme si le-ar fi produs in timp record chiar romanul
> > fluviu al tenebroasei conspiratii cu adanci ramificatii la Tel Aviv,
> > Amsterdam, Tokio, Hong Kong, Pretoria si Barlad (jud Vaslui) ...
> >
>
>

Evreu-rus
2009-03-30 02:41:03

Re: Insusi directorul SRI este manipulat de tandemul malefic format din CIA-MOSSAD

La 2009-03-30 02:23:49, Ion Caramache a scris:

> Si pe tine ce te doiare? Ca doar esti supus ovrei rus care uraste
> putredul apus?

Ma doare mai ales cand vad ca anumite personaje sus-puse din Romania au tendinta sa intre in tot felul de complicatii care, din nefericire, nu ii vor afecta doar pe ei, cat si tara pe care se presupune ca o slujesc cu devotament.

Mache
2009-03-30 02:43:14

Re: Keep up!

Nu deznadajdui! Io zic sa continui sa te aberezi in continuare. De acum tot nu mai ai nimic de pierdut. Poate odata si odata s-o gasi cineva sa te si plateasca pentru idioteniile pe care le debitezi non-stop. Macar serviciile speciale mongole, daca aia de la Iasenovo nu se uita inca la tine...

La 2009-03-30 02:32:38, Evreu-rus a scris:

> La 2009-03-30 01:59:43, Zenn a scris:
>
> > Bai, noi stim cat de prost esti, nu-i nevoie de "demostratii"
> > aditionale!
>
> Mache nu este prost deloc (din nefericire), ci doar un posibil spion
> cu sarcini care tin de propaganda si dezinformare. Propagandistii si
> dezinformatorii sunt omniprezenti. De ce nu s-ar strecura si pe
> forum, spatiu virtual accesat de mii de oameni, unde isi pot
> desfasura cu succes activitatea cu care au fost insarcinati de sefii
> lor?
>
>

Zenn
2009-03-30 02:51:56

Re: Zenn-ule gresisi tinta - Asa crezi tu? Hi, hi, hi...

Sant convins ca tu ai o munca intelectuala de care vorbesti, in cunostiinta de cauza, bineinteles...Cat priveste calificativul de "oaie"...de la un putoi ca tine n-am pretentii. Decreteii sant niste ratati prin lege...La 2009-03-30 02:36:11, Mache a scris:

> Bey oaie,
>
> Nu pe mine sa te superi ci pe oamenii aia rai care te-au trimis sa dai
> cu lopata in landfill in loc sa-ti dea o munca intelectuala la numarat
> camioanele de gunoi... Mama lor de sionisti!

Evreu-rus
2009-03-30 02:56:59

Re: Keep up!

La 2009-03-30 02:43:14, Mache a scris:

> Nu deznadajdui! Io zic sa continui sa te aberezi in continuare. De
> acum tot nu mai ai nimic de pierdut. Poate odata si odata s-o gasi
> cineva sa te si plateasca pentru idioteniile pe care le debitezi
> non-stop. Macar serviciile speciale mongole, daca aia de la Iasenovo
> nu se uita inca la tine...

In primul rand, oricat m-as stradui sa o fac, nu as reusi sa aberez cu gratia si profesionalismul dumitale si al dlui Roy (probabil ati absolvit cu brio cursurile de propaganda si activitati in materie de dezinformare din cadrul LPD (departament al Mossadului specializat in "razboiul psihologic"), prin urmare ma limitez la capacitatile propii. Imi place in schimb cum va zbateti ca pestii pe uscat de fiecare data cand ma apropii nepermis de mult de adevar. Nu deznadajdui. Sunt oameni care inca mai cred in povestile voastre nemuritoare.

Evreu-rus
2009-03-30 03:06:52

Re: Lista este mai lunga

La 2009-03-30 02:49:48, Mache a scris:

> Pai se poate domnu'?! Chiar asa sa-i deconspirati dintr-o suflare pe
> lucratorii patrioti? Treaba organelor e sa gaseasca conspiratori
> imperialisti ca sa rontaie si ele o paine acolo...

Pai cine poate reprezenta un pericol mai mare ptr tara sa decat "conspiratorii imperialisti"? Organele specializate ale unui stat au misiunea de a depista organismele parazitare si de a le elimina. Spre siguranta statului si cetatenilor sai.
TITLUL X
INFRACTIUNI CONTRA SECURITATII NATIONALE
Art. 392
Transmiterea de informatii secrete de stat unei puteri sau organizatii straine ori agentilor acestora, precum si procurarea ori detinerea de documente sau date ce constituie informatii secrete de stat de catre cei care nu au calitatea de a le cunoaste, in scopul transmiterii lor unei puteri sau organizatii straine ori agentilor acestora, savarsite de un cetatean roman, se pedepseste cu inchisoare de la 10 la 20 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
Stii si dumneata, ce rost mai am sa-ti spun!

Ion Caramache
2009-03-30 03:07:01

Re: Hayssam-omul Mossadului.

La 2009-03-30 02:04:17, Evreu-rus a scris:

> Hayssam-omul Mossadului.

Ce chestie domne' ! Si eu care credeam ca este al Assad-ului!!!
Carevasazica ca la Damasc este un Hayssam golan care se uita in lighean si raporteaza prin Azerbaidjan direct la Teheran....De la Teheran la Tel Aviv este un schimb de informatii foarte activ care injunghie pe la spate a Hamas-ului prosperitate.

Ion Caramache
2009-03-30 03:10:40

Re: Lista este mai lunga

La 2009-03-30 03:06:52, Evreu-rus a scris:

> La 2009-03-30 02:49:48, Mache a scris:
>
> > Pai se poate domnu'?! Chiar asa sa-i deconspirati dintr-o suflare pe
> > lucratorii patrioti? Treaba organelor e sa gaseasca conspiratori
> > imperialisti ca sa rontaie si ele o paine acolo...
>
> Pai cine poate reprezenta un pericol mai mare ptr tara sa decat
> "conspiratorii imperialisti"? Organele specializate ale unui stat au
> misiunea de a depista organismele parazitare si de a le elimina. Spre
> siguranta statului si cetatenilor sai.
> TITLUL X
> INFRACTIUNI CONTRA SECURITATII NATIONALE
> Art. 392
> Transmiterea de informatii secrete de stat unei puteri sau organizatii
> straine ori agentilor acestora, precum si procurarea ori detinerea de
> documente sau date ce constituie informatii secrete de stat de catre
> cei care nu au calitatea de a le cunoaste, in scopul transmiterii lor
> unei puteri sau organizatii straine ori agentilor acestora, savarsite
> de un cetatean roman, se pedepseste cu inchisoare de la 10 la 20 de
> ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
> Stii si dumneata, ce rost mai am sa-ti spun!
>
Aha, am inteles! Ca sa faci o lista lunga, te-ai dus sa ti-o'mpunga. Acu' de Ferometal ti-a facut lista lunga ca aia de cal.

Evreu-rus
2009-03-30 03:30:49

Re: Hayssam-omul Mossadului.

La 2009-03-30 03:07:01, Ion Caramache a scris:

> La 2009-03-30 02:04:17, Evreu-rus a scris:
>
> > Hayssam-omul Mossadului.
>
> Ce chestie domne' ! Si eu care credeam ca este al Assad-ului!!!
> Carevasazica ca la Damasc este un Hayssam golan care se uita in
> lighean si raporteaza prin Azerbaidjan direct la Teheran....De la
> Teheran la Tel Aviv este un schimb de informatii foarte activ care
> injunghie pe la spate a Hamas-ului prosperitate.

Omar Hayssam, dupa ce a parasit tara, a actionat prin mai multe SMS-uri trimise de pe cartele egiptene, siriene, libaneze si, ATENTIE, israeliene. Perioada in care Hayssam a parasit tara este aceeasi cu a razboiului declansat intre Israel si Liban (zona de sud, unde dicta Hezbollah). Daca ne luam dupa SMS-uri, unul dintre ele este dat din nordul Libanului. Daca Hayssam a ajuns pe-acolo, este posibil ca Mossad sa-l fi folosit pe Hayssam ptr infiltrarea in anumite retele teroriste pe care le cunostea. Nu o data, Mossad-ul s-a folosit de oameni care sunt asociati la diverse la grupari teroriste, ptr a obtine informatii pretioase.
Dezvaluirile au aparut in ziarul israelian Yedioth Aharonot.

Ion Caramache
2009-03-30 03:42:17

Re: acu` ... nu mai inteleg nimic ...

La 2009-03-29 22:03:08, Smekerezada a scris:
> acu` ... nu mai inteleg nimic ...
> astia`s buni sau rai ???
>
Reciteshte Omul nostru din Havana si iti vei da seama cum sta panarama
beletristica panoramica scrisa in arabica de polkovniku' Laurentziu ovrei rus in deshertu' arabic dus sa saboteze putredul Apus la murat pus de shpionii adormiti de mai multe servicii platiti. Ca, deh, nu shtiai ca toti romanii este impartiali? Cine ii plateshte poate fi sigur ca romanii pe ceilalti ii beleshte. Cind se schimba foaia, se schimba si beleaua. Si uite asa se supravietzuieshte ca doar turcu' plateshte....Ca ie Poarta Otomana, Rusia kievana, Moscovia muskala, Viena austo-ungara, ori CIA americana, rumanu' este impartiale atita vreme cit ii pica ceva parale....
Morala: shershe la fam.

Ion Caramache
2009-03-30 03:51:09

Re: Hayssam-omul Mossadului.

La 2009-03-30 03:30:49, Evreu-rus a scris:

> La 2009-03-30 03:07:01, Ion Caramache a scris:
>
> > La 2009-03-30 02:04:17, Evreu-rus a scris:
> >
> > > Hayssam-omul Mossadului.
> >
> > Ce chestie domne' ! Si eu care credeam ca este al Assad-ului!!!
> > Carevasazica ca la Damasc este un Hayssam golan care se uita in
> > lighean si raporteaza prin Azerbaidjan direct la Teheran....De la
> > Teheran la Tel Aviv este un schimb de informatii foarte activ care
> > injunghie pe la spate a Hamas-ului prosperitate.
>
> Omar Hayssam, dupa ce a parasit tara, a actionat prin mai multe
> SMS-uri trimise de pe cartele egiptene, siriene, libaneze si,
> ATENTIE, israeliene. Perioada in care Hayssam a parasit tara este
> aceeasi cu a razboiului declansat intre Israel si Liban (zona de sud,
> unde dicta Hezbollah). Daca ne luam dupa SMS-uri, unul dintre ele este
> dat din nordul Libanului. Daca Hayssam a ajuns pe-acolo, este posibil
> ca Mossad sa-l fi folosit pe Hayssam ptr infiltrarea in anumite
> retele teroriste pe care le cunostea. Nu o data, Mossad-ul s-a
> folosit de oameni care sunt asociati la diverse la grupari teroriste,
> ptr a obtine informatii pretioase.
> Dezvaluirile au aparut in ziarul israelian Yedioth Aharonot.
>
>
Ce ba Evrurake, te iei dupa timpeniile sioniste aparute in Ydiotul lui Aron?
Te credeam mai deshtept.
Dar, daca stam strimb si judecam drept, nu putem decit sa ajungem la concluzia ca Hammas-ul este o agentura ovreiasca insarcinata sa infaptuiasca jertfirea poporului palestinian dat afara din Liban de catre imperialismul american aliat cu comuismul rus sluga devotata a putredului Apus.

gili
2009-03-30 03:51:27

Acum largiti sfera distractiei ...

Si cu notabilul nostru premier ...

http://stirea.wordpress.com/2009/03/30/emil-boc-la-securitate/

Ion Caramache
2009-03-30 04:04:22

Re: La inchisoare cu ei

La 2009-03-30 00:47:39, haiduc a scris:

> Sa fie judecati si condamnati pentru inalta tradare, conspiratie
> impotriva statului roman, sa fie condamnati la munca silnica pe viata
> si confiscarea totala a averilor.
>
Nea haiduc, da-mi voie sa traduc ca cea mai mare pedeapsa pentru un roman in viata este munca zilnica la piatza....
Cit despre conspiratie, cred ca se poate scapa de constipatie cu ajutorul lui mosh Koprol care te ajuta sa faci domol cind eshti vintura in re bemol ajutat de mosh Koprol.

Evreu-rus
2009-03-30 04:39:06

Re: Hayssam-omul Mossadului.

La 2009-03-30 03:51:09, Ion Caramache a scris:

> Ce ba Evrurake, te iei dupa timpeniile sioniste aparute in Ydiotul lui
> Aron?
> Te credeam mai deshtept.
> Dar, daca stam strimb si judecam drept, nu putem decit sa ajungem la
> concluzia ca Hammas-ul este o agentura ovreiasca insarcinata sa
> infaptuiasca jertfirea poporului palestinian dat afara din Liban de
> catre imperialismul american aliat cu comuismul rus sluga devotata a
> putredului Apus.

La 2009-03-30 03:51:09, Ion Caramache a scris:

> Ce ba Evrurake, te iei dupa timpeniile sioniste aparute in Ydiotul lui
> Aron?
> Te credeam mai deshtept.
> Dar, daca stam strimb si judecam drept, nu putem decit sa ajungem la
> concluzia ca Hammas-ul este o agentura ovreiasca insarcinata sa
> infaptuiasca jertfirea poporului palestinian dat afara din Liban de
> catre imperialismul american aliat cu comuismul rus sluga devotata a
> putredului Apus.

Pai, Hamasul nu a fost creat de Mossad?
Hamas is a Creation of Mossad
http://dprogram.net/2009/01/03/hamas-is-a-creation-of-mossad/

Ion Caramache
2009-03-30 05:52:48

Re: Insusi directorul SRI este manipulat de tandemul malefic format din CIA-MOSSAD

La 2009-03-30 02:31:02, Zenn a scris:

> E chiar pe dos, maistre! Pune-te pe tine-n fraza si vezi ce iese. Pun
> pariu ca iese poza ta de pe driver licence.
>
>
>
> La 2009-03-30 02:23:49, Ion Caramache a scris:
>
> > Si pe tine ce te doiare? Ca doar esti supus ovrei rus care uraste
> > putredul apus?
Zenake, ai pierdut ramasagul! M-am pus in fraza si a iesit ...o licentza poetica.

gili
2009-03-30 06:28:16

Cit de dus cu pluta tre sa fii sa pui botul la asa ceva ?!

Ca daca asta ie docoment de SRI-u , apai sigur Gilica ie popa de cela musulmanu , n'asa ?

roy
2009-03-30 07:09:50

Re: Insusi directorul SRI este manipulat de tandemul malefic format din CIA-MOSSAD

Maior s-a dus in Israel ca sa fie avertizat de elemente pro-sovietice ca tine care fac propaganda musulmana si comunista in presa romaneasca.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La 2009-03-30 01:15:06, Evreu-rus a scris:

> Pe data de 7 februarie 2007, George Maior s-a intalnit in Israel cu
> sefii serviciilor secrete ai statului evreu, generalul Meir Dagan,
> comandantul MOSSAD-ului si Yuval Diskin, seful Shabak-ului (serviciul
> de securitate interna), dand curs invitatiilor acestora.
> Directorul SRI a avut, in perioada 20-27 ianuarie, o serie de
> intalniri si cu reprezentantii conducerii CIA si FBI, in cadrul unei
> vizite efectuate in SUA.
> Motivele? Sa primeasca instructiuni de la sefi (dar putem fi siguri ca
> nu in favoarea romanilor de rand).
>

iobagul roman
2009-03-30 07:19:04

tilharii au pus mina pe presa si guvernele din toata lumea "libera"

va spun de peste 10 ani si voi tot capete de lemn cojit atzi ramas(cu mici exceptzii)=o sa fiu cenzurat din nou dar merita riscul(comunisti ne executau pt.asta,
in schimb,tilharii astia de la templieri incoace ,nu au timp decit pt.adunarea banilor si crearea razboaielor

George SMADU
2009-03-30 08:39:15

Agenti de influientzare a opiniei publice.

Peste tot in lume se lucreaza cu organizatii -fatzada si agenti de influientzare. Asa fac CIA , Mossadul , MI6 , etc Ziaristii , oamenii de condei in general sunt alesi si recrutati de serviciile de spionaj , pentru a disemina propaganda favorabila tarii respective sau a compromite o personalitate din tzara inamica. Un caz clasic este cel al magnatului evreu din Marea Britanie, Maxwell, proprietar al tabloidului 'The Sun", agent de influientza al Mossadului.

Asa zisul "document" SRI , chipurile expus de SRS ( acesta se vrea o bomba de presa nu-i asa?!) nu este decat o facatura in birourile "Ziua". El nu contine decat generalitati si banalitati. Unde sunt informatiile secrete pe care "Banda celor zece spioni" le-ar fi divulgat inamicului CIA? ( " Banda celor 10 spioni" este un titlu stupid , senzationalist, folosit de SRS ca sa sporeasca veniturile , probabil in cadere libera ale ziarului.)

Daca acest "document" ar fi unul autentic, atunci potrivit statutului " documentului" si anume " strict secret" si anul de redactare 1999, SRS ar trebui sa dea socoteala penala pentru publicare caci legea nu desecretizeaza un document " strict secret" dupa doar 10 ani. Se va autosesiza Ministerul Public?

Omul cu Picioare foarte Paroase
2009-03-30 08:41:31

Mi-aduce aminte de bancul prost cu "DE CE AU ELEFANTII OCHII ROSII ?" Raspunsu era: Fiindca s'ascund

...IN CIRES - si urma mai departe cu "Ati vazut vreodata vreun elefant ascuns intr-un ciresh ? " iar la raspunsul negativ al partenerului de dialog - urma : " Eh - ai vazut CE BINE SE ASCUND.. !!!"

Cam asa'i si cu articolul de mai sus....

Hokusai san
2009-03-30 08:42:03

Re: Keep up! / Foarte bine spus, felicitari evreu rus.

La 2009-03-30 02:56:59, Evreu-rus a scris:

> La 2009-03-30 02:43:14, Mache a scris:
>
> > Nu deznadajdui! Io zic sa continui sa te aberezi in continuare. De
> > acum tot nu mai ai nimic de pierdut. Poate odata si odata s-o gasi
> > cineva sa te si plateasca pentru idioteniile pe care le debitezi
> > non-stop. Macar serviciile speciale mongole, daca aia de la Iasenovo
> > nu se uita inca la tine...
>
> In primul rand, oricat m-as stradui sa o fac, nu as reusi sa aberez cu
> gratia si profesionalismul dumitale si al dlui Roy (probabil ati
> absolvit cu brio cursurile de propaganda si activitati in materie de
> dezinformare din cadrul LPD (departament al Mossadului specializat in
> "razboiul psihologic"), prin urmare ma limitez la capacitatile propii.
> Imi place in schimb cum va zbateti ca pestii pe uscat de fiecare data
> cand ma apropii nepermis de mult de adevar. Nu deznadajdui. Sunt
> oameni care inca mai cred in povestile voastre nemuritoare.
>

Lucian Cosbuc
2009-03-30 08:56:07

Scandalul consta in faptul ca oficiosul de presa al CIA in Romania infiereaza drept scandal

incercarea Autoritatilor competente ale Statului Roman de a stopa infiltrarea si subminarea vietii publice de catre agentii unei puteri straine!!!!!

Ma mir, zau, ca nu va crapa obrazul de rusine! Cum adica? CIA ne spioneaza cu nerusinare, pe noi "aliatii" tot astfel cum ii spioneaza cu nerusinare si pe ceilalti asa-zisi "aliati" (vezi "Echelon") intre altele, asa cum bine se stie, si in interesul economic al Stapanilor Corporatisti ai statului american - iar autoritatile romanesti trebuie, dupa parerea voastra de slugoi vanduti, sa deschida cu plecaciune usa????? Ar trebui sa fiti luati de ciuf si trimisi la Stapanii aia, carora v-ati vandut pentru mai putin de 40 de arginti putreziti!

Hokusai san
2009-03-30 09:01:48

Re: E groasa fratilor! / FOARTE CORECT,

La 2009-03-30 02:08:00, Hokusai san a scris:

> MACHE E PROST DE N-ARE PERECHE DAR CULMEA, SE CREDE DESTEPT, asa zice
> si Biblia ca prostii se cred, culmea, destepti!!!!!!!!!
>
>
> La 2009-03-30 01:59:43, Zenn a scris:
>
> > Bai, noi stim cat de prost esti, nu-i nevoie de "demostratii"
> > aditionale!
> >
> >
> >
> > La 2009-03-30 01:43:46, Mache a scris:
> >
> > > Pai daca asemenea cretinisme infantile erau scrise de oameni platiti
> > > sa se ocupe de contraspionaj in 1999 atunci e chiar groasa. Daca
> > > "docomentul" e autentic atunci afirmatia lui Milica cum ca l-a
> > > infrant sistemu' capata noi intelesuri...
> > >
> > > Lucratura o dovada de risipa ruinatoare si tare ma tem ca au mai fost
> > > si altele. Pai aceleasi chestii le puteau scrie pe gratis Evreu-rus
> > > sau Zenn (daca facea vreo o saptamana tura de noapte la Waste
> > > Management - ca sa aiba vreme de studiu in timpul zilei, devenea
> > > "lucratorul de pe teren din SUA") si poate chiar Hokusai (daca ii
> > > ofereau in prealabil vreo luna de tratament de intarire si inviorare
> > > a creierasului - cat sa treaca de la onomatopee si interjectii la 10
> > > randuri relativ coerente).
> > >
> > > Iar daca voiau o lucratura cu adevarat coerenta il tocmeau pe
> > > simpaticul Volodea Alexe - care pentru o suma modesta si-ar fi
> > > scuipat in palme si le-ar fi produs in timp record chiar romanul
> > > fluviu al tenebroasei conspiratii cu adanci ramificatii la Tel Aviv,
> > > Amsterdam, Tokio, Hong Kong, Pretoria si Barlad (jud Vaslui) ...
> > >
> >
> >
>
>

alwis46
2009-03-30 10:46:42

Imaginea din oglinda.

Plin de cele mai bune intentii si informat numai pe directia care-i convine lui in argumentatie, Evreul Rus ne atrage atentia ca :

"Insusi directorul SRI este manipulat de tandemul malefic format din CIA-MOSSAD
Pe data de 7 februarie 2007, George Maior s-a intalnit in Israel cu sefii serviciilor secrete ai statului evreu, generalul Meir Dagan, comandantul MOSSAD-ului si Yuval Diskin, seful Shabak-ului (serviciul de securitate interna), dand curs invitatiilor acestora.
Directorul SRI a avut, in perioada 20-27 ianuarie, o serie de intalniri si cu reprezentantii conducerii CIA si FBI, in cadrul unei vizite efectuate in SUA.
Motivele? Sa primeasca instructiuni de la sefi (dar putem fi siguri ca nu in favoarea romanilor"."

Evreul Rus vede in aceste intalniri dovezi clare ale faptului ca SRI si directorul acestui serviciu sunt controlati si manipulati de CIA si Mossad si nu niste intalniri normale prin care se pot pune bazele unei cooperari intre aceste servicii.

Hai sa vedem insa ce se intampla pe alte meridiane.
Exemplu : Rusia.
FSB fost KGb este manipulat inca din 1994 de FBI ca urmare a intalnirii dintre directorul FBI louis Freeh care vizitand Moscova s-a intalnit cu ministrul de interne (!)Victor Yerin si cu Serghei Stepasin seful Contrainformatiilor ruse.
Cu alte cuvinte, tinand cont de alegatii Evreului Rus cu privire la SRI-CIA-Mossad,FBI manipuleaza insusi ministerul de interne al Rusiei...
Extraordinata manevra a FBI !

A se citi aici :
http://www.accessmylibrary.com/coms2/summary_0286-13877222_ITM

Pe de alta parte, numeroase servicii si agentii de informatii straine controleaza si manipuleaza serviciile sigurantei ruse de stat, evident daca tinem seama tot de alegatiile Evreului Rus :

"The FSB cooperates with Interpol and other national and international law enforcement agencies."
The FSB and Russia government had very close relationship with with saddam Hussein and Iraqi Intelligence service Mukhabarat acordding to Yossef Bodansky , the Director of Research of the International Strategic Studies Associations."

Despre cele de mai sus, a se citi aici la capitolul despre FSB :

http://www.scribd.com/doc/9700393/RUSSIA-7-Intelligence-and-State-Security

Replica Evreului Rus ar putea fi una pur si simplu hazoasa.
In cazul FSB-FBI e vorba de colaborare pe cand in cazul SRI-Mossad-CIA e vorba de manipulare.
Deh, daca s-ar lua toti dupa capul Evreului Rus, Romania este condusa exclusiv de la Tel Aviv si Washington DC.

P.S.
Ca sa ma distrez, pot spune ca si fostul maior din trupele speciale venezuelene Hugo Chavez manipuleaza si el FSB-ul rus atata timp cat cei doi s-au intalnit la Palatul Miraflores din Caracas in luna octombrie 2008...

Uite Evreule Rus, asta este imaginea din oglinda a spuselor tale.

alwis46
2009-03-30 10:49:30

Re: Imaginea din oglinda. Completare : Hugo Chavez-FSB

Hugo Chavez controleaza FSB-ul rusesc :
http://en.ce.cn/World/Americas/200810/19/t20081019_17111230.shtml


La 2009-03-30 10:46:42, alwis46 a scris:

> Plin de cele mai bune intentii si informat numai pe directia care-i
> convine lui in argumentatie, Evreul Rus ne atrage atentia ca :
>
> "Insusi directorul SRI este manipulat de tandemul malefic format din
> CIA-MOSSAD
> Pe data de 7 februarie 2007, George Maior s-a intalnit in Israel cu
> sefii serviciilor secrete ai statului evreu, generalul Meir Dagan,
> comandantul MOSSAD-ului si Yuval Diskin, seful Shabak-ului (serviciul
> de securitate interna), dand curs invitatiilor acestora.
> Directorul SRI a avut, in perioada 20-27 ianuarie, o serie de
> intalniri si cu reprezentantii conducerii CIA si FBI, in cadrul unei
> vizite efectuate in SUA.
> Motivele? Sa primeasca instructiuni de la sefi (dar putem fi siguri ca
> nu in favoarea romanilor"."
>
> Evreul Rus vede in aceste intalniri dovezi clare ale faptului ca SRI
> si directorul acestui serviciu sunt controlati si manipulati de CIA
> si Mossad si nu niste intalniri normale prin care se pot pune bazele
> unei cooperari intre aceste servicii.
>
> Hai sa vedem insa ce se intampla pe alte meridiane.
> Exemplu : Rusia.
> FSB fost KGb este manipulat inca din 1994 de FBI ca urmare a
> intalnirii dintre directorul FBI louis Freeh care vizitand Moscova
> s-a intalnit cu ministrul de interne (!)Victor Yerin si cu Serghei
> Stepasin seful Contrainformatiilor ruse.
> Cu alte cuvinte, tinand cont de alegatii Evreului Rus cu privire la
> SRI-CIA-Mossad,FBI manipuleaza insusi ministerul de interne al
> Rusiei...
> Extraordinata manevra a FBI !
>
> A se citi aici :
> http://www.accessmylibrary.com/coms2/summary_0286-13877222_ITM
>
> Pe de alta parte, numeroase servicii si agentii de informatii straine
> controleaza si manipuleaza serviciile sigurantei ruse de stat,
> evident daca tinem seama tot de alegatiile Evreului Rus :
>
> "The FSB cooperates with Interpol and other national and international
> law enforcement agencies."
> The FSB and Russia government had very close relationship with with
> saddam Hussein and Iraqi Intelligence service Mukhabarat acordding to
> Yossef Bodansky , the Director of Research of the International
> Strategic Studies Associations."
>
> Despre cele de mai sus, a se citi aici la capitolul despre FSB :
>
> http://www.scribd.com/doc/9700393/RUSSIA-7-Intelligence-and-State-Security
>
> Replica Evreului Rus ar putea fi una pur si simplu hazoasa.
> In cazul FSB-FBI e vorba de colaborare pe cand in cazul SRI-Mossad-CIA
> e vorba de manipulare.
> Deh, daca s-ar lua toti dupa capul Evreului Rus, Romania este condusa
> exclusiv de la Tel Aviv si Washington DC.
>
> P.S.
> Ca sa ma distrez, pot spune ca si fostul maior din trupele speciale
> venezuelene Hugo Chavez manipuleaza si el FSB-ul rus atata timp cat
> cei doi s-au intalnit la Palatul Miraflores din Caracas in luna
> octombrie 2008...
>
> Uite Evreule Rus, asta este imaginea din oglinda a spuselor tale.
>
>
>

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Banda celor zece spioni CIA (5190 afisari)
 Politie politica pe banii cetateanului (4468 afisari)
 Sex de vanzare legal (1717 afisari)
 Penalul Lificiu hot la gaze (1524 afisari)
 "Doi s-un sfert" musamalizat (1287 afisari)
 Viata ca in filmele porno, o realitate periculoasa pentru adolescenti (11651 afisari)
 Europarlamentarul liberal Adina Valean: "Da, il iubesc pe Crin Antonescu" (3763 afisari)
 Sexy Heidi Klum, goala pe plaja! (VEZI FOTO) (3227 afisari)
 O intreaga flota de OZN-uri a fost surprinsa de Google Street View (2388 afisari)
 Pamela Anderson e de nerecunoscut. De data asta, in bine! (FOTO) (1693 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01177 sec.